Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.598.699
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ekipa može mala pomoć znači mob mi je pun nekorisih foldera od romova koje sam probao i sličnih gluposti i sad kako da jednostavno izbrišem SVE šta se nalazu u internoj memoriji a da ne sjeb. mob ... 

hvala

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dal netko zna di bi se mogle kupit gumice za slusalice izgubil sam jednu a kad sam kupil mob covjek mi nije dal rezervne one..?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaju dućanima s opremom...recimo tako sam ja bio našao slušalice za 40kn s setom tih malih gumenih...ili pitaj prijatelje, netko mora imati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://droidangel.blogspot.com/2012/01/i9000xxjvu-android-236-upgrade-for.html

Imam namjeru stavit ovaj ROM ali me malo zbunjuje što negdje je označen re-partition a negdje ne !?!?

Trebali to označiti ili ne ?

Hvala na savjetima !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da, za stavljanje roma trebaš staviti partition, a i sam će ti ga staviti kad budeš pit stavio u odin

a kada root radiš, ovo drugo po redu onda ne

0 0 hvala 0
16 godina

Ja uopce ne kuzim cemu sluzi PIT fajl, ja ga nikad ne stavim.

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Babaluba kaže...

Imam namjeru stavit ovaj ROM ali me malo zbunjuje što negdje je označen re-partition a negdje ne !?!?

Hvala na savjetima !

Ja kad sam stavljao orginal ROM preko Odina, nisam koristio re-partition, i mislim da nije potrebno to raditi jer taj neki format ostaje isti. Kad stavljas CustomROM kao recimo CM7, onda moras jer se koristi neka drugacija particija...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
Babaluba kaže...

Hvala na savjetima !

Jučer sam stavio taj update na 2.3.6, nakon što sam tjedan imao 2.3.3.

Na 2.3.3 mi se baterija trošila k'o mutava, 12 sati je izdrž'o u deep sleepu.

2.3.6 je totalna razlika, sinoć sam ga napunio i sad još ima 80% baterije.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
17 godina
neaktivan

Evo i mene!

Prvo da se zahvalim na pomoći !

Stavio sam ga prekjučer i sve radi za pet. Stavio sam ga sa PIT fajlom i sve je prošlo za 5. Radi mob kao mutav i uz forsiranje baterija je trajala puna 2 dana ( jedino nisam gledao filmove). Jako zadovoljan za sada. Prije sam imao 2.3.5 open europe (samfirmware.com) i tada je radi super.

Moja preporuka za 2.3.6

Još jedanput hvala !!!{#}{#}

0 0 hvala 0
14 godina

ipak dolazi value pack ics, za sgs i9000 i i9001

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

ipak dolazi value pack ics, za sgs i9000 i i9001

gdje si to pročitao {#}

14 godina

dolazi krajem marta, na xda brate :D

1 0 hvala 0
16 godina
Cemu value pack kad je tu full ICS bez bugova.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
15 godina
Value mozda znači da neće biti tozch wiza samsungovog i još nekog samsung bloatwarea... U svakom slucaju dobra vijest

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovak... Trenutno vrtim CM7 zadnji stable sa glitch 13.1 kernelom i XXJVO modeom. Malo sam isprobavao razne modeme ali koji kos izaberem Wi-Fi signal mi je dosta loš uzevši u obzir da sam 3 metra od rutera.  Pa ako imate koji prijedlog za modem, dobrodošlo...

0 0 hvala 0
16 godina
Pa svi ICS su bez Touchwiza i Bloatwarea. (skroz AOSP, stock)
Vjerojatno sam neki lik zeli postat popularan sa bezveznim romom.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada01
17 godina
Babaluba kaže...

Evo i mene!

Stavio sam ga prekjučer i sve radi za pet. Stavio sam ga sa PIT fajlom i sve je prošlo za 5. Radi mob kao mutav i uz forsiranje baterija je trajala puna 2 dana ( jedino nisam gledao filmove). Jako zadovoljan za sada. Prije sam imao 2.3.5 open europe (samfirmware.com) i tada je radi super.

Moja preporuka za 2.3.6

Ima netko link od tog 2.3.6, ja sam jos na 2.3.4 ginger xD

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan

bok

Dvoumim se između Galaxy S i S+.

Zanima me dali S+ ima zvučnu karticu kao S?

Dali oba imaju siper amoled?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

bok

To nisu niti slični mobiteli. Jedino je identičan izgled, a po hardveru su dva različita modela.

uzmi u obzir da za ''+'' praktički nema custom romova, a sigurno neće biti službenog updatea na ICS (doduše, neće ni za obični :))

Osobno ne bih ni pogledao ''+'', upravo radi gore navedenog.

Evo:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3115&idPhone2=3908

Do NOT feed the troll!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 12:11 (CrnaBitanga).
16 godina
neaktivan

Nisam baš skužio što hoćeš reći, pa ako mi molim te možeš malo pojasniti.

I da, dali će biti izdan od strane SE update Android 4.0 za S ili S+ ?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neće biti službeno izdan niti za jedan, ali S ima bolji community, pa za njega postoji puno modova, a i 4.0 isto (neslužbeno). S+ nema dobar odaziv kod developera kao što ima običan S.

16 godina
neaktivan

Jeli ih nešto sprečava u tome ili pošto je S+ noviji, još nisu stigli nešto više napraviti?

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako se ne varam to je zato jer je sve ispod drugačije. Kolikos amb io pročitao negdje (ne mogu se sjetiti gdje) ima developera koji su i brickali mobitel. Netko iskusniji će više reći, ali ono što stoji jest - S ima veći community nego S+, i da uzimam moram birati S ili S+, uzeo bih S samo zbog toga :)

14 godina
neaktivan
Tsar kaže...

bok

Nemaju istu zvucnu karticu i nemozes koristit vodooo sound ak na to mislis...

Ja korisitim samsung galaxy s obicni i imamo doma 2x S+ i frend mi ima S+ i mogu ti reci da S+ znaci sve original 2.3.5 ginger radi dosta brze od obicnog S sa custom romom i oc 1200mhz.

Tako da bez obzira na to sto imas hrpu romova za obican bolje ti je uzet S+,jos jedna bitna stvar je ta da S+ sa stock kernelom pokazuje 352mb rama!!A sa custom kernelom ima 358mb!Jos niti jednom se nije desilo da mu padne ram memorija pa se zblesira sto je cesta pojava na obicnom ukoliko je zatrpan aplikacijama...

Ima nesto vise rom memorije od obicnog mislim oko 50mb...

Sto se tice custom romova za s+ ima i toga, moj buraz koristi brodrom koji ima harversku akceleraciju kao i ics i mobitel leti oc-an je na 1800 i radi skroz stabilno bez i jednog trzaja ili nekakvih bugova a moze i na 1900 ali nismo jos to probali.

Po meni jedina mana je sto nema custom ics(sto neznaci da nece uskoro doci) ali ginger radi brze na njemu nego custom ics na obicnom govorim ti iz iskustva,i druga mana je sto nemozes koristit vodoo sound ali stock zvuk je cisto solidan...

Na tvojem mjestu ja se nebi uopce dvoumio...a ti kako oces :)

15 godina

jel ima koji forumaš tu na bugu iz Požege da ima sgs i da je pravio root i stavljao ics na njega.....

My way
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.3.2012 17:33 (galinjo24).
14 godina
neaktivan
Pozdrav svima.. Molio bi za pomoc ako tko zna. Nedavno sam stavio ics 4.0.4 i semaphore. I sad imam dva problemcica. 1. Prekida mi povremeno poziv dok se razgovaram. Nije bas ugodno... 2. Trgovina google play mi vise nece da radi. Ispocetka je obican market radio pa se upgradeo na trgovina play i onda je radio neko vrijeme a sad vise nikako ne radi Molio bi da.mi netko pomogne kako da rijesim ta dva problema Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stavi ponovi isti rom ali napravi clean install ako opet bude problema onda stavi neki drugi rom...recimo icssgs !

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 0:16 (Cro01).
17 godina
neaktivan

Ja sam stavio link na stranici prije

17 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...
Babaluba kaže...

Evo i mene!

Moja preporuka za 2.3.6

Ima netko link od tog 2.3.6, ja sam jos na 2.3.4 ginger xD

JE.. te  kakav sam ja lik !!!!!

Stavio sam ga na stranici prije !

14 godina
Tsar kaže...

Jeli ih nešto sprečava u tome ili pošto je S+ noviji, još nisu stigli nešto više napraviti?

u vecini slucajeva donatori igraju veliku ulogu, npr galaxy s i9003 ima daleko veci community neg i9001, jer doniraju nekim developerima koji portaju recimo cyanogenmod na taj telefon

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice