Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.600.743
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
lukazg kaže...

Ne znači da je ljudima mob igračka ako vole mijenjati romove i testirati ih.

Jedno je testirati a drugo je ljudima koji su početnici u tome i ne kuže se, preporučivati beta romove sa falingama. Takvima prvo treba dati nešto što radi kako treba i kod preporuke nekog roma upozorit ih na nedostatke istog u odnosu na stock.

15 godina
neaktivan
Chome kaže...
lukazg kaže...

Ne znači da je ljudima mob igračka ako vole mijenjati romove i testirati ih.

Jedno je testirati a drugo je ljudima koji su početnici u tome i ne kuže se, preporučivati beta romove sa falingama. Takvima prvo treba dati nešto što radi kako treba i kod preporuke nekog roma upozorit ih na nedostatke istog u odnosu na stock.

Možda se varam ali nisam vidio da je nekom početniku koji pita što je root, flash ili rom preporučen ICS (ako je, moguće da se ne sjećam). Ja najčešće preporučam stock romove jer je i stock rom pojam za manje zahtjeve korisnike.

Proud Galaxy S I9000 owner
15 godina
Ja ne znam zasto seli se ti tu nasao prozvanim. Ne znam ja sta si ti kome preporucio nego se ovdje javenajcesce ovakva pitanja:
Vidim da ovdje svi pricaju o custom romovoma, ja se tu nis ne kuzim pa mi preporucite neki customcrom i objasnite kako sta.
I ekipa onda pocne stavi ics, ovo ono a da mu ne kazu realno sta da je to beta i da neke stvari ne rade.
14 godina
neaktivan

opet jedno cm7 pitanje jel imao ko problem s mms om ja sve postavim kako treba i nece preuzeti mms

?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
15 godina
Sto se tice mms-a. Ja sam primjetio da ako stisnes u mms poruci download prije nego si spojen na 3g/h/e vezu onda ju vise ne mozes skinut niti kad naknadno upala 3g.

Dakle potrebno je imati ukljucen mobilni internet prije nego se klkne na download mms-a.
16 godina
Chome kaže...
Sto se tice mms-a. Ja sam primjetio da ako stisnes u mms poruci download prije nego si spojen na 3g/h/e vezu onda ju vise ne mozes skinut niti kad naknadno upala 3g.

Dakle potrebno je imati ukljucen mobilni internet prije nego se klkne na download mms-a.

Ja imam drugačije iskustvo. Meni se uredno download-a i naknadno. Taj problem sam imao na 2.3.3 stock romu. Na ostalima nisam imao problema s tim.

16 godina
neaktivan
Chome kaže...
Ja ne znam zasto seli se ti tu nasao prozvanim. Ne znam ja sta si ti kome preporucio nego se ovdje javenajcesce ovakva pitanja:
Vidim da ovdje svi pricaju o custom romovoma, ja se tu nis ne kuzim pa mi preporucite neki customcrom i objasnite kako sta.
I ekipa onda pocne stavi ics, ovo ono a da mu ne kazu realno sta da je to beta i da neke stvari ne rade.

Kao prvo tesko da i jedan pravi CustomROMima da mu radi sve.... Pogotovo za ovaj mobitel, zbog toga sto Samsung mnogo koristi svoje,kao recimodriveri za kameru i tako slicne neke stvari. A sto se mene tice ovaj ICS (ili ti CM9) je sad vec u ovoj beta fazi, bolji od CM7 .... I kao prvo ako zelis imati customROM, onda bi se trebao malo informirati. Svaka tema na xda forumuu kojoj mozes skinutiCustom rom ima i objasnjeno sve kaj ti treba...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina

Kod cm-a i nekih custom romova ima stvari koje ne rade dobro kao na stock. Kao kamera npr. Ali ja zato koristim romove koji su provjereni i kojo su bolji od stock. Eto stoga preporucam GalaxyDroid sa xda a i darky je ok. Sad vidim i da ima Gamerz rom na xda i isto se cini dosta dobar i brz.

Isto tako na brzinu utjece dosta launcher paje bitno odabrati dobar

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 20:05 (Chome).
16 godina
Narucene s eBaya JVC FX35B (Prve i najbolje inear slusalice koje sam imao, samo su $10), pa javim kako rade sa Galaxyem S (s kramer modom i bez).
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
14 godina

izgleda da sam se gadno shebao sta sam uzeo sgs+ a ne sgs...

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Zašto? Zbog custom romova?

14 godina
Dkc kaže...
KKristijan kaže...

da...{#}

LoL NordicEU : Heineken01
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 0:48 (KKristijan).
17 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Dkc kaže...
KKristijan kaže...

da...{#}

Pa ima nekih i za SGS+, pogledaj malo na xda. Uostalom mislim da možeš zamjeniti SGS+ za SGS bez problema preko njuškala ili čega već.

16 godina
neaktivan
Dkc kaže...
KKristijan kaže...
Dkc kaže...
KKristijan kaže...

da...{#}

Pa ima nekih i za SGS+, pogledaj malo na xda. Uostalom mislim da možeš zamjeniti SGS+ za SGS bez problema preko njuškala ili čega već.

Oces se mjenjat :) 
Garancija jos god dana :)  

16 godina
Ne kuzim zas je SGS+ plus, jedino ima metalnu masku.
SGS ima i vise custom romova i brzu graficku.
17 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Oces se mjenjat :) 
Garancija jos god dana :)  

Ne hvala. :D

Imam ja čak još više garancije, ali je ipak trenutno na snazi. Kad stavim stock rom biti će opet aktivna. :Đ

15 godina
neaktivan
Da vas obavijestim... Nemam više galaxy s.... Tj. Imam ga al je na prodaju ;-)....

Uzeo sam si htc sensation.... Mogu reći da je razlika jako velika.... Htc je čvršći, teži, naravno i veći.... Puno brži, majstori u htc u su software ispolirali do krajnjih granica.... Htc sense mi se sviđa (barem za sada).... Stavio sam gore ics 4.0.3 sa sense 3.6 custom ROM naravno.... i mogu reći da je predobro... Imam i sgs2 i štoviše htc sensation mi se puno više sviđa....

Ima i mana, naravno... Lošiji ekran s-lcd i slaba baterija 1500 mah(već sam si naučio od 1900 mah ;-)....)

Ali sve u svemu... Prezadovoljan Sam...
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Da vas obavijestim... Nemam više galaxy s.... Tj. Imam ga al je na prodaju ;-)....

Uzeo sam si htc sensation.... Mogu reći da je razlika jako velika.... Htc je čvršći, teži, naravno i veći.... Puno brži, majstori u htc u su software ispolirali do krajnjih granica.... Htc sense mi se sviđa (barem za sada).... Stavio sam gore ics 4.0.3 sa sense 3.6 custom ROM naravno.... i mogu reći da je predobro... Imam i sgs2 i štoviše htc sensation mi se puno više sviđa....

Ima i mana, naravno... Lošiji ekran s-lcd i slaba baterija 1500 mah(već sam si naučio od 1900 mah ;-)....)

Ali sve u svemu... Prezadovoljan Sam...

javi se kad ti uđe prašina pod ekran, brzo će na garanciju nažalost

imam u kući galaxy s, galaxy s2, i htc sensation, al sensation cucla bateriju previše i evo nakon ni mjesec dana se pojavila prašina pod ekranom samo brat već duže odgađa nositi ga na garanciju

15 godina
neaktivan
Za to sam čuo... Ali isto sam čuo da se to jako rijetko događa....
Jako puno ljudi ga ima mjesecima i nikakvih problema... a što se baterije tiče, ide brže od sgs2 zato što je slabija...
16 godina

Vratio sam se na Stock JVU 2.3.6, duže traje baterija i više aplikacija radi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
8ax kaže...

Vratio sam se na Stock JVU 2.3.6, duže traje baterija i više aplikacija radi :)

kako radi face unlock?? i imal uopste face unlock na JVU?

17 godina
neaktivan
Ima na JVU, a facelockje po meni gimmick. Fora za isprobat i pokazat frendovima, ali nikako za stalno korištenje. Kao i Siri naa iOS-u 5.
15 godina
neaktivan

Stavio sam CM, podsjetio me kako je nevjerojatno brz i sve one dodatne stvari u settingsima - Sve što mogu reći je :DDDDD

Jedino ne mogu staviti custom ringtone, inače je bilo tako da sam otvrio mp3 u musicu i set as ringtone, ovdje toga nema...

0 0 hvala 0
16 godina

ovak

bilo na memorijskoj il mobu imas folder pod imenom media, u tom folderu imas jos jedan folder audio

otvori folder audio i napravi u njemu folder ringtones i u njemu stavi pjesmu koju zelis za zvono

dakle ide media/audio/ringtones

a ak zelis i za poruku nes stavit samo napravis folder notifications

media/audio/notifications

15 godina
neaktivan
Nocio kaže...

ovak

bilo na memorijskoj il mobu imas folder pod imenom media, u tom folderu imas jos jedan folder audio

otvori folder audio i napravi u njemu folder ringtones i u njemu stavi pjesmu koju zelis za zvono

dakle ide media/audio/ringtones

a ak zelis i za poruku nes stavit samo napravis folder notifications

media/audio/notifications

to sam napravio ali nije pronašao file kada sam ga probao naći u settingsima. Skužio sam da u file manageru možeš otići izvan internal sd mobitela te i tamo ima SYSTEM/media/audio/ringtones sa svim pjesmama koje se mogu podesiti za ringtone ali problem je što ne mogu tamo premjestit taj moj file, ne znam zašto...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 23:15 (lukazg).
16 godina
Moras otic sa Root Explorerom i mountat RW.
15 godina
neaktivan

Moram se ispraviti. Može se podesiti pjesma preko Musica ali problem je što isječak pjesme koji sam ja napravio ne scana i ne stavi u music app.

Ugl. Hvala na odgovorima!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nego... Da priupitam... Ako netko koristi Onecosmic ICS 4.0.3 RC3...

Da li je taj ROM dovoljno stabilan za svakodnevnu uporabu?

Koristim stock ROM JVQ i htio bih preći na ICS, a koliko čitam na xda, ljudi su dosta zadovoljni sa ovim romom, ali me zanimaju vaša iskustva... Jasno, prije stavljanja bih wipeao sve, mobitel bih doveo u djevičansko stanje prije nego kaj ga metnem {#}

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Koristim stock ROM JVQ i htio bih preći na ICS, a koliko čitam na xda, ljudi su dosta zadovoljni sa ovim romom, ali me zanimaju vaša iskustva... Jasno, prije stavljanja bih wipeao sve, mobitel bih doveo u djevičansko stanje prije nego kaj ga metnem {#}

Naravno da je stabilan. Ostali su minorni bugovi.

15 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Teamhacksung-ov ICS ROM je puno brži i nema lagga uopče(ja ga koristim). Probao sam i Onecosmic ICS ROM ali je nekad znao zalaggati i kamera je bila nikakva.

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice