Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.032.155
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
John_Doe_11 kaže...
spajder68 kaže...

multi window alpikacija radi savršeno,softwerski posa samsung odradio za čistu desetku

Kaj si imao prije? I jel bi mogao javit dojmove za bateriju? {#}

sve i svašta vrtija,meni osobno najdraži AOSP rom-ovi(dual boot zakon)drugi rom uvijek bio englez,za bateriju,evo danas uz dosta čačkanja,trenutno ovako.

14 godina
protjeran

Samo treba reci da je ovaj 4.1.2 rootani firmware, a ne sluzbeni kao sa Sammobila i da nakon flesanja garancija ne vrijedi vise (naravno, osim ako se ponisti brojac).

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Jos bolje, bar se ne mora opet rootat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako je cool ovaj Google Now. Danas ja idem na poso i ovaj sam to prokljuvio pa mi napisao ETA za dolazak, isto je poceo raditi i kada idem kuci. {#}

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 7:23 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

moze mi netko dat linkove i objasnit kako da se vratim na original ics a da ne izgubim garanciju? mobitel je kupljen u tcomu radi na sve mreže ne brandiran. mob sam updejtao preko softwarea na njemu i nakon toga baterija puno kraće traje mobitel se 10 sati puni. Jedino sto je na jb fluidniji i nista vise. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 11:15 (Jumperrr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo napravi hard reset, tako je i meni bilo prije wipeanja starih podataka, još u 9. mjesec kad su prvi JB romovi izlazili, a hard reset je sve rješio. Naravno napravi backup.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Dal ima negdje gdje možemo pratiti nadogradnju na Android 4.1.2?

Kao što smo pratili dolazak Androida 4.1.1 {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi jel iko stavio ovaj Omega 4.1.2 

Inside Omega v33:Based on test firmware XXELK4 Android 4.1.2 (Date: 08/11/2012)
Kernel Stock XXELK4
Modem DDDLJ1
CSC: JKELK5
efs Backup (added the option to create efs backup during installation)
Omegadroid Walk Bootanimation by Jorq1H and anbech
CWM Manager v3.60 by Chainfire (not fully compatible)
Busybox v1.20.2
SuperSU
init.d support without the need of a kernel that supports init.d
Aroma installer - Installation is fully customizable by user and there is options to install everything and remove Bloatware - read here for more info
Wipe cache partition automatic before roms installation
Wipe Dalvik Cache automatic during installation
Wipe preload partition automatic before roms installation
Google apps from Android 4.2:
Playstore v3.9.17
Gmail v4.2
Camera and Gallery from Android 4.2
Keyboard Android with Gesture Typing from Android 4.2
Keyboard with Emoji Support from Android 4.2
Clock Application from Android 4.2
Omegas addon applications:
Es File Explorer (with great Root Explorer)
Hide It Pro
Download All Files
ZArchiver
FastDormancy Toggle for I9300 by gokhanmoral
Flash player Support
OnlineNandroidBackup v2.5.4 credits to H3R3T1C and ameer1234567890
Removed:
Bloatware
Boot sound
Charger Connection Sound
Shutdown Animation
Mods:
All supported languages enabled
All supported languages for Samsung Keyboard enabled
V6 SuperCharger credits to zeppelinrox
Tweaks so memory will never go below 200 mb
Disabled advertisements
Faster GPS lock
Modded YouTube by rolle (can download videos)
Join more unlimited contacts in the contact app
Task Manager Shortcut by cb56
Tweaks:
build.prop tweaks
Stock Theme Changes:
Dithered Holo Background
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned

jel moze neko reci utiske ako je stavio ja ga skidam pa bas ocu da probam ...al ako ima neki vecih problema onda i ne bi :D

0 0 hvala 0
18 godina
Delfinster kaže...

ljudi jel iko stavio ovaj Omega 4.1.2 

Inside Omega v33:Based on test firmware XXELK4 Android 4.1.2 (Date: 08/11/2012)

jel moze neko reci utiske ako je stavio ja ga skidam pa bas ocu da probam ...al ako ima neki vecih problema onda i ne bi :D

Mislil sam ju stavit, pošto ne stignem, sutra sljedi testiranje, al kolko vidim ekipa pjeva hvalospjeve...

17 godina
neaktivan
Ja ga imam u kompi s wanam kernelom, odlican je!

mozda najstabilniji rom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan

evo i ja stavi i vidim ima svega necega novoga ..al mi nesto ova kamera ne radi....mislim imam dvije kamere imam dvije galerije ..ovaj jevrejski kalendar kako to da rijesim .....necu da mi je tu ima pola opcija sto i ne znam sta su :P 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=4&jumpto=3269786&sort=desc&view=flat  

{#}{#}{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 14:41 (robijan).
15 godina
neaktivan
Jumperrr kaže...

moze mi netko dat linkove i objasnit kako da se vratim na original ics a da ne izgubim garanciju? mobitel je kupljen u tcomu radi na sve mreže ne brandiran. mob sam updejtao preko softwarea na njemu i nakon toga baterija puno kraće traje mobitel se 10 sati puni. Jedino sto je na jb fluidniji i nista vise. Hvala

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=4&jumpto=3269786&sort=desc&view=flat

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
protjeran

Kakva su vaša iskustva sa izdržljivosti mobitela (padovi, lomovi itd)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bornasepic kaže...

Meni je pao  s kreveta na pod i napravila se udubinica na plastici s donje (stražnje)  ljeve strane !!!

Nista strašno ali ono {#}

18 godina
neaktivan

Vrlo skoro ću postati ponosni vlasnik ovog mobitela. Pošto nemam blagog pojma o Androidu, rootanju i sl. molim za pomoć, tj. da me uputite na stranice/linkove gdje bih mogao osnove savladati. Hvala unaprijed! {#}

Sve bi ja to rođo, šmajserom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jura iz druge galaksije kaže...

Vrlo skoro ću postati ponosni vlasnik ovog mobitela. Pošto nemam blagog pojma o Androidu, rootanju i sl. molim za pomoć, tj. da me uputite na stranice/linkove gdje bih mogao osnove savladati. Hvala unaprijed! {#}

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

i

ako ga zelis vratiti na staro unroot

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/#comment-3363

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
18 godina
neaktivan

Postavio sam prije par postova ovo pitanje ali nitko nista,samo mi recite jel i to kod vas tako pa da znam dali da nosim na servis ili ne.

Kada pokrenem par aplikacija primjera fejs,mail,browser (3-4 taba),igre angry birds,fruit ninja,sms,settings i sada problem nastane kada iz igre odem na fejs ili browser,cesto se igra nanovo lodira,a u browseru se cesto zna ponovno lodirati iako je bila ucitana,a ako je veca igra onda cim izadjem u browser i vratim u igru odmah se ponovno ucitava,na stranima forumima kazu da je do malo rama jer nasa verzija ima 1gb naspram americke 2gb.

Ali opet nije to tak slabo,pa na s2 nisam imao te probleme.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Meni se ogrebao ekran dok je bio u djepu,plastika sa strazne strane je ostecena ,pao mi je 2 puta na svu srecu ekran je prezivio:)

14 godina
protjeran

"Chingy-os"

Nije da mi se to desava, ali ako hoces vise rama, napravi si "swap partition" za 512 MB, ili 1 GB virtualnog rama;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814311

Ili imas "bestMultitaskingFix", sam naziv ti govori;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888081

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 19:04 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

"Chingy-os"

Nije da mi se to desava, ali ako hoces vise rama, napravi si "swap partition" za 512 MB, ili 1 GB virtualnog rama;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1814311

Ili imas "bestMultitaskingFix", sam naziv ti govori;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888081

Probao sam u tmobile s3,slicna prica,zatim probao sa note 2,nikakav reload,redraw sa hrpom programa,najvise je zauzeto bilo 1.3gb rama,tak da na s3 fali bar 512mb do 1gb kao americka verzija,po tom pitanju me razocarao telefon,android nenormalno zdere ram,ali moraju nesto i za S4 sacuvati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:27 (chingy-os).
14 godina
protjeran

Pa fino ti pise u linku; virtualni RAM je upola dobar, naspram fizickog. Znaci ak stavis particiju od 1 GB virtualnog, imat ces ukupno nesto kao ekvivalent 1.5 GB fizickog rama, a ak kazes da Note 2 zauzima oko 1,3 GB, onda ne bi to trebalo rjesiti redraw.

Ili pobrisi blotware sa mobitela, a i mozes staviti V6 SuperCharger mod. SuperCharger je kompatibilan sa multiTasking Fix-om, pa iskombiniaj ta dva ak hoces.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ne vjerujem bas da je to do telefona, mislim da je 1gb cist dost, ak se sve poslozi kak spada. Ak na S3 trza, onda bu trzalo i na onom od 2gb, zato ( feature androida) kaj je to android, i ja osjetim tu i tam da zatrza, al to je zanemarivo. Kak izlaze nove verzije update-a, to je situacija sve bolja, bar u mom slucaju. 

Zna mi zatrzat kod gledanja hd filmova+par zescih radnji. Da OS srede kak spada, i 512mb bi mu bilo dost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Ne vjerujem bas da je to do telefona, mislim da je 1gb cist dost, ak se sve poslozi kak spada. Ak na S3 trza, onda bu trzalo i na onom od 2gb, zato ( feature androida) kaj je to android, i ja osjetim tu i tam da zatrza, al to je zanemarivo. Kak izlaze nove verzije update-a, to je situacija sve bolja, bar u mom slucaju. 

Zna mi zatrzat kod gledanja hd filmova+par zescih radnji. Da OS srede kak spada, i 512mb bi mu bilo dost.

Tocno nije do telefona,hardwerski je zvjerka,ali android previse trosi.

Do s3 je radi 1gb rama,kazem da na note 2 nije bilo nikakvih osvjezavanja browsera a ni gasenja igara,dok na s3 je,znaci fali rama.

Kak je IOS ispoliran,probao sam iphone 5,doslovno leti ak se sve popali u telefonu,nenormalno je brz a hardwerski je losiji od s3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:49 (chingy-os).
18 godina
chingy-os kaže...
zvonac kaže...

Kak je IOS ispoliran,probao sam iphone 5,doslovno leti ak se sve popali u telefonu,nenormalno je brz.

Ne znam, stock ROM JB je strava, i stvarno brzo radi, al ak se oce izvuc iz androida jos vise, custom rom je rjesenje. ios je ok, al s ovim mozes cuda radit.

18 godina
neaktivan
zvonac kaže...
chingy-os kaže...
zvonac kaže...

Kak je IOS ispoliran,probao sam iphone 5,doslovno leti ak se sve popali u telefonu,nenormalno je brz.

Ne znam, stock ROM JB je strava, i stvarno brzo radi, al ak se oce izvuc iz androida jos vise, custom rom je rjesenje. ios je ok, al s ovim mozes cuda radit.

Presao sam sa S2 i kontao sam posto je S3 hardwerski mrcina da se nista nece morati cackati,ali sam se prevario,neda mi se vise zamarati sa custom romovima(iako sam probao 2 komada,omegu i jos jedan,nisam nista primjetio ubrzano nego sa stockom JB,i nije mi se rijesio problem sa redraw) tak da sam vratio official JB,slazem se da je sa JB super brz samo me iritira to kada mi izgasi igru i reloada stranice u internetu,da toga nema nemam rijeci,ovako nisam zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 21:58 (chingy-os).
14 godina
protjeran

Ja nemam ni jedan od navedenih modova (osim V6 u sklopu roma), pa mi nist ne trza?! Ne znam sad...

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja nemam ni jedan od navedenih modova (osim V6 u sklopu roma), pa mi nist ne trza?! Ne znam sad...

Blago tebi,ocito imas platinum verziju :DDD,samo da su stavili jos 1gb rama i sve bi bilo za 5.

Trenutno mi se neda cackati sa romovima i ostalo,zelim da sve radi ispocetka bez namjestavanja,dosta sam se na htc desire,s2 izmjenjao romova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 22:51 (chingy-os).
14 godina
protjeran

Ne znam dal imas root, ali ako imas, sa Titaniumom obrisi blotware. Vjerojatno su ti kojekakve gluposti upaljene, pa jedu ram, a evo ti i spisak pa po redu...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne znam dal imas root, ali ako imas, sa Titaniumom obrisi blotware. Vjerojatno su ti kojekakve gluposti upaljene, pa jedu ram, a evo ti i spisak pa po redu...

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

Imao sam root ali sam vratio na stock,ispatio sam se da vratim counter na 0,nemam volje ponovno sate i sate trositi na to,mogli su staviti 2gb rama i amen,nije da kosta 700kn.

Ali hvala na odgovorima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice