HTC Desire, HTC HD2, Nokia N8 ili Samsung i9000

poruka: 149
|
čitano: 48.783
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC Desire, HTC H2, Nokia N8 ili Samsung i9000

uskoro kupujem novi mobitel pa me zanima koji od ovih modela koji su mi zapeli za oko uzeti..htio bi da mobitel ne lagga puno tj da ne trza..i da je stabilan..za razliku od moje nokije 5800 koja nekad nije normalna XD

volim glazbu pa mi je važno da ima dobre slušalice prvenstveno..za zvučnik manje više..

p.s. tek sad vidim da sam zeznuo naslov teme -.-

HTC HD2..ispričavam se 

Mr.MojoRisin
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:20 (kazo99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Desire, HTC H2, Nokia N8 ili Samsung i9000

Imas puno tema tu na forumu di su ti mobiteli iskomentirani pa pogledaj malo....

od ova 4 bi izbacio odma N8 jer koristi onaj mutavi symbian i ne svidja mi se,ali to je moje misljenje...e sad htc vs. samsung....ja imam i9000 i prezadovoljan sam,fren mi ima desire i sve pohvale za mob.brz,precizan,lijep....za HD2 ti neznam nista reci jer ga iskrenonikad nisam ni vidio ali vjerujem da je ok.u cijeloj prici ti igraju nijanse i dali ti je lijepsi htc ili samsung....pricalo se cesto da je recimo na samsungu minus kvaliteta izrade...ok, je losija od htc desire-a ali ja ne vidim da je samsung lose kvalitete.neces pogrijesiti sa nijednim od ta 3 (za HD2 ne garantiram {#})

15 godina

Za Nokiju si dobro rekao radi Symbiana, HTC HD2 ima windowse6 koje je već vrijeme pregazilo. Eh, sad si odaberi između Samsunga i HTC Desirea, a svaki ti ima svojih prednosti i nedostataka. Više imaš ovdje:

http://www.bug.hr/forum/search/topic/?txt=htc+desire+vs+samsung&ss=t&sa=&t=&f=&sort=act

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 12:58 (jurica_m).
16 godina
neaktivan

Nokia N8 je takodje strasan stroj!

Ali ja bi prije na Android i na ovaj Samsung ;)

http://mobiyu.omgforum.net/forum.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samsung i9000 definitivno ali ak ti na mobu treba bljeskalica onda Desire. Al to je samo zato jer sam Android fanboy :)

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja bih uzeo desire ili n8

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nije mi jasno zašto svi odma otpisuju N8 zbog symbiana.. N8 ima symbian nove generacije koji će se dalje razvijati i nadograđivati, a u testovima piše da je pomak vidljiv..ja osobno imam Nokiu 5800 i mogu reć da sam većinom zadovoljan(istina to je jedini takav mobitel koji sam imao pa nisam upoznat s androidom, s ihponeom imam par sati igranja)

1 0 hvala 0
17 godina

slusaj, odavno se android moze dignit s sd kartice, tako

da biras boot windowsa ili androdia, onda puno bolja stvar

je da se prije nekih mjesec dana na xda forumu izbacilo par

forumasa i NAND verziju, jt. potpuno je uklonjen WM6 i jednostavno

se stavi andorid 2.3, zvuci dobro, zar ne?? Ja cekam da popravim digitizer

na svom i onda ide android, pratia sam malo vise mjeseci rad na irc i samom

xda forumu pa znam..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

DESIRE

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja preporuka HTC Desire.. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala svima na odgovorima..za sada mislim uzeti desire..al neću žuriti..možda još netko nešto napiše 

Mr.MojoRisin
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sto se tice Desirea, dal se kod nas prodaju uredaji sa AMOLED il SLCD ekranima ?

Isto tako zanima me kvaliteta gledanja filmova na Desireu, tipa avi format.

Evo par primjera 720p videa Android 2.2

FPS se navodno krece od 20-26; sto je prema nekim pisanjima losije od konkurencije tipa iphone 4 i Samsung Galaxy S ..

In the end there will be only ( c )haoss ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 15:54 (Leglo).
16 godina
neaktivan

Evo da ne otvaram slicnu temu. Ugl.imam slican problem. Odlucio sam se za iPhone 4, ali posto postoji mogucnost da nece doci do 14.2 kada mislim uzeti pretplatu u T-mobileu, razmišljam o alternativama, a to su:

Nokia C7+ tanja je od N8, 3D Graficki HW akcelator, besplatna navigacija, 8 MP dual-LED flash, 8 GB unutarnje memorije + kartice, 1 od jeftinijih u pretplati 2, jedan od jeftinijih i u tarifi 1

- nema autofokus, 300Mhz slabiji procesor od konkurencije i manje RAM-a,  Symbian^3 OS

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1100 / 700 / 1250

Nokia N8 +foto mogucnosti van svake konkurencije (12 MP, Carl Zeiss optics, Xenon flash), 3D Graficki HW akcelator, besplatna navigacija, HDMI out, 16 GB unutarnje memorije + kartice

- malo je deblja od ostalih, 300Mhz slabiji procesor od konkurencije i manje RAM-a, Symbian^3 OS

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1400 / 1050 / 1550

Samsung i9000 Galaxy S + jedan od najvecih ekrana, Android v 2.2 OS, 8 GB unutarnje memorije + kartice, navodno lako otkljucavanje, jaka baterije, besplatna glasovna Wisepilot navigacija, autopunjac i stalak za auto

- onace mi Samsung nije najdraža firma, nekvalitetna izrada (jeftina plastika), velike dimenzije, nema bljeskalicu

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1250 / 900 / 1400

HTC Desire + Android v2.2 OS, kvaliteta izrade, besplatna glasovna Wisepilot navigacija, autopunjac i stalak za auto, najjeftiniji u pretplati 2(cak 600kn manje od konkurencije), jedan od jeftinijih i u tarifi 1

- osuđen na kartice, skoro ništa interne memorije

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1100 / 400 / 1250

LG E900 Optimus7+ Windows Phone 7, 16 GB unutarnje memorije, velik ekran

vece dimenzije, nemogucnost nadogradnje memorije i korištenje kartica, još neusavršen OS

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1300 / 1150 / 1450

Sony Ericsson X10 + Android v2.1 OS,jedan od najvecih ekrana, 1 GB unutarnje memorije + kartice, 8 MP +LED flash, jaka baterija, besplatna glasovna Wisepilot navigacija, autopunjac i stalak za auto

- vece dimenzije i debljina, manje RAM-a od konkurencije, upitna mogucnost nadogradnje na Android v2.2 OS

cijena(tarifa 1 / 2 / 3): 1300 / 950 / 1450

Eto što vi mislite?

Slobodno glasujte {#}(C7 nisam stavio jer mislim da bi brzo ispala, ako je netko za nju nek napiše post): 

17 Nokia N8
10 Samsung Galaxy S
17 HTC Desire
0 LG Optimus 7
3 SE X10
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.1.2011 17:20 (alen-c).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Imo, HTC Desire il Samsung Galaxy S ; ovi ostali mobiteli su za par stepenica iza dva navedena.

Samsung Galaxy S ima malu prednost pred Desireom, kao sto su : bolji ekran, procesor, te video koji stvarno vrti 30fps-a. S druge strane Desire ima flash, dobar procesor, te je dosta jeftiniji od SGS-a. Ako novac nije upitan onda SGS, ako jest onda Desire sa kojim sigurno neces bit razocaran. 

{#}

18 godina
Leglo kaže...

Imo, HTC Desire il Samsung Galaxy S ; ovi ostali mobiteli su za par stepenica iza dva navedena.

Samsung Galaxy S ima malu prednost pred Desireom, kao sto su : bolji ekran, procesor, te video koji stvarno vrti 30fps-a. S druge strane Desire ima flash, dobar procesor, te je dosta jeftiniji od SGS-a. Ako novac nije upitan onda SGS, ako jest onda Desire sa kojim sigurno neces bit razocaran. 

{#}

Ovdje su svi mobiteli definitivno korak iza N8, sto se vidi i po cijeni ali i po mogucnostima.

Ako si vec spreman na takvu apsurdnu izjavu, barem ju potkrijepi argumentima.

OP, ako vec uzimas mobitel, meni bi osobno bilo zao propustiti priliku imati mobitel sa najboljom kamerom medu mobitelima na trzistu.

Uz to, mobitel ima sve sto imaju i ostali smartphonei, pa i vise.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Meni je osobno Desire ispred svih, no kolko citam razne reviewe SGSa ljudi su skloniji tom mobitelu, koji je pobrao i nagrade za "Best smartphone award" ( EISA ). U Americi nagrade cesto ubire Motorola (CES) & iphone4; no jos nisam naletio na neko priznanje za Nokia-u N8 il neki review gdje glorificiraju navedeni mobitel.

Isto tako vecinu kupaca odbija Symbian OS, kao i dosta slabiji procesor od konkurencije; a i osobno mislim da su to vazne stavke. Znam da se na kraju sve svodi na "ukus" tj. neku vrstu subjektivnog dojma i nekome ce mozda i HTC Wildfire bit najbolji mobitel ikada; no opet i dalje stojim pri tome da Nokia opcenito kaska za konkurencijom sto pokazuju i znatan pad zastupljenost na trzistu od 2007 do danas.

S druge strane u VIP.u ( u Tmobile-u nije dostupan ) 250 tarifa -  N8 kosta 1000kn vise od SGS-a;  1500kn vise od iphone4 i 2100kn vise od HTC Desirea; te isto koliko i HTC Desire HD. Overall; tko voli neka izvoli, sigurno nece bit razocaran, no da ce bit ista manje razocaran sa jeftinijim i procesorski jacim mobitelima, nece.

18 godina
Leglo kaže...

Meni je osobno Desire ispred svih, no kolko citam razne reviewe SGSa ljudi su skloniji tom mobitelu, koji je pobrao i nagrade za "Best smartphone award" ( EISA ). U Americi nagrade cesto ubire Motorola (CES) & iphone4; no jos nisam naletio na neko priznanje za Nokia-u N8 il neki review gdje glorificiraju navedeni mobitel.

Isto tako vecinu kupaca odbija Symbian OS, kao i dosta slabiji procesor od konkurencije; a i osobno mislim da su to vazne stavke. Znam da se na kraju sve svodi na "ukus" tj. neku vrstu subjektivnog dojma i nekome ce mozda i HTC Wildfire bit najbolji mobitel ikada; no opet i dalje stojim pri tome da Nokia opcenito kaska za konkurencijom sto pokazuju i znatan pad zastupljenost na trzistu od 2007 do danas.

S druge strane u VIP.u ( u Tmobile-u nije dostupan ) 250 tarifa -  N8 kosta 1000kn vise od SGS-a;  1500kn vise od iphone4 i 2100kn vise od HTC Desirea; te isto koliko i HTC Desire HD. Overall; tko voli neka izvoli, sigurno nece bit razocaran, no da ce bit ista manje razocaran sa jeftinijim i procesorski jacim mobitelima, nece.

Znaci tvoj jedan argument zasto je n8 korak iza jest da ima slabiji procesor?

Kakve to veze ima kad N8 pod a) Radi na Symbianu koji zahtjeva daleko manju kolicinu resursa od ostalih mainstream smartphone OSeva i pod b) je korisnicko sucelje graficki akcelerirano akcelerirano.

Vidi se da ne znas sta pricas.

Probaj ponovno.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 17:37 (Psiho246).
15 godina

kolega je vjerojatno zaboravio napomenuti da je korisničko sučelje na androidu par stepenica ljepše i jednostavnije od onoga na symbianu

važna stavka za većinu korisnika!

17 godina
neaktivan
kazo99 kaže...

uskoro kupujem novi mobitel pa me zanima koji od ovih modela koji su mi zapeli za oko uzeti..htio bi da mobitel ne lagga puno tj da ne trza..i da je stabilan..za razliku od moje nokije 5800 koja nekad nije normalna XD

volim glazbu pa mi je važno da ima dobre slušalice prvenstveno..za zvučnik manje više..

HTC HD2..ispričavam se 

Bilo koji.

Ali, da sad opet biram, ja bih uzeo HD2 jer je nedavno otkljucan NAND i mozes na njega stavit Android. A, evo, sad citam da su i WP7 prebacili na njega...

Tonchek kaže...

kolega je vjerojatno zaboravio napomenuti da je korisničko sučelje na androidu par stepenica ljepše i jednostavnije od onoga na symbianu

važna stavka za većinu korisnika!

A Android ima i pun k. vise aplikacija od Symbiana...

To je Psiho zaboravio... :)

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
15 godina

ne mogu vjerovat da si takav top model nokie može dopustit ovakvo štekanje {#}

16 godina
neaktivan

EVO PAR MOJIH POSTOVA NA SLICNU TEMU:

1. Napisat cu samo ovaj post o tome. Prvo sto puno slabiji mob moze pokrenit symbian, drugo GPU akceleracija, trece baterija duze traje radi toga sto ne treba kompjutorski proc da ga pokrene, a brzina je opet kao na androidu, cak fluidniji UI (naravno ovdje se govori o ^3 a ne o s60v5), media player je puno bolji, a da ne spominjem da na androidu nema ni EQ i zvuk je naprosto smece na Desireu, takoder je alarm katastrofalo napravljen, imam 5 debilnih zvukova i to je to, na Symbiu mogu birat izmedu bilo kojeg kojeg iman na mobu, i jos se ne ponavlja alarm (svaki dan ga koristim, ucinkovitost 0%, jer me nije probudia uopce), nemas potpunu kontrolu nad uredajem bez rootanja uredaja, multitasking tehnicki ni nije multitasking na Androidu nego samo neka zamjena za multitasking. Nokija je u ovom slucaju superiornija Hardwerski i softwerski

2. u vezi zvuka: da los je, previse šuma kad je glasnije pojacano, nejasan bass, sve zato sto NEMA EQ-a u music playeru (doduse doskocio sam tome sa PowerAMP-om i uz malo muke se moze namjestit da zvuk ima donekle kvalitetu Nokiine reprodukcije, ali opet za svaku pjesmu moram ulazit u EQ i mijenjat zbog mnogo zanrova koje slusam, dok sam na nokii jednom za sve namjestio sa predefiniranim postavkama i tako je bilo dobro za bas svaku pjesmu, sve na istim slusalicama Philips SHE9700).

Nisam upoznao Android s kojim sam u doticaju s jednim Desireom koji mi je cimer iz vremena kad nije bio kodiran u vipu (prvi modeli), a drugi mi je kolega nekih mjesec dana.

Za upoznavanje, ja jos nemam pojma kako stavit drugi ton alarma (s ovime hocu rec da mi objasnis) jer bas nemam vremena da se mucim s time, na Nokii otides samo u postavke i promjenis ton u koji god hoces, dok kad to na Desireu napravim imam 5 glupavih tonova. A alarm da se ponavlja mislim na to da ako ga sam ne odgodim on prestaje zvonit, a problem je sto ga ja uopce ne registriram nakon jednog puta prestane zvonit (takoder u izborniku alarma nigdje ne vidim to sto ti govoris pocetno i zavrsno vrijeme, ipak se nisam imao vremena upoznati s njime ;) )

nekako me NEKI Androidasi (ovdje Desireovci) podsjecaju na iOS-ase, na Symbu sam sve imao Out of box, znaci upalio uredaj i to je to, dok na Desireu moram skinut neki drugi music player, a s njime imam sitnih problema oko prepoznavanja tagova koji su uredni, a on opet svrsta 1500 od 2300 pjesama pod Unknown Artist. Toga nije bilo na Symbianu, cak ni zastarjelom S60v5.

Android i iOS su vise sminka djir po meni, a tko hoce ozbiljniji djir Symb^3 i WP7. Doduse u ovom slucaju se radi i o nadmocnijem hardweru tako u svakom slucaju N8 ili cak C7 koja je ima manje integrirane memorije ''samo'' 8GB i slabiju kameru opet ''samo'' 8MP, ostalo je manje vise isto.

@Maxtor procesor tu nije bitan posto Nokia ima GPU akceleraciju tako da ti je isto, ali Nokia manje trosi bateriju jer je slabiji proc, ekran je sitno i nebitno veci, ali i nekvalitetniji (ja imam mrtve pixele, a garanciju na to gle cuda ne prihvacaju osim ako ih zajedno nema vise od 4) aplikacija ima i na jednome i drugoma, ali na Androidu ima vise zato sto ima 10 aplikacija koje obavljaju jedno te istu stvar. 10 music playera, 10 emulatora za gba, 50 last.fm scrobblera... 

EDIT: i da zaboravih, za desire ce bit mozda jos dva updatea, za nokiu jos najmanje sljedecih 2 godine + sta su na Nokii nadogradnje vidljive, a update na Froyo mi ne znaci puno osim sta mi baterija prije ode. 

3. Amo ovako. LJUDI TKO JE OD VAS KORISTIO I JE LI ITKO IKAD KORISTIO Sym^3 PO OVIM POSTOVIMA IZGLEDA DA NIJE.

Tako da nemojte govorit gluposti stare nekoliko godina, u meduvremenu je izaslo nekoliko verzija symbiana, takoder Symbian je jednostavniji, i to ne malo, a ovi, tko ga uopce koristi, ni android market ne koristim, postoji boljih stvari. A u vezi licence, odes na jedan forum, das jedan kod iz mobitela, naprave ti licencu, ti je stavis na mobitel jednom i mozes instalirat bilo koji app.

@stevan94 slazem se s tobom. Ali sad vidim da se Androidasi ne razlikuju niti malo od ApplOVACA

DEFINITIVNO GLAS ZA NOKIU N8, TU JE SYM^3 NADMOCNIJI, A TAKODER JE I HARDWERSKI PUNO BOLJA

6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

ne mogu vjerovat da si takav top model nokie može dopustit ovakvo štekanje {#}

prvo lik je sam imberlan, a kao drugo, ovo je web preglednik koji je tu jos iz s60v5 i tokom sljedecih par updatea dolazi movi webpreglednik

15 godina

super

meni od prije 2 mjeseca na desireu preglednik radi savršeno fluidno i bez zastajkivanja {#}

a ti čini se imaš nekih problema s androidom i alarmima i neznam čim

ovo za zvuk je istina

ali srećom sa defrost romom sam dobio equalizer s kojim možeš sve zvukove telefona podešavat

i s tim custom romovima mobitel općenito postaje moćniji i customizacija je maksimalna {#}

naravno, nije to stvar za svakoga..

17 godina
neaktivan

HTC HD2 nit ne pitaj, veće smeće od moba. N8 je preskupa za ono što nudi. Galaxy S vs Desire :

-khm tu pobjeđuje desire kolko god galaxy imo bolji ekran, no desireov android development je miljama daleko od samsungovog, racunaj da 50% romova nejde na galaxya, pogotovo od desire hd koji je najbolji

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonchek kaže...

super

meni od prije 2 mjeseca na desireu preglednik radi savršeno fluidno i bez zastajkivanja {#}

a ti čini se imaš nekih problema s androidom i alarmima i neznam čim

ovo za zvuk je istina

ali srećom sa defrost romom sam dobio equalizer s kojim možeš sve zvukove telefona podešavat

i s tim custom romovima mobitel općenito postaje moćniji i customizacija je maksimalna {#}

naravno, nije to stvar za svakoga..

gledaj to je isto kad ajfonasi kazu jailbreak, tako je i sa romovima, nemam vremena da bi gledao sta radi a sto ne tako da ja govorim za out of box, na mobu nemam nego mozda 5 appova, tako da mi to i nije neka prednost, i mogu rec da ima zastajkivanja, kako u meniu tako i u web pregledniku, mislim nista strasno ali opet ima ako cemo trazit dlaku u jajetu {#}

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

HTC HD2 nit ne pitaj, veće smeće od moba. N8 je preskupa za ono što nudi. Galaxy S vs Desire :

-khm tu pobjeđuje desire kolko god galaxy imo bolji ekran, no desireov android development je miljama daleko od samsungovog, racunaj da 50% romova nejde na galaxya, pogotovo od desire hd koji je najbolji

Ocito nemas pojma koliko ROMova postoji za HD2... 

Bar 3 puta vise nego za Desire...

@Mitsouka...

Pogledaj malo 'okolo' za Desire i vidjet ces koliko ljudi kaze da je super. Nije zabadava dobio pun k. nagrada i sveg i svaceg. A onda pogledaj Nokiu N8 i sto kazu ljudi za nju tj. za Symbian.

Kameru ima super, hardver super, ali ima 'los' OS...

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Mitch kaže...

Ocito nemas pojma koliko ROMova postoji za HD2... 

Bar 3 puta vise nego za Desire...

@Mitsouka...

Pogledaj malo 'okolo' za Desire i vidjet ces koliko ljudi kaze da je super. Nije zabadava dobio pun k. nagrada i sveg i svaceg. A onda pogledaj Nokiu N8 i sto kazu ljudi za nju tj. za Symbian.

Kameru ima super, hardver super, ali ima 'los' OS...

Ma to je sve onim sistemom kao i Vista, sta su govorili da je smece, kad su ih doveli na testiranje 'novog' OS-a svi govore odlicno, woooow, genijalno, a prije 5 minuta rekli kako je vista shrot, smece. Da si im vidio face kad su im pokazali da je to VIsta. Tako je sa N8 i C7, 95% tih ljudi u doticaj nije doslo s tim uredajima, a pogotovo ne sa ^3, ja sam koristio C7 10ak minuta i poprilicno sam zadovoljan. Meni nije bitno tude misljenje nego moje vlastito, a ono je da je Nokia 2 koplja ispred, pogotovo sto na Desireu imam mrtvih pixela, jos od 3. dana, naravno tu garancija ne vrijedi -.-'. TO je ono sto sam rekao, teenageri sjednu za forume pa okolo trollaju tako kako za iOS tako i za Android, sve je to prenapuhano. uostalom pitaj phoenixa sto kaze za N8, a u vezi nagrada, pogledaj samo koliko je Desire tu, a koliko N8. 

17 godina

Evo ja kažem da desire nije super!{#} DesireHD mi se puno više sviđa, najviše zbog pravog multitoucha i jačih performansi.

Čudi me da nitko još nije ubacio iphone4 u igru...pa evo ja bi i njega predložio, od desire-a ima jači procesor, bolju bateriju, bolji ekran(i po prikazu, i po touch panelu, jedino je malo manji)Ima više memorije koja je puno brža od klase 2 kartice koju dobiješ sa desireom. A i puno je fluidniji u radu nego desire, a u nekim elementima ima ljepše sučelje od androida(subjektivan dojam)

Inače imam desire-a već 6 mjeseci(i vrlo sam zadovoljan njime iako me nekada zna živcirati, kao jučer kada mi se vani sam od sebe restartao{#}) da ne ispalite iz topa da sam apple fanboy{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
kazo99 kaže...

HTC HD2..ispričavam se 

Osobno imam HTC Desire i mogu ti reći da su na njemu zvučnik, kao i slušalice obično smeće. Ako ti je glazba baš toliko bitna na njega zaboravi. Galaxy S ima bolji zvučnik ali UI mu i nije baš fluidan (galaxyjaši govorite što god hoćete ali daleko je to od fluidnosti jednog Desirea, a da ne govorim iPhone-a). Nokia ti je ovdje jedina opcija (barem od ovih što si ti naveo). Zvuk na N8 je u rangu (ako ne i malčice bolji) od onog na 5800. Symbian 3 nebih naveo kao manu jer se radi o najnormalnijem OS-u od svih dostupnih (netrebaš skidati 10 appova da imaš funkcije koji bi svaki normalni mobitel trebao imati). Jedina mušica symbiana je taj UI koji je nekako zastario ali bude i to većinski riješeno sljedećom nadogradnjom.

Od onih koje nisi naveo preporučio bih ti još i HTC Surround ili iPhone (3GS ili 4).

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan

Stoja, pa autor je sam dao 4-5 mobitela izmedju kojih bira, a medju njima nema Iphone4...

Nego, daj ti reci nesto na ovu temu (Desire/Android vs. N8/Symbian)... :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice