- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda ce valjda i moj doci..cesto narucujem sa alija,ebaya ovo mi je prvi put sa gearbesta..mislim bilo bi mi jasno da je zapeo u kini njihovi praznici ovo ono ali posto je u hr vec 20 dana to me malo buni D:
ne znaju poštari , ali znaju tu forumasi koji su naručivali sa eu skladišta za koliko im je otprilike stizalo ;)
Ipak sam poslao "pravi" račun,sa većom cifrom,neda mi se zahebavat za 50kn. Što se tiče dužine isporuke,ja mogu samo pohvaliti Gearbest,imam jedno 10 narudzbi kod njih dosada i prosjek isporuke mi je 3 tjedna,nikada mislim preko mjesec dana,napomena,živim u Zagrebu.
Ljudi naručio sam gamepad sa Gearbest-a prije 30 dana China warehouse još mi nije stigao, šta mi je raditi ukoliko ne stigne sljedeće sedmice?
zanima me koje su najbolje opcije za kupovinu , koji shipping method da odaberem i jel im trebam ista posebno napomenut pri narudzbi ?
i jos jedno pitanje malo off topic mogu li koristiti prepaid kartice poput visa kartica iz otp
banke za kupovinu na gearbestu i amazonu, ako mogu koristiti na obe stranice zasto jednostavno ne bi uzeo sa amazona co uk ako bi to rezultiralo u kracoj isporuci
Pa ako uzmeš s Amazona UK vjerojatno će ti stići brže i bez dodatnih troškova. S Gearbesta iz Kine trebaš računati i na vjerojatan PDV na tu cijenu...
zanima me koje su najbolje opcije za kupovinu , koji shipping method da odaberem i jel im trebam ista posebno napomenut pri narudzbi ?
i jos jedno pitanje malo off topic mogu li koristiti prepaid kartice poput visa kartica iz otp
banke za kupovinu na gearbestu i amazonu, ako mogu koristiti na obe stranice zasto jednostavno ne bi uzeo sa amazona co uk ako bi to rezultiralo u kracoj isporuci
Obično ista stvar na Gearbestu košta 5 USD a na Amazonu 50 USD :D
Pročitaj ovo ako još nisi:
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-carinjenje-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
Ako je iz EU onda nema carine i PDVa
Ako je izvan EU, onda ide PDV na robu preko 22EUR...
itd...
A dal kartica radi, saznat ćeš kad pokušaš kupiti. :D I javi ovdje, možda ima još zainteresiranih za kupovinu s tom karticom.
Pozdrav! Prvi put naručujem s Gearbesta. Zanima me kad mi Carina pošalje zahtjev da joj dostavim račun o vrijednosti robe, što točno šaljem? Sa paypala ili nešto s Gearbesta? Poslao bih to mailom. Hvala unaprijed. Isprika ako je to već negdje objašnjeno...
Pozdrav! Prvi put naručujem s Gearbesta. Zanima me kad mi Carina pošalje zahtjev da joj dostavim račun o vrijednosti robe, što točno šaljem? Sa paypala ili nešto s Gearbesta? Poslao bih to mailom. Hvala unaprijed. Isprika ako je to već negdje objašnjeno...
Link u poruci prije tvoje.
Najsigurnije je poslati detalje uplate s PayPal-a, pretvoreno u PDF.

Možeš pisati štogod hoćeš, naravno da ne prolazi. No, slušalice bi ti mogle proći ispod radara jer su male, a i granica vrijednosti za PDV je negdje oko 25$...
da li ako se paket ne preuzme u zadanom roku gearbest vraća novac
dobio sam poziv od pošte i tamo piše da za 8 dana vraćaju paket ako ne uplati carina/pdv,
dobio sam poziv od pošte i tamo piše da za 8 dana vraćaju paket ako ne uplati carina/pdv,
Ponekad.
Zna li netko kako se krece okvirno vrijeme isporuke iz Kine?
Narucio sam slusalice 25.11, 2 mjeseca su blizu, a nema jos nista.
S ebaya mi obicnom isporukom dodje za cca 15 dana.
Da saljem mail ili?
Ponekad.
kako misliš ponekad
Pozdrav , meni je danas stigao XiaoMi Mi5 32GB ROM 4G Smartphone i nece da upali, stavio sam ga na punjenje i nikakvih reakcija nema... Sto mi je ciniti sad?
Poslao sam im poruku, sad cekam odgovor...
mislim jel imao tko iskustva sa vracanjem... odnosno je li mi pametnije traziti novac natrag, ovako ispada dok ja njima posaljem mobitel i oni ga dobiju pa posalju novi...trebat ce dva mjeseca
Molim mišljenje, je li normalno ili je paket zalutao. Naručio sam robu preko EU Warehouse i dobio tracking number Mađarske pošte (zadnja 2 slova HU). I paket mi se pojavio na trackingu i kaže stigao u UK :-)
E sad, jel to oni šalju nekim čudnim putevima, ili o čemu se radi, ima li netko iskustva?
Hvala!
Bilo je takvih slučajeva. Proleti kroz temu dok čekaš odgovor, prije ćeš saznat.
Pozdrav , meni je danas stigao XiaoMi Mi5 32GB ROM 4G Smartphone i nece da upali, stavio sam ga na punjenje i nikakvih reakcija nema... Sto mi je ciniti sad?
Njihova roba je škart, dolazi pokvarena,ili krepa jako brzo.Ja sam se za pokvareni tablet nagađao sa njima kao na pijaci, preko paypala.
Jesi li skinuo sa baterije naljepnicu na onim konektorima ?
Jesi li skinuo sa baterije naljepnicu na onim konektorima ?
Korisnik nema pristup bateriji. Ako ga je probao puniti s drugim punjačem, očito je riječ o defektnom uređaju.
Uzeo tv box za 70$ izgleda da je zapelo na carini, kad im šaljem račun jel moze samo sa gearbesta il mora bit i sa kartice?
I kad kalkuliram cjenu u kunama koji tečaj dolara da uzmem?
Uzeo tv box za 70$ izgleda da je zapelo na carini, kad im šaljem račun jel moze samo sa gearbesta il mora bit i sa kartice?
Trebalo bi biti dovoljno i samo s GearBesta. Znači treba se narudžba ili račun naslovljen na tebe, vrsta robe i iznos. Pročitaj FAQ ako još nisi.
Što označava i gdje se nalazi SKU? Dobio sam defektan proizvod, a nije mi jasno što točno označava SKU kojeg trebam napisati kod prijave i gdje ga mogu naći...
Što označava i gdje se nalazi SKU?
Nemam pojma. Broj u URL-u?
Što označava i gdje se nalazi SKU? Dobio sam defektan proizvod, a nije mi jasno što točno označava SKU kojeg trebam napisati kod prijave i gdje ga mogu naći...
SKU je šifra artikla, nalazi se obično na stranici proizvoda gdje si kupio, uz sliku ili opis...