Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.022.974
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle pokušao sam staviti onaj rom od 18 rujna jelly bean, premjestio sam ga na sd karticu, napravio wipe data/factory reset i wipe cache partition i isao na apply update from external storage koji se zvao update.zip. I instaliravao se oko pola minute i izbacio error (error in tmp/sideload/package.zip, status 7

Nista mi nije preostalo nego reboot device i sad imam samo onaj stari stock rom koji je bez icega jer je factory resetan

Sto sam napravio krivo?

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Koma_Zd kaže...

Dakle pokušao sam staviti onaj rom od 18 rujna jelly bean, premjestio sam ga na sd karticu, napravio wipe data/factory reset i wipe cache partition i isao na apply update from external storage koji se zvao update.zip. I instaliravao se oko pola minute i izbacio error (error in tmp/sideload/package.zip, status 7

Nista mi nije preostalo nego reboot device i sad imam samo onaj stari stock rom koji je bez icega jer je factory resetan

Sto sam napravio krivo?

Flešaj preko odina nemožeš preko stock recovery trebaš instalirat clockword mod recovery!!!

15 godina
neaktivan

Kako se to radi preko odina, sad sam ga skinuo usao u download mode i u odinu napravio neki pit mapping, pls ako imate vremena objasnite

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kad si u "download" modu onda pritisni vol.up za potvrdu i spoji mob sa kompom. Uđes u Odin i ne diras nista osim PDA. Kad pritisnes PDA onda nađi fajl koji zelis flesati i stisnes start. To ti je to.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

Sto sam napravio krivo?

krivo si napravio wipedata,factor reset i wipe cache partition to ne radiš kad instaliraš OTA file.

15 godina
neaktivan

Nisam znao sto zapravo treba, samo sam pratio uputstvo korisnika spajder68 sa 87. stranice.

"1.skinuti ota nadogradnju sa samobile.com u mom slučaju ova gornja

2.preimenovati zip file u update.zip

3.kopirati zip file na micro sd karticu(nikako ne na internu memoriju mora biti na micro sd karticu kopiran)

4.ugasiti mob

5.uči u stock recovery tako da stisnete  vol+ menu power

6.označiti zip file koristeči tipke za glasnoču potvrrditi sa power i čekati da proces završi tipkon za glasnoču

se vratiti u glavni izbornik i označiti ponovno pokretanje moba i ide ono android se nadograđuje i to je to imate 

update na JB 4.1.1"

Ima i slike, radio sam isto sto i on samo sto je meni javilo gresku

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Gle, ak hoces JB skini cjeli firmware za UK ili neku drzavu gde je vec izasel i to ti mora raditi.

Evo ti detaljan tut na hrvatskom. Sve ti je potpuno isto, samo umjesto "CF root" fajla ti stavis svoj firmware.

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina

moze li pomoc za S3? ovako nakon t mobile updatea mi se baterija prazni malo brze nego na ICSu,a skuzio sam i zbog cega,uredaj ne ide u sleep nego je non stop pripravan,kako se moze namjestit da ide u deep sleep?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li netko čita stripove na SGS3.... htio bih instalirati dobru apk. pa mi preporučite neku dobru ako koristite nešto za čitanje cbr. fajlova i sl.... hvala, pozdrav...

0 0 hvala 0
15 godina

vezano za moj post,zna li itko kako disableati fast dormancy(bez rootanja uredaja) i podrzava li ga t mobile mreza uopce? izgleda da to crpi bateriju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

jel itko na t-mobileu dobio update na JB regularnim (OTA ili kies) putem? vidim da par ljudi u temi spominje da je dobilo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...

jel itko na t-mobileu dobio update na JB regularnim (OTA ili kies) putem? vidim da par ljudi u temi spominje da je dobilo.

Nope... {#}

I possess a skill to google.
14 godina
protjeran
Shaka111 kaže...

moze li pomoc za S3? ovako nakon t mobile updatea mi se baterija prazni malo brze nego na ICSu,a skuzio sam i zbog cega,uredaj ne ide u sleep nego je non stop pripravan,kako se moze namjestit da ide u deep sleep?

Vjerojatno ti neka aplikacija ne da da mob ide u spavanje. Ovaj "fast dormacy" bi trebal pomoci da mob ode u spavanje, bar tak pise u changelog-u na raznim romovima. U task manageru ubi sve procese, pa onda pogledaj koje se aplikacije same od sebe pale, postaj, pa cemo vidjeti.

daniel
16 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...

Ja sam dobio. :)

15 godina
bobofloki2 kaže...
evil zlayo kaže...

Ti si pretplata :D

16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...
evil zlayo kaže...

Ja sam isto pretplata pa nisam dobio.

15 godina
Minoza kaže...
Gale92 kaže...
bobofloki2 kaže...
evil zlayo kaže...

Jell Bean "update" je stigao vipnetovcima i t-mobileo uređajima koji su na pretplate

15 godina

ja sam na prepaid t mobile pa sam dobio...uglavnom rjesio se onaj problem za battery drain,neka aplikacija mu nije dala da ude u deep sleep

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Shaka111 kaže...

ja sam na prepaid t mobile pa sam dobio...uglavnom rjesio se onaj problem za battery drain,neka aplikacija mu nije dala da ude u deep sleep

koji csc imas

15 godina

kako se to gleda? budem postao

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovo instaliraš na mob :)

0 0 hvala 1
15 godina

pise CRO,brandirani je na t mobile...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Shaka111 kaže...

pise CRO,brandirani je na t mobile...

Ja  imam SEE i još mi ništa nije došlo

16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Jell Bean "update" je stigao vipnetovcima i t-mobileo uređajima koji su na pretplate

Hm, doduse, nisam provjerio Kies, ovo govorim za OTA, znaci OTA nisam dobio nista.

16 godina
neaktivan

nema ni na kiesu ni ota :( isto see na vipu

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I dalje nema kies "update" niti OTA :(

kies kies

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mi sa tim balkanskim CSC-om (SEE) cemo se načekat izgleda... još ništa... :'(

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja još uvijek nisam dobio OTA

Na pretplati sam kod vipa

Sales Code: VIP

Osnovna verzija: I9300BULG2

Kies mi neda da preko njega napravim update...

Ima netko sličnu situaciju?

http://www.speedtest.net/result/1226138341.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
paradoxxxx kaže...

Ja još uvijek nisam dobio OTA

Na pretplati sam kod vipa

Kies mi neda da preko njega napravim update...

Ima netko sličnu situaciju?

Još 23.10.sam dobio i OTA i Kiesom, isto to sam imao

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice