Ima li netko iskustva u instaliranju navigacije ?
Zanima me što se događa u najgorem slučaju,moželi to naštetiti mobitelu ,i može li se to deinstalirati?
Ima li netko iskustva u instaliranju navigacije ?
Zanima me što se događa u najgorem slučaju,moželi to naštetiti mobitelu ,i može li se to deinstalirati?
Nemože naštetiti mobitelu i da može se instalirati.
Inače stvarno odlična stvar, ja kombinaciju tog telefona i te navigacije koristim već jedno 6 mjeseci i radi odlično.
jesi si sam instalirao i kako ,jel teško,ja bih probao a malo me strah
navodno se mora nekavirtualna tipkovnica instalirati to me zbunjuje
molim vas dobri ljudi pomagajte
nije tesko u temi imao si i objasnjenje nokia 5800
netreba, ali i to ti inace nije neki problem, ali ta tipkovnica vise ne treba
sori na dabl postu
sori na dabl postu
samo još ovo ,kak se deinstalira ako ne bude radila kako treba
sori na dabl postu
samo još ovo ,kak se deinstalira ako ne bude radila kako treba
preko upravljatelja programima uninstall, pa onda samo izbrišeš folder preko kompjutera ili upravljatelja datotekama
probao ja sada instalirati i piše mi ovako da program nije kompatibilan sa uređajem smijem li nastaviti instalaciju dalje ili ne
probao ja sada instalirati i piše mi ovako da program nije kompatibilan sa uređajem smijem li nastaviti instalaciju dalje ili ne
to uvijek kaze, nastavi samo
dečki ja imam problem instalir osam garmin navigaciju na nokii 5800 i kad idem da mi nade gps pise cannot find gps device u cemu je kvaka? pozdrav i hvala
dečki ja imam problem instalir osam garmin navigaciju na nokii 5800 i kad idem da mi nade gps pise cannot find gps device u cemu je kvaka? pozdrav i hvala
u postavkama moras stavit da ide preko built-in gps-a a ne preko udaljenog uredaja
A gdje se mape mogu skinut?
EDIT:Preko Map Sourcea jel?
A gdje se mape mogu skinut?
imas link u jednom mom postu povise
E hvala nisam skužio da u tom objašnjenju piše i to isto.
E hvala nisam skužio da u tom objašnjenju piše i to isto.
Ma nista, i drugi put :D
sve super instalirano,sinoćsve radilo danas šteka signal,jedva ga pronađe i odmah ga gubi,pomozite molim vas
sve super instalirano,sinoćsve radilo danas šteka signal,jedva ga pronađe i odmah ga gubi,pomozite molim vas
e sad ti nemogu nikako pomoci, pokusaj vidit na nekoj livadi gdje nema puno kabela od struje jel oni znaju malo zbrkat signal
uključi A-GPS, odmah ti nađe signal.
Napominjem, signal ti teško hvata kod željeznih konstrukcija i u zatvorenim prostorima.
Napominjem, signal ti teško hvata kod željeznih konstrukcija i u zatvorenim prostorima.
a koliko troši A-GPS ipak je to preko neta
a koliko troši A-GPS ipak je to preko neta
pa oko 1-3 kB po spajanju. Mislim mjesečno nebi smjeo preći 100-200kB = u t-mobile 5-10kn.
dajte molim vas imali bar netko tko mi može reći zašto mobitel gubi signal tj.gps garmin navečer radi ,preko dana neće a nekad uopće neće da uhvati signal,sve sam kombinacije isprobao.
Radi se o GarminMobileXT 5.00.30 NA NOKIA 5800.
Ngdje sam čitao da signal hvata samo na otvorenim prostorima da li je to to?
dajte molim vas imali bar netko tko mi može reći zašto mobitel gubi signal tj.gps garmin navečer radi ,preko dana neće a nekad uopće neće da uhvati signal,sve sam kombinacije isprobao.
Radi se o GarminMobileXT 5.00.30 NA NOKIA 5800.
Ngdje sam čitao da signal hvata samo na otvorenim prostorima da li je to to?
Kakve to ima veze kad je dan i kad je noć? Jeli možda bilo oblačno?
Jesi uključio A-GPS?
da li je pokrivenost gps signala svagdje jednaka,naime živim u slavoniji blizu granice sa BIH ,jako teško hvata signal,u tmobilu kažu da je signal bolje pokriven u većim gradovima .
Nema to veze sa mobilnim operaterom. Gps je nezavisan sistem i funkcionise pomocu 24 satelita i pokrivena je cijela planeta. http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Positioning_System
A što da radim,da reklamiram aparat ,da li sam izgubio garanciju što sam instalirao garmin
A što da radim,da reklamiram aparat ,da li sam izgubio garanciju što sam instalirao garmin
Ne,nisi izgubio garanciju.
Ako je gubi signal i u nokia maps, onda je do mobitela i nosi ga na garanciju. Prije toga uninstaliraj garmina ako je crackiran.
Ako gubi samo u garminu, onda ga pokušaj reinstalirati.
Evo i danas sam uhvatio signal i sve super ,kad sam ušao u zatvoreni prostor nestane i neće više da ih uhvati,sad opet moram loviti satelite,da li treba nešto odraditi kad ulovim satelite treba li nešto u postavkama napraviti
Po mom iskustvu kad ju upaljen samo interni GPS, pronalazenje satelita moze trajati i do 10-15 minuta. Kad je ukljucen A-GPS (GPS potpomognut internetom, onda ga u 10-15 sekundi nađe).
Kao što vjerojatno znaš GPS nemože raditi u zatvorenom prostoru.
I brzina nalaženja signala ti ovisi o više stvari....... 1. ako dobiješ signal i ugasiš GPS i na (više manje) istom mjestu opet upališ GPS unutar tog dana, trebao bi ti naći u par minuta. 2. ako ugasiš GPS i opet ga na istom ili drugom mjestu upališ nakon više dana onda će trebati puno duže. 3. ako ga ugasiš u jednom gradu i upališ u drugom isto će ti trebati dugo da ga nađe.
Ja koristim A-GPS da mi nađe prvobitni signal i kad ga nađe, ga ugasim i odem u postavke, maknem A-GPS i pustim samo Interni GPS i opet se spojim i onda ga koristim...