"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.503
|
čitano: 6.690.540
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

sorry, evo ide i meni sada ali ispadne 2500kn, a to je previse

Jesi upoznat možda sa zte nubia serijom

0 0 hvala 0
15 godina

Ako nekog zanima, pratim ovaj oglas duže vrijeme i čovjek nikako prodati.
Spustio je cijenu na 2 milje kuna što je za Mi4 s 3 GB RAM-a i 64 GB smiješno.

Slobodno navalite, 1999 kn za kao nov, je super.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

spustit ce on i na manje ;)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
assassin.st kaže...

2.5 puta je skuplji od Xiaomijevog 10k modela, a uz to imaš za tu cijenu (12-13$) i 5k Xiaomijev tanki powerbank.

I joše jedna napomena: 5k PB neće dva puta napuniti mob s baterijom od 2.5k mAh. Punjenje se odvija na većem naponu tako da je nazivni kapacitet približno manji za 25-30% (3.7V/5V)..

Xiaomijev 5000 mAh powerbank imam. Koristio sam ga tri puta i shvatio da je korisniji kao podmetač za čašu. Mobitel se s njim brutalno grije i punjenje traje osjetno dulje nego kod Lenovovog modela. Mislio sam da sam dobio sjeban primjerak, ali detaljnijem istraživanjem ispostavilo se da slična iskustva imaju i mnogi drugi... Lenovov PB jest skuplji, ali meni vrijedi traženog novca, jer - radi. A kad me usred nepoznatog grada u nepoznatoj zemlji zadesi prazna baterija, a trebam navigaciju da bih znao gdje sam, tad mi tih prišparanih 100 kuna neće baš puno značiti u životu :)

Selling doors, door to door.
13 godina
neaktivan
Moze mi netko objasnit zasto se na mom xiaomi note mobu baterija brzo trosi, aplikacije koje koristim su wacap,viber,fb,yt...prije je bilo super sve do prije 2mj...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zec_94 kaže...
Moze mi netko objasnit zasto se na mom xiaomi note mobu baterija brzo trosi, aplikacije koje koristim su wacap,viber,fb,yt...prije je bilo super sve do prije 2mj...

nesto ti radi cijelo vrijeme u pozadini cak i kada je ekran iskljucen?!

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
13 godina
neaktivan
postimg.org/image/pnkewqjph/
Pomaze sta ovo??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Video snimanje je odlicno a kamera uzas...13pixela a ustvari 7. :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa

Namjeravam uzeti cubot x9 pa me zanima da li u tome rangu postoji neki bolja opcija od njega(samo da ekran nice veci od 5 incha). Također mislio sam naruciti mobitel preko banggooda buduci da sam kod njih vec prije narucivao neke stvari ma me zanima postoji li neka stranica koja ima skladište u eu tako da izbjegnem placanje pdv-a. 

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
ProxyZero kaže...

Pozdrav ekipa

Namjeravam uzeti cubot x9 pa me zanima da li u tome rangu postoji neki bolja opcija od njega(samo da ekran nice veci od 5 incha). Također mislio sam naruciti mobitel preko banggooda buduci da sam kod njih vec prije narucivao neke stvari ma me zanima postoji li neka stranica koja ima skladište u eu tako da izbjegnem placanje pdv-a. 

Hvala unaprijed

meizu m2 mini sa allia cca 1015 kn sa postarinom, slanje preko EU pa ne placas pdv..

14 godina
neaktivan

Hvala na preporuci ali koliko vidim po specifikacijama cuobt ima jaci procesor/graicku u odnosu na meizu dok ovaj ima kvalitetniju bateriju te podrzava vise frekvencija. 

Ekran se cini slican na jednom i drugom modelu. Mozes li navest neku konkretnu prednost meizu nad cubotom jer za sad mi se ipak cubot cini kao bolja kupnja

14 godina

5,5 inca je samo malo vise od 5. ali u stvarnosti dobije se dosta veci ekran,bolje receno siri a to puno znaci kod pregledavanja sadrzaja.To je zato kao sto sam rekao sto takvi ekrani su uglavnom jednake duzine kao i 5' ali je rasiren da bi se dobila veca dijagonala.

Uvijek nase ljubavi netko drugi je.e
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je to malo preveliko za prenosit, idealna velicina mi je 4,7 ali do 5 je jos ok. Imao sam priliku radit na  one plus one i galaxy note 2 i nije mi se bas svidilo pa pokusavam uzet nesto manje. Prije sam imao mobitel velicine 4,7 i to mi je sasvim dovoljno bilo  tako da ce i 5 bit u redu :)

17 godina
ProxyZero kaže...

Hvala na preporuci ali koliko vidim po specifikacijama cuobt ima jaci procesor/graicku u odnosu na meizu dok ovaj ima kvalitetniju bateriju te podrzava vise frekvencija. 

Ekran se cini slican na jednom i drugom modelu. Mozes li navest neku konkretnu prednost meizu nad cubotom jer za sad mi se ipak cubot cini kao bolja kupnja

Uvjeran sam da je bolji ekran u meizu-u
Marka je provjerenija i dobijes sigurno puno bolju kvalitetu izrade, do sad jos nisam vidio ikog da se zalio na kvalitetu meizu uredaja.

Procesor i grafa mozda jesu jaci, necu sad pretjerano ulazit u to ni detaljnije gledat, al sve ti se svodi kako je to software-ski optimizirano i iskoristeno, a zna se da je flyme jedan od boljih software-a, ima svoje uspone i padove s nekim bugovima al barem izlaze updatovi koji to uredno poprave i cine rad uredaja fluidnim i bez greske.

Da sam na tvom mjestu iso bi na meizu jer znam sta kupujem i necu bit razocaran al opet s druge strane mozes i riskirat pa kupit cubota, nitko nece rec da je los uredaj, al niko nece rec ni da je dobar, jer marka nije popularna i malo ljudi ga ima, mala podrska i nepoznati problemi, pa ce ti svi preporucit meizu i slozit se da je to sigurnija kupnja a opet super uredaj za te novce..

ZdravkoZ kaže...

5,5 inca je samo malo vise od 5. ali u stvarnosti dobije se dosta veci ekran,bolje receno siri a to puno znaci kod pregledavanja sadrzaja.To je zato kao sto sam rekao sto takvi ekrani su uglavnom jednake duzine kao i 5' ali je rasiren da bi se dobila veca dijagonala.

Ja pricam od m2 mini sto je 5" i to mu taman spada u prakticnost koju trazi

15 godina
neaktivan
Ima i Redmi 2 koji je 4.7", verzija s 2GB mislim da je isto ispod 1000 kn...
15 godina
neaktivan
frulex kaže...
Ima i Redmi 2 koji je 4.7", verzija s 2GB mislim da je isto ispod 1000 kn...

Imam i Redmi 2 i Meizu m2, Meizu je za dvje klase bolji uredaj.

17 godina
odjavljen

Upadam ko padobranac na Drvar ali imam jedno pitanjce.

Lenovo A1900. Jel to čemu i jel ima išta bolje za max. 350kn? Treba mi za starog, doslovce samo poruke i pozivi. I da može koristiti Erste Netbanking. Do sad je imao neki Blackberry koji je crkao pa...

Polovno ne dolazi u obzir (osim ako ima garanciju od 1 godine).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 11:48 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ProxyZero kaže...

Hvala na preporuc kii ali koliko vidim po specifikacijama cuobt ima jaci procesor/graicku u odnosu na meizu dok ovaj ima kvalitetniju bateriju te podrzava vise frekvencija. 

Cubot se nemože uspoređivati sa Meizu....nikako.

14 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Uvjeran sam da je bolji ekran u meizu-u
Marka je provjerenija i dobijes sigurno puno bolju kvalitetu izrade, do sad jos nisam vidio ikog da se zalio na kvalitetu meizu uredaja.

Procesor i grafa mozda jesu jaci, necu sad pretjerano ulazit u to ni detaljnije gledat, al sve ti se svodi kako je to software-ski optimizirano i iskoristeno, a zna se da je flyme jedan od boljih software-a, ima svoje uspone i padove s nekim bugovima al barem izlaze updatovi koji to uredno poprave i cine rad uredaja fluidnim i bez greske.

Da sam na tvom mjestu iso bi na meizu jer znam sta kupujem i necu bit razocaran al opet s druge strane mozes i riskirat pa kupit cubota, nitko nece rec da je los uredaj, al niko nece rec ni da je dobar, jer marka nije popularna i malo ljudi ga ima, mala podrska i nepoznati problemi, pa ce ti svi preporucit meizu i slozit se da je to sigurnija kupnja a opet super uredaj za te novce..

Hvala na objašnjenju mislim da ću uzet meizu onda

bodija kaže...
ProxyZero kaže...

Hvala na preporuc kii ali koliko vidim po specifikacijama cuobt ima jaci procesor/graicku u odnosu na meizu dok ovaj ima kvalitetniju bateriju te podrzava vise frekvencija. 

Cubot se nemože uspoređivati sa Meizu....nikako.

Možeš li mi dati neki primjer zašto se nemože uspoređivati? 

14 godina
Zec_94 kaže...
postimg.org/image/pnkewqjph/
Pomaze sta ovo??

Pročitaj ovdje:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=139584&highlight=mdnsd

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
14 godina
neaktivan
Davor kaže...
assassin.st kaže...

2.5 puta je skuplji od Xiaomijevog 10k modela, a uz to imaš za tu cijenu (12-13$) i 5k Xiaomijev tanki powerbank.

I joše jedna napomena: 5k PB neće dva puta napuniti mob s baterijom od 2.5k mAh. Punjenje se odvija na većem naponu tako da je nazivni kapacitet približno manji za 25-30% (3.7V/5V)..

Xiaomijev 5000 mAh powerbank imam. Koristio sam ga tri puta i shvatio da je korisniji kao podmetač za čašu. Mobitel se s njim brutalno grije i punjenje traje osjetno dulje nego kod Lenovovog modela. Mislio sam da sam dobio sjeban primjerak, ali detaljnijem istraživanjem ispostavilo se da slična iskustva imaju i mnogi drugi... Lenovov PB jest skuplji, ali meni vrijedi traženog novca, jer - radi. A kad me usred nepoznatog grada u nepoznatoj zemlji zadesi prazna baterija, a trebam navigaciju da bih znao gdje sam, tad mi tih prišparanih 100 kuna neće baš puno značiti u životu :)

vjerojatno si dobio neku kopiju ja imam od 10000mAh i radi samo tako

10 godina
neaktivan

Dobar dan .

Vec neko vrijeme pratim ovu temu, dosta sam naucila od vas i danas sam se eto registrirala samo zato, da vas pitam, gdje da kupim MEIZU M2 Mini 5.0? Nisam neki strasan znalac, zato mi je bitno, da telefon nema kineskih sr*anja in da normalno radi u EU, da ne trebam odmah deinstalirati svega i svasta, vec da ga ukljucim i radi!

Najradije bi ga kupila u Europi, inace nisam iz Hrvatske vec susednje zemlje. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ProxyZero kaže...

Meni je to malo preveliko za prenosit, idealna velicina mi je 4,7 ali do 5 je jos ok. Imao sam priliku radit na  one plus one i galaxy note 2 i nije mi se bas svidilo pa pokusavam uzet nesto manje. Prije sam imao mobitel velicine 4,7 i to mi je sasvim dovoljno bilo  tako da ce i 5 bit u redu :)

Koristo si 1+1 i sad ces uzeti Cubot??? I nemoj molim te porediti Cubot sa Meizu jer su to 2 razlicita svijeta...a to sto ti pise pod specifikacijama za cubot nije bas za vjerovati previse, a nrocito je problem optimizacija rada i usaglasenost hardware i software, plus slaba ili nikakva podrska i update. Ako cijenis svoje novce nemoj kupovat Cubot!

11 godina
neaktivan

Koji note ima ustvari 7mp? Mi Note ili redmi?

Dvije su tajne uspjeha:1.Nikad ne otkrij sve što znaš
10 godina
neaktivan
MicaCof kaže...

Dobar dan .

Vec neko vrijeme pratim ovu temu, dosta sam naucila od vas i danas sam se eto registrirala samo zato, da vas pitam, gdje da kupim MEIZU M2 Mini 5.0? Nisam neki strasan znalac, zato mi je bitno, da telefon nema kineskih sr*anja in da normalno radi u EU, da ne trebam odmah deinstalirati svega i svasta, vec da ga ukljucim i radi!

http://www.honorbuy.com/419-meizu-m2-mt6735-2gb-ram-16gb-rom-smartphone-white.html

17 godina
moderator
payo kaže...

Zato sam napisao u svojem originalnom postu da je 10k mAh varijanta OK. Za nju nisam nigdje čitao ni o kakvim problemima. Sve što kažem jest da je ova 5k verzija - njesra.

Selling doors, door to door.
14 godina
neaktivan
Davor kaže...
payo kaže...

Zato sam napisao u svojem originalnom postu da je 10k mAh varijanta OK. Za nju nisam nigdje čitao ni o kakvim problemima. Sve što kažem jest da je ova 5k verzija - njesra.

Također koristio 10k mAh i 10400mAh, razlika je u 400mah, gotovo neprimjetno, ali na gramaži se itekako osjeti, 10k je daleko laksi i kompaktniji.. Niti jedan niti drugi se nisu grijali..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
15 godina
Ja imam 10400mAh Mi powerbank otkad je predstavljen i do sada nikada problema.
Definitivno spas na dugim putovanjima,čak sa Mi3-em koji mi je stvarno super
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
gigant2000 kaže...
MicaCof kaže...

Dobar dan .

http://www.honorbuy.com/419-meizu-m2-mt6735-2gb-ram-16gb-rom-smartphone-white.html

plus 39 € dostave za RH

17 godina
neaktivan
flonkica kaže...
gigant2000 kaže...
MicaCof kaže...

Dobar dan .

plus 39 € dostave za RH

1100kn cca iz EU.

LoL EU west : citizen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice