jesam, i power + volume+/- za boot i ništa
Vjerojatno ti je na kontaktu od baterije zastitna naljepnica.
jesam, i power + volume+/- za boot i ništa
Vjerojatno ti je na kontaktu od baterije zastitna naljepnica.
pozz, kupio sam mobitel Xiaomi Note 4G i ne mogu ga upaliti.
kada ga stavim na punjač trepti crveno svjetlo i pojavi se mi logo, jednostavno ne želi da se upali a stoji na bateriji2-3 sata.
imate li kakav savjet?? Kinezi su mi navodno stavili MI Global Rom, da li je možda problem u bateriji, da nisu možda ostavili upaljen mobitel tijekom slanja??
hvala
Bilo bi super i kad bi rekao di si ga kupio, jer ima dosta stranica koje uvaljuju lažnjake.
Pozdrav vrijednoj ekipi
Trebao bi neku preporuku za frenda novi mob do 1500kn.
Kupnja samo u Hrv.
Do sad je koristio (koristi) iphone 5c pa sam mu predlozio da prijedje na Android.
Hvala
Mozda da pogleda lg g2mini
Motorola Moto G, bez diskusije. Nije puno veći od Iphonea 5 (ekran 4.5" 720p) , tako da ne traži dužu prilagodbu, radi bez trzaja unatoč "samo" 1GB RAM-a i dobiva odmah sve Google nadogradnje.
Kineske mobove mu ne bih preporučio (iako sam i ja korisnik jednog), zato jer mislim da nisu za "civile" ili one koji prelaze sa Apple-a. To kažem jer bi se moglo desiti da uzme nekog "Kineza", pa će ga zezati software, a recimo on ne kuži rootanje i ROM-ove ili mu kamera neće biti dobra kao na iPhone-u ili pak GPS mu neće odmah uloviti i onda će ispasti da nijedan Android telefon ne valja.
Ja sam ovog ljeta gledao izmedu lg g2mini i moto g 3g i isao sam na lg g2 mini zbog duljeg trajanja baterije, infrared i zbog nfc i malo veceg ekrana. Ovisi sta je covjeku bitnije. Moto g ima bolji ekran i bolju rezoluciju ekrana, a sada lolipop se najavljuje i za lg g2 mini tako da nije to neka velika stavka. Isto tako kod Moto g nemas mogucnost prosirenja memorije za razliku od lg g2mini. Tako da i ta stavka igra ulogu i baterija na moto g nije zamjenjiva.
Pozdrav vrijednoj ekipi
Kupnja samo u Hrv.
Do sad je koristio (koristi) iphone 5c pa sam mu predlozio da prijedje na Android.
Hvala
U eDigital se za tu lovu prodaje Concorde 5005 NFC, što je EU verzija iNew V3.
Pozdrav vrijednoj ekipi
Kupnja samo u Hrv.
Hvala
Bas ti i nije neki savjet, da sa 5c predje na kineza od 1500kn u HR :) Svaka cast iNew koji je kolega gore predlozio, ali u usporedbi sa 5c.... no, offtopic.
Netko je pitao gore za redmi note mtk, razmisli o novom 4g modelu. Snapdragon na 4 jezgre, na papairu malo manji antutu, ali u praksi radi bez greske, a vidim na forumima da su korisnici oba modela zadovoljniji sa novim 4g, kazu da je rom stabilniji i sa puno manje bugova. Ja sam na unofficial multilanguage 15 romu i jos nisam primjetio neki bug (4g lte).
- Ovaj note koji se ne puni, jesi skinuo selotep sa baterije? :P
Tom mobu fali 3g na 900 i ima problematican gps i jako losu bateriju.
Ako je to komentar na Concorde-nije točno. Ovo je verzija sa 3g na 900 mhz. A problema sa GPS-om i baterijom nema-znam troje ljudi koji imaju baš taj uređaj.
Ja sam ovog ljeta gledao izmedu lg g2mini i moto g 3g i isao sam na lg g2 mini zbog duljeg trajanja baterije, infrared i zbog nfc i malo veceg ekrana. Ovisi sta je covjeku bitnije. Moto g ima bolji ekran i bolju rezoluciju ekrana, a sada lolipop se najavljuje i za lg g2 mini tako da nije to neka velika stavka. Isto tako kod Moto g nemas mogucnost prosirenja memorije za razliku od lg g2mini. Tako da i ta stavka igra ulogu i baterija na moto g nije zamjenjiva.
Vjerujem da LG mini nije loš.
Ja osobno ipak ne bih išao na ekran slabiji od 720p. Isto tako, mislim da je LG launcher (koji se naravno ne mora koristiti al je fora onaj double tap to wake) dosta teżak. Meni zna trzati na LG G pad tabletu sa 2 gb RAMa i Snapdragonom.
Sve je to tu negdje.
Vjerujem da LG mini nije loš.
Ja osobno ipak ne bih išao na ekran slabiji od 720p. Isto tako, mislim da je LG launcher (koji se naravno ne mora koristiti al je fora onaj double tap to wake) dosta teżak. Meni zna trzati na LG G pad tabletu sa 2 gb RAMa i Snapdragonom.
Sve je to tu negdje.
Imao sam ekran te rezolucije i na 5" i razlike je minorna. Ma dobro sa softwerske strane se sve da to ustimati. A jbg ovisi za sto koristis mob ili tablet. Imao takvu kombinaciju i pri normalnom koristenju nije bilo nikakvih problema. Tu i tamo odigrati neku igru i to je to. recimo rezolucija 854*480 koju sam vidio na prestitgiu od 5.2" vec se vidi razlika ali vjerujem da sve do 5" sa 960*540 je ok i neces vidjeti razliku.
http://www.dx.com/p/leagoo-lead1-mtk6582-quad-core-android-4-4-2-wcdma-bar-phone-w-5-5-hd-8gb-rom-wi-fi-gps-black-326616#.VHbjrfmG_HU
nikad nebudem zapamtio, kakvo je staje sa mrežom kod nas sa ovim frekvencijama?
Nasi emitiraju 3g na 900/2100 tako da ako nemaš 900mhz na 3g onda ce ti prebaciti na 2g
Znači, normalno šljaka, samo niža brzina za net. Ok, thx!
Da normalno šljaka samo gdje emitiraju 3g na 900 tamo nečeš imati brzi net, nego če ti prebaciti na 2g. Inače ako kupuješ u toj cijeni dok platiš pdv +30 kn poštanskih troškova bolje ti se isplati uzeti Xiaomi 1s sa mobicitya
126*1,25 +30 kn poštanskih troškova ti je cca 1000kn
Ovo me doćekalo na mailu jutros kad sam išao provjerit. Cijena strašna, jedino je pitanje jel ću ga uspjet upecat...
Meni to izgleda kao nekakav podsjetnik. Inaće bi više pomogao, al malo sam zakržljao sa mandarinskim
Ako je to komentar na Concorde-nije točno. Ovo je verzija sa 3g na 900 mhz. A problema sa GPS-om i baterijom nema-znam troje ljudi koji imaju baš taj uređaj.
A gdje mu je specificiran 3g na 900mhz a baterija je 1830mah na 5" ekran to sa hd rezolucijom ekrana. Meni je baterija od 2000mah sa manjom rezolucijom jedva izdrzala 22h a kamoli ovaj. Isti Inew koji ima problem sa gps i ne vidim kako je to po tebi dobra kupovina za 1500kn.
Evo i sjajne baterije
I review i zakljucak
A gdje mu je specificiran 3g na 900mhz a baterija je 1830mah na 5" ekran to sa hd rezolucijom ekrana. Meni je baterija od 2000mah sa manjom rezolucijom jedva izdrzala 22h a kamoli ovaj. Isti Inew koji ima problem sa gps i ne vidim kako je to po tebi dobra kupovina za 1500kn.
Evo i sjajne baterije
I review i zakljucak
Da znaš išta o V3, onda bi znao da i postoji 900 mhz verzija, koja je uzeta od strane Concorde-a. Opet ti kažem da nema problema niti s baterijom niti sa GPS-om jer za razliku od tebe, ja sam dotični uređaj i imao u rukama.
A što se glupih review-a tiče, iste takve ti mogu iskopati i za Xiaomi-a, Lenovo ili koji god mob hoćeš. Ako je to ono na čemu baziraš svoje znanje o mobitelima, onda je ova rasprava završena.
Evo i sjajne baterije
I review i zakljucak
Da znaš išta o V3, onda bi znao da i postoji 900 mhz verzija, koja je uzeta od strane Concorde-a. Opet ti kažem da nema problema niti s baterijom niti sa GPS-om jer za razliku od tebe, ja sam dotični uređaj i imao u rukama.
A što se glupih review-a tiče, iste takve ti mogu iskopati i za Xiaomi-a, Lenovo ili koji god mob hoćeš. Ako je to ono na čemu baziraš svoje znanje o mobitelima, onda je ova rasprava završena.
Ti preporucas da za 1500kn uzme mob kojem baterija ne moze trajati niti jedan dan, koji ima problema sa gps isto kao sta ga ima i v3. Vidim da se tebi jako svidaju kinezi i branis ih kao da su ti rodena djeca, ali to ne mijenja cinjenicu da je taj mobitel ku r..c od ofce za tu cijenu jer postoje puno bolji izbori za te novce. Ajde ti meni daj dokaz da 3g na 900mhz radi, cak niti oni nisu napisali da podrzava 3g na 900mhz jer ne podrzavaju tu frekvenciju. Daj neki link pa potkrijepi svoje tvrdnje a ne ovako napamet govoriti.
A da ne kazem za tvoj review i hvaljeni tvoj cubot s208 kako ti drzi i vise od 3 dana a SOT nema ni 2:30h toliko o tvojoj strucnosti.
Pratim ovu temu stvarno jako dugo, i ne mogu se načuditi tebi i tvojim komentarima i tvojoj stručnosti..
Da sam svaki puta dobio samo 1 kn kada si napisao glup post da gluplji ne moze biti, i popljuvao marke koje valjaju a preporucio najvece moguce smece, pa samo unazad 20 stranica imao bih barem jedno 200 kn.
A da sam kojim slucajem slusao tvoje savjete, nosio bi u džepu mobitel koji ne vrijedi pišljivog boba iako sam za iste novce mogao kupiti 5 puta bolji mobitel.
Toliko o tvojoj strucnosti!
Kad netko spomene da su kuboti i ajnjuevi smeće ona on počne vrijeđati ko klasični tinejđer, a nije imao više od 3 mobitela u rukama, a kamoli boljeg od tih podložaka za stol.
Inew v3 za 1500 kn je bacanje novaca, da košta 500 još ajde ali 1500 ni slučajno. O cubotima ni neću ovom prilikom.
Imaš motorolu moto g 2014, xiaomi redmi 1s, čak su i THL telefoni bolji od ovih gore navedenih, imaš iuni u2 za 200 dollara koji ima snapdragon 800 proc 2 gige rama aluminijsko kućište itd. A samo je 15 dollara skuplji od Inew v3 plus.
Bog Ekipa evo da javim da je Panda uredno u roku od dva dana izvršila povrat PDV-a koji sam platio u iznosu od 49$ , tako da to funkcionira bez problema i natezanja, istina radi ponudili su mi kupon u tom iznosu što sam ja odbio,i odmah sutradan su mi uplatili novce na PayPal.Da su ponudili kupon sa nešto višim iznosom možda bi i prihvatio ali pošto je iznos bio isti onda ne . Da rezimiramo kupio sam LENOVO A806 za 200$ sa svim davanjima i oduzimanjima ( PDV,kupon,povrat,cijena) a telefon je fantastičan u svim segmentima. Inaće moj put sa smartfonovima je poćeo sa iphone 3gs,pa iphone4,pa se prebacio na kineze i android iOcean X7 HD i sada Lenovo i mogu reći da sam zaista prezadovoljan sa ova dva kineza i nema više teorije da bacam novce na neke takozvane markirane mobitele.
Planiram uzeti Zopo ZP700 + cuppy za 100E. Zanimaju me 2 stvari, ako netko zna.
1. Negdje piše da podržava 3g na 900 MHz, a negdje na 850. Što je točno? To mi je bitno jer sam poslom često u nenaseljenim i rijetko naseljenim područjima.
2. Vrijedi li tih 100E?
Hvala.
Imao Inew V3 od 4mj....tak da znam o cemu pricam..intezivno koristio svaki dan, bez ikakvih case-ova, screen protectora jer je mob ionako velik...naravno da mi je tu i tamo pao sa dzepa, ruke...sve sto spada u nekakvo normalno koristenje mobitela...nije sminkan, lickan, pazen, mazen, brisan s krpicom nit sam mu slagao frizuru...a nije nit bio svaki dan na bausteli i padao u kantu jupola sa skele
-Display se odlijepio i ispao van nan 5mj koristenja
-Volume down tipku treba puno jace stisnuti nego UP i ta cijela lajsna mi se isto odlijepila
-gps mi nikad nije radio, tj znalo je uhvatiti i prikazati tocnost od 5m al to je rijetko
-sd karticu mi u zadnje vrijeme nije htio citati, mislim da je to do traljavog utora koji ju dobro ne učvrsti jer kad sam ju opet stisnuo nutra bolje je radila
-HOME tipka mi je nekak cudna bila, bilo je tesko naciljati, je stisnuo sam je tako da sam slidea-o prstom prek nje...recimo bilo je tesko otvoriti onaj recent apps jer nisi znao kamo tocno treba stisnuti.
-baterija je najjlosija koju sam imao prilike koristiti, ako su wifi i data iskljuceni onda jos izdrzi dan, ali nek je non stop na 3g dvije kartice, ujutro u 7 izvadis sa punjaca poslije 12 je na 30%...
-software, ekran, kamera, fluidnost, zvucnik tu nemam zamjere, super radi ali ovo su neke stvari koje se ne mogu tolerirati ako se vec radi o nekoj ozbiljnijoj firmi i mobitelu od 1200kn il kolko me vec ispao
-prosli tjedan mi pao i pukao ekran i otisao touch...
i ako nisu iNew V3 PLUS popravili sto se toga tice, nebi za njega dao ni 500kn
Sad sam narucio redmi 1s za 1000kn i nadam se da necu imati problema kao sa ovim
EDIT. ja sam dobio onu zadnju verziju sa 1.0.1 900/2100mhz
Te priče iNew marka ne valja blabla. Sve to ovisi o modelu. Dobro, jedna će marka imati više problema, druga manje.
iNew V3 koristim od 1. mjeseca, znači već 10 mjeseci. Dosada nisam imao apsolutno nikakvih problema. Jedino ono da ne mogu ući u date/time, to se sredi update-om, al meni se baš neda s tim zahebavati.
Mobitel je bez ogrebotine, a nisam koristio screen protectore. Jedino ima jedno malo udubljene sastrane i to je to.
Mobitel savršeno radi.
Idući tjedan ga prodajem, dobio dobru ponudu i umjesto njega dolazi Lenovo A806.
Bog Ekipa evo da javim da je Panda uredno u roku od dva dana izvršila povrat PDV-a koji sam platio u iznosu od 49$ , tako da to funkcionira bez problema i natezanja, istina radi ponudili su mi kupon u tom iznosu što sam ja odbio,i odmah sutradan su mi uplatili novce na PayPal.Da su ponudili kupon sa nešto višim iznosom možda bi i prihvatio ali pošto je iznos bio isti onda ne . Da rezimiramo kupio sam LENOVO A806 za 200$ sa svim davanjima i oduzimanjima ( PDV,kupon,povrat,cijena) a telefon je fantastičan u svim segmentima. Inaće moj put sa smartfonovima je poćeo sa iphone 3gs,pa iphone4,pa se prebacio na kineze i android iOcean X7 HD i sada Lenovo i mogu reći da sam zaista prezadovoljan sa ova dva kineza i nema više teorije da bacam novce na neke takozvane markirane mobitele.
Ajde nabaci koju sliku s kamerom, dnevnu i nocnu s bljeskalicom..
Ajde nabaci koju sliku s kamerom, dnevnu i nocnu s bljeskalicom..
Prve dvije slike su u dnevnom boravku pod svijetlom od žarulja i sa uključenim blicom dok su druge dvije slike slikane u kuhinji sa ugašenim svjetlom (potpuni mrak ) samo pod blicom .
Kad netko spomene da su kuboti i ajnjuevi smeće ona on počne vrijeđati ko klasični tinejđer, a nije imao više od 3 mobitela u rukama, a kamoli boljeg od tih podložaka za stol.
Inew v3 za 1500 kn je bacanje novaca, da košta 500 još ajde ali 1500 ni slučajno. O cubotima ni neću ovom prilikom.
Imaš motorolu moto g 2014, xiaomi redmi 1s, čak su i THL telefoni bolji od ovih gore navedenih, imaš iuni u2 za 200 dollara koji ima snapdragon 800 proc 2 gige rama aluminijsko kućište itd. A samo je 15 dollara skuplji od Inew v3 plus.
Bok ponovo. Vidim da imas Xiaomi redmi 1S,kako funkcionira taj mobitel? Gledao sam uzeti curi za poklon taj mob,tako da se zelim malo prije raspitati u vezi njega.Jel sve radi kako spada? najbitnija mi je kamera a i baterija jer voli da slika dosta...Cijena je trenutno odlicna, 150 USD,toliko sam i mislio dati za mobitel.
LP