Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 536.364
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Huawei Y300
chaselol kaže...

A kada je bila ta akcije i više je nema

17 godina
hrčak kaže...

A kada je bila ta akcije i više je nema

Prošli tjedan cijeli tjedan

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 10:35 (denix).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

ljudi može pomoć?

prošli tjedan sam kupila ovaj mob, sve radi osim slike kontakta. znači stavila sam slike na kontakte koje sam kopirala sa sim kartice u telefon, da mi se prikažu kad dobijem poruku ili poziv, no međutim 0 bodova, neće mi pokazati sliku.

jel ima netko kakav savjet kako da to namjestim? :)

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Pitanje, jel zna netko kad bi se mogli očekivati custom rom-ovi KitKat odnosno 4.4 android? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 23:48 (misho_hrnjak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima i ovdje:

http://www.androidiani.com/forum/huawei-ascend-y300/340889-rom-rom-stock-per-ascend-y300.html

to su sve original zipovi sa update.app-ovima. upravo gledam upute kako sve raspakirat, pa da od njih napravim zip da se moze preko twrp-a fleshat

sad mene zanima, koja je razlika ako ja flesham npr South Pacific Area rom. šta to znači za mene? oće mi sve normalno radit? zašto je uopće namijenjen samo za to određeno područje?

misho_hrnjak kaže...

Pitanje, jel zna netko kad bi se mogli očekivati custom rom-ovi KitKat odnosno 4.4 android? 

pa već neka 2 tjedna postoje nightly buildovi cyanogen 10.2 koji vrte kitkat

službenih romova ne vjerujem da će biti

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 1:57 (jurluk).
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

jel mi mozete rec kako da prosirim internu memoriju tj. da dio memorije sd kartice mobitel vidi kao internu memoriju?konkretno to mi treba za backup zato što nemam 1.6 gb slobodno na mobitelu za backup sustava... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

koja je caka kod registracije na modaco forum? registrirao sam se ali kad se logiram ne mogu ničemu pristupit

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
čemu td? :/
jel tko registriran tamo možda? jer ja zbilja ne znam u čemu je stvar
16 godina
moderator

Jesi dobio verifikacijski email? Jesi kliknuo na link u njemu?

Nemam pojma kakva su njihova pravila, pronađi pa pročitaj...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:59 (XXX-Man).
17 godina
neaktivan

nisam dobio nikakav mail, zato mi i je čudno sve ovo. ne bi pitao ovdje da sam sve provjerio.
ima gore za kliknut resend validation, ali kad kliknem opet mi se pojavi ona obavijest you don't have permission for that...

probao sam i preko password recovery-a, dobijem 2 maila i novi pass, al opet isto. ludim vec

16 godina
moderator

Nebi znao, probaj ih nekako kontaktirati...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Dali netko zna dali se moze y300 dekodirati s onim sim- unlock (sim kartica za otkljucavanje sima)

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Koji bi bio najbrži, najsigurniji i najlakši za "undo" root za ovaj mob s T-Mobile B192 softverom?

Trebao bih rootati zbog par aplikacija, a ne bih htio komplikacije, probleme ili nemogućnost unrootanja.

Ne treba mi instalacija custom romova i sličnog, samo root. Hvala.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Deinstaliraš supersu, imaš zip file koji flashas iz twrp...a onda flashas stock recovery.

Imaš sve na modaco, potraži :)

17 godina

Nisi me razumio. Trebam ROOT a ne unroot.

16 godina
moderator
191x7 kaže...

Koji bi bio najbrži, najsigurniji i najlakši za "undo" root za ovaj mob s T-Mobile B192 softverom?

191x7 kaže...

Nisi me razumio. Trebam ROOT a ne unroot.

Po ovom gore sam zaključio da te zanima kako ga kasnije maknuti...

Klik..

http://huawei-y300.tumblr.com/post/47366836617/how-to-unlock-and-root-huawei-ascend-y300-all

17 godina
Huawei Y300

Znači za root je unlock code obavezan te je obavezan unlock bootloadera i custom recovery?

Onda ipak to neću raditi, mislio sam da možda postoji neki način za samo root.

Na starom Galaxy Ace samo sam kopirao jedan zip na karticu, ušao u boot izbornik i pokrenuo "update softvera" iz tog zipa - to je odradilo root.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Znači za root je unlock code obavezan te je obavezan unlock bootloadera i custom recovery?

Da.

17 godina
Huawei Y300

A što je onda sa ovime i sličnim šemama?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2290610

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Za to nisam nigdje vidio kako to maknuti, a to je bio jedan od uvjeta.

Pročitaj temu, možda ima neki post koji sam preskočio...

17 godina
Huawei Y300

Uredu, hvala.

U biti htio sam pogasiti neke aplikacije (osloboditi RAM) i instalirati jednu navigaciju na koju sam navikao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ma baci twrp gore i riješi to :)

Za reklamaciju to lako vratiš ako mob radi, ako ne radi onda ionako ne vide što je gore...

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Uspio sa novim updateom doći na 200 Mb slobodnog rama, općenito mi je sa updateom brži mobitel. Nisam siguran je li to placebo ili je stvarno brži.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ne znam koliko veze ima ovo sa temom, ali može li ovaj sat na Y300? Nema veze to što piše za Arc/Arc S?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Da li bi mi mogao netko reći koji je trenutno najbolji custom rom za ovaj mob? Hvala ;)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Meni FusionX {#}

15 godina
neaktivan
Huawei Y300 - 600 kn!!!!!!

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/ascend-y300

samo 600 kn u bonbon paketu! grab it! :)

**[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

0 0 hvala 0
14 godina
Frentt kaže...

Uspio sa novim updateom doći na 200 Mb slobodnog rama, općenito mi je sa updateom brži mobitel. Nisam siguran je li to placebo ili je stvarno brži.

Koji je to rom? Može link?

EDIT

Stavio sam sada FusionX rom gore i puno bolje mi radi nego stock i modani CM,video mi u 720p(HD) snima s original aplikacijom za kameru.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 13:56 (kruskar).
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

jel tko uspio upogonit google experience launcher (launcher sa kitkat-a) na stock romu? ja ga ne mogu nikako pokrenut, uvijek dobijem nažalost, aplikacija google launcher je prekinula s radom. ne pomaže ništa, čak sam stavio i novi lib (drugi link dolje) i neće nikako

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2529594
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506488

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice