Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.439
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

kolega ako uspije,vodim te na veceru gdje god hoces,vec su me zivci napustili,imam HTC desire novi,na vipu nemogu ga network unlockovati,i samsunga vibranta i niti ijednog nemogu korisititi,a zivim od skypa,a na oba to nemogu korisitiit

17 godina
neaktivan
lujito kaže...
Meni nije jasno zašto si ti kupio Galaxy-a??

Nego mene ljute ljudi što pročitaju samo zadnji post i krenu sa svojim problemom bez da pretraže rješenje koje je već navedeno. Zato ovaj Bug-ov forum nikad neće biti cjenjen, barem dok se ne uvedu dobri moderatori i administratori.

Jer ima jedan od najkvalitetnijih ekrana na tržištu na kojem se kvalitetno može pogledati film, ima vrhunski hardver s kojim ću biti miran par godina, jer vrti sve Market aplikacije bez trzaja, ima odličnu kameru i prednja kamera, lijepo izgleda, ima odličan zvuk i TV out... jeftiniji je od drugih u mojoj tarifi, a ječi ili barem jednak.

Treba se naučiti ignorirati ljude koji ulete bahato, nekulturno i nepismeno. Moderatori nisu svemogući. Nakon nekoliko tjedana korištenja mislim da možeš shvatiti koji članovi foruma su korisni a koji ne. I forum je i više nego cijenjen.

Blade3 kaže...

zato što večina nas ne želi da mob. koji košta prek 4000kn, ima lagove ili da je išta manje od savršenog. Ono što si ti nabrojo možeš radit i na duplo jefinijem mob. kad počneš stvarno korisiti mob (htijet ga sinhronizirat sa više PC, samo počet razvijat neke apliacije na njemu itd.) a ne samo zvat, pisat poruke i slušat glazbu vidjet češ kolko stvari nedostaju  a po tome što nemaš lagove pretpostavljam da nemaš ni više od nekih 40 aplikacija.  

Možda sam jedini ali nemam lagove i sve radi savršeno (osim što nema bljeskalice i što se Market da zblesirati).

U usporedbi s jeftinijim mobitelima ne mogu vrtiti avi fileove i nemam tako odličan ekran, neću moći napraviti upgrade na 3.0, niti koristiti sve aplikacije iz Marketa, niti mogu skypat bez trzaja.

Dosada sam mobitel koristio umjesto laptopa na terenu, jer nije problem napisati mail, pogledati neki dokument, editirati ga, pogledati cijelu stranicu na netu...

Koristio mi je i kad nisam imao adsl doma zbog popravka mreže, kao modem.

S njim sam se spajao na laptop i gledao filmove u krevetu preko WiFia.

GPS radi solidno.

Igre su fenomenalne.

Što se tiče aplikacija ja 40 njih ne koristim niti na laptopu.

Ako smijem zamoliti za neki popis što ti koristiš možda nađem nešto korisno.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan

ja sam do sada korisiito normalni kies,samo za galaxy i nikako mi ga nije htjeo prepoznati.

17 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

kolega ako uspije,vodim te na veceru gdje god hoces,vec su me zivci napustili,imam HTC desire novi,na vipu nemogu ga network unlockovati,i samsunga vibranta i niti ijednog nemogu korisititi,a zivim od skypa,a na oba to nemogu korisitiit

ali pogledaj ovo.

When I Plug My SGH-t959 (Vibrant) Phone In The Computer, I Receive Errors. How Can I Fix This?

The SGH-t959 (Vibrant) come with a connection option, Samsung Kies. This type of connection allows of communication to desktop tools. In addition, when operating in this mode, both Mass Storage and Media Player can be jointly used. Currently, Kies software is not available for the device.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:32 (jura).
15 godina
neaktivan
xxxmitar kaže...
docx kaže...
Chronic kaže...

OK, još jedno pitanje. Koji bi ja CF root package trebao skinut od svih ponuđenih? Moj sustav je JPP, a takvog nema na listi.

Navodno bi za JPO trebao raditi. kažem navodno jer ja nisam probao. kad sam bio na 2.2 stavio sam voodoo lagfix 5.0.1 koji je imao u sebi CWM i bazični root pa mi nije trebalo. No i voodoo lagfix nije poimence navodio JPP već JPM i JPO i predhodne firmwaree.

Ja sam stao na istoj tocki...mob iz vipa, nakon sluzbenog 2.2 vratio sam 3 button combo (Heimdall metoda) i imam recovery 3e.

E sada, ono sto mene buni oko cijele price sa CF root-om je naravno verzija...u postu na xda forumu lijepo pise: First, go to Settings -> About phone -> Build number. It should say something like FROYO.xxJPy -- pri cemu je interesantan taj JPy...znaci to je build number, a ne baseband odn. PHONE koji je i kod mene I9000XXJPP (pod baseband je kada se koristi gore navedena putanja u meni-ju, a pod PHONE je kada se upise u telefon *#1234#).

Buld number kod mene je FROYO.XXJP9 vjerovatno kao i kod Chronica.

Ako gledamo Build number, tada JPO definitivno nije verzija najbliza stvarnom buildu JP9, vec bi po uputama to bio CF root kernel JP6 ili JPA (A bi trebao biti 10  u nedostatku brojeva iznad 9)... moze se naci reply autora samog thread-a vezano za JP9 na tocno ovoj stranici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10116718&highlight=JP9#post10116718

Da li sam ja to dobro shvatio ili ne...ili neznam citat :D

Pozdrav svima

Eh da se malo "opravdam". Ja nisam stavio CF-root tako da nisa posvetio punu pažnju. Sad sam malo pročitao pažljivije i da u pravu si.No na jednom drugom threadu sam našao da je 2.2 za našu regiju (JP9/JPP/JP8 čini mi se ne znam napamet) derivat JPM ROM-a. Ali tko će znati.... No kako sam autor kaže kerneli se malo razlikuju... I još nešto. Ima CF-root za JPY. Samo jedan thread niže ima link za download. JPY je najnoviji i navodno najoblji

15 godina
neaktivan

to sam otvorio netom nego si mi posalo ovaj maloprije,

ps

ja mislio ti saljes veceru

heheh

15 godina
neaktivan

tako je meni cijelo vrijeeme,neznam sta da radim

15 godina
neaktivan
wyks kaže...
lujito kaže...
Meni nije jasno zašto si ti kupio Galaxy-a??

Nego mene ljute ljudi što pročitaju samo zadnji post i krenu sa svojim problemom bez da pretraže rješenje koje je već navedeno. Zato ovaj Bug-ov forum nikad neće biti cjenjen, barem dok se ne uvedu dobri moderatori i administratori.

Jer ima jedan od najkvalitetnijih ekrana na tržištu na kojem se kvalitetno može pogledati film, ima vrhunski hardver s kojim ću biti miran par godina, jer vrti sve Market aplikacije bez trzaja, ima odličnu kameru i prednja kamera, lijepo izgleda, ima odličan zvuk i TV out... jeftiniji je od drugih u mojoj tarifi, a ječi ili barem jednak.

Treba se naučiti ignorirati ljude koji ulete bahato, nekulturno i nepismeno. Moderatori nisu svemogući. Nakon nekoliko tjedana korištenja mislim da možeš shvatiti koji članovi foruma su korisni a koji ne. I forum je i više nego cijenjen.

Blade3 kaže...

zato što večina nas ne želi da mob. koji košta prek 4000kn, ima lagove ili da je išta manje od savršenog. Ono što si ti nabrojo možeš radit i na duplo jefinijem mob. kad počneš stvarno korisiti mob (htijet ga sinhronizirat sa više PC, samo počet razvijat neke apliacije na njemu itd.) a ne samo zvat, pisat poruke i slušat glazbu vidjet češ kolko stvari nedostaju  a po tome što nemaš lagove pretpostavljam da nemaš ni više od nekih 40 aplikacija.  

Možda sam jedini ali nemam lagove i sve radi savršeno (osim što nema bljeskalice i što se Market da zblesirati).

U usporedbi s jeftinijim mobitelima ne mogu vrtiti avi fileove i nemam tako odličan ekran, neću moći napraviti upgrade na 3.0, niti koristiti sve aplikacije iz Marketa, niti mogu skypat bez trzaja.

Dosada sam mobitel koristio umjesto laptopa na terenu, jer nije problem napisati mail, pogledati neki dokument, editirati ga, pogledati cijelu stranicu na netu...

Koristio mi je i kad nisam imao adsl doma zbog popravka mreže, kao modem.

S njim sam se spajao na laptop i gledao filmove u krevetu preko WiFia.

GPS radi solidno.

Igre su fenomenalne.

Što se tiče aplikacija ja 40 njih ne koristim niti na laptopu.

Ako smijem zamoliti za neki popis što ti koristiš možda nađem nešto korisno.

može kolega, napravim popis svih aplikacija kad stignem no večinom su (80%) one koje se mogu stavljat samo kad se roota mob (npr. da se zblokiraju sve one dosadne reklame koje se javljaju ili da se napravi backup cijelog mob. u slučaju sranja itd) i plačene aplikacije (puno bolje od free verzija a koštaju po par kuna) koje se isto mogu dobit samo rootanjem mob. evo još jedan plus za flashanje, mogučnost skidnja pay aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 22:37 (Blade3).
15 godina
neaktivan

instalirao sam ga i pokrenupo,izbacio mi je update kiesa,prihvatio sam pa cu sada vidjeti

15 godina
neaktivan

koja je ovo komplikacija,majkio mila

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo prepoznao ga je,ali sada neda da ga updeta,jer kaye,firmware version:unregistered device)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo pa čitaj ja nemam volje.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo samo cu ti ovo reci,upravo mi ga je prvi puta KIES prepoynao ali ovaj za vibranta,do sada mi nijednom kies nije prepoznao uredaj,

15 godina
neaktivan
docx kaže...
xxxmitar kaže...
docx kaže...
Chronic kaže...

OK, još jedno pitanje. Koji bi ja CF root package trebao skinut od svih ponuđenih? Moj sustav je JPP, a takvog nema na listi.

Navodno bi za JPO trebao raditi. kažem navodno jer ja nisam probao. kad sam bio na 2.2 stavio sam voodoo lagfix 5.0.1 koji je imao u sebi CWM i bazični root pa mi nije trebalo. No i voodoo lagfix nije poimence navodio JPP već JPM i JPO i predhodne firmwaree.

Ja sam stao na istoj tocki...mob iz vipa, nakon sluzbenog 2.2 vratio sam 3 button combo (Heimdall metoda) i imam recovery 3e.

E sada, ono sto mene buni oko cijele price sa CF root-om je naravno verzija...u postu na xda forumu lijepo pise: First, go to Settings -> About phone -> Build number. It should say something like FROYO.xxJPy  -- pri cemu je interesantan taj JPy...znaci to je build number, a ne baseband odn. PHONE koji je i kod mene I9000XXJPP (pod baseband je kada se koristi gore navedena putanja u meni-ju, a pod PHONE je kada se upise u telefon *#1234#).

Buld number kod mene je FROYO.XXJP9 vjerovatno kao i kod Chronica.

Ako gledamo Build number, tada JPO definitivno nije verzija najbliza stvarnom buildu JP9, vec bi po uputama to bio CF root kernel JP6 ili JPA (A bi trebao biti 10   u nedostatku brojeva iznad 9)... moze se naci reply autora samog thread-a vezano za JP9 na tocno ovoj stranici: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10116718&highlight=JP9#post10116718

Da li sam ja to dobro shvatio ili ne...ili neznam citat :D

Pozdrav svima

Eh da se malo "opravdam". Ja nisam stavio CF-root tako da nisa posvetio punu pažnju. Sad sam malo pročitao pažljivije i da u pravu si.No na jednom drugom threadu sam našao da je 2.2 za našu regiju (JP9/JPP/JP8 čini mi se ne znam napamet) derivat JPM ROM-a. Ali tko će znati.... No kako sam autor kaže kerneli se malo razlikuju... I još nešto. Ima CF-root za JPY. Samo jedan thread niže ima link za download. JPY je najnoviji i navodno najoblji

Nema nikakve frke, ja takodjer nisam siguran da li sam 100% dobro shvatio, i moram bit iskren nisam se usudio flashat jedan od navedenih kernela, dok mi za bootloadere nije bio bed nakon koje rakijice:D

Takodjer sam nacuo da bi JPY verzija trebala radit na vise-maje svemu...

Moram skupit malo hrabrosti u svakom slucaju...Kad bude konkretnih rezultata bum zabiljezil ovdje pa mozda nekom pomogne...a mozda neko i meni pomogne kad uhvati casicu slobodnog vremena:D

pozz

15 godina
neaktivan

nista ni od ovoga,a onaj drugi kies se srusi,nece da se instalira

15 godina
neaktivan

Nema nikakve frke, ja takodjer nisam siguran da li sam 100% dobro shvatio, i moram bit iskren nisam se usudio flashat jedan od navedenih kernela, dok mi za bootloadere nije bio bed nakon koje rakijice:D

Takodjer sam nacuo da bi JPY verzija trebala radit na vise-maje svemu...

Moram skupit malo hrabrosti u svakom slucaju...Kad bude konkretnih rezultata bum zabiljezil ovdje pa mozda nekom pomogne...a mozda neko i meni pomogne kad uhvati casicu slobodnog vremena:D

pozz

Gle, ovo je što sam ja napravio. Skinuo sam Registry Patcher sa xda foruma (pogledaj postove na ovom forumu, postoji link). Preko njega i  Kiesa sam updatao mob na 2.2.1 verziju (JPY), koja je za englesko tržište, ali ima hrvatski jezik, ako je to bitno, no ne i hrvatsku tipkovnicu, ali market, google i smart keyboardpro sve rješavaju... Cijeli postupak je vrlo bezbolno prošao. U registri patcheru odabereš XEU i Kies automatski updata na 2.2.1 JPY. Onda možeš stavit CF root i to je to. Ja sam išao drugim putem. Stavio sam Voodoo lagfix jer je stvarno dobar. On ima bazični root (trebaš skinut s marekta busybox i superuser app). Dolazi sa ClockWorkMod recoveryem, pa ti 2e i nije potreban. Dalje nisam išao. Nisam stavljao Custom Rom jer sam sasvim zadovoljan s ovim. Da sammalo mlađi možda.. MinMo 5, 6 i 6,5 sam rzvaljivao... Sad sam se malo smirio ;)

15 godina
neaktivan

evo da još nešto preporučim, ispobao sam ga danas i odličan je. Novi kernel SpeedMod Froyo K12L 500Hz , jako, jako brz, brži nego voodoo u darkyu, isto bez uključenog lagfix a može se uključit kad se hoče bez problema.  Jako me impresionirao zvuk na ovom kernelu, puno glasniji, čišći, sa boljim basom na  radiju i mp3, također čišći zvuk kod snimanja kamerom. Također mi baterija bolje drži prillikom wifi i 3g. Instalira se jednostavno, ako ste na Darkyu, samo prebacite zip folder na unutarnju sd karticu i pomoću CWM install. Ovo je dobitna kombinacija Darky + SpeedMod Kernel {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 23:14 (Blade3).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

gorki8701 evo na brzinu na kaj sam još naletel.

prvo

drugo

treće

četvrto

GOOD LUCK!!!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
docx kaže...

Gle, ovo je što sam ja napravio. Skinuo sam Registry Patcher sa xda foruma (pogledaj postove na ovom forumu, postoji link). Preko njega i   Kiesa sam updatao mob na 2.2.1 verziju (JPY), koja je za englesko tržište, ali ima hrvatski jezik, ako je to bitno, no ne i hrvatsku tipkovnicu, ali market, google i smart keyboardpro sve rješavaju... Cijeli postupak je vrlo bezbolno prošao. U registri patcheru odabereš XEU i Kies automatski updata na 2.2.1 JPY. Onda možeš stavit CF root i to je to. Ja sam išao drugim putem. Stavio sam Voodoo lagfix jer je stvarno dobar. On ima bazični root (trebaš skinut s marekta busybox i superuser app). Dolazi sa ClockWorkMod recoveryem, pa ti 2e i nije potreban. Dalje nisam išao. Nisam stavljao Custom Rom jer sam sasvim zadovoljan s ovim. Da sammalo mlađi možda.. MinMo 5, 6 i 6,5 sam rzvaljivao... Sad sam se malo smirio ;)

Hvala za info, probao sam sa Regisrty patcherom, sve pordje ok do trenutka kada mi prebaci telefon u download mode...i nakon tga stvar pukne sa porukom "CANNOT CONVERT TO UPGRADE MODE"...srecom nakon vadjenja baterije uredno se boota official froyo koji imam gore bez posljedica...Sad, neznam da li to moze biti do tih bootloadera koje sam flash-ao odn. da glupi Kies nezna komumuciirat s telefonom kak treba nakon flash-a modificiranih bootloadera (prije flash-a bootloadera uopce nisam imao 3 buttom recovery/download).

Zapravo se dvomumim da li da se za... vracajuci 2e recovery flashom nekog kernela s kojim u paketu dolazi 2e (CF-root, za koji nisam bas siguran koju bi verziju stavio), ili da zaobidjem 2e i stavim kernel koji ima CWM i bazicni root, sto bi trebalo bit dovoljno za darky-ja...

U svakom slucaju svaka pomoc dobrodosla ;D

pozdrav

15 godina
neaktivan

Jura ti si moj heroj,napravio sam 3g,da mi funkcionia,

Sta mislis kada bi te zamolio da rotamo ovaj moj mob i da na njega stavimo 2.2.1 froyo,ako moze ikako bez ovoga galaxya,ja ti dam svoj skype i dio po dio idemo,

15 godina
neaktivan

Ja na njega nemam nii garancije niti ista,jer je cura uzela upgrade t mob USA,i uzela vibranta,osigurala ga,onda ga "izgubila"tj ja ga ugasio i spremio u kofer prijavila da je ukraden platila novi koji je ona dobila 130 dolara i to je to,ja dobio Galaxya za 700 kuna novoga novcatoga s svom opremom,sta mislis

17 godina

Stavio sam verziju 2.2.1 (registry patch). Zanima me kako mogu promijeniti ovaj odvratni lockscreen (kad otkljucavas mob) "sweep glass to unlock"?

Volio bih staviti onaj standardni froyo/gingerbread lockscreen... (na slici)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 23:57 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jura

poslo sam ti na pm, neznam dal više moji odgovori dolaze na pm, rekli su neki da nisu dobili makar sam poslo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xxxmitar kaže...
Hvala za info, probao sam sa Regisrty patcherom, sve pordje ok do trenutka kada mi prebaci telefon u download mode...i nakon tga stvar pukne sa porukom "CANNOT CONVERT TO UPGRADE MODE"...srecom nakon vadjenja baterije uredno se boota official froyo koji imam gore bez posljedica...Sad, neznam da li to moze biti do tih bootloadera koje sam flash-ao odn. da glupi Kies nezna komumuciirat s telefonom kak treba nakon flash-a modificiranih bootloadera (prije flash-a bootloadera uopce nisam imao 3 buttom recovery/download).

Zapravo se dvomumim da li da se za... vracajuci 2e recovery flashom nekog kernela s kojim u paketu dolazi 2e (CF-root, za koji nisam bas siguran koju bi verziju stavio), ili da zaobidjem 2e i stavim kernel koji ima CWM i bazicni root, sto bi trebalo bit dovoljno za darky-ja...

U svakom slucaju svaka pomoc dobrodosla ;D

pozdrav

Vjerojatno će to biti razlog. Kies je ionako prilično ćudljiv komad softvarea. Za CF root neznam, ali možeš pokušati staviti voodoo lagfix 5.0.1. taj kernel dolazi sa CWM recoveryem. Meni je išlo bez greške (preko Odina). Govorim o 2.2 verziji (našoj). Ako ti je cilj Darky onda bi to trebalo biti dovoljno. Možeš stavit superuser app i busybox pa je mob i rootan. A ako instalraš i Rom Manager mislim da Darkya možeš stavit i bez ulaska u recovery. A nakon što staviš voodoo 5.0.1 možeš probat update preko Kiesa. Jer ja  sam napravio update nakon što sam stavio taj lagfix (kernel). Samo moraš disableati lagfix prvo. No sve ti je objašnjeno na xda forumu i na stranici voodoo project-a (oba linka imaš negdje tu na forumu). mislim da bi to moralo raditi.

17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

može kolega, napravim popis svih aplikacija kad stignem no večinom su (80%) one koje se mogu stavljat samo kad se roota mob (npr. da se zblokiraju sve one dosadne reklame koje se javljaju ili da se napravi backup cijelog mob. u slučaju sranja itd) i plačene aplikacije (puno bolje od free verzija a koštaju po par kuna) koje se isto mogu dobit samo rootanjem mob. evo još jedan plus za flashanje, mogučnost skidnja pay aplikacija.

To je već dosta velika prednost, bar dok ne dođe Market u Hrvatsku.

Taj bloker reklama bi dobro dosao.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

jura

poslo sam ti na pm, neznam dal više moji odgovori dolaze na pm, rekli su neki da nisu dobili makar sam poslo

nisam dobil pm Blade3.sutra sam cijeli dan na poslugorki8701 pa ne znam dal ti budem mogel kaj pomoći.pročitaj si tam na xda forumu imaš u jednom linku kak se roota.glavno da si uspjel složiti 3g!!!{#}odo spavat{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 0:34 (jura).
17 godina
neaktivan
docx kaže...

Vjerojatno će to biti razlog. Kies je ionako prilično ćudljiv komad softvarea.

Na svoj drugi laptop skinuo sam Kies 2.001 verziju i doista je čudljiva.

Nekako je usporena, barem u odnosu na straiju verziju, mislim da sam prvo koristio 1.5 nešto..

15 godina
neaktivan
jura kaže...
Blade3 kaže...

jura

nisam dobil pm.sutra ne znam dal budem mogel ti pomoči jer sam cijeli dan na poslu.pročitaj si tam na xda forumu imaš u jednom linku kak se roota.glavno da si uspjel!!!{#}odo spavat{#}

sorry, neznam kaj se događa, ISPRIČAVAM SE I SVIM ONIMA KOJI SU MI POSLALI PM, JA SAM ODGOVARO ALI TEK SAM SAD SKUŽIO DA OČITO NISU DOLAZILI

uglavnom, spuštiš 256 ili 500 hz verziju (256 je samusng default a ova je malo brža još) za ODIN ili za CWM (piše tam koji je za koji) netrebaš niš ako si na Darkyu, samo prek toga, osim ako imaš neki lagfix, prvo ga isključi.

17 godina
neaktivan

dobil sam poruku.sorry nisam videl.thx uspjel sam!!!

15 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

evo da još nešto preporučim, ispobao sam ga danas i odličan je. Novi kernel SpeedMod Froyo K12L 500Hz , jako, jako brz, brži nego voodoo u darkyu, isto bez uključenog lagfix a može se uključit kad se hoče bez problema.  Jako me impresionirao zvuk na ovom kernelu, puno glasniji, čišći, sa boljim basom na  radiju i mp3, također čišći zvuk kod snimanja kamerom. Također mi baterija bolje drži prillikom wifi i 3g. Instalira se jednostavno, ako ste na Darkyu, samo prebacite zip folder na unutarnju sd karticu i pomoću CWM install. Ovo je dobitna kombinacija Darky + SpeedMod Kernel  {#}

Pozdrav,

jako me intereisra navedeni kernel, samo u popisu feture-a   nisam nasao da li sa tim kernelom dobivas CWM? Cilj je stavit Darky-ja a problem je sto imam recovery 3e.

Hvala,

Pozz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice