- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi mobiteli koji imaju kompas imaju ugrađen magnetometar koji mjeri magnetsko polje, pa onda po promjenama magnetskog polja mogu otkrit metal.

kaj applanet nemrem skinut prek koda direktno na mob? skonem php file ali nece ga pokrenut, ocito cu morat na sd card pa onda u astro
edit, tj skine na sd ali nece pokrenut
php file??????
zasto imam osjecaj da skidas preko nekog download managera ;)
Kad ti ponudi da snimis idi na save as.
pozdrav
imam desire vec duze vrijeme, i sad kupila cura wildfire, pa nas zanima dal se moze negdje skinut onaj sat/vrijeme od sense-a za wildfire, da ima one animacije kod otkljucavanja ko na desire-u (kisa, snijeg, oblaci itd...) ili samo rootanjem do takvih stvari na "malom desire-u"?
EDIT: mali je na 2.2., zaboravio spomenut....
takodjer, malo je OT, ali....stavio sam joj neku foliju na ekran (na svom nemam nista i ekran nema ogrebotinice) jer se taj ekran navodno da izgrebst, no cini mi se da je to dosta nastetilo funkcionalnosti touch-a.....kako ja na svom nemam foliju, no uvijek je u torbici, mazen i pazen, tako razmisljam da i njoj skinem foliju, jer i ona ga cuva/pazi na isti nacin i jedino sto bi moglo ogrebst ekran su njeni nokti....znaci pitanje je, dal je moguce noktima nastetit ekranu na wildfire-u, ako ne folija ide dolje......
hvala na odgovorima, lp
Vedran
pozdrav
imam desire vec duze vrijeme, i sad kupila cura wildfire, pa nas zanima dal se moze negdje skinut onaj sat/vrijeme od sense-a za wildfire, da ima one animacije kod otkljucavanja ko na desire-u (kisa, snijeg, oblaci itd...) ili samo rootanjem do takvih stvari na "malom desire-u"?
Na ovo pitanje sam ja sam odgvorio barem pet puta. Fancy widget. beautiful widget.
Jeli postoji kakva aplikacija i koju mi preporučujete za zaključavanje aplikacija ili skrivanje aplikacija sa liste instaliranih (ikone)
Otvori li iko andorid market prijhe nego posta ovdje?
Zna netko dobru i jednostavnu zamjenu za Gallery koja nije bloatware? Sve sto sam nasao sucka.
Zna netko dobru i jednostavnu zamjenu za Gallery koja nije bloatware? Sve sto sam nasao sucka.
Quickpic. Možda ti upočetku bude spor dok ne izcachešira sve slike(ovisno koliko ih imaš) ali nakon toga je brz lagan i jednsotavan, meni zamjenio stock HTC desire galeriju koja je bila dosta troma kada sam nakrcao slike u njega...
Hvala, probat cu :)
Offtopic
Da x8 ima senzor: svijetla, g sile, akcelometar, magnetometar i senzor blizine (čeme taj služi)
Ontopic
evo neke showoff aplikacije:
thermo, sonar(Ad) i instant heart rate.
Offtopic
Da x8 ima senzor: svijetla, g sile, akcelometar, magnetometar i senzor blizine (čeme taj služi)
Ontopic
evo neke showoff aplikacije:
thermo, sonar(Ad) i instant heart rate.
"senzor blizine" isključi ekran kad se mobitel približi uhu za vrijeme telefonskog razgovora.
curke kak mogu sloziti na smart keyboard pro da mi se pojavi ono iznad da mogu se po tekstu pomicat ko na default tipkovnici jer sad kad hocu ispraviti gresku tesko je tocno naciljat na slovo touchom.
samo povuces preko slova u stranu na koju hoces da ti se kursor pomjeri ;)
Znaci prstom ulijevo preko cijele tastature i kursor ide jedno mjesto ulijevo ;)
samo povuces preko slova u stranu na koju hoces da ti se kursor pomjeri ;)
Znaci prstom ulijevo preko cijele tastature i kursor ide jedno mjesto ulijevo ;)
a sto ako imam pod postavkama za swipe right i left za alt symbols i smiley? :)
ima koji drugi nacin da se pojavi gore ona traka? :)
Nisam ni trazio ;)
Meni ovo dovoljno ;)
Da li netko zna zašto su mi aplikacije koje su na memorijskoj prestale raditi? Ove koje ne rade su promjenile u ikonu sa zelenim android logom i kliom na nju dolazi poruka "The linked program is no longer installed on your phone". Probao sam ugasit i upalit mobitel vise puta, deinstalirati i ponovo instalirati neke aplikacije i opet je isti slucaj. Imam HTC Desire ...Android 2.2
Odi u settingsima SD & phone storage pa onda umount sd card pa ponovo mountaj, moglo bi potrajati ali i rješiti problem. To se znalo meni događati na stock romu...
Hvala na odgovoru ali ne pomaže....inače to sam znao primjetit da je ovako kad je mob usb-om priključen na komp jer se tad koristi memorijska...pa sam ga pokusao spojiti i odspojiti ali opet ne radi....zaboravio sam napomenuti, recimo ASTRO manager mi uredno sve čita i pokazuje na memorijskoj a aplikacije na njoj ne rade.
curke kak mogu sloziti na smart keyboard pro da mi se pojavi ono iznad da mogu se po tekstu pomicat ko na default tipkovnici jer sad kad hocu ispraviti gresku tesko je tocno naciljat na slovo touchom.
ja taj problem rjesavam optickim trackballom...nisi se toga sjetio, a? ;)
Pozdrav, tražim neki dobar šah, isprobao sam ih mnogo, no niti jedan nema jednu meni bitnu funkciju. Naime, želio bih da ja mogu sa svojim prijateljem igrati šah na jednom mobitelu tako da mi sjedimo jedan nasuprot drugog i mobitel između i na njemu kao prava šahovska ploča, znači da se multiplayer može igrati bez okretanja mobitela. Svi šahovi koje sam našao s lokalnim multiplayerom rade tako da ja primim mobitel, odigram potez, ploča se okrene i zatim dam mobitel prijatelju, što ne želim, već želim da mobitel simulira pravu šahovsku ploču, bez tog okretanja. Valjda sam uspio nekako objasniti... Pomoć?
Znam to se i meni događalo ali meni se vraćalo u normalu nakon nekog vremena samo od sebe...ali sam poludio zbog toga i stavio custom rom i onda nemam više problema...
Pozdrav, tražim neki dobar šah, isprobao sam ih mnogo, no niti jedan nema jednu meni bitnu funkciju. Naime, želio bih da ja mogu sa svojim prijateljem igrati šah na jednom mobitelu tako da mi sjedimo jedan nasuprot drugog i mobitel između i na njemu kao prava šahovska ploča, znači da se multiplayer može igrati bez okretanja mobitela. Svi šahovi koje sam našao s lokalnim multiplayerom rade tako da ja primim mobitel, odigram potez, ploča se okrene i zatim dam mobitel prijatelju, što ne želim, već želim da mobitel simulira pravu šahovsku ploču, bez tog okretanja. Valjda sam uspio nekako objasniti... Pomoć?
Imaš neki besplatni koji se zove chess. Može se igrati u dva igraća da pod level kompjutera staviš freeplay i onda možeš kontrolirati kompa, tojest dobiješ drugog igraća. Isprobao i ploča se ne okreće kada se tako igra jedino što ploča nije full screen zbog dodatnih opcija...
Isprike na duplom postu, trebao sam onaj prvi samo urediti
e pa da ga imam, bi probao ;)
@Stoja
Hvala, ali ne mogu ga naći, možeš mi dati ime developera?
Zove se Aart Bik puno ime appa je Chess for Android
e pa da ga imam, bi probao ;)
eh, da....zaboravim da je ovo android borbeni, a ne desire tema kad stalno preskacem :) al ajd, valjda sam nekom i pomogo....
u tvom slucaju onda neznam....zasilji prste malo :D