Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.460
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Android borbeni komplet
Haha njega zanima kako :) pa gore na mob valjda ima nekakav senzor, ali osjeca samo odredjeni metal. Aluminij koliko se sjecam ne detektira.
16 godina

Svi mobiteli koji imaju kompas imaju ugrađen magnetometar koji mjeri magnetsko polje, pa onda po promjenama magnetskog polja mogu otkrit metal.

16 godina
Android borbeni komplet
Ali otktiti ce samo feromagnetske materijale kao zeljezo, dok aluminij i slicne koji nemjlaju jaka magnetska svojstva nis...tako da ap bas i nema svrhu, ali fora za showoff :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
dal moja x8 ima taj kompas, senzor, sta vec?
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

kaj applanet nemrem skinut prek koda direktno na mob? skonem php file ali nece ga pokrenut, ocito cu morat na sd card pa onda u astro

edit, tj skine na sd ali nece pokrenut

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 14:25 (Pri3s7).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

php file??????

zasto imam osjecaj da skidas preko nekog download managera ;)

Kad ti ponudi da snimis idi na save as.

:)
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

pozdrav

imam desire vec duze vrijeme, i sad kupila cura wildfire, pa nas zanima dal se moze negdje skinut onaj sat/vrijeme od sense-a za wildfire, da ima one animacije kod otkljucavanja ko na desire-u (kisa, snijeg, oblaci itd...) ili samo rootanjem do takvih stvari na "malom desire-u"?

EDIT: mali je na 2.2., zaboravio spomenut....

takodjer, malo je OT, ali....stavio sam joj neku foliju na ekran (na svom nemam nista i ekran nema ogrebotinice) jer se taj ekran navodno da izgrebst, no cini mi se da je to dosta nastetilo funkcionalnosti touch-a.....kako ja na svom nemam foliju, no uvijek je u torbici, mazen i pazen, tako razmisljam da i njoj skinem foliju, jer i ona ga cuva/pazi na isti nacin i jedino sto bi moglo ogrebst ekran su njeni nokti....znaci pitanje je, dal je moguce noktima nastetit ekranu na wildfire-u, ako ne folija ide dolje......

hvala na odgovorima, lp

Vedran

mic
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.1.2011 16:18 (the55mic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the55mic kaže...

pozdrav

imam desire vec duze vrijeme, i sad kupila cura wildfire, pa nas zanima dal se moze negdje skinut onaj sat/vrijeme od sense-a za wildfire, da ima one animacije kod otkljucavanja ko na desire-u (kisa, snijeg, oblaci itd...) ili samo rootanjem do takvih stvari na "malom desire-u"?

Na ovo pitanje sam ja sam odgvorio barem pet puta.  Fancy widget. beautiful widget.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jeli postoji kakva aplikacija i koju mi preporučujete za zaključavanje aplikacija ili skrivanje aplikacija sa liste instaliranih (ikone)

iKnow :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otvori li iko andorid market prijhe nego posta ovdje?

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna netko dobru i jednostavnu zamjenu za Gallery koja nije bloatware? Sve sto sam nasao sucka.

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Proz0r kaže...

Zna netko dobru i jednostavnu zamjenu za Gallery koja nije bloatware? Sve sto sam nasao sucka.

Quickpic. Možda ti upočetku bude spor dok ne izcachešira sve slike(ovisno koliko ih imaš) ali nakon toga je brz lagan i jednsotavan, meni zamjenio stock HTC desire galeriju koja je bila dosta troma kada sam nakrcao slike u njega...

Stoja
16 godina
neaktivan

Hvala, probat cu :)

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Offtopic

Da x8 ima senzor: svijetla, g sile, akcelometar, magnetometar i senzor blizine (čeme taj služi)

Ontopic

evo neke showoff aplikacije:

thermo, sonar(Ad) i instant heart rate.

Range (R)over
15 godina
protjeran
iCOOKIE kaže...
luka_cro kaže...

Offtopic

Da x8 ima senzor: svijetla, g sile, akcelometar, magnetometar i senzor blizine (čeme taj služi)

Ontopic

evo neke showoff aplikacije:

thermo, sonar(Ad) i instant heart rate.

"senzor blizine" isključi ekran kad se mobitel približi uhu za vrijeme telefonskog razgovora.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

curke kak mogu sloziti na smart keyboard pro da mi se pojavi ono iznad da mogu se po tekstu pomicat ko na default tipkovnici jer sad kad hocu ispraviti gresku tesko je tocno naciljat na slovo touchom.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

samo povuces preko slova u stranu na koju hoces da ti se kursor pomjeri ;)

Znaci prstom ulijevo preko cijele tastature  i kursor ide jedno mjesto ulijevo ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

samo povuces preko slova u stranu na koju hoces da ti se kursor pomjeri ;)

Znaci prstom ulijevo preko cijele tastature  i kursor ide jedno mjesto ulijevo ;)

a sto ako imam pod postavkama za swipe right i left za alt symbols i smiley? :)

ima koji drugi nacin da se pojavi gore ona traka? :)

17 godina
neaktivan

Nisam ni trazio ;)

Meni ovo dovoljno ;)

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li netko zna zašto su mi aplikacije koje su na memorijskoj prestale raditi? Ove koje ne rade su promjenile u ikonu sa zelenim android logom i kliom na nju dolazi poruka "The linked program is no longer installed on your phone". Probao sam ugasit i upalit mobitel vise puta, deinstalirati i ponovo instalirati neke aplikacije i opet je isti slucaj. Imam HTC Desire ...Android 2.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Odi u settingsima SD & phone storage pa onda umount sd card pa ponovo mountaj, moglo bi potrajati ali i rješiti problem. To se znalo meni događati na stock romu...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Hvala na odgovoru ali ne pomaže....inače to sam znao primjetit da je ovako kad je mob usb-om priključen na komp jer se tad koristi memorijska...pa sam ga pokusao spojiti i odspojiti ali opet ne radi....zaboravio sam napomenuti, recimo ASTRO manager mi uredno sve čita  i pokazuje na memorijskoj a aplikacije na njoj ne rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

curke kak mogu sloziti na smart keyboard pro da mi se pojavi ono iznad da mogu se po tekstu pomicat ko na default tipkovnici jer sad kad hocu ispraviti gresku tesko je tocno naciljat na slovo touchom.

ja taj problem rjesavam optickim trackballom...nisi se toga sjetio, a? ;)

mic
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav, tražim neki dobar šah, isprobao sam ih mnogo, no niti jedan nema jednu meni bitnu funkciju. Naime, želio bih da ja mogu sa svojim prijateljem igrati šah na jednom mobitelu tako da mi sjedimo jedan nasuprot drugog i mobitel između i na njemu kao prava šahovska ploča, znači da se multiplayer može igrati bez okretanja mobitela. Svi šahovi koje sam našao s lokalnim multiplayerom rade tako da ja primim mobitel, odigram potez, ploča se okrene i zatim dam mobitel prijatelju, što ne želim, već želim da mobitel simulira pravu šahovsku ploču, bez tog okretanja. Valjda sam uspio nekako objasniti... Pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Znam to se i meni događalo ali meni se vraćalo u normalu nakon nekog vremena samo od sebe...ali sam poludio zbog toga i stavio custom rom i onda nemam više problema...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Proz0r kaže...

Pozdrav, tražim neki dobar šah, isprobao sam ih mnogo, no niti jedan nema jednu meni bitnu funkciju. Naime, želio bih da ja mogu sa svojim prijateljem igrati šah na jednom mobitelu tako da mi sjedimo jedan nasuprot drugog i mobitel između i na njemu kao prava šahovska ploča, znači da se multiplayer može igrati bez okretanja mobitela. Svi šahovi koje sam našao s lokalnim multiplayerom rade tako da ja primim mobitel, odigram potez, ploča se okrene i zatim dam mobitel prijatelju, što ne želim, već želim da mobitel simulira pravu šahovsku ploču, bez tog okretanja. Valjda sam uspio nekako objasniti... Pomoć?

Imaš neki besplatni koji se zove chess. Može se igrati u dva igraća da pod level kompjutera staviš freeplay i onda možeš kontrolirati kompa, tojest dobiješ drugog igraća. Isprobao i ploča se ne okreće kada se tako igra jedino što ploča nije full screen zbog dodatnih opcija...

Isprike na duplom postu, trebao sam onaj prvi samo urediti{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.1.2011 16:58 (Stoja).
16 godina
neaktivan
the55mic kaže...
luka_cro kaže...

e pa da ga imam, bi probao ;)

16 godina
neaktivan

@Stoja

Hvala, ali ne mogu ga naći, možeš mi dati ime developera?

16 godina
Android borbeni komplet

Zove se Aart Bik puno ime appa je Chess for Android

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
the55mic kaže...
luka_cro kaže...

e pa da ga imam, bi probao ;)

eh, da....zaboravim da je ovo android borbeni, a ne desire tema kad stalno preskacem :) al ajd, valjda sam nekom i pomogo....

u tvom slucaju onda neznam....zasilji prste malo :D

mic
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice