pozz, može pomoč. imam Elephone P8, mobitel je prva 2 dana radio super, nakon toga počeli se pojavljivat ghost tačevi a kad se to pojavi nema mu pomoči osim baterija van, nema određeno kad se to dešava, nekad 10x u jednom danu a nekad ne po 2-3 dana. ovaj usrani kineski kitkat android ima puno previše bugova da mi dođe da najrađe razbijem mobitel, neznam dal bi išta pomoglo da se to nekak vrati na 4.2 verziju? prilikom pisanja poruka nekoliko slova ne prihvača, koda taj mali dio ekrana kolko je jedno slovo veliko, ne radi :( ( to se uvjek dešava sa slovima S i K, tj na tom dijelu ekrana di su ta 2 slova ) prihvača ih kad malo jače stisnem ekran :/ a nekad neče uopče, nekad zna poblesavit pa umjesto slova M napiše E a ni blizu nisu ta 2 slova :/ neznam zahebo sam se kad sam kupio to kinesko govno, čitao sam i pratio 4 mjeseca ovu temu i vidio jako puno pozitivnih komentara pa se odlučio na kupnju, ovo mi nije prvi kinez ali će zato biti zadnji. dakle svaka pomoč dobro došla, taj mob mi se ne isplati uvaljat nekome jer nemogu više dobit ni upola novaca koje sam dao, rađe bi ga nekako "popravio" pa dokel traje traje ili dok me ne naljuti pa završi u preši od 20T kao predprošli mob.
Ne radi se tu o softveru, do hardvera je. Izgleda da si dobio telefon sa fabričkom greškom i najbolja varijanta ti je da ga vratiš tamo odakle si ga kupio

naletio sam na 10x bolji. Asus Zenfone 6. Imam lovu, "kockao" bih se s Asusom, jer imam par proizvoda, nisu me izdali.
[M|C] jokaCRO ingame