Ubacivanje romova na Google G1

poruka: 1
|
čitano: 1.525
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
[ANDORID] G1 ROM | Problem pri ubacivalju roma

Pozdrav,

Cjelo vrjeme gledam neke tut-ove oko romova za android

Kod sebe imam jedan od starijih android telefona (ja cak mislim da je to prvi android telefon koji je izasao GOOGLE G1)

Nazalost vise ga ne koristim,i slucajno sam naletio na jedan vidio pa ih kasnije pogledao jos 30-ak koje sve romove podrzava ovaj android,ali nazalost nigdje nisam nasao detaljno upustvo ili barem upustvo koje bi mogao skontati,kako ubaciti novi rom na g1

evo upravo gledam ovaj rom i ne cini mi se los:

Da nije neko imao iskustva baratati sa time i da nezna neko dobro upustvo kako to da odradim 
__________________________________________________ _________________________________________

Problem nastaje kada skinem taj rom ja ga ubacim u telefon preko usb,i kliknem kako on kaze home i power dugme,ali meni se ne pojavi to vec neki trokut sa uzvicnikom unutra i porednjega stoji telefon.
Kasnije sam jos jednom preslusao i rekao je da ubacim u root telefona,ali kada se konektujem preko usb nemogu uci u root,onda sam probao preko telefona to da pastujem,tj. da copy na memoriskoj i da prebacim u root,ali u root se nemoze nista pastovati,

Da nije ko sa time baratao te da nezna kako to da rjesim ?

Nesto slicno ovome:

http://androidforums.com/g1-support/433625-g1-new-room-what-do-next.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 21:32 (Arena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice