Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.716.981
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Još dva dana do novih Angry Birdsa...

Pitam se hoće li sada ubaciti negdje i Mikija i Šilju? xD

EDIT: ima dosta novih trailera... :D

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dXzMN9pbxCE

Obi Wan i Darth Vader

Han Solo i Chewie

R2D2 i C3PO

Luke i Leia

#!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 18:45 (trap).

2 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

imam jedno piratanje.....bilo koji launcher koji koristim (bio to go launcher ili nova itd) mi na pocetku dobro radi ali onda se nakon neke radnje(igranje,uporaba neke aplikacije ili poziva) jednostavno na moment makne i dodje opet ka da je resetira ili tako nesto?.....

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 11:55 (MOgY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zabavna igra The little Crane That Could u kojoj upravljate kranom dizalice i obavljate zadatke.

Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina
Re: Android borbeni komplet
MOgY kaže...

imam jedno piratanje.....bilo koji launcher koji koristim (bio to go launcher ili nova itd) mi na pocetku dobro radi ali onda se nakon neke radnje(igranje,uporaba neke aplikacije ili poziva) jednostavno na moment makne i dodje opet ka da je resetira ili tako nesto?.....

Premalo memorije, los ROM, greska u nekom od programa, nekompatibilnost nekoliko programa, neispravna SD kartica, hardverska greska na mobitelu, problemi s baterijom...?

Koji mob, koji Andorid, koji ostale originalne programe si mjenjao (tipkovnica, SMS, mail....)?

Kristalna kugla mi je na servisu, pa ne znam dalje.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
MOgY kaže...

Androidu ponestane memorije pa ga ugasi. Probaj apex launcher i označi keep in memory, trebalo bi bolje raditi.

16 godina
Android borbeni komplet

imam dosta memorije (htc evo 3d) stock rom(ics).....skoro je nov mobitel....

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MOgY kaže...

imam dosta memorije (htc evo 3d) stock rom(ics).....skoro je nov mobitel....

Da li se to dogadjalo sa Sense-om (HTC-ov launcher)?

Zapravo, zasto si ga mjenjao? Prilicno dobar launcher je taj Sense na ICS-u.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
Android borbeni komplet

NE, nedogadja mi se to s sensom....radi super nego eto tio malo promini izgle i tako to......ma sve sam ih proba ali svaki isto radi....neznam ocigledno sam osudjen na sense

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Preporuka za aplikaciju sa prikazom vremena i sata, pod nazivom HD Widgets. Ima brdo mogucnosti za prilagodbu, a evo kako sam si ja namijestio na slikama ispod. Svaka preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 15:56 (jurica_m).

3 0 hvala 2
14 godina
jurica_m kaže...

Preporuka za aplikaciju sa prikazom vremena i sata, pod nazivom HD Widgets. Ima brdo mogucnosti za prilagodbu, a evo kako sam si ja namijestio na slikama ispod. Svaka preporuka.

{#} i ja sam ju kupio i vrijedi svakog dolara. Još i omogućuje shortcute, ovisno na koji dio widgeta stisneš (calendar, clock, weather). Zakon

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav ljudi dali ima aplikacija kad me neko zove da bude veca slika, nego što mi sad bude mala.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
rappy kaže...

Pozdrav ljudi dali ima aplikacija kad me neko zove da bude veca slika, nego što mi sad bude mala.

Razumijem tvoj problem, muku sam mučio s njim još od Desire-a... Sada napokon nakon nadogradnji na JellyBean, slike ostaju saveane na Googleovom serveru u originalnoj kvaliteti i rezoluciji pa se bez problema syncaju nakon izmjene, a i AOSP ROM-ovi imaju kako je i predviđeno na Androidu veliku sliku preko ekrana. Ono što ti hoćeš je nešto tipa ovo, makar sam ja imao problema sa takvim aplikacijama: nisu mi radile kako treba (pojavila bi se velika slika tokom poziva, ali ne bi reagirala na dodir i slično), usporavale su mi rad uređaja... Koji mobitel imaš? Koji software?

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 19:19 (kuleee).
16 godina
kuleee kaže...

Razumijem tvoj problem, muku sam mučio s njim još od Desire-a... Sada napokon nakon nadogradnji na JellyBean, slike ostaju saveane na Googleovom serveru u originalnoj kvaliteti i rezoluciji pa se bez problema syncaju nakon izmjene, a i AOSP ROM-ovi imaju kako je i predviđeno na Androidu veliku sliku preko ekrana. Ono što ti hoćeš je nešto tipa ovo, makar sam ja imao problema sa takvim aplikacijama: nisu mi radile kako treba (pojavila bi se velika slika tokom poziva, ali ne bi reagirala na dodir i slično), usporavale su mi rad uređaja... Koji mobitel imaš? Koji software?

bravo, jos i adresu da si joj objavio na sveopce zadovoljstvo... :/

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
Android borbeni komplet

Očekujem pristojnost članova foruma.. No obrisati ću sliku ipak, malo sam se zaletio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kuleee kaže...

Očekujem pristojnost članova foruma.. No obrisati ću sliku ipak, malo sam se zaletio :)

Ima ti ovdje svakakvih balavaca, najbolje je ne stavljati takve informacije :)

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina
kuleee kaže...

Puno tog očekuješ od svakavih ljudi {#}

NEgo aplikacija je odlična, koristim je i ja več neko vrijeme, prije toga sam koristio neku slična imena, ali je često znala zaštekati, pa pokazati samo bijelu pozdinu kad netko zove, ili uopće nebi bilo onog "slidea" za javiti se pa sam je izbrisao.

Prije 2 tjedna sam naletio na ovo i moram priznati da sam zadovoljan {#}

AJ da dam i ja jedan prijedlog:

Emulator za gameboy 

Ovo je samo emulator, nakon prošlog update-a, mogu se skidati iz same aplikacije ROM-ovi, pa ako postoji još zagriženih "Poke Majstora" poput mene, ovdje ima svega {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Android borbeni komplet

Evo stigrao je novi Angry birds star wars... probao sam i cini se ok al vec je pomalo isfurano

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Ma sve je vec to isfurano, vrte sve isto od prvog dijela i to je to. Malo zapakirano,ali isto. Probajte igru Parking Challenge 3D, predobra
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ma sve je vec to isfurano, vrte sve isto od prvog dijela i to je to. Malo zapakirano,ali isto. Probajte igru Parking Challenge 3D, predobra

Istina, skinuo danas, igrao malo... ali već nekako, deja vu. Iako su Warsi označili moje djetinjstvo, pa ću im dati priliku. Možda ove Angry Birdse isfuram do kraja. :D

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mali off-topic !

Kako provjeriti, na androidu ( Galaxy Mini ), lozinke spremljenih WiFi mreza ?

0 0 hvala 0
16 godina
fakEEE kaže...

Mali off-topic !

Je li rootan mob? Ako nije - nikako.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Mali off-topic !

I mene to zanima..

Imam ROOTAN mob.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
Intelovac123 kaže...
fakEEE kaže...

Mali off-topic !

I mene to zanima..

Imam ROOTAN mob.

Nekim file managerom pristupiš file-u koji se nalazi u "/data/wifi/bcm_supp.conf" ili "/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf". Otvoriš file i unutra su sve lozinke...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
fakEEE kaže...

Mali off-topic !

I mene to zanima..

Imam ROOTAN mob.

Možeš s ovim... https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=hr

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Intelovac123 kaže...
fakEEE kaže...

Mali off-topic !

I mene to zanima..

Imam ROOTAN mob.

Nekim file managerom pristupiš file-u koji se nalazi u "/data/wifi/bcm_supp.conf" ili "/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf". Otvoriš file i unutra su sve lozinke...

Thanks..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vidjeh na Engadgetu da je Pulse apdejtam, pa sam ga ponovo instalirao.

Program je odličan! Brz, jako brz. Article view je sjajan i mnogo brži (čitaj: instantan) od gReadera.

Još moram vidjeti koji je od read it later servisa koje Pulse podržava najbolji.

Sada isprobavam Pocket. Nije loš, ima push sinkronizaciju(!), ali je malo sporiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nedIm kaže...

Vidjeh na Engadgetu da je Pulse apdejtam, pa sam ga ponovo instalirao.

Program je odličan! Brz, jako brz. Article view je sjajan i mnogo brži (čitaj: instantan) od gReadera.

Još moram vidjeti koji je od read it later servisa koje Pulse podržava najbolji.

Sada isprobavam Pocket. Nije loš, ima push sinkronizaciju(!), ali je malo sporiji.

Probaj Google Reader . Ja sam probao i Pulse, i mnogo tih readera i ovaj Googleov mi je najbolje "legao".

17 godina
Pih, nema vam do Flipboarda ;)

jedini problem jest što nema offline reading, ali imate onda aplikacije koje njemu dodu kao plugin, tipa readitlater i sl s kojima dobijete tu mogucnost
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...
Pih, nema vam do Flipboarda ;)

jedini problem jest što nema offline reading, ali imate onda aplikacije koje njemu dodu kao plugin, tipa readitlater i sl s kojima dobijete tu mogucnost

Zato ga i ne želim, a i ima neke stranice koje mi nije našao, a Google Reader mi ih je našao. Isto tako, Google Reader ima najbolji prikaz kada je u određenom članku neki video. Kažem, dosta tih readera sam isprobao i ovaj najbolje zadovoljava moje potrebe. Ali, to sam samo ja.

17 godina
Greader je ukljucen u Flipboard, samo ga trebas nac pod trazilicom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice