Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.622.580
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

da, mislim da ih vise ima problema sa sd na miui
procitaj prva tri posta faq i tako i mislim da ima rjesenje za to

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12077191&postcount=4

pod 2.2 ti je objašnjenje

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 18:42 (tonihrvat).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Denyken kaže...

TW nece na moj mob {#}

15 godina
neaktivan
parizer kaže...
Denyken kaže...

TW nece na moj mob {#}

Kod mene sve radi. Jesi radio po uputama?

Instructions for XWJVH Roms:
1. Flash XWJVH
2. Boot into rom
3. Clear Cache & Dalvik Cache
4. Flash GalaxIIv7XWJVH_Package1.zip
5. Reboot
6. Reboot to Recovery
7.Clear Dalvik Cache
8. Flash GalaxIIv7XWJVH_Package2.zip
8. Reboot.

15 godina
neaktivan

Koristite li vi ovaj automatic brightness za display?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Denyken kaže...

Koristite li vi ovaj automatic brightness za display?

ja ga koristim i najbolji mi je jer mi je taman 

15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

evo da javim da sam rjesio problem sa ponovnim flashanjem ali ovaj puta sam stavio ezbase rom prije svega...

Inace cini mi se puno brzi rom u odnosu na darky-a al vidjet cemo kroz par dana, treba se sada naviknut na skroz drugaciji menu :)

17 godina
Denyken kaže...
parizer kaže...
Denyken kaže...

TW nece na moj mob {#}

Sto ce mi TW? Koristim LauncherPro i to mi je sasvim dovoljno...

15 godina
protjeran
Cro01 kaže...
tonihrvat kaže...

evo da javim da sam rjesio problem sa ponovnim flashanjem ali ovaj puta sam stavio ezbase rom prije svega...

Inace cini mi se puno brzi rom u odnosu na darky-a al vidjet cemo kroz par dana, treba se sada naviknut na skroz drugaciji menu :)

Koliko ja znam, taj rom je baziran na TWLauncheru. Nisam siguran. :S

Ali je rekao developer da više ne želi radit na TW jer samo problemi s njim, posebno s baterijom. Među zadnjim postovima u MIUI temi. 

malo eksperimentiraj u Launcher settingsima i općenito u settingsima. Ima svega ;)

15 godina
neaktivan
parizer kaže...
Denyken kaže...
parizer kaže...
Denyken kaže...

TW nece na moj mob {#}

Sto ce mi TW? Koristim LauncherPro i to mi je sasvim dovoljno...

Kako kome...

16 godina
neaktivan

imas li problema sa wifi, kamera?

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
17 godina

E sad mi ga je dosta, vracam se na Froyo (Darky 9.5) {#}

Danas je baterija super trajala (Android OS na 6%), dok prije par sati nije porastao postotak Andoid OS-a i to cak do 47% (vidi screenshot) {#}

Tako se ponekad (jednom u par dana) desi bez pravila i poludim. Baterija 'iscuri' za cas...

Nadam se da ce stvarno uskoro rijesiti taj bug

Android OS bug 2.3.3 Android OS bug 2.3.3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ti ukljucen USB debuging? Ako nije ukljuci ga.... Jel imas neki program kao os monitor da vidis koji to to proces pocucla bateriju?.... Ja sam na gingerbreadu vec dosta dugo i nikada nisam imao problema sa tim battery drainovima..... Android os mi se uvijek krece oko 5%....

Skini OS monitor, u njegovim opcijama stavi da ti sortira po LOAD, i nek order bude descending..... I ukljuci da ti se prikazuje gore u trayu.... Onda ces tocne vidjeti kada neki proces poblesavi i moci ces identificirati proces....

Ali prije svega ukljuci USB debuging, zato sto android ima neki bug za onaj init proces, to se rjesava ukljucivanjem USB debuginga

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 12:08 (8rda3+).

0 0 hvala 0
17 godina
8rda3+ kaže...

Jel ti ukljucen USB debuging? Ako nije ukljuci ga.... Jel imas neki program kao os monitor da vidis koji to to proces pocucla bateriju?.... Ja sam na gingerbreadu vec dosta dugo i nikada nisam imao problema sa tim battery drainovima..... Android os mi se uvijek krece oko 5%....

Skini OS monitor, u njegovim opcijama stavi da ti sortira po LOAD, i nek order bude descending..... I ukljuci da ti se prikazuje gore u trayu.... Onda ces tocne vidjeti kada neki proces poblesavi i moci ces identificirati proces....

Ali prije svega ukljuci USB debuging, zato sto android ima neki bug za onaj init proces, to se rjesava ukljucivanjem USB debuginga

USB debuging je bio ukljucen... (radim neke aplikacije za Android pa ga uvijek ukljucim)

16 godina
neaktivan

I ja sam stavio MIUI al istina je da mi guta bateriju ko pijesak vodu...užas...uostalom...nigdi nisam vidija taj ugrađeni task killer, ja sam stavija Advanced Task killer Pro

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jar Jar Binks kaže...

I ja sam stavio MIUI al istina je da mi guta bateriju ko pijesak vodu...užas...uostalom...nigdi nisam vidija taj ugrađeni task killer, ja sam stavija Advanced Task killer Pro

Drži Home tipku.

Meni je Android OS 5% i baterija stvarno drži i to puno. 

Nemoj koristit Advanced Task Killer. Ista stvar ti se dogodi kao i sa ugrađenim task killerom. 
Nemoj nikad koristit task killere. 

14 godina
neaktivan

Nesto sam prckao po mobu i postavio SWYPE tipkovnicu.

Zna li netko kako vratiti nazad? Nikako ne mogu naci opciju za podesavanje na obicno pisanje/tipkovnicu.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
boyontherun kaže...

Nesto sam prckao po mobu i postavio SWYPE tipkovnicu.

Zna li netko kako vratiti nazad? Nikako ne mogu naci opciju za podesavanje na obicno pisanje/tipkovnicu.

drži na neko mjesto gdje pišeš i pojavit će ti se Input Method. To stisni i odaberi tipkovnicu koju hoćeš.

15 godina
neaktivan

Ekipa, koji MIUI ste stavili?

na sljedecem linku   http://www.theandroidsoul.com/galaxy-s-miui-rom/    je hotfile download link i verzija je MCGv2-1.5.13...velicina roma - 112 MB (118.288.384 bytes)

Na offical xda thread-u downlad link baca na: http://www.modroms.co.uk/download.html,   verzija je ocigledno ista: MCGv2.1 - 1.5.13 Official Based - 16th May 2011...velicina   roma - 88,7 MB (93.085.696 bytes)

Koja je razlika?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxmitar kaže...

Ekipa, koji MIUI ste stavili?

na sljedecem linku  http://www.theandroidsoul.com/galaxy-s-miui-rom/   je hotfile download link i verzija je MCGv2-1.5.13...velicina roma - 112 MB (118.288.384 bytes)

Na offical xda thread-u downlad link baca na: http://www.modroms.co.uk/download.html,   verzija je ocigledno ista: MCGv2.1 - 1.5.13 Official Based - 16th May 2011...velicina   roma - 88,7 MB (93.085.696 bytes)

Koja je razlika?

skini ovaj drugi

prvi koliko ja znam koristi TW i onda je ovaj odusto od njega i ovaj drugi ti je nova verzija bez TW i nekih sranja i on ti je zato 30 mb lakši :)

EDIT: kako hebeno koliko mi baterija sad traje sa ovim novim 2.1 romom -.-

i još je brži

Android OS mi zna i do 2% doći i još mi se ni jednom nije iznad 15 povećalo. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 18:43 (tonihrvat).
16 godina

koji rom , koji kernel da stavim treba mi da je fluidan i da ima u quadrantu 2000+ score :D xD, i da je po mogucnosti sa gingerbreadom. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sa miui dobijes 1550-2000 score al neki su uspjeli i do 6000 :P
poslije dam link kako
fluidan je i posebno sa 2.1
baterija je sad odlicna

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
Jar Jar Binks kaže...

Drži Home tipku.

Meni je Android OS 5% i baterija stvarno drži i to puno.

Nemoj koristit Advanced Task Killer. Ista stvar ti se dogodi kao i sa ugrađenim task killerom. 
Nemoj nikad koristit task killere.

Hvala druže  {#}

iPhone je jedna velika prevara...koja je uspjela !!!
15 godina
neaktivan

Može li se koristiti LauncherPro na MIUI-u?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lukazg kaže...

Može li se koristiti LauncherPro na MIUI-u?

možeš bilo koji launcher koristiti.

15 godina
neaktivan

izasao je napokon JVO preko KIES-a za XEU

a evo i za odin

http://www.multiupload.com/E4EZ90ID7Y

pa ako netko zeli da napise specifikacije... hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 10:03 (hrcpin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel može pomoć oko navigacije? Gdje mogu da skinem najbolje karte za samsung galaxy I9000 i kako uopće to funkcionira na ovom mobitelu, jel preko neta ili offline? Nisam se susretala sa tim pa bi molila da mi neko objasni. Hvala{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upisi u pirate bay...... igo android i imas tamo sve ... Mislim da cak imaju i uputstva i posebni torrent za galaxy s...
16 godina
neaktivan
hrcpin kaže...

izasao je napokon JVO preko KIES-a za XEU

a evo i za odin

http://www.multiupload.com/E4EZ90ID7Y

pa ako netko zeli da napise specifikacije... hvala

Je li to official gingerbread za nase podrucje?

15 godina
neaktivan

Bok ljudi! Stavio sam MIUI i napisat ću ukratko kako je tekla instalacija a dojmovi samog rom-a će malo pričekati ;)

Prije flashanja sam imo Darky v9.2 extreme koji je baziran na 2.2 Froyu tako da se nisam trebao vraćati na 2.2, inače upute kako se vratiti na 2.2 se nalaze na ovom linku http://www.theandroidsoul.com/ezbase-ezrom-for-android-2-2-install-revert-back/

Što se flashanja tiče pratio sam jako jednostavna i precizna uputstva s već danog linka http://www.theandroidsoul.com/galaxy-s-miui-rom/

Instalacija je tekla dobro ali kada se mobitel upalio baterija se potrošila u roku minuta, Android OS je bio na nekih 80% korištenja baterije. Krenuo sam ponovo flashat rom i bricko mob :D ali nema veze jer vraćanje na 2.2 korsti Odin i download mod tako da sam prema uputama flashao 2.2 Froyo na mobitel (Inače, ovo je defintivno najjednostavnije varijanta vraćanja na stock rom s tim da je root-an). Ponovio sam proces ali prije toga obrisao dalvik cache i obrisao većinu podataka s mobitela, također i battery stats. Flashao sam MIUI i zasad radi kako treba.

Prvi dojmovi: Prekrasan ali stvarno prekrasan rom, napravljen je da sliči IOS-u i lijepo ga prati. Postavke su reorganizirane i jako jednostavne, ugl samo riječi hvale za dizajn i jednostavnost.

Sada slijedi isprobavanje pa vam javim kako stoji baterija i sve ostale sitnice.

Pozdrav!

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
lukazg kaže...

Bok ljudi! Stavio sam MIUI i napisat ću ukratko kako je tekla instalacija a dojmovi samog rom-a će malo pričekati ;)

Prije flashanja sam imo Darky v9.2 extreme koji je baziran na 2.2 Froyu tako da se nisam trebao vraćati na 2.2, inače upute kako se vratiti na 2.2 se nalaze na ovom linku http://www.theandroidsoul.com/ezbase-ezrom-for-android-2-2-install-revert-back/

Što se flashanja tiče pratio sam jako jednostavna i precizna uputstva s već danog linka http://www.theandroidsoul.com/galaxy-s-miui-rom/

Instalacija je tekla dobro ali kada se mobitel upalio baterija se potrošila u roku minuta, Android OS je bio na nekih 80% korištenja baterije. Krenuo sam ponovo flashat rom i bricko mob :D ali nema veze jer vraćanje na 2.2 korsti Odin i download mod tako da sam prema uputama flashao 2.2 Froyo na mobitel (Inače, ovo je defintivno najjednostavnije varijanta vraćanja na stock rom s tim da je root-an). Ponovio sam proces ali prije toga obrisao dalvik cache i obrisao većinu podataka s mobitela, također i battery stats. Flashao sam MIUI i zasad radi kako treba.

Prvi dojmovi: Prekrasan ali stvarno prekrasan rom, napravljen je da sliči IOS-u i lijepo ga prati. Postavke su reorganizirane i jako jednostavne, ugl samo riječi hvale za dizajn i jednostavnost.

Sada slijedi isprobavanje pa vam javim kako stoji baterija i sve ostale sitnice.

Pozdrav!

trebao si prvo staviti rom 2.2 sa ovog linka 

http://www.theandroidsoul.com/ezbase-ezrom-for-android-2-2-install-revert-back/

bili vi na 2.2 ili 2.3 ovako je najsigurnije i ja nisam ni jednom imao problem sa instalacijom.

Koji si instalirao?

Meni je isto stvrano prelijep i još možeš teme skinut za njega :D

baterija mi je dosta dobra (5-10% kako sam već naveo iznad)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice