Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.712
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet

I prije tog, naravno, odeš na Settings > Applications i staviš kvačicu na Unknown sources. Ako probaš instalirati bez da staviš kvačicu, upozorit će te da nisi stavio kvačicu.

EDIT: Zna netko neki kvalitetan program za slanje poruka s PC-a pomoću mobitela? Zapravo mislim na to da na kompjuteru imam messaging app za poruke, znači samo spojim mobitel s kompjuterom i na kompjuteru vidim threadove, mogu odgovarati na poruke, primati nove itd. i da sve ide preko mobitela, recimo da mi PC bude produžena ruka mobitela. Znam da je to bilo za one postarije Samsungove mobitele...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 21:35 (Proz0r).
14 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Google maps?

Nešto di se mogu unesti kurs, waypoint i sl?

16 godina
cikano kaže...
dejo6 kaže...

Google maps?

To možeš preko mapsa, upišeš destinaciju, način putovanja(autom/busom ili pješke) te ti iscrta rutu i napiše popis svih skretanja, jedino još fali i glasovna navigacija.

Stoja
17 godina
Android borbeni komplet

Ne znam da li ste znali ali Google je otvorio novu web stranicu za market:

Android Market Web store

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
cikano kaže...
dejo6 kaže...

Google maps?

To možeš preko mapsa, upišeš destinaciju, način putovanja(autom/busom ili pješke) te ti iscrta rutu i napiše popis svih skretanja, jedino još fali i glasovna navigacija.

Treba mu navigacija na moru.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
Android borbeni komplet
A onda isprika mislio sam da se prica o cestovnoj, nisam temeljito citao...maps jos nije za pomorstvo...

Ovaj web market mi se svida jedino jos bas ne radi kako spada, probao sam par appova skinuti, medutim nis se nije dogodilo, valjda ce to srediti kroz par dana.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

...pokusaj instalranja Skype na moj Samsung i7500...{#}

ovo je vec instalirano ovo je vec instalirano
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2011 1:28 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djigibao kaže...

...pokusaj instalranja Skype na moj Samsung i7500...{#}

Kod mene ide sve super... (Samsung Galaxy S)

16 godina
Proz0r kaže...

I prije tog, naravno, odeš na Settings > Applications i staviš kvačicu na Unknown sources. Ako probaš instalirati bez da staviš kvačicu, upozorit će te da nisi stavio kvačicu.

EDIT: Zna netko neki kvalitetan program za slanje poruka s PC-a pomoću mobitela? Zapravo mislim na to da na kompjuteru imam messaging app za poruke, znači samo spojim mobitel s kompjuterom i na kompjuteru vidim threadove, mogu odgovarati na poruke, primati nove itd. i da sve ide preko mobitela, recimo da mi PC bude produžena ruka mobitela. Znam da je to bilo za one postarije Samsungove mobitele...

Probaj my phone explorer

16 godina
Android borbeni komplet
@umjetnik6 ako misliš instalirat preko kompa samo zato jer aplikacije nema na marketu, osim usbom imas jos 2 načina:
1. Skopiraj link aplikacije, nadi u googleu neki QR generator, zaljepi link , poskeniraj s mobom QR kod, i kad ti ispiše link, samo klkneš na njega i on ti otvori browser i počne skidati. Desetak sekundi posla. Jedino moraš imat instaliran barcode scanner, imaš na marketu, besplatan je.
2. Instaliraj s marketa wifi explorer, otvori ga i kad on odradi svoje, ispiše ti ip adresu u obliku 192.168.1.111:8000, ne mora biti ovako, to je samo primjer. Tu adresu upišeš u browser na kompu, on ti otvori foldere na kartici, i kad odabereš folder, na dnu imaš upload, odabereš .apk datoteku i uploadaš na mob

Evo ako ko hoće isprobati, honeycomb music player. Izgleda ko 3d gallery kad se okrene u landscape.
http://db.tt/zKqHXzr

0 0 hvala 2
15 godina
Android borbeni komplet

super je ovaj novi market. pritisne se install, kasnije samo upalite mob i automatski pocne instalacija te aplikacije.

i vjerojatno ste vidjeli da je predstavljen Honeycomb..super izgleda, steta da se to ne moze koristiti na x86 arhitekturi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Android borbeni komplet

jel se može flash player instalirat na android 2.1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Mislim da sam to negdi vidio, al da se plaća. Negdi čitaj: applanet

iKnow :)
15 godina
Riba kaže...
tonihrvat kaže...

zasto bi se placalo? pa flash je besplatan.

15 godina
protjeran
Igor666 kaže...
Riba kaže...
tonihrvat kaže...

zasto bi se placalo? pa flash je besplatan.

nema veze

na "onom mjestu" (čitaj:applanet) je sve besplatno

17 godina
neaktivan
Imam se x8 i dok igram angry birds a i inace dok koristim mob zna ponekad gadno stekati. Jel ima nacina da se to sredi npr. Da smanjim potrosnju rama ili da se manje koriste resursi proca?
Sic semper tyrannis.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
root + jit
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ok nije problem to napravit, nac cu tutoriale na internetu i sve to- ali me zanima dali bi to realno išta pomoglo da ne radim bezveze?

Sic semper tyrannis.
16 godina

Pa baš i nebi. Imao bi pet puta veće rezultate u benchmarku, al kod normalnog korištenja se to baš i ne primjeti.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
mozda nebi tako jako stekali u igrama, ne mozda nego sigurno.
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!!

Dali je ikako moguče, promjenit pozadinu glavnog izbornika??

Znači, ne početnog screena, nego baš glavnog izbornika gdje su sve aplikacije??

Ako išta znači, koristim Launcher Pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Pokusaj Go launcher, on ima opciju za horizonbtalno listanje. mislim da cak i ADW ali nisam siguran

jeremija

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pozdrav!!

Dali je ikako moguče, promjenit pozadinu glavnog izbornika??

Znači, ne početnog screena, nego baš glavnog izbornika gdje su sve aplikacije??

Ako išta znači, koristim Launcher Pro.

Na GO Launcheru postoji ta opcija, za Launcher Pro vise se ne sjecam...

Potrazi u postavkama, pa ako nema - nema!

[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
16 godina
Android borbeni komplet

Na launcherpro nemožeš u listi aplikacija niš mjenjati osim da makneš ikone koje ti tamo smetaju. Sa go launcherom u listi appova možeš mjenjati poziciju ikona i raditi foldere na isti način kao i na iphonu.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Nisam mislio na to. Možda sam se krivo izrazi, ali mislio sam na postavljanje recimo nekog wallpapera iza ikona.

Kao i na glavnom screenu, dali se može stavit u glavni izbornik?? Dakle, ništa sa ikonama, samo promjena wall-a??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet
Sa launcherpro nemozes sa go launcherom mozes staviti vlastiti wallpaper
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

neznam jeli netko spomenuo ali izasao je PES 2011 za android i igra je odlicna! morate je probati,po meni najbolja nogometna simulacija na mobitelima!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Zna li tko kako se zove onaj sat što slovima ispisuje vrijeme, ne mogu ga nigdje naći. Sličan je kao Tajm ali ima i hrvatski jezik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ima možda neka aplikacija za detaljno podešavanje Wi-fi mreže?(Desire Froyo)

Skinuo bih programe ASTRO i Advanced TasKiller.IMa možda neki bolji program od bilo kojeg od ovih?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.2.2011 14:22 (emerik).
15 godina
dejo6 kaže...

Zna li tko kako se zove onaj sat što slovima ispisuje vrijeme, ne mogu ga nigdje naći. Sličan je kao Tajm ali ima i hrvatski jezik.

pogledaj clockr. ne znam jel ima HR jezik...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice