Imam jedno noobovsko pitanje ... dali je sigurno overklokirati procesor na tom smartfonu (i na ostalm mobitelima), te kako provjeriti stabilnost procesora nakon overkloka?!
Nista nije sigurno....u 99% slucajeva sve ce proc dobro al uvik postoji sansa da nesto sjebes a stabilnost provjeris tako da pokrenes sto je vise aplikacija i odvrtis par benchmarka i ako ti se ne resetira onda je dobro
acid20st Asu zar ti gori nisi napisa da si rjesio problem zvuka kod cyana a sad govoris nesto o dodavanju cyanogen modifikacija u kineza(ili si napravio neku aplikaciju koja pojacava zvuk na cyanu pa je testiras na galaxy s2)...stvarno ne razumin sta radis????
svaki se cyan temelji na tvornickom kinezu ( nisan ni ja to zna do nekidan) i onda kad se ubace one cyan modifikacije nesto se dogodi s zvukom pa se sjebe... a ja sam isa filozofijom od stabilnog ROM-a napravit ga jos stabilnijim i brzim i ubacit CYAN modifikacije..i odma cim san na A.WAR ubacija CYAN odma je zvuk isa u neku stvar.... sad jasnije? :))) P.S. program funkcionira za pojacavanje zvuka al nekako mi se cini da bas i nije nesto prestabilan tako da moran to malo sredit.. zato i sluzi testiranje ... a za svoj galaxy san istom shemom isa ka i s ovim....na stabilan i odlican ROM ubacit cyan... i izgleda da galaxy puno bolje podnosi sve ove modifikacije.. STA NIJE NI CUDNO :))
Svaka cast...nadam se da ce brzo bit gotov da ga isprobamo!
PS. ja sam mislio da je se cyan temelji na open source androidu (a ne na tvornickom softwareu od bilo kojeg proizvodaca) i da je kasnije izmijenjen da radi na huaweiu ali cini se da sam u krivu
to san i ja mislija...al onda malo kad se pročešlja cijeli rom nadju se ostaci tj. fajlovi koji su samo iz original rom-ova.... znaci nisu ono cisti