Nokia 5800 i Garmin navigacija

poruka: 68
|
čitano: 39.836
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 i Garmin navigacija

a može li biti do programa koji sam skinuo,sa neta imaš li ti neki bolji prijedlog za nokiu 5800

Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
17 godina

Nema ti veze brzina spajanja na satelite sa programom. GPS modul se spaja na satelite i onda neki garmin, sygic ili noka maps samo ocitavaju podatke iz gps modula. Tako da to nema veze. A moja preporuka je svakako GarminXT + Adria route .... jako kvalitetan software i jako precizna mapa.

17 godina
neaktivan
rješeno ,hvala svima koji su pokušali pomoći
Intel Celeron 2,2GH mb Jetway i845 s478
16 godina
neaktivan

moze par pitanja? imam nokiu 5800 i u t-mobileu sam dobio navigaciju vec instaliranu. zanima me dali ona ''trosi'' internet? i jos nesto... ako skinem ovu garmin navigaciju, dali ona ide preko satelita ili isto rosi internet? hvala...

0 0 hvala 0
18 godina

Opce poznata je stvar da GPS ne prima ili jedva prima signal u zatvorenim prostorima.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
nokia5800 kaže...

moze par pitanja? imam nokiu 5800 i u t-mobileu sam dobio navigaciju vec instaliranu. zanima me dali ona ''trosi'' internet? i jos nesto... ako skinem ovu garmin navigaciju, dali ona ide preko satelita ili isto rosi internet? hvala...

Ako iskljucis A-GPS ne trosi nista. Ako ti je ukljucen, trosi jako malo, prakticki neprimjetno.

Znaci ako je A GPS ukljucen, pri spajanju na satelit, GPS ce si potpomognut internet vezom. Jednom kad se spoji na satelit, GPS vise ne koristi internet vezu.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

ok hvala, jel mi mozes dali onda link sa kojeg da skinem navigaciju? ne znam koja verzija ide za ovaj mob....

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sto se tice potrosnje prometa to je reda velicine par kb po povezivanuju. Znaci kad upalis navigacu potrosi ti par kb mozda 20 max da brze uhvati satelite a poslije ne trosi nista. A sto se tice verzije moras uzeti garmin 5.00.50 jer je to prva verzija koja u potpunosti podrzava touch screen. A odakle skinuti? iam o tome puno vise na cafe mobile forumu i to sve u detalje objasnjeno a ako zapne javi mi se na mail pa cu ti pomoci. 

17 godina
neaktivan
nokia5800 kaže...

ok hvala, jel mi mozes dali onda link sa kojeg da skinem navigaciju? ne znam koja verzija ide za ovaj mob....

Evo, ovdje ti je sve što ti treba za instalaciju

16 godina
neaktivan

Vase misljenje, dali je bolje koristiti original nokiine mape iz 5800 Navi ili si instalirati Garmin?  Koliko sam shvatio Garmin je puno precizniji...  U planu mi je uzeti 5800 Navi (zbog izgleda i dodatne opreme), ali ne znam koliko je isplativo zbog navigacije?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Poptuno neisplativo. evo sta dobijes:

- Regional maps
- Lifetime pedestrian and vehicle voice-guided navigation licenses
- Car mount and car charger in retail package

Ti provijeni da  li to vrijedi razlike u cijeni ali da ti kazem da garmin za nase prostore ima daleko najprecizniju kartu.

16 godina
neaktivan
Nokia 5800 i problem u slusanju pjesama

ee ovako...kupio sam mob prije dva dana....i sada kad slusam pjesme dođe mi npr. do 20sekunde pjesme pa prebaci na 30 i to me jako zivcira....sta da radim?? iskreno nemam pojma.....:D  ako netko zna neka mi javi na msn.... alen20_18@hotmail.com hvala unaprijed.....;))

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nokia 5800 i problem u slusanju pjesama
alen20_18 kaže...

ee ovako...kupio sam mob prije dva dana....i sada kad slusam pjesme dođe mi npr. do 20sekunde pjesme pa prebaci na 30 i to me jako zivcira....sta da radim?? iskreno nemam pojma.....:D  ako netko zna neka mi javi na msn.... alen20_18@hotmail.com hvala unaprijed.....;))

Da nije ostecen mp3 file???

Ako nije, probaj update firmwarea.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 i problem u slusanju pjesama

kako da to napravim daj mi malo objasni....prva nokia mi je ovo tak da i nemam bas nekog velikog pojma.....:D thx

16 godina
neaktivan

-

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 21:27 (tepih).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kako da napravim da mi neskida racun kad sam na GPS-garming??molim korak po korak

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

meni aplikacije lokacija pozicioniranje metod pozicioniranja chekiraj samo integrisani GPS a ostalo iskljuci

17 godina
neaktivan

jel mogu instalirati garmin mobile xt 5.00.60 ili moram imati instaliranu neki stariju verziju?(nema trenutno instalianu nijednu verziju garmina

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

AKo si skinuo full verziju onda mozes mad amislim da su sve full. Samo ti pukni zadnju verziju. Uglavnom verzije preko 5.00.50 ti podrzavaju touchscreen.

16 godina
neaktivan

nije istina ne preko blu tuta nego obratno ako imaš problema javi ja to radim već par godina

16 godina
neaktivan

ne valja 5.0.30 stavi 5.0.50 ili 60 i stavi sve karte,ja imam citi navigator 2010.3.0c adriaroute 3.0 i SCG 2.20 i radi samo tako u postavlama podpomognut preko interneta isključi ne treba ti potrošit će ti pare malo će se sporije spojiti nekada ali radi bez problema ja ga imam od izlaska 2009. godine od 2 mjeseca i nebi ga dao niti za jedan drugi mobitel samo radi te navigacije a imao sam n 95 8 giga i n 96 i sve prodao ako nešto trebaš javi na pp sve ću ti poslati i objasbiti jednostavno

18 godina
neaktivan
mirkolj kaže...

nije istina ne preko blu tuta nego obratno ako imaš problema javi ja to radim već par godina

Ovo ne kontam.

17 godina
neaktivan

jel mora da je telefon crekovan da bi instariao garmin??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

NE. Najnormalnije instaliras samo moras creckati program.

17 godina
neaktivan

a kako cu crekovat program?

18 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Depleted kaže...

dečki ja imam problem instalir osam garmin navigaciju na nokii 5800 i kad idem da mi nade gps pise cannot find gps device u cemu je kvaka? pozdrav i hvala

u postavkama moras stavit da ide preko built-in gps-a a ne preko udaljenog uredaja

vidim da je odavno tema, bio bi zahvalan kad bi dobio odgovor kako da promjenim iz "PREKO UDALJENOG UREĐAJA" na "BUILT-IN GPS"

Nemogu da skužim u kojim je to postavkama.

Još jednom hvala... 

16 godina
neaktivan
dado07 kaže...
Mitsuoka kaže...
Depleted kaže...

dečki ja imam problem instalir osam garmin navigaciju na nokii 5800 i kad idem da mi nade gps pise cannot find gps device u cemu je kvaka? pozdrav i hvala

u postavkama moras stavit da ide preko built-in gps-a a ne preko udaljenog uredaja

vidim da je odavno tema, bio bi zahvalan kad bi dobio odgovor kako da promjenim iz "PREKO UDALJENOG UREĐAJA" na "BUILT-IN GPS"

Nemogu da skužim u kojim je to postavkama.

Još jednom hvala... 

Ja bih ti pomogao, ali odavno nemam taj mobitel. 
pokušaj preko ikonice satelita ili jacine mreze, tako mi nesto po sjecanju ide, ali stvarno se ne mogu sjetiti. 

17 godina

Garmin - Alati - Postavke - Sustav - ...

14 godina
neaktivan

eee ljudi dajte mi link odakle da skinem tu garmin navigaciju

nax

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice