Naravno da može, samo odinom moraš flašhati orginal ROM .... i to je to.
a di da uzmem orginalni rom takav da je zakljucan na t-mobile?
Naravno da može, samo odinom moraš flašhati orginal ROM .... i to je to.
a di da uzmem orginalni rom takav da je zakljucan na t-mobile?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=216896
Imaš u prvom postu 2.2.1 T-Mobile stock ROM, nažalost neznam jel ima negdje Gingerbread....
Evo ako neko treba otključat galaxy na druge mreže: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=906255
Uvjet je root-an mob. Moj je bia zaključan na vip i otključalo ga ;)
evo imaš i tu stock romove:
Ali nažalost mislim da tu nema brandiranih romova za naše operatere :(
malo off, gledam na gsm areni neki nasljednik sgs.a, samsung galaxy s 4g blaze kako vec, reko 1.5 ghz, 1gb ram, reko odlicno, i kazem u sebi jos display ako je od 4 incha, definitivno ga kupujem, kad ono display 4.52 -_-" meni ne pasu toliiki displayevi, imao sam prije sgs, i taman mi je 4incha, bar meni licno
evo imaš i tu stock romove:
Ali nažalost mislim da tu nema brandiranih romova za naše operatere :(
Pa stavi neki nebrendani froyo, spoji na kies i preko njega updejtaj na brendani gingerbread. Mislim da bi trebalo raditi.
Pozdrav svima, da pitam par pitanja :)
Za nekih 2-3 tjedna sam mislio uzeti neki Android do cca 1400-1600 kn. Koliko vidim, i Samsung Galaxy S se nalazi u toj domeni (malo korišten s garancijom?). Zanima me slijedeće:
Ja planiram mobitel imati cca 2g, eventualno 3. Prvo sam mislio uzeti Samsung Galaxy Ace, ali nakon što sam se raspitao kod par frendova i načitao dosta na forumima, vidim da mi se nikako ne isplati uzeti Ace nego Galaxy S. Sada, za tu cijenu, samo da gledam Galaxy S ili nešto drugo? Mobitel mi planira služiti dosta i za igranje (jbg...dosta vremena na faxu), kao i to da prčkam po njemu (Imam Samsung Galaxy Tab i Android mi se dosta sviđa).
Vidim da neće dobiti službenu verziju 4.0 Androida, ali već vidim da rade i da uspješno rade na portanju na XDA, plus što je sada ICS Source Code dostupan svima. Bože moj, već vidim da ću postati ovisnik o igranju s mobitelom i prčkanju s verzijama ako ga uzmem...
Inače, moram priznati da sam newbie u Android svijetu, prije toga sam imao SE C902, tako da mi je ovo prvi smartphone s kojim se susrećem da ću ga koristiti intenzivno (osim Samsung Galaxy Tab).
imal ko jos problema sa facebook aplikacijom npr neko postavio youtube video i kad hocu da ga gledam umjesto da otvara preko youtube app-a on otvara preko browsera :S
ne znam kakav je samsung nexus s, da li je on dobar za igranje, jer on je tu negdje sa sgs.om, a ima i ofišl ICS
ne znam kakav je samsung nexus s, da li je on dobar za igranje, jer on je tu negdje sa sgs.om, a ima i ofišl ICS
Gledao sam i taj mobitel, samo mi je nekako problem što nema mogućnost za storage card ...jest da ima LED za slikanje, to mi se dopada npr...
ma official ili ne, nije problem staviti ICS sada kada ga još malo dorade ovi iz XDA...ali ću baciti na net pogled jer vjerojatno ima dosta rasprava Nexus S or I9000 :)
4.0.3 je predobar...
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
stavil sam ICS uz upute kolega sa forum...hvala :)))
meni sve radi, senzori, face, kamera, maps, wlan, zvanja....
btw stavil sam ICS_RC3-PLUS_v2
ali nasao sam problemcic...
ICS nemoze sinkronizirati Facebook kontakte, navodno zbog toga što Facebook nije još kompitabilan sa ICS-om.
ali uspio sam to riješiti sa prvo "Friends Sync"(uvezo sam kontakte) a nakon toga sa "SyncMyPix"(uvezo slike na kontakte).
mozda moze samo "SyncMyPix", pa stoga probajte.
ali nasao sam problemcic...
ICS nemoze sinkronizirati Facebook kontakte, navodno zbog toga što Facebook nije još kompitabilan sa ICS-om.
ali uspio sam to riješiti sa prvo "Friends Sync"(uvezo sam kontakte) a nakon toga sa "SyncMyPix"(uvezo slike na kontakte).
mozda moze samo "SyncMyPix", pa stoga probajte.
Ili samo aplikacija FriendCaster.
i viber ne radi i puno aplikacija, meni inace isto sve radi na ics ali sam zbog tih razloga vratio na darky v10.4. dok se aplikacije ne update za ics.
koja si vaša tri najbolja ROM-a?
Ja imam Juwe's v6.0 Gingebread 2.3.5,al ako ima neko bolji,neka slobodno me savjetuje :)
Ako baš tražiš tri....
1. CM - meni daleko najbolji, sad sam na ICS-u Build 13 i nemam nikakvih problema na toj verziji pa jedva čekam stabilnu verziju :)
2. MIUI - ponekad odem na njega kad mi dosadi "običan" izgled
3. Darky - ponekad odem na njega samo da testiram nove verzije, ali mi je i on odličan...
dali je ovaj koji ja imam loš?nevidim nikakve probleme s njim,ali ako je recimo CyanogenMod dosta bolji od njega,onda bih rado prešao...
Neznam da li je bolji od njega, ali CM je super, ovaj ICS je vrlo stabilan i sa malo stvari koje ne rade, build 13 ja koristim, i supšer je brz... Meni se strašno dopada :)
Master131 EESP - Undetected since 4/6/11
Djeco, ne zavaravajmo se - Cyanogenmod 7.1 je car!
BUILD 14!! :))
Cynogen... Stvarno je odličan ali zašto problemi sa external karticama ?? Zašto?? 
Evo pitanje za sve vas koji koristite CM.
Koristite li kartice od eternal sd od 16gb i imate li problema?
Može li se flashati CM sa gingerbread base rom-a ili mora iz froya?
Ja imam 8gb karticu, i nisam imao nikakvih problema, za 16gb neznam... i možeš flashati sa gingerbreada :)
Kada sam ga stavljao zadnji put imao sam strašno puno problema sa externom karticom... Pričekat ću još tjedan dana da mi faks završi pa ću imat vremena zeafrkavat se s mobom ako neš pođe po krivu.
Zamolio bih ako je netko imao problema ili ima karticu bez problema na CM-u da podijeli iskustvo, hvala!
Ne znači da je ljudima mob igračka ako vole mijenjati romove i testirati ih. Meni je mobitel izrazito potreban (razloga je mali milijon) ali isto tako volim kada mi rom ima puno customization opcija, kada nije, po meni, u dosadnom stock obliku.
A sad komentar na Jetpack rom v8.1.... Ovo mi je vjerojatno najsporiji rom kojeg sam ikada probao, na granici netolerancije. Ne znam kako je drugima ali meni je koma...