Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 536.368
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Huawei Y300

Zanimljivo, baš neki dan sam čitao da Huawei te kodove kada se zatraže šalje gratis.

Stigao prije cca sat vremena i moj, upravo sam snimio unboxing i sad ću ga uploadati. :)

Edit:

Evo ga, moj unboxing...

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 15:25 (191x7).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
191x7 kaže...

Zanimljivo, baš neki dan sam čitao da Huawei te kodove kada se zatraže šalje gratis.

Koliko je meni poznato Huawei šalje samo kodove za unlock bootloadera a ne i za network unlock.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
14 godina
Huawei Y300

Dali je tko našao rješenje problema s pozivima na tom y300? Sinoć sam bio 4-5h vani i nitko me nije mogao dobiti kao što i ja nisam mogao nazvati,a poruke i internet mi radilo savršeno.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Dali je tko našao rješenje problema s pozivima na tom y300? Sinoć sam bio 4-5h vani i nitko me nije mogao dobiti kao što i ja nisam mogao nazvati,a poruke i internet mi radilo savršeno.

Ažuriranje sustava riješava problem! Provjeri najnoviju verziju, B192

**[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
14 godina
djdino0402 kaže...
kruskar kaže...

Ažuriranje sustava riješava problem! Provjeri najnoviju verziju, B192

Znači moram ga vratit na stock rom :S imam gore CM 10.2.

17 godina
Huawei Y300

Mislio sam da T-Mobile zvukovi za paljenje i gašenje ne mogu biti gori od onih na Galaxy Ace.

Prevario sam se. Zvukovi na ovom uređaju su užasni. Jel mogu to kako ugasiti (bez da rootam mob i/ili instaliram drugi rom)?

Ne smeta mi animacija, samo zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
191x7 kaže...
Jel mogu to kako ugasiti (bez da rootam mob i/ili instaliram drugi rom)?

Ne.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
XXX-Man kaže...
191x7 kaže...
Jel mogu to kako ugasiti (bez da rootam mob i/ili instaliram drugi rom)?

Ne.

Može se. Prije gašenja mob stavit u nečujno i onda nema zvuka XD.

16 godina
moderator
191x7 kaže...

Može se. Prije gašenja mob stavit u nečujno i onda nema zvuka XD.

Pa ako je to tebi ok...eto :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
moderator
Huawei Y300

Ne sviđa mi se ovaj B199 repack...ima battery drain -.-

Sad neznam da se vratim na stock i update na B192 ili možda FusionX?

Kakva su vaša iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ne sviđa mi se ovaj B199 repack...ima battery drain -.-

Sad neznam da se vratim na stock i update na B192 ili možda FusionX?

Kakva su vaša iskustva?

Za FusionX ne znam, nisam cak ni rootao telefon, imam stock rom B192 i nema promjena u odnosu na stanje prije update-a, dakle, identican broj slobodnih RAM-a (140-175 MB), radi viber bez problema i to je to. najvise mi fali prikaz postotka baterije, pa moram trositi 5MB rama na aplikaciju koja mi daje tu informaciju na notification baru.

17 godina
Huawei Y300
Meni je slobodne memorije puno manje...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Meni je slobodne memorije puno manje...

Oslobodi si memoriju deinstaliranjem glupih ht-ovih app poput spremalice, deezera, imenika i sl., oonemogucavanjem app koje se ne daju deinstalirati, ako ih ne koristis npr. kao tweeter, g+, musicFX, chrome, language pack-ove, glazba za google play, me widget, (vidi slike) i sl.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 15:32 (djdino0402).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Nakon update-a na B192 imm jedan problem.

Telefon je u standby-u duze vrijeme. Otkljucavam ga i zelim ostvariti poziv. Kliknem na zeljenu osobu u imeniku, ili otipkam broj, pritisnem tipku za poziv i sekundu nakon toga odmah prekid poziva uz poruku poziv je zavrsio. Dakle, ne mogu uspotaviti poziv. Pomaze ili promjena mreze sa 3G na 2G ili resetiranje uredjaja. Probao sam i hard reset, bilo je ok 1 dan, opet je pocelo. Operator je Tele2. Ima li jos tko takvih problema?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

hej ljudi, trebam pomoć!

znači stavila sam slike na kontakte koje sam kopirala sa sim kartice u telefon, da mi se prikažu kad dobijem poruku ili poziv, no međutim 0 bodova. neće mi pokazati sliku. i još kaže kad dobijem poruku ili poziv: ''greška prilikom prihvaćanja broja'' ali normalno dobijem i poruku i poziv, samo bez slike. a to se događa i kod kolegice..

jel ima netko kakav savjet kako da to namjestim? :)

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Huawei Y300

Vratio sam se na stock i naišao na problem...

S obzirom da mi je mob rootan i gore je TWRP, nemogu instalirati update...

Ima netko ideju kako to riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
djdino0402 kaže...

Telefon je u standby-u duze vrijeme. Otkljucavam ga i zelim ostvariti poziv. Kliknem na zeljenu osobu u imeniku, ili otipkam broj, pritisnem tipku za poziv i sekundu nakon toga odmah prekid poziva uz poruku poziv je zavrsio. Dakle, ne mogu uspotaviti poziv. Pomaze ili promjena mreze sa 3G na 2G ili resetiranje uredjaja. Probao sam i hard reset, bilo je ok 1 dan, opet je pocelo. Operator je Tele2. Ima li jos tko takvih problema?

Ja imam takvih problema,na B194 sam stock,probao sam par romova i isti slučaj,taj problem mi se pojavio cca 2tjedna nakon kupovine(kupljen je u t-mobile).

15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...

Ja imam takvih problema,na B194 sam stock,probao sam par romova i isti slučaj,taj problem mi se pojavio cca 2tjedna nakon kupovine(kupljen je u t-mobile).

Jesi isto na teletini? Ne znam dal je do mreze ili do moba. Poslao bih ga na servis, ovo ce vec biti treci po redu kojeg saljem. Mislim da cu izgubiti lagano povjerenje u huawei i izbjegavati njihove modele... :( pricekat cu jos koji dan, vidjet kak se ponasa, bude li ucestalo, saljem ga u agram. Dosad su mi svaki put dali drugi, novi telefon.

Al zaninljivo je da kad stavim 098 karticu sve je ok. Zato mislim da je ipak stvar do kartice ili mreze.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 17:50 (djdino0402).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Vratio sam se na stock i naišao na problem...

S obzirom da mi je mob rootan i gore je TWRP, nemogu instalirati update...

Ima netko ideju kako to riješiti?

Jedino ako postoji opcija unroot pa update software-a, pa opet rootanje.

16 godina
moderator
djdino0402 kaže...

Jedino ako postoji opcija unroot pa update software-a, pa opet rootanje.

To i ja znam, al neznam kako i dal je uopće moguće...

14 godina
djdino0402 kaže...
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...

Jesi isto na teletini? Ne znam dal je do mreze ili do moba. Poslao bih ga na servis, ovo ce vec biti treci po redu kojeg saljem. Mislim da cu izgubiti lagano povjerenje u huawei i izbjegavati njihove modele... :( pricekat cu jos koji dan, vidjet kak se ponasa, bude li ucestalo, saljem ga u agram. Dosad su mi svaki put dali drugi, novi telefon.

Al zaninljivo je da kad stavim 098 karticu sve je ok. Zato mislim da je ipak stvar do kartice ili mreze.

Ja sam na t-mobile i problemi konstantni samo reset pomogne ili spajanje na nečiju WiFi mrežu i onda proradi.

13 godina
Huawei Y300

Ekipa, jel kome poslo za rukom hard install stock rom-a?

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Instalirao sam Root explorer, obrisao folder Cust (obavezno napraviti backup svega!!!) i nema više T-Crap boot loga nego stock Huawei boot animacija. Jedino nema boot sounda ali još i bolje (premda je originalni boot sound prisutan u sistemskom media folderu).

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...

Ja imam takvih problema,na B194 sam stock,probao sam par romova i isti slučaj,taj problem mi se pojavio cca 2tjedna nakon kupovine(kupljen je u t-mobile)

Ja sam na t-mobile i problemi konstantni samo reset pomogne ili spajanje na nečiju WiFi mrežu i onda proradi.

Ide on danas na servis, ovo nije normalno, katastrofa, cijeli dan danas ne mogu uopce uspostaviti poziv. 

14 godina
djdino0402 kaže...
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...
kruskar kaže...
djdino0402 kaže...

Ja imam takvih problema,na B194 sam stock,probao sam par romova i isti slučaj,taj problem mi se pojavio cca 2tjedna nakon kupovine(kupljen je u t-mobile)

Ide on danas na servis, ovo nije normalno, katastrofa, cijeli dan danas ne mogu uopce uspostaviti poziv. 

Fuj prije njega sam imao G300 i sve radilo i et šta je bilo,vračam se ja na WP puno bolje mi je radila lumia 610 od y300.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jel mi moze 'ko objasnit kako flešat custom rom cyanogenmod 10.2 ?konkretno ovaj -> http://www.modaco.com/topic/365931-jb-431-cyanogenmod-102-rom-all-nightly-builds-available/ imam root odrađen i postavljen twrp.i kako napravit backup postojeceg sustav?te ako ima neko mozda neki bolji rom neka preporuci. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. prebaciš zip na sd karticu

2. pališ mob držeći power tipku i volume + i ne puštaš ih dok se ne pojavi teamwin slika

a) backup

1. klikneš na backup

2. već su odabrani boot, system i data. ako nisu, označi ih

3. klizneš dolje da se napravi backup, i on spremi se u mapu twrp u memoriji mobitela

b) instaliranje custom roma

1. prvo klikneš na wipe, zatim klizneš za potvrdu da se napravi factory reset i čekaš par sekundi dok ne završi

2. zatim na back, pa strelica natrag

3. klineš install, odabereš zip datoteku, ako je na kartici onda ideš na sdcard i tražiš mapu di si stavio zip i odabereš ga

4. swipe za potvrdu i čekaš par minuta da završi. nakon toga reboot i voila, novi rom je tu

bezbolno, i gotovo u svega par minuta.

ograđujem sebe od bilokakve eventualne štete nastale praćenjem ovih uputa :D

zadnjih dana to radim par puta dnevno jer nešto testiram, i nikad nikavih problema

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

@jurluk hvala pomogo si mi ! {#} al' imam jos jedno pitanje kad napravim bckup i želim se vratit na taj backup sustav jel instaliram sustav kao custom rom ili?i molim da netko tko ima iskustva s nekim dobrim romom da mi da link.hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 9:51 (crazy bomb).

0 0 hvala 0
13 godina
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice