HTC M9 - Rasprava

poruka: 1.354
|
čitano: 195.635
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Poigrao se danas malo sa M9, bio je zlatno sivi, sve u svemu nist posebno sve vec vidjeno na M8, ima isti lag u settingsu kao sto je imao i M8, kad prebrzo predjete prstom a on to ne registrira odmah. 

Tko ima M8 neka ni ne pomišlja prelaziti na M9, to je moj savjet. Ekran je identičan kao M8, zvuk nisam pusatao, ali tesko da moze biti puno bolje od M8, kamera nije vrijedna spomena,

ako se nekome sviđaju slike na M8( po danu mogu ispasti ok) onda nece biti mu ni ova losa. Bateriju komentirati ne mogu jer sam koristio kratko uređaj. 

HTC Desire-iPhone 4s-HTC OneX-NII-iPhone 5-S4-HTC One-Phone 5s-Note 3-N5- M8- 5S - G3
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Koji je to lag u settingsu? Nikad nisam primjetio pa pitam..

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC M9 - Rasprava
markom63 kaže...

Koji je to lag u settingsu? Nikad nisam primjetio pa pitam..

I mene zanima isto, imam M8 i nisam primjetio nikakav lag..

13 godina
HTC M9 - Rasprava

sad sam dobrih 5 minuta mahnito povlačio settings izbornik, nijednom laggnuo nije

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Kad opće dolazi službeno M9 u prodaju? Točnije, kad bi kod nas trebao doć?

O ovom M9 malo se piše, pošto svugdje di se okrenem vidim samo S6...

Imam dojam, ko da M9 nije bio predstavljen i ko da izlazi na tržište potiho i u drugom planu je, nezamjetno..

http://www.cybershop.hr/index.php?route=product/search&search=htc%20m9

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 11:56 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Pa da, jer nije ništa posebno. Bezveze mob

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Gledajući rivju, tip nije opazio nikakvo (igranje, browsanje i ostale radnje) drastično pregrijavanje, niš više neg kod ostalih smartfona..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:27 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
he One M9 got no hotter than any other phone during normal, low-impact use; only graphics-heavy games like Sky Gamblers Air Supremacy could get the casing temperature to rise, and even 30 minutes of flying only got the chassis up to 99 degrees Fahrenheit (37.22º C). A half-hour of Asphalt 8 immediately afterward managed to push it just past 103º F (39.4º C), but that’s still far short of what we’ve seen on some older devices. And regardless of phone temperature, Sense was as responsive as ever.
17 godina

-----------------

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:27 (zvonac).
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Pa da, jer nije ništa posebno. Bezveze mob

Večina ipak došla na zaključak s moga drugog posta. Naspram S6, M9 je samo običan mobiteli.

17 godina
neaktivan
zvonac kaže...
he One M9 got no hotter than any other phone during normal, low-impact use; only graphics-heavy games like Sky Gamblers Air Supremacy could get the casing temperature to rise, and even 30 minutes of flying only got the chassis up to 99 degrees Fahrenheit (37.22º C). A half-hour of Asphalt 8 immediately afterward managed to push it just past 103º F (39.4º C), but that’s still far short of what we’ve seen on some older devices. And regardless of phone temperature, Sense was as responsive as ever.

Pa i rekli su sa onim updateom da se ne zagrijava dok su performanse nešto lošije(CPU) nego ranije. Mislim da je to očekivano. Ovo je za gaming neki napredak i to ne baš beznačajan naspram M8. Ipak za sve ostalo to je jako, jako slično. Napredak možemo očekivati kada bude dosta 64-bitnih aplikacija. Naravno i službeni update je bitan za one koji sada kupe mob i koriste ga npr. sljedeće dvije godine.

Mene je zato šokirao S6 u T-Centru. Ali nijedan review nije rekao da se on grije. Tu je bio samo upaljen i ono surfanje i ostale stvari. I dok staklene površine nisu problem jer zadržavaju toplinu u stilu vatrostalne zdjele, metalni rub je bio na rubu prihvatljivoh za držanje. Recimo da M8 nikada nisam vidio tako vruć.

13 godina
HTC M9 - Rasprava

A mislim nemrete reći da mob nije bezveze. Naspram m8 nikakav wow, ništa, samo kontroverze glede baterije, kamere i grijanja. Dok s6 ima brojne načine za privući kupca m9 nema, i zato će operateri više ulagati u marketing za nešto što ima prodajnog potencijala, a s6 ima deset puta više potencijala nego m9

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:55 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

ako cemo zanemariti pregrijavanje koje ce vjerojatno jos dodatno rijesiti throtlanjem procesora

opet ostaje losija kamera (za jedan flagship) i jos k tome nema OIS 

baterija je losija nego na prethodniku (sto zbog procesora, sto zbog ekrana koji nema self refresh kao M8) iako je veceg kapaciteta

zbog te dvije cinjenice, po meni ovaj mobitel nema smisla kupovati

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Bara kaže...
zvonac kaže...

Pa i rekli su sa onim updateom da se ne zagrijava dok su performanse nešto lošije(CPU) nego ranije. Mislim da je to očekivano. Ovo je za gaming neki napredak i to ne baš beznačajan naspram M8. Ipak za sve ostalo to je jako, jako slično. Napredak možemo očekivati kada bude dosta 64-bitnih aplikacija. Naravno i službeni update je bitan za one koji sada kupe mob i koriste ga npr. sljedeće dvije godine.

Mene je zato šokirao S6 u T-Centru. Ali nijedan review nije rekao da se on grije. Tu je bio samo upaljen i ono surfanje i ostale stvari. I dok staklene površine nisu problem jer zadržavaju toplinu u stilu vatrostalne zdjele, metalni rub je bio na rubu prihvatljivoh za držanje. Recimo da M8 nikada nisam vidio tako vruć.

izlozbene mobitele u centrima ne treba uopce ocjenjivati (po meni su oni samo ok za provjeriti dizajn i kako lezi u ruci)

ljudi rade svakakva *ranja s njima a mobieli se rebootaju nikad

+ trebalo bi provjeriti i da li je taj izlozbeni S6 uopce na zadnjoj softverskoj inacici (ili uopce nije updejtan sa zadnjim OTA)..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 12:57 (Fanu).
14 godina
neaktivan
Bara kaže...

Daj nemoj kenjat...zajebavao sam se s njima u T-centru 15min i nije bilo nikavo posebno zagrijavanje. Normalno se zagrijao.

Čuj S6 na 14nm se zagrijava a ovi na 20nm ne.Pa tko je tu lud.

Naspram konkurencije S6 je hladnjak...

17 godina
Bara kaže...

Ma s810 je na razini, on je jači od s801, možda nisu drastične razlike, al nigdje nije ni navedeno da će bit zvijerski proc odnosno ultimativni, dolaskom budućeg 820 bi trebalo bit drastičnijih razlika..

Al evo, tip je igral igre i rekel je da je na M8 malo zatrzalo dok na M9 tog nema. Proc ak je skresan, ne vjerujem da će to umanjit njegovu snagu odnosno performanse,  a da su vidljive golim okom...

Bench tj sintetičke gluposti ne uzimam u obzir...

Ak misle da je M9 fail, ak imaju muda, neg ga povuku iz prodaje..

Možda je kamera razočarala, a ni baterija nije na razini, za potonje vjerujem da će bit ispravljeno tokom updatea, kao i za kameru...

13 godina
HTC M9 - Rasprava

Pa da. Gledajte realno na stvari momci... Meni je izrazito žao jer sam ljubitelj htc-a još od htc hd moba koji je bio prvi dobar touchscreen mob a da nije iphone. Genijalni i besmrtni HD2, još bolji desire koji je dao razlog da se isproba android. Malo kiks sa sensationom, a onda one x, m7 i eto sada m8 što koristim i uživam. m9 ostavlja gorak osjećaj u ustima. Za tvrtku kao htc je sramotno da u godinu dana nisu ama baš ništa novo napravili, a nema čak ni onih poboljšanja ekrana, baterije, kamere. Ništa. Niti su mob stanjili, dapače zdebljali su ga, niti su postigli nešto što bi me privuklo da ga kupim naspram m8 ili s6 dvojca.

Ali R36 brani taj s6 po svemu haha, ženi se s mobom kad nema mane nikakve. Grije se s6 jer je 6mm i kad sam upalio 4k za koju minutu se zatoplio. Kad već kenjaš po svemu daj malo realan budi. S6 je zakon, ali uz svoje mane koje ti poričeš cijelo Božje vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 13:05 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Pa da. Gledajte realno na stvari momci... Meni je izrazito žao jer sam ljubitelj htc-a još od htc hd moba koji je bio prvi dobar touchscreen mob a da nije iphone. Genijalni i besmrtni HD2, još bolji desire koji je dao razlog da se isproba android. Malo kiks sa sensationom, a onda one x, m7 i eto sada m8 što koristim i uživam. m9 ostavlja gorak osjećaj u ustima. Za tvrtku kao htc je sramotno da u godinu dana nisu ama baš ništa novo napravili, a nema čak ni onih poboljšanja ekrana, baterije, kamere. Ništa. Niti su mob stanjili, dapače zdebljali su ga, niti su postigli nešto što bi me privuklo da ga kupim naspram m8 ili s6 dvojca.

Istina.. Dok gledaš niš novog ne donosi, osim s810, kamere, koja je upitne kvalitete i ajd zvučnika koji su podigli stepenicu više..

Sve ostalo je već viđeno..

15 godina
neaktivan
R36 kaže...
Bara kaže...

Daj nemoj kenjat...zajebavao sam se s njima u T-centru 15min i nije bilo nikavo posebno zagrijavanje. Normalno se zagrijao.

Čuj S6 na 14nm se zagrijava a ovi na 20nm ne.Pa tko je tu lud.

Naspram konkurencije S6 je hladnjak...

vidim da ti dobro ide procjenjivanje mobitela, daj otvori svoj youtube kanal da te mozemo svi pratit.

jesi ti imao oba mobitela u ruci i testirao to? nisi, e pa onda suti.

da HTC je zesce fulao ove godine i shvatili smo to, mislio sam da ce bit hype i da cu ga odma uzet, ali ispada da necu nego morat cu jos dobro razmisliti i vidjet koji cu mobitel uzet.

13 godina
zvonac kaže...
maks0806 kaže...

Istina.. Dok gledaš niš novog ne donosi, osim s810, kamere, koja je upitne kvalitete i ajd zvučnika koji su podigli stepenicu više..

Sve ostalo je već viđeno..

Zvučnika? Hmm na gsmareni kažu da su tiši od prethodnika :/ 

Doduše, meni na m8 krči gornji zvučnik kad pojačam glazbu. Morao bih to na servis

A za procesor mi nije toliko stalo odkad je one x došao. Dok radi fluidno i nema čekanja ja sretan. Moraju staviti jači proc od prethodnika, ali ja osobno ne gledam taj pomak sa 801 na 810 kao bitnu stavku radi koje bi upgradeao mob

15 godina
Fanu kaže...

ako cemo zanemariti pregrijavanje koje ce vjerojatno jos dodatno rijesiti throtlanjem procesora

baterija je losija nego na prethodniku (sto zbog procesora, sto zbog ekrana koji nema self refresh kao M8) iako je veceg kapaciteta

Neka kamera ne štrči onako ružno kao na S6 kada ne bih mogao ni jednu fotofrafiju napraviti!

13 godina
HTC M9 - Rasprava

Evo jedna korektna usporedba. I da, baterija je malo bolja na m9, ali stvarno samsung je ove godine ponudio bolji mob

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
phoenix2003 kaže...
Fanu kaže...

Neka kamera ne štrči onako ružno kao na S6 kada ne bih mogao ni jednu fotofrafiju napraviti!

radije bih da kamera strši i da je svaka slika odlična, nego da je u ravnini sa kućištem i da za svaku sliku moram namještati opcije i paziti da mi je ruka sasvim mirna prilikom slikanja

14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ali R36 brani taj s6 po svemu haha, ženi se s mobom kad nema mane nikakve. Grije se s6 jer je 6mm i kad sam upalio 4k za koju minutu se zatoplio. Kad već kenjaš po svemu daj malo realan budi. S6 je zakon, ali uz svoje mane koje ti poričeš cijelo Božje vrijeme

S6 se nema što branit., to je kao da ideš Iphone branit. Apple i Samsung su klasa za sebe., približava im se LG., ovi svi ostali su u razini Kineza, kao i HTC. 

HTC ne nudi ništa što mi i jedan Kinez ne može ponudit za 300 dolara...

15 godina
Fanu kaže...

radije bih da kamera strši i da je svaka slika odlična, nego da je u ravnini sa kućištem i da za svaku sliku moram namještati opcije i paziti da mi je ruka sasvim mirna prilikom slikanja

Da hoću DSLR, kupio bih ga. Onako se kalemi voće a ne radi high-end smartphone.

10 godina
neaktivan
R36 kaže...

S6 se nema što branit., to je kao da ideš Iphone branit. Apple i Samsung su klasa za sebe., približava im se LG., ovi svi ostali su u razini Kineza, kao i HTC. 

HTC ne nudi ništa što mi i jedan Kinez ne može ponudit za 300 dolara...

HTC na razini kineza? Al ga ti se*eš

13 godina
HTC M9 - Rasprava

O bože haha. Znači htc sa metalnim unibodyjem i zvukom kakav mob nije vidio je kinez.

A samsung sa dosada plastičnim modelima se jako razlikovao od kineza. Kako si ti zadrti fanboj kakvog svijet vidio nije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 18:30 (maks0806).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Pa ako ćete tako gledati onda nitko nema što ponuditi što  ne može i Kinez za jeftinije, ili je pitanje vremena (mjeseci) kada će i Kinezi to moći ponuditi. Apple i Samsung eventualno mogu biti ista klasa samo po prodajnim rezultatima, a što se tiče kvalitete, HTC i Apple su bili tu negdje odnosno HTC se fura na iPhone, a sada im se Samsung sa svojim novim serijama približio, a ostali su više manje isti, jedino se najveći drlog LG opasno približio Kinezima :)

Nego gledam te slike M9+ što su procurile, sudeći po fotografijama, tko planira kupiti M9, pa jel nije onda bolja kupovina M9+ kada dođe u prodaju? Ako će imati veći ekran veće rezolucije, 2 stražnje kamere i senzor otiska prsta...

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 11:57 (Dante05).

0 0 hvala 0
16 godina
Ja kad god uzmem M7 u ruke ili iP6 imam neki žal u srcu :) Naime, meni je to idealna veličina telefona. 1080p @4.7-5.0". Ali kućište bi volio da nije ni više ni šire od M7. S tim da HTCov zaobljeni dizajn je za ruku puno ugodniji od iP6 i sličnih flat telefona. Zato vjerujem da će M10 nešto smanjit gabarite.
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

O bože haha. Znači htc sa metalnim unibodyjem i zvukom kakav mob nije vidio je kinez.

A samsung sa dosada plastičnim modelima se jako razlikovao od kineza. Kako si ti zadrti fanboj kakvog svijet vidio nije...

Prožvakana priča...nije sve u matalnom kučištu i odličnom zvuku. Da je, HTC ne bi imao loše prodajne razultate naspram konkurencije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice