Kako isključiti 3g na galaxyu? nigdje nemam opciju da ga isključim.. mozda neki widget?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako isključiti 3g na galaxyu? nigdje nemam opciju da ga isključim.. mozda neki widget?
postavke -> bežično i bla bla -> mobilni mreže -> koristi podatkovne pakete?
Meni je na engleskom, pa sad ne znam točno kako je na Hrvatskom.
Rijeseno hvala
Ma i meni je na engleskom al nemam takvu opciju.. kaj god napravio nonstop je 3g znak gore..
Ma i meni je na engleskom al nemam takvu opciju.. kaj god napravio nonstop je 3g znak gore..
Settings -> Wireless and network -> Mobile Networks -> Use packet data
jel rootan galaxy?pritisni i drži gumb za isključivanje i imaš data network mode.i pritisni za aktivaciju/deaktivaciju
A nikome nije palo na pamet da pod tim postavkama pogleda način rada mreže, jeli AUTO, GSM ili WCDMA???
Imam problem,ubacio sam rom 2.3.4 i kad je uradio auto-reboot ekran je crn.Nece da udje u RecoveryMod i u DownloadMod ?
Sta da radim??
Jesam
Nece ni u Recovery mod a ni u download mod.
Nece ni u Recovery mod a ni u download mod.
Onda ćeš morati napraviti jig. Imas ih cak i na njuskalu za kupit, ali nebi trebao biti problem sastaviti ih sam. Treba ti microUSB (npr s nekog starog kabela) na koji trebaš spojiti otpor s 301k Ohma.
Evo ovdje detalji oko jig-a:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=819551
Mislim da te nebi trebao koštati više od 20ak kuna.
Btw naletio sam u čipoteci na pristojan TV-Out kabel :) Evo slike:
http://i53.tinypic.com/i4k4s8.jpg
http://i55.tinypic.com/2jfezdk.jpg
Kratko sam ga testirao na TV-u i radi.
Evo finog i ugodnog ROM-a, u stilu SGS2, TW4 radi perfect kod mene, nema FC.
Baziran na XXJVP, Speedmod Kernel. Tko voli flashat, obvezno probat.
Kakva je baterija?
trenutno sam na MIUI i to galnetovom.... mislim ROM je prva liga, totalno drugaciji od bilo kojeg drugog. funckionalan da ti pamet stane ali... baterija ako izdrzi jedan dan mozes biti sretan... kad bi to rjesili ne bih se micao s ovog roma.. definitivno nesto najbolje osim baterije
Kakva je baterija?
trenutno sam na MIUI i to galnetovom.... mislim ROM je prva liga, totalno drugaciji od bilo kojeg drugog. funckionalan da ti pamet stane ali... baterija ako izdrzi jedan dan mozes biti sretan... kad bi to rjesili ne bih se micao s ovog roma.. definitivno nesto najbolje osim baterije
Bio sam stalno na Darky, a evo sad pratim ovog sa njegovim ROM-om. Pa gle, sto se tice baterije... ne mogu dati precizne podatke jer ja koristim mob za vrlo malo wi-fi i niti nikako za igranje. Morati ce netko drugi vama ovdje to provjeriti. Mislim da je za netko tamo napisao da je za nijansu ispod Darky. Kod mene je izuzetno sve stabilno.
evo stavio sam doticni rom i mogu rec samo da radi odlicno cini mi se bolje od darky-a 10.1,super izgled!
sad treba vidjet hoce li biti nekih posebnih bugova....
benchmark:1800-2200
evo stavio sam doticni rom i mogu rec samo da radi odlicno cini mi se bolje od darky-a 10.1,super izgled!
sad treba vidjet hoce li biti nekih posebnih bugova....
benchmark:1800-2200
Pratim ga od v1, tj prve verzije. Sutra ce izbaciti v5.
Jesi ubacio F1 9 lockscreen addon? Ubaci, ja sam mu sugerirao to. Radi odlicno.
ubacio sam lockscreen odmah cim sam postavio rom,radi super!
Ima li taj ROM Hrvatski jezik kojim slučajem? Ne paše mi ovaj Eng. na Darkyu nikako :|
Danas sam kupio bon od 50kn (Simpa) nakon nekog vremena. Poslao sam poruku A na 3636 i uklučio onu opciju Internet S (30 MB). Kad odem na Facebook ili bilo kamo na internet neče se učitati stranica i piše "Nemoguće učitati stranicu.Nema Internet veze" i onda imam ponuđeno da odem u postavke>bežično i mreža i onda neznam kaj da napravim da mi internet radi?
Naravno imam Samsung Galaxy S (Gingerbread)
Danas sam kupio bon od 50kn (Simpa) nakon nekog vremena. Poslao sam poruku A na 3636 i uklučio onu opciju Internet S (30 MB). Kad odem na Facebook ili bilo kamo na internet neče se učitati stranica i piše "Nemoguće učitati stranicu.Nema Internet veze" i onda imam ponuđeno da odem u postavke>bežično i mreža i onda neznam kaj da napravim da mi internet radi?
možda nemaš postavke za internet.evo za postavke stranica.
možda nemaš postavke za internet.evo za postavke stranica.
Hvala puno. Sad radi.
Prva liga stvar.. jednostavno sam oduševljen.. 7" ekran mi savršeno odgovara.... je da bi bilo ljepše da je super amoled ali sta ćeš...
Sad kad uzmem galaxy s u ruke izgleda mi tako sićušno, jedva radim na njega :-)...
Prva liga stvar.. jednostavno sam oduševljen.. 7" ekran mi savršeno odgovara.... je da bi bilo ljepše da je super amoled ali sta ćeš...
Sad kad uzmem galaxy s u ruke izgleda mi tako sićušno, jedva radim na njega :-)...
Ja sam uzeo honeycomb tablet Acer iconia tab a500 sa 10.1" ekranom i od tada puno manje koristim mob. Zakon stvar :)
Moze preporuka neke futrolice za ovaj mob... Ali da ste isprobali :) nesto sa dobrim omjerom kvalitete i cijene .....
ima hrvatski jezik ali nema hrvatski swype...
ima hrvatski jezik ali nema hrvatski swype...
Jel se to da sredit kako? :D
Pretpostavljam da je to moguće, pa ako ima neko volje da objasni kako da to izvedem bilo bi super