Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.599.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
CrnaBitanga kaže...
KKristijan kaže...
Indestructible kaže...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=4114

SGS plus i Galaxy W skoro pa isti hardware imaju, i opet galaxy s nece dobit update, vala ovo mi je zadnji put da cu uzeti samsungov telefon, jednom dvaput sam uzeo i pogrijesio, vala 3. put nepadam

Takoder, samsung-nikad vise.

Mladići - shvatite jednu stvar - ne možete očekivati da ćete imati punu sistemsku i softversku podršku za neke međuverzije mobitela! Uostalom, na vašim se komentarima vidi da vam je stock ROM jedino što ste vidjeli. Jer da ste tu i tamo eksperimentirali s custom ROM-ovima vidjeli bi da se stock i custom razlikuju ko nebo i zemlja.. prednost, naravno, ima custom!

Netko je napisao da je bolje da nema službenog ICS-a za SGS, jer ono što su napravili sa gingerom je strašno! Imate SGSICS, imate (ili će biti uskoro) CM9, sigurno će biti podrška i za vaše podtipove mobitela.

DA, ali za SGS+ nema niti CM7, a kamoli CM9....

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina
Cro01 kaže...

Inace samo da znas da ne radi svi custom romovi bolje od stocka...recimo jos niti jedan ics rom ne radi kako bi trebao jer je pun bugova...

Jako veliku glupost si rekao. ICSSGS radi stabilnije, brže i bolje od bilo kojeg customa, jedino Froyo može biti u istom rangu s njime. Kažem iz iskustva, ne lupetam bez veze.

Do NOT feed the troll!!
17 godina
KKristijan kaže...
CrnaBitanga kaže...
KKristijan kaže...
Indestructible kaže...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3908&idPhone2=4114

SGS plus i Galaxy W skoro pa isti hardware imaju, i opet galaxy s nece dobit update, vala ovo mi je zadnji put da cu uzeti samsungov telefon, jednom dvaput sam uzeo i pogrijesio, vala 3. put nepadam

Takoder, samsung-nikad vise.

Mladići - shvatite jednu stvar - ne možete očekivati da ćete imati punu sistemsku i softversku podršku za neke međuverzije mobitela! Uostalom, na vašim se komentarima vidi da vam je stock ROM jedino što ste vidjeli. Jer da ste tu i tamo eksperimentirali s custom ROM-ovima vidjeli bi da se stock i custom razlikuju ko nebo i zemlja.. prednost, naravno, ima custom!

Netko je napisao da je bolje da nema službenog ICS-a za SGS, jer ono što su napravili sa gingerom je strašno! Imate SGSICS, imate (ili će biti uskoro) CM9, sigurno će biti podrška i za vaše podtipove mobitela.

DA, ali za SGS+ nema niti CM7, a kamoli CM9....

U redu, nema, ali ne znači da neće biti. Probaj shvatiti jednu stvar - nema to veze sa Samsungom, nadogradnje radi Google! Neće izdati ICS niti za SGS, najuspješniji mobitel koji su ikad napravili i koji ih je izvukao iz dreka, pa mi ne pada na pamet reći ''Nikad više Samsung''... Naprotiv, uvijek Samsung jer su im mobovi kvalitetni, pouzdani i dobri!

svojedobno sam se kleo u HTC, ali sam pomalo odustao od njih jer mi neke stvari ne mogu proći (npr kod sensationa se prašina podvlači između stakla i ekrana!!)...

Do NOT feed the troll!!
15 godina
Ne bi se bas slozio da je ICS tako bez bugova, bar po onome sto pise na XDA i sto ljudi komentiraju i prijavljuju.

Neki se zale da im trza gore od Gingerbreada, kamera je losija, neke stvari joa uvijek nisu osposobljene skroz a isto tako ne bi se zvali onda Alpja i beta ea su dobri kao final.
Rekao bi da jos uvijek nisu tako dobri kao dobar custom Gingerbread.

0 0 hvala 0
17 godina
Chome kaže...
Ne bi se bas slozio da je ICS tako bez bugova, bar po onome sto pise na XDA i sto ljudi komentiraju i prijavljuju.

Neki se zale da im trza gore od Gingerbreada, kamera je losija, neke stvari joa uvijek nisu osposobljene skroz a isto tako ne bi se zvali onda Alpja i beta ea su dobri kao final.

Za kameru ti priznam, ali samo zato što ima premalo opcija u odnosu na stock. Riješit će se i to.

Druga stvar na koju se ekipa žali je neprepoznavanje vanjske SD kartice, ali to je riješeno u zadnjem buildu.

Ja ovdje naravno pričam o Onecosmic iliti SGSICS biuldu, a koji je davno izašao iz bete jer se radi o RC-u.

Što se tiče custom Gingera, imaš barem tri verzije, pa ti je jasno da ni ''genijalci'' iz Googla nisu bili načisto što rade...

Uostalom, uvijek se možemo naći da ti pokažem kako sve leti na mom mobu... :)

Do NOT feed the troll!!
15 godina

Jel postoji možda hrvatski Swype za ICS?

14 godina

CM se porta za sgs+ , inace da toliko zudim za nekim ICSom, nabacio bi na svoj neki od broodRoma ili od Craniuma

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
15 godina

Decki jucer sam uzeo mobitel i stavljen je zadnji software i rootan, sad mu je baterija na 14% napravio bi kalibraciju baterije (ima nekakvih softwera koji "kalibriraju" bateriju, dali to stvarno radi ili ne?) ako moze neki link od tutoriala ili ako je vrlo jednostavno da mi ovdje napisete hvala.

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
Chome kaže...

Za kameru ti priznam, ali samo zato što ima premalo opcija u odnosu na stock. Riješit će se i to.

Druga stvar na koju se ekipa žali je neprepoznavanje vanjske SD kartice, ali to je riješeno u zadnjem buildu.

Ja ovdje naravno pričam o Onecosmic iliti SGSICS biuldu, a koji je davno izašao iz bete jer se radi o RC-u.

Što se tiče custom Gingera, imaš barem tri verzije, pa ti je jasno da ni ''genijalci'' iz Googla nisu bili načisto što rade...

Uostalom, uvijek se možemo naći da ti pokažem kako sve leti na mom mobu... :)

Gle ovak ja sam prvi koji jedva ceka ICS kao stabilnu verziju ,ali cinjenica je da ima dosta problema jos...nije bitno sad kojih ali ima bugova i to neke ljude zivcira kao mene recimo :) 

Slazem se s tobom da radi brže,da je fluidniji,lijepsi i svasta nesto ali da je skroz stabilan to nije ,jer onda bi izasla stabilna verzija sto je logicno kao i kod svih custom romova...

Neznam da li je kod mene samo tako ali meni jedino od svih custom romova najbolje radi Darky zadnja verzija (mislim na stabilnost) prije sam stalno isprobavao razno razne romove i jedino mi se darky pokazao kao rom kojeg stavis i nemoras ga nakon tjedan dana mjenjat jer se pojave problemi!

17 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Decki jucer sam uzeo mobitel i stavljen je zadnji software i rootan, sad mu je baterija na 14% napravio bi kalibraciju baterije (ima nekakvih softwera koji "kalibriraju" bateriju, dali to stvarno radi ili ne?) ako moze neki link od tutoriala ili ako je vrlo jednostavno da mi ovdje napisete hvala.

Ne radi.

15 godina
Ma naravno da ima stvari koje radw bolje, i izgledaju bolje nego na Gingerbreadu. Pa to je i cilj novog roma, da bude bolji od starog.

I ocekuje se da puno togq bude bolje pa to ne treba nito govoriti. Vaznije je reci sto jos ne radi dobro, i gdje su problemi kako ga ljudi kojima ti problemi smetaju ne bi stavljali kao npr. to sa kamerom.

Cuo sam da je problem i sa live wallpaperima. Da trza.
15 godina

a kako onda? 

17 godina
CroatianRacer kaže...

a kako onda? 

Koji će ti to jarac?

Do NOT feed the troll!!
15 godina

Pa citam svuda po netu  kome se brzo prazni mobitel da je potrebna kalibracija bla bla. 

17 godina

Ne treba ti kalibracija... to kao da kažeš da ako ti auto puno troši da ti treba baždar spremnika...

Napiši ti nama koju verziju ROM-a imaš, koji kernel i kakve su ti postavke moba, pa ćemo da rešimo!

I koliko ti uopće traje baterija??

Do NOT feed the troll!!
15 godina

Evo ovako znaci Samsung Galaxy i9000, Verzija sustava 4.03 cyanogenmod, kernel neznam, trenutno sada 29%-Pražnjenje od zadnjeg punjena proslo 19h 6 min i 16 sec :D s tim da sam ga oko 11 sati bas poceo peglat po igricam youtube i to ostalo... 

16 godina
neaktivan

Imas li uključen 3G ... on dosta zna trošiti na CM-u ... a sa slabim koristenjem znamnavuci i 3 dana baterije... s malo jačim korištenjem, imam barem dan i pol ...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina

pa onda ti jos odlicno drzi baterija, ja sam sretan ak mi izdrzi jedan cjeli dan, tocnije od 9 ujutro pa do 12 navecer. silujem ga zhatsappom, gledam film, visim na netu. to ti je sasvim normalna potrosnja baterije, bar po mom misljenju

17 godina

To ti je sasvim ok i još ti dosta i traje, pogotovo s igrama i YouTubeom...Probaj stavit Semaphore kernel, poznat je po dobrom vijeku trajanja baterije.

Dobit ćeš još dva-tri sata.

Do NOT feed the troll!!
17 godina
neaktivan

može prijedlog kernela za cm7??

te dal launcher pro radi na ics-u?

edit.

može preporuka još kojeg launchera da ih malo isprobam (za CM7)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.2.2012 18:11 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
teo7 kaže...

edit.

Semaphore preporučuju dosta ekipe na XDA. Launcher pro mislim da ne radi na ICS-u. Ali nisam isprobao. Nova launcher je najbolji izbor za ICS.

Meni je na Gingeru bio najbrži i najstabilniji upravo LauncherPro, ali najljepši i s najviše tema i dodataka je GoLauncher EX.

Do NOT feed the troll!!
15 godina

kako se stavlja taj kernel?

16 godina
Najnoviji se mogu flashat iz CWMa, a obicno ubacis u DWM, upalis odin i pod PDA odaberes kernel, spojis mob i flashas.
420chan.org // 7chan.org
16 godina
neaktivan
teo7 kaže...

edit.

Ja sam koristio FuguMod i bio mi je odličan ....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
CroatianRacer kaže...

kako se stavlja taj kernel?

Ako je .zip onda ga staviš na SD karticu moba, pokreneš Recovery mod i flešaš s tim .zip-om.

A ako je u .tar ili nekom drugom nekomprimiranom obliku tada preko Odina, a mob ti mora biti u download modu.

Do NOT feed the troll!!
14 godina
neaktivan

dal ima netko problem s w lanom u ics u meni kad upalim wifi nis se ne dogodi niti da nandje neke mreze niti da ne....

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel zna netko neki dučan u VŽ-u ili negdje blizu da prodaju bateriju za SGS ?

Ova moja izdrži od jutra u 6h do navečer do 6h, a jedva da koristim mob.

P.S. Koristim ICS ROM (Teamhaksung BUILD 16)

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 21:43 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mozda ti nije problem u bateriji nego u romu...

inace ako planiras kupiti bateriju kupi ovu bolje traje od originala 

http://www.ebay.com/itm/390280069621?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1112wt_1139

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

mozda ti nije problem u bateriji nego u romu...

inace ako planiras kupiti bateriju kupi ovu bolje traje od originala 

http://www.ebay.com/itm/390280069621?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1112wt_1139

Kako se kupuje preko ebay-a bez kartice ili paypala?

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
15 godina
Nikako
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice