Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.623.518
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
jura kaže...

ja sam nanovo flashal mob na 2.3.3 i sad kolko vidim ,a nisam stavljal ono za bateriju da imam u postocima i sad vidim da mi se baterija nije mrdnula od kad sam ga napunil tak da si brijem da sam nekaj shebal prilikom flasha od prije jer sam stavil titanium backups i stavil neke stvari od darky-a pa si mislim da mi je nekaj se shebalo i to mi je cuclalo bateriju.sad sam napravil kod flasha data factory reset i stavil sam naknadno aplikacije koje koristim i kolko vidim baterija ne mrda.javim nakon dva-tri dana korištenja kak je.

upaljen mi je podatkovni promet(3giliH)

ovo za zaslon 48 posto je meni ko prvi april :-)meni je oko 90 gotovo uvijek

18 godina
neaktivan

ma zavisi kak ti je podešen.meni je podešen na skoro pa najmanje kaj je moguće.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jura kaže...

ma zavisi kak ti je podešen.meni je podešen na skoro pa najmanje kaj je moguće.

meni ful na nuli..ocito nesto ne stima,vec 2 puta wipe factori reset isprobao sve al isto,mos mi samo rec koji modem imas?

18 godina
neaktivan

kak sam se danas razbacal sa screenshotovima.lol.{#}

eto:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tnx :-)

15 godina
neaktivan

@jura mankni ovo automatsko osvjetljenje to je valjda stvar koja najviše i cucla bateriju, to i ako ti je uključena automatska sinkronizacija

ovo je moje zadnje; ne gledaj ovo 39 na bateriji, to se puni sada, i nije cijela lista još su dolje aplikacije neki i wifi(stalno kad mi je dostupno je upaljen i na kraju dana mu piše 3%)

https://lh5.googleusercontent.com/_OETCC_Vxxww/TadzEe-UO_I/AAAAAAAAAnY/ZtnrH8b7isE/s512/SC20110415-001718.png

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 0:23 (brane_og).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

evo maknul sam ali nema neke velike razlike.nego sad imam drugo pitanje.zakaj nebrem vise spremati kontakte u sim karticu nego imam ponuđeno samo telefon i google account?kak da to promjenim?spremal sam nove brojeve u google i u telefon ali naravno nakon flasha sam izgubil te brojeve odnosno izbrisali su se.

EDIT:sad sam malo pratil zaslon i varira mi od 28% do 72%

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 0:45 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

v10 RC4 Gingerbread je vani i mogu reci da je odlican. http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/v10-rc4-stable.2263/

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav momci,

malo sam ispao iz toka te sam sa Darky ROM-a (tamo neka 8.x verzija) presao na 2.3.3 (leaked). Rootao sam mob, dodao CWM i sve potrebno, jedino sto mi fali je hrvatski swype. Ako netko ima ideju kako da ga instaliram neka pomogne.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
jura kaže...

evo maknul sam ali nema neke velike razlike.nego sad imam drugo pitanje.zakaj nebrem vise spremati kontakte u sim karticu nego imam ponuđeno samo telefon i google account?kak da to promjenim?spremal sam nove brojeve u google i u telefon ali naravno nakon flasha sam izgubil te brojeve odnosno izbrisali su se.

EDIT:sad sam malo pratil zaslon i varira mi od 28% do 72%

jel zna netko odgovor?kak je kod vas?

15 godina
neaktivan

meni to nije nudio kad mi je imenik na sim kartici bio pun, sada radi normalno i pokazuje sve tri opcije

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

sto tocno znaci ona stavka pod : privacy\ back up my data i automatic restore?

sto to tocno sprema?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8tom kaže...

Pozdrav momci,

malo sam ispao iz toka te sam sa Darky ROM-a (tamo neka 8.x verzija) presao na 2.3.3 (leaked). Rootao sam mob, dodao CWM i sve potrebno, jedino sto mi fali je hrvatski swype. Ako netko ima ideju kako da ga instaliram neka pomogne.

imaš negdje na forumu, 10-20 stranica ranije hrvatski swype koji samo flashas iz CWM-a i onda u postavkama swypa odabereš hrvatski.

ukucaj u tražilici foruma swype i traži....

14 godina
neaktivan

evo da se pohvalim. Napravio sam Rom http://www.multiupload.com/QXO182TLIP 

ROM je prepre brz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024485

instalacija:

1.trebate imati svoj uređaj na gingerbreadu sa updateanim bootloaderima.

2.flashajte kernel koji uključuje CWM

3.nakon sto se vas uređaj boota kopirajte rom na internu memoriju uređaja.

4.odite u recovery i flashajte rom preko cwm-a (install zip from sd-card)

za informacije pogledajte xda temu

3 0 hvala 3
17 godina
odjavljen

svaka cast... izgleda super, posebno zbog plave boje... svakako cu ga isprobat veceras ili sutra pa javim dojmove

EDIT : flashao, sad cekamo....

EDIT 2 : prepade me neki robot sto brzo prica... ne kuzim ga nis. sto je to?

EDIT 3 : BRAVO! super izgleda i stvarno lijepo klizi.. vidjet cemo kako ce se ponasati nakon para dana u svakodnevnom koristenju... jos jednom, SVAKA CAST!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 20:42 (skank666).
14 godina
neaktivan
Onaj robot ti aktivira lagfix. Kad budes flasho neki drugi rom obavezno iskljuci lagfix u cwm-u
Da bi ti baterija duze trajala moras napuniti mobitel do kraja otic u recovery>advanced>wipe battery stats

Btw drago mi je sto ti se svida. Ako vidim da se svidi jos nekoliko ljudi otvirit cu temu ovdje na forumu samo za ovaj rom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vauu, svaka čast TheMate1987, konačno neko domači da je izbacio rom, svakako ću pratit tvoj napredak na xda, za sada sam na Darky 9.5  no strpit ću se do flashanja Gingerbreda dok ne dođe custom rom baziran na službenoj Samsugovoj verziji a čini se da bi to moglo bit već ovih dana http://mobile.engadget.com/2011/04/15/evidence-mounts-for-near-term-gingerbread-release-on-galaxy-s/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vjeruj mi ova verzija je vrlo stabilna.

0 0 hvala 0
15 godina
TheMate1987 kaže...

ROM je prepre brz.

instalacija:

svaka cast..nastavi tako i dalje!!!!

17 godina
odjavljen

krivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 23:42 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
TheMate1987 kaže...

ROM je prepre brz.

instalacija:

ajde idem i ja isprobati naš domači hrv. proizvod.{#}

EDIT:kaj znači sa updatanim bootloaderima?ja to očito nemam jer nisam mogel staviti rom.prekinul mi je instalaciju.pisalo je installation aborted

to mi piše:

U CWM: Installation aborted.
Amend scripting was deprecated by google in android 1.5.
it was necessary to remove it when epgrading to the clockworkmod 3.0 gingerbread based recovery.
please switch to edify scripting (updater-script an update-binary) to create working update zip packages.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 0:22 (jura).
15 godina
neaktivan
jura kaže...
TheMate1987 kaže...

ROM je prepre brz.

instalacija:

ajde idem i ja isprobati naš domači hrv. proizvod.{#}

EDIT:kaj znači sa updatanim bootloaderima?ja to očito nemam jer nisam mogel staviti rom.prekinul mi je instalaciju.pisalo je installation aborted

to mi piše:

U CWM: Installation aborted.
Amend scripting was deprecated by google in android 1.5.
it was necessary to remove it when epgrading to the clockworkmod 3.0 gingerbread based recovery.
please switch to edify scripting (updater-script an update-binary) to create working update zip packages.

http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/gingerbread-darkys-10-rc3-extreme-edition-unsupported.1981/ sve radis po ovim upustvima i kad dodes na tocku 5. samo umjesto 10rc3 flashas ovaj hr proizvod. ima linkove sa svima sto ti treaba

15 godina

daklem 2e recovery cf-root kernel i zatim gor darky...

kak se s darky Roma vratim na 2.2.1.... ovo smeče jede bateriju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

flashaj neki kernel sa starijom verzijom cwm, tocnije 2.5... to je i meni bilo. nije ga htjelo flashat sa 3.05 ne znam zasto....

ja sam koristio ovaj kernel speedmod k13d... evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756

16 godina
neaktivan

Je li itko radio flashanje kernela sa ovim programom?

Kernel Manager Pro v1.0.2

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 12:46 (ivele).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Vidim izašo je službeni 2.3.3 pa ako je netko stavio update neka javi dojmove

lp

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
d_a_l_3 kaže...

Vidim izašo je službeni 2.3.3 pa ako je netko stavio update neka javi dojmove

lp

ja sam koristio onaj sto je procurio i meni je bio super... eh, sad jel neka razlika u onom i ovom ne znam...

15 godina
neaktivan
tvrtkoq kaže...
8tom kaže...

Pozdrav momci,

imaš negdje na forumu, 10-20 stranica ranije hrvatski swype koji samo flashas iz CWM-a i onda u postavkama swypa odabereš hrvatski.

ukucaj u tražilici foruma swype i traži....

Uh, trazio i trazio i nikako nac. Nasao sam swype JPA ali kad njega flasham preko CWM-a nista se ne dogodi, cak stovise izgubio sam onaj defaultni swype koji dolazi sa 2.3.3

A ovaj samsung keypad mi je totalno prelos za pisanje poruka ili icega for that matter.

18 godina
neaktivan

čini se da sam si brickal mob.{#}.ali sve u svemu mogu u download mod.{#}uh{#}.pratil sam ovaj tutorial ali sam očito nekaj shebal.stavil sam taj rom,ali više nisam imal cwm niti root pa sam ga probal rootati kak je objašnjeno tu i onda mi se je upalil i bila su samo ona slova napočetku samsun galaxy s i to je to.nije mrdal nikud.probal izvaditi bateriju pa ponovno upalil opet ništ.probal sam ga ugasiti i staviti na punjač pojavila se baterija i samo kao da učitava.imam nekakvu grešku u koracima pa mi predložite sad kak da stavim taj novi darky gore ili ovaj rom koji je napravil TheMate1987.pomoć please!inače bil sam na 2.3.3. kad sam pokušaval staviti taj darky 10

EDIT:od kak sam otišel sa darkya na 2.3.3 više ništ ne kužim.prije je sve bilo jednostavno za napraviti a sad dok sam na 2.3.3 i hoču se vratiti natrag na darky nikud-nikam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 18:28 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice