Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.620.526
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Stavio sam ovu najnoviju verziju sa linka kraj koje piše update; MCGv2-1.5.13.

Ali uspio sam se zeznut. Napravio sam backup kontakata preko Kiesa i naravno sada Kies nemogu koristit što mi je zanimljivo jer sam sa Darkyem mogao. Ugl kontakti mi imaju ekstenziju .spb i na mobitelu ne može pročitati, nemogu to ubaciti u Kies, a converteri su nepostojeći...

Jedinio je rješenje pretpostavljam vraćanje na stock 2.2 pa sređivanje toga pa opet flashanje a to mi seee neeeedaaa. Nezz ima li itko ideje?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
lukazg kaže...

Stavio sam ovu najnoviju verziju sa linka kraj koje piše update; MCGv2-1.5.13.

Ali uspio sam se zeznut. Napravio sam backup kontakata preko Kiesa i naravno sada Kies nemogu koristit što mi je zanimljivo jer sam sa Darkyem mogao. Ugl kontakti mi imaju ekstenziju .spb i na mobitelu ne može pročitati, nemogu to ubaciti u Kies, a converteri su nepostojeći...

Jedinio je rješenje pretpostavljam vraćanje na stock 2.2 pa sređivanje toga pa opet flashanje a to mi seee neeeedaaa. Nezz ima li itko ideje?

Otovri sa KIESOM .spb i spremi kao .vcf

nisam probao nego sam na internetu tako nešto vidio :P

15 godina
neaktivan

Opcija ''Contacts'' se pojavi tek povezivanjem mobitela usb-om, tako da nemogu ništa ubacit, al da, tek sam kasnije vidio da se može snimit i u drugom formatu :( nema veze, ko me treba zvat će me :D

A tema ima stvarno fora, super je ta opcija. (EDIT)štoviše, počeo sam skidat skoro svaku temu hhh :D

Inače na početku su mi kamera i gallery imali bug. Na kameri bi bio samo crni ekran (u Faq-u o greškama na xda ima rješnje, treba samo lock i unlock napravit) a gallery se nije htio 100% učitat no samo sam restartao mobitel i to je to

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 22:57 (lukazg).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sam da vam javim nakon par dana koristenja miui roma danas sam imao jedan veliki bug (nakon restarta mobitel mi vise nije prepoznavao sim karticu,kao da je nije bilo unutra)problem sam rjesio ponovnim flashanjem skroz od pocetka...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lukazg kaže...

Opcija ''Contacts'' se pojavi tek povezivanjem mobitela usb-om, tako da nemogu ništa ubacit, al da, tek sam kasnije vidio da se može snimit i u drugom formatu :( nema veze, ko me treba zvat će me :D

A tema ima stvarno fora, super je ta opcija. (EDIT)štoviše, počeo sam skidat skoro svaku temu hhh :D

Inače na početku su mi kamera i gallery imali bug. Na kameri bi bio samo crni ekran (u Faq-u o greškama na xda ima rješnje, treba samo lock i unlock napravit) a gallery se nije htio 100% učitat no samo sam restartao mobitel i to je to

Probaj skinut Nexus S drivere.

15 godina
neaktivan

zašto više ne možeš KIES koristiti, pa isključi u aplikacijama tamo ono usb debug testing, ili usb ispravljanje grešaka i normalno se poveže sa kiesom i kasnije to opet vrati jer je tu neki bug gdje android os počne cuclati bateriju kad se isključi

ili sinkroziraj kontakte sa googleom, to što imaš i kasnije samo mob sinkroniziraj s googleom i opet sve 5

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 23:12 (brane_og).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivele kaže...
hrcpin kaže...

izasao je napokon JVO preko KIES-a za XEU

a evo i za odin

http://www.multiupload.com/E4EZ90ID7Y

pa ako netko zeli da napise specifikacije... hvala

Je li to official gingerbread za nase podrucje?

Moze li mi netko odgovoriti?

15 godina
neaktivan

USB debugging mi je isključen i jednostavno se ne mogu povezati s Kiesom. Nakon prvog flashanja javilo mi je neku grešku kada sam se htio povezati. Nakon ponovnog flashanja imam mogućnost povezivanja samo kao ''usb mass storage''.

Sa googlom se ne mogu povezat jer su potrebni file-ovi sa ekstenzijom .csv ili Vcard a moji kontakti su spremljeni kao .spb preko Kiesa.

Nexus S driveri? Šta se pomoću njih može povezati računalo sa SGS-om?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lukazg kaže...

USB debugging mi je isključen i jednostavno se ne mogu povezati s Kiesom. Nakon prvog flashanja javilo mi je neku grešku kada sam se htio povezati. Nakon ponovnog flashanja imam mogućnost povezivanja samo kao ''usb mass storage''.

Sa googlom se ne mogu povezat jer su potrebni file-ovi sa ekstenzijom .csv ili Vcard a moji kontakti su spremljeni kao .spb preko Kiesa.

Nexus S driveri? Šta se pomoću njih može povezati računalo sa SGS-om?

Da. 
MIUI, CM7 su valjda rađeni po Nexus S-u ili tako nešto.  

15 godina
neaktivan

nije to je za podrucje UK ali ako zelis staviti posluzi se sa ovim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

15 godina
neaktivan
Irmica kaže...

Jel može pomoć oko navigacije? Gdje mogu da skinem najbolje karte za samsung galaxy I9000 i kako uopće to funkcionira na ovom mobitelu, jel preko neta ili offline? Nisam se susretala sa tim pa bi molila da mi neko objasni. Hvala{#}

15 godina
neaktivan

Jel može pomoć oko navigacije? Gdje mogu da skinem najbolje karte za samsung galaxy I9000 i kako uopće to funkcionira na ovom mobitelu, jel preko neta ili offline? Nisam se susretala sa tim pa bi molila da mi neko objasni. Hvala{#}

preko torrenta. Copilot ili Navigon ;)

EDITVezano za Miui - imao sam dosta problema koji su me fino naživcirali. Mnogo stvari i aplikacije mi se ruše sam tako, trenutno imam problema sa Navigonom, a na jednoj temi nisam mogao settings otvoriti.

Browser se odlučio svaku minutu promijeniti jezik ili pismo tj. uopće ne znam šta je promijenio ali nisam mogao ništa pročitati. Baterija mi jako brzo odlazi, ono pola dana i gotovo.

Koristit ću ovaj rom još nekoliko dana pa ako će biti kritično vratit ću se na 2.2

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 23:51 (lukazg).
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

nije to je za podrucje UK ali ako zelis staviti posluzi se sa ovim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=835628

Uradim sve kako treba,nade mi update, i krenem da updateam medutim izbaci me i kaze da se moja verzija ne moze....znas li u cemu je caka?

16 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913

Za europu pri dnu ima par gingera..koji da stavim preko odina?

15 godina
neaktivan

provjeri CSC na kojem si ako nista nisi dirao onda si na KOR a trebas prebaciti na XEU skini sa marketa CSC Select a na kojem si romu

da i kada budes prebacivao mislim ali nisam siguran da ce ti napraviti factroy reset tako da si spremi sve na komp sto ti treba

a aplikacije skidas s marketa kao sto znas i sam

16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

provjeri CSC na kojem si ako nista nisi dirao onda si na KOR a trebas prebaciti na XEU skini sa marketa CSC Select a na kojem si romu

da i kada budes prebacivao mislim ali nisam siguran da ce ti napraviti factroy reset tako da si spremi sve na komp sto ti treba

a aplikacije skidas s marketa kao sto znas i sam

bio mi je na KOR,prebacio sam ga na XEU...nade update krene i izbaci poruka da ne moze moja verzija

15 godina
neaktivan

neznam stvarno jer ja jos nisam stavio budem kada dodem doma a probaj preko odina staviti to ce sigurno raditi

a tebi krene stavljati i onda ti kies izbaci poruku da tvoju verziju nije moguce nadograditi ili

a jesi rooto mob ili imas fagfix ako imas pogasi to sve

16 godina
neaktivan

Sada hoce.Hvala druze :)

15 godina
neaktivan

ajde molim te reci mi jesi bio rootan i kada ga stavis napisi koji su jezici itd dali opet zapinje ekran ili je fin kao na jpy

16 godina
neaktivan

Nisam bio rootan...jezici..ima i hrvatski...meni ne zapinje nista..dosta je brzi

15 godina
neaktivan

ej ajde jos malo poblize opisi i ako mozes koju sliku staviti i koliki je rezultat na benchmarku

16 godina
neaktivan

Na quadrantu imam 1000,na 2.2 sam imao 1800-1900 a opet je sada brzi i fluidniji nego prije.Nema laga,malo izmjenjen onaj padajuci meni...sve u svemu ja sam zadovoljan.

15 godina
neaktivan

ok ajde javi jos sta ako bude

15 godina
neaktivan

Na kraju sam stavio Gingerbread 2.3.3 :D

Imam problem, ne mogu na internet osim preko wirelessa. Može li biti problem u novom ROM-u? Stavio sam XWJVH 2.3.3 prema uputama s ove stranice http://www.theandroidsoul.com/how-to-root-xwjvh-android-2-3-3-rom-for-galaxy-s-i9000/

EDIT vratio sam ga na 2.2 i mogu na net. Znači da u romu neš ne štime, malo sam tražio i vidio da mi treba csc za hr (pišem a neznam šta znače riječi). Molim vas ak bi mi netko mogao objasnit šta trebam stavit u Odin umjesto nečeg da bi mogo na net {#}

Gingerbread mi se jako sviđa i htio bi ostat na njemu a ne na sporom 2.2 Hvala na svakoj pomoći

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 23:35 (lukazg).
15 godina
neaktivan

evo malo o JVO 2.3.3 stavljenog prek KIES-a kod mene :

- opet ekran nije kao na JPY onako glatko da radi

- net mi je puno sporiji preko 3g neko na JPY

- galeriju otvara stvarno brzo

- igre rade ok nista bolje od JPY

- market radi ok

- za bateriju jos neznam

- od aplikacija nista novo

sve u svemu nista posebno

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2011 23:33 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uvijek kad stavljate novi rom poželjno je da poslije toga napravite wipe data ili factory reset i neće biti tih trzanja ekrana, to je valjda općepoznato

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravljen factory reset i jedno sat vremena je radio normalno i sada je poceo trzati

16 godina
neaktivan
brane_og kaže...

uvijek kad stavljate novi rom poželjno je da poslije toga napravite wipe data ili factory reset i neće biti tih trzanja ekrana, to je valjda općepoznato

ako napraviš wipe data izbrisat će ti sve programe koji su stavljeni na ROM...wipe cache se radi nakon flashanja

18 godina
neaktivan

nego... da priupitam

jel vama hoće čitati M4A (tj AAC kodiranu) mjuzu?

JPY i JS7 su bez problema, a sad imam JVB i kaže not supported :/

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

puklo mi je prednje staklo, pao je na kamen. LCD je čitav, sve radi, normalno se koristi ali je baš popucano staklo. Ima tko preporuku kako to zamijeniti i koliko bi koštalo?   Hvala puno!!!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice