Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.103
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Rhaenys kaže...

Evo, samo sam htjela javit da mi se oko tjedan dana na jelly beanu i par ciklusa punjenja stanje baterije jako popravilo, i sad mi opet redovito traje dan i pol, i dva kad manje koristim mob (mogla bi čak i dulje, ali je nakon dva dana napunim), tako da je opet na razini ics-a, ako ne i bolje, pa sam prezadovoljna, s obzirom da je mob još i puno brzi.

Čak mi se čini i da se možda i puni nešto brže nego prije.

Updejtala sam preko Kiesa (jer nisam updejtala kad mi je prvi put mob javio, pa mi više preko njega nije htjelo, i onda sam išla preko Kiesa).

Sto se tice baterije,meni je odmah JB radio bez greske,i puno je brzi naspram ICS.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
15 godina
neaktivan

šta ga 3G cucla,hu,ha 100 na sat.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Procesor i grafika su OC, voltaza je ista, a i dalo bi se jos dosta toga postelati, al mi se ne da. S obzirom da ga nisam stedil, ovo je OK.

Inace, koega "Bocic" je na S2 imal preko 10 dana bateriju, ali to je "non hard usage".

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Oprostite što upadam u temu, ali koliko ste vi platili svoje mobitel i gdje ste ih kupili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel netko riješio problem sa full screenom u galeriji pri pregledavanju slika? Fakat me živcira, nije mi jasno kak su takav propust napravili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
user3468 kaže...

Već neko vrijeme sam na JB wanamliteu i koristim phenomenal 4 kernel - medium i svakako preporučam svima tu kombinaciju.

Baterija i performanse super, nema FC, nisam naletio na nikakve bugove, sve radi.

Bum to isprobao nakon indijca pa da vidim.. {#}

15 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Oprostite što upadam u temu, ali koliko ste vi platili svoje mobitel i gdje ste ih kupili?

kupljen u vip-u(verzija 32GB) početkom 8 mijeseca u tarifi bez limita 55,iskorišten poklon bon od bug-a od 500kn,aparat izašao 3199kn.

16 godina
neaktivan

također u vipu, sredinom 7 mj... tarifa 111 na 2 god, popust iz buga 500kn, 16gb model, 2400kn izasao mob

sada su povisili cijene... ne znam tocno zasto....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Kupljen u VIP-u krajem 7. mjeseca, 16GB.

500kn manje zbog Savršene tarife, uređaj plaćen 4500kn.

17 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...
user3468 kaže...

Već neko vrijeme sam na JB wanamliteu i koristim phenomenal 4 kernel - medium i svakako preporučam svima tu kombinaciju.

Baterija i performanse super, nema FC, nisam naletio na nikakve bugove, sve radi.

Bum to isprobao nakon indijca pa da vidim.. {#}

Ipak ništa od indijca, dosta sam pročačkao i pročitao i ne osjeti se baš tolika razlika u odnosu na engleza pa da flešnem.. nije baš da mi se da (s obzirom da sam još uvijek n00b sa tim stvarima {#}). 

Dakle.. JB wanamlite i pheno kernel it is {#}

14 godina
neaktivan
bornasepic kaže...

Preko svoje firme u VIP-u, 2.000,00 kn. na 6 rata, bez ikakvog ugovora i obaveza, S II prodao za keš isto toliko !{#}

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Pozdrav što mislite o CUSTOM ROM-u Omega ?

Ako možda znate, tj ako ste ga koristili kakvu su vaši dojmovi ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Pozdrav što mislite o CUSTOM ROM-u Omega ?

Ako možda znate, tj ako ste ga koristili kakvu su vaši dojmovi ?

kod mene bio deset dana do juce...sad nesto eksperimentiram sa romovima...za sada je ok prilicno fluidan i baterija dan i po ...po meni s tim da nisam koristio skoro nikakve modove samo sam fleshno i sti bez nekij dodataka.. i niti jedan FC nisam dobio ...dakle preporuka 

13 godina
neaktivan

Omega je OK. Dosta brz rom i dobra baterija sa stock kernelom jedino ne preporucam supercharger skriptu barem je meni totalno usporila multitasking. Ali to lako slozis u aroma instaleru pa fleshnes bez superchargera.

PS. BACK tipka killa proces ali meni je to preosjetljivo pa mi  svaki put killne aplikaciju.

17 godina
neaktivan

Pozz

Htio sam vratiti na stock i slijedio ove upute http://www.smartphonehrvatska.com/2012/11/06/galaxy-s3-jelly-bean-upute/  skinio od tele 2 ICS i zastao na boot logo,neznam mogu jedino staviti neki drugi official ?

Usao je nakon sto sam opet napravio root sa CF-Root za Galaxy S3 v.6.3 i otisao u cwm,wipe cache,dalvik.

Drugi problem,pratio takodjer upute i nikako nemogu makniti counter da sam flashao  http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/20/unroot-galaxy-s3/#comment-3355

Moze pomoc ako netko zna?

***Uspio sam napokon,vratio sam official rom,nanovo roota-o,pokrenio novi remove triangle v2.36 i sada vratio JB official.***

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 13:53 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo nekih noviteta "uskoro" Samsung Galaxy S 3 dobiva android 4.1.2. , te s njime i  multi-view{#}

Kako komentirate to i kakva su vaša razmišljanja ?

"Prema najnovijim informacijama, službena nadogradnja Samsunga Galaxy S3 na Android 4.1.2  očekuje se do kraja godine."

2 0 hvala 0
14 godina

Koliko vam traje paket od 100mb ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Evo nekih noviteta "uskoro" Samsung Galaxy S 3 dobiva android 4.1.2. , te s njime i  multi-view{#}

Kako komentirate to i kakva su vaša razmišljanja ?

"Prema najnovijim informacijama, službena nadogradnja Samsunga Galaxy S3 na Android 4.1.2  očekuje se do kraja godine."

Pa trebalo bi to probat. Sutra...

Jel se meni samo čini il je notif bar potamnjen?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina

ahahhaha ti se ocito salis .... u 1 dan zrokash 100mb-a ... imam flat mobile  bdw {#}

15 godina
neaktivan

u pogonu I9300XXELK4 - android 4.1.2 JB leaked firmware,sve radi lijepo i fluidno za početak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 22:43 (spajder68).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
spajder68 kaže...

u pogonu I9300XXELK4 - android 4.1.2 JB leaked firmware,sve radi lijepo i fluidno za početak.

Imaš link za firmware?

15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
spajder68 kaže...

Imaš link za firmware?

evo ga: http://hotfile.com/dl/179580145/2c2e17e/I9300XXELK4_I9300OJKELK5_ILO.zip.html ma radi sve ko avion.

14 godina
protjeran
17 godina

Sutra bum se pozabavil s 4.1.2{#}

Nadam se poboljsanjima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

multi window alpikacija radi savršeno,softwerski posa samsung odradio za čistu desetku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jel treba wipe napravit prije :) ? 

15 godina
neaktivan

aaa jeb*te, taman stavim novi rom i podesim sve, reko necu ga dirat bar tjedan dana i onda ovo vidim!

prelose.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

jel treba wipe napravit prije :) ? 

Flashing Instructions:

- Unzip the file

- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)

- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)

- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin

- Add I9300XXELK4_I9300OJKELK5_HOME.tar.md5 to PDA

- Make sure re-partition NOT ticked

- Start flash, sit back and wait a few minutes.

17 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

multi window alpikacija radi savršeno,softwerski posa samsung odradio za čistu desetku

Kaj si imao prije? I jel bi mogao javit dojmove za bateriju? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice