Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.607.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

nisam baš u toku, jel planira darky izbacit novi rom baziran na 2.3.4   makar mi je i 10.1 odličan??

sa strane, isuse, kako je ovaj tele2 šugav, otiđem na selo koje je 5 min vožnje od velike gorice i nemam signala više a da ne spominjem mobilni internet, ke se nebi trebo signal prebacit na tmobile kad se izgubi na tele2?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava
Blade3 kaže...

nisam baš u toku, jel planira darky izbacit novi rom baziran na 2.3.4   makar mi je i 10.1 odličan??

sa strane, isuse, kako je ovaj tele2 šugav, otiđem na selo koje je 5 min vožnje od velike gorice i nemam signala više a da ne spominjem mobilni internet, ke se nebi trebo signal prebacit na tmobile kad se izgubi na tele2?

Meni se prebaci na t-mobile i bude mi u obavjestima.

I da tele2 je šugav, čim se maknem iz grada ode signal, a i po gradu je nikakav :|

15 godina
neaktivan
Ma mobitel mi je sada zvijer ... Isprobao danas sgs II... I mogu vam reci da sada sa 2.3.4, otkljucanim procom na 1.2 letiii... Ne bi se bas bacao u trosak... Ovaj mi je i vise nego dovoljan..
17 godina
neaktivan

Evo ja stavljam darkya 10.1, flešao sam ficetov JVH i sad čekam da mi se napuni mob pa ćemo darkya. Odmah mi je čudno što je na Engleskom (QQ), taman sam se navikao na Hrvatski. Btw kako vam radi GPS na darkyu? Meni je na froyi zapinjao s 0/1 i 0/2 satelitima, nikako da locira kako treba. Pokušao sam i s GPS aids, nije baš pomoglo.

I da odmah na Ficetovom JVH-u sam primjetio kako je Wi-Fi signal pao za par crtica za razliku od stock 2.2.1.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Ma mobitel mi je sada zvijer ... Isprobao danas sgs II... I mogu vam reci da sada sa 2.3.4, otkljucanim procom na 1.2 letiii... Ne bi se bas bacao u trosak... Ovaj mi je i vise nego dovoljan..

Stavio sam Darky 10.1 i također mi je odličan, baterija (nakon prvog pražnjenja u par sati) traje dva dana redovovito a na brzinu nemam primjedbe.

Možeš li mi molim te reći s kojom app si clockao mob (tražio sam pimp my cpu na marketu al ga nema) i na koje brojke si podesio sve parametre?(posebno ove voltaže). I može li se kernel ''Dark_Core_2.4'' overclockat?

Tnx ;)

17 godina
zasto odmah ne stavite 2.3.4? Ja jos sa njim nisam Android OS bug. Sa Darkyem 10.1je bilo toga...
Stavite npr. Ficeto JVP i ukljucite lagfix. Trebali biste onda imati Quadrant score oko 2200 sto je sasvim dobar rezultat bez overclocka.
Preporuke za bilo koji 2.3.4 ROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Definitivno hoću ali zasad mi je Darky 10.1 sasvim ok. Ugl. može li se clockat dark_core? I s kojim apk?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darky core se ne moze clockat... Nadji semaphore kernel na xda forumu...
14 godina
neaktivan

imam 2.3.4 firmware i htio bih ga rootat.. nemam pojima kako .. procito vec sve i svasta al nikako da pronadjem najjednostavniju metodu.. dakle radi se o tome da sam ga pokusao rootat s z4root apk al pocinje i samo nekog vraga loada... pomoc... i da.. kakav je postupak kod ovog GINGER BREAK?? dal tu moram imat sd karticu umetnutu il sta ne kuzim?{#}mob mi je otkljucan..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
snoopy209 kaže...

imam 2.3.4 firmware i htio bih ga rootat.. nemam pojima kako .. procito vec sve i svasta al nikako da pronadjem najjednostavniju metodu.. dakle radi se o tome da sam ga pokusao rootat s z4root apk al pocinje i samo nekog vraga loada... pomoc... i da.. kakav je postupak kod ovog GINGER BREAK?? dal tu moram imat sd karticu umetnutu il sta ne kuzim?{#}mob mi je otkljucan..

Probaj ovaj:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

17 godina
neaktivan

Oooo shit, sinoč prije spavanja napunio bateriju na 100 % i isključio sve aplikacije koje sam koristio. Ujutro se dignem kad ono baterija na 10 %.
Ima li koja aplikacija koja mi kazuje šta je uključeno u pozadini i guta bateriju. Da li postoji aplikacija kojom mogu jednim klikom isključiti sve te procese

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 8:15 (magistar).

0 0 hvala 0
17 godina
magistar kaže...

Oooo shit, sinoč prije spavanja napunio bateriju na 100 % i isključio sve aplikacije koje sam koristio. Ujutro se dignem kad ono baterija na 10 %.
Ima li koja aplikacija koja mi kazuje šta je uključeno u pozadini i guta bateriju. Da li postoji aplikacija kojom mogu jednim klikom isključiti sve te procese

vjerojatno ti se desio Android OS bug. Sigurno imas 2.3.3 verziju softwarea. Proguglaj malo o tome...

Stavi 2.3.4 i ne bi smio imati problema (ja ih nemam vise)

14 godina
neaktivan
Ima li koja aplikacija kojom mogu (jednim klikom) isključiti sve procese i servise koji rade u pozadini i troše mi bateriju, a koji mi nisu tog trena potrebni

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da napises malo koji rom koristis...kernel... Sta si radio da ti je tako poblesavio mob.... MALO PROCITAS STA SU LJUDI VEC PISALI PO FORUMU... Svi odgovori su ti vec tu...
17 godina
neaktivan

Mobitel sam kupio prije desetak dana i nikakve nadogradnje nisam radio, OS mi je Android 2.2 Froyo očito da mi nešto radi u pozadini i papa bateriju

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 13:26 (magistar).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

update-aj na službenu 2.2.1 sa kies-om, to ti je kao lagfix s kojim se ispravi dosta toga iz 2.2 verzije

vidi pod postavke - aplikacije - aktivni programi i procesi   , tu vidiš šta je sve trenutno pokrenuto

17 godina
neaktivan

ja stavio danas 2.3.4 i lud sam jer nema HR tipkovnicu -.-

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 17:04 (Blue_Fatal1ty).
15 godina
neaktivan
Najlaksi nacin... Nadji 2.3.3 sa hr tipkovnicom (ja uvjek drzim jedan backup na kompu)... Sa titaniumom napravis backup... Flashas 2.3.4 otvoris titanium i restoras hr tipkovnicu. ( u mom slucaju swype)
15 godina
neaktivan

mislim da je lakši da ju jednostavno skineš sa marketa

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

znači pičite sa službenom 2.3.4 ?jel zna ko dal bude darky 2.3.4?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...

mislim da 99% piči sa ovim 2.3.4 http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-cwm-base-ficetos-jvp-base-rom.3519/

ja čekam da Darky izbaci 10.2 temeljen na 2.3.4  kolko vidim u ovom od Ficetoa romu mi fali previše korisnih stvari.

14 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
jura kaže...

mislim da 99% piči sa ovim 2.3.4 http://www.darkyrom.com/community/index.php?threads/odin-cwm-base-ficetos-jvp-base-rom.3519/

ja čekam da Darky izbaci 10.2 temeljen na 2.3.4  kolko vidim u ovom od Ficetoa romu mi fali previše korisnih stvari.

To je baza, temeljni ROM za slijedeci Darky...

14 godina
neaktivan
Blade3 kaže...

Pregusta je radi hr znakova. Nema neke normalne. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 22:07 (Rodach).
15 godina
neaktivan
Rodach kaže...
Blade3 kaže...

Smart keyboardpro, bolja od bilo koje koju dobiš sa romom, nije gusta, do znakova npr. Č,Ć dolaziš tako da dulje držiš C

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Blade3 kaže...
jura kaže...

To je baza, temeljni ROM za slijedeci Darky...

znam, te baze mi služe kad si pču 100% očistit mob. od svih gluposti i stavit neki rom od početka, lijepo u Odin i repatition.

17 godina
neaktivan
Blade3 kaže...
Rodach kaže...
Blade3 kaže...

Smart keyboardpro, bolja od bilo koje koju dobiš sa romom, nije gusta, do znakova npr. Č,Ć dolaziš tako da dulje držiš C

Može li se napraviti za swype slična stvar?

Odnosno iritira me što kad upisujem slovo po slovo nemogu staviti hr znakove, a swajpnem riječ onda dobijem hr znakove. Na kraju ispadne da mi neke riječi u rečenici imaju hr znakove, a neke nemaju. xD

15 godina
neaktivan
Pa na swypeu kad dugo drzis c,s i takva slova izbaci ti hr znakove...
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Blade3 kaže...
Rodach kaže...
Blade3 kaže...

Odnosno iritira me što kad upisujem slovo po slovo nemogu staviti hr znakove, a swajpnem riječ onda dobijem hr znakove. Na kraju ispadne da mi neke riječi u rečenici imaju hr znakove, a neke nemaju. xD

neznam na čem si, ja sam na darky 10.1  i mogu sa swype normalno upisivat hrv. znkove, ista stvar, ako npr. hoću Ć, dužim dulje vrijeme C

17 godina
neaktivan
8rda3+ kaže...
Pa na swypeu kad dugo drzis c,s i takva slova izbaci ti hr znakove...

Blade3 kaže...
Dkc kaže...
Blade3 kaže...
Rodach kaže...
Blade3 kaže...

neznam na čem si, ja sam na darky 10.1  i mogu sa swype normalno upisivat hrv. znkove, ista stvar, ako npr. hoću Ć, dužim dulje vrijeme C

I ja sam na darkyu 10.1

Sad sam probao ne ide.

Namjestio sam da je jezik Hrvatski, a swype verzija je: 2.28.70.19880.148.OXF

EDIT: Sad sam uspio, dok držiš tipku treba swypnit malo sa strane pa se otvori prozor :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 23:55 (Dkc).
17 godina

Ja koristim MultiLing Keyboard https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin

Ima dosta opcija... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice