CLOCKWORK FTW
Nisam citao previse temu pa ne znam je li netko vec pitao, ima li neka aplikacija za gledati tv na android smartphoneu?
SPB TV...Horvat Andro...
CLOCKWORK FTW
Nisam citao previse temu pa ne znam je li netko vec pitao, ima li neka aplikacija za gledati tv na android smartphoneu?
SPB TV...Horvat Andro...
Ovisi što. Ja ih imam dva. Prvi je Online Sports i prek toga gledam tekme. Drugi je Veetle Lite i prek toga isto gledam tekme. Npr. jučer sam preko Veetlea gledao Barcu i slika je odlična. Sad ovisi što bi ti gledao. Imaš i Horvat Andro aplikaciju i prek njega možeš gledati našu telku, kolko ja znam. Ove sve aplikacije su ti na Marketu.
Ima li neka aplikacija za pracenje potrosenog prometa (wifi i data)? mislim si uzeti tele 2 smart 100 tarifu uz neki mob pa me zanima na koji se nacin moze tocno pratiti potrosnja, jos bi dobro dosao i brojac poslanih sms-a i poziva (ako se moze podesiti obracunska jedinica)
Ima li neka aplikacija za pracenje potrosenog prometa (wifi i data)? mislim si uzeti tele 2 smart 100 tarifu uz neki mob pa me zanima na koji se nacin moze tocno pratiti potrosnja, jos bi dobro dosao i brojac poslanih sms-a i poziva (ako se moze podesiti obracunska jedinica)
Za praćenje potrošnje podatkovog prometa: 3G Watchdog
Traffic Counter je najbolja....
BTW ko oće neka slobodno posta svoj rezultat :
http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/top-10-quadrant-bench-rezultata-android/115982.aspx?page=0&jumpto=2261453&sort=asc&view=flat
P.S Uspio sam preć 2500 u quadrantu sa Defy-em !!!
Hvala, pogledat cu... jos me zanima, kako vi organizirate bookmarkse? koja je najbolja aplikacija za to? ovo sto dode uz mobove bas i nije od neke koristi
Moze li se u postavkama nastelati obracunska jedinica i uspostava poziva? npr da se a svaki odgovoreni poziv racuna 0.25 lipa (toliko iznosi uspostava u smart 100tarifi)?
Moze li se u postavkama nastelati obracunska jedinica i uspostava poziva? npr da se a svaki odgovoreni poziv racuna 0.25 lipa (toliko iznosi uspostava u smart 100tarifi)?
nemoze nijedan nastelat uspostavu poziva kad on računa poziv od kad tebi počinju ić bip...bip itd.
nemože on izračunat kad se tebi neko javi a kad ne...
Da al Tele2 ti uzme tih 0.25 tek kad se neko javi...u tome je razlika...za vip i t-mobile to radi, ali kod mene na tele2, tele2 mi uzme pare tek kad se neko javi
Pa sta je to toliko komplicirano za napraviti? ne bih rekao, pa valjda softver moze prepoznati kada mene netko zove (znaci tada nece racunati 0.25 lipa), u suprotnom kada ja nekoga zovem ce racunati 0.25 lipa + trajanje poziva.... ako moze prepoznati incoming call, outgoing call, odgovorene i neodgovorene pozive, da ga heb** onda sigurno moze i ovo sto mene zanima, znaci ak prepozna da mi se netko javio (znaci outgoing call kod mene) tada ce racunati 0.25 lipa....
Sad je problem, postoji li takva aplikacija, probat cu ovaj call meter ng
Pa sta je to toliko komplicirano za napraviti? ne bih rekao, pa valjda softver moze prepoznati kada mene netko zove (znaci tada nece racunati 0.25 lipa), u suprotnom kada ja nekoga zovem ce racunati 0.25 lipa + trajanje poziva.... ako moze prepoznati incoming call, outgoing call, odgovorene i neodgovorene pozive, da ga heb** onda sigurno moze i ovo sto mene zanima, znaci ak prepozna da mi se netko javio (znaci outgoing call kod mene) tada ce racunati 0.25 lipa....
Sad je problem, postoji li takva aplikacija, probat cu ovaj call meter ng
pa da al tebi se uspostava poziva naplacuje samo ako ti se onaj kog zoves javi!!!
tako je barem kod mene...(tele2)...a koliko znam, tebi se sekunde poziva mjere od onog trenutka kad stisnes primjerice "call", a ne kad se neko javi...
Ovo drugo, e to ne znam, al ako je obracunska jedinica 60 sec, isto mi dode.... razgovarao ja 1:01 ili 2.00 isto cu platiti odnosno racunat ce mi se kao dvije minute (vrijedi za smart tarifu). Manje bi bilo precizno da je obracunska jedinica 1 sekunda, e onda bi bilo jos vise problema jer tada bi aplikacija trebala tocno raditi ono sto se od nje ocekuje odnosno trebala bi poceti racunati sekunde kada se netko javi na poziv i prestati brojati kada ti poklopi/poklopis
Baš sam danas probao Game Dev Story i igra me oduševila. Definitivno trebate igrati !
Kad smo vec kod igara, zna li netko neke dobre RPG igre (japanese style ako znate sto mislim)? nesto kao one na SNES-u, DS-u?
Kad smo vec kod igara, zna li netko neke dobre RPG igre? nesto kao one na SNES-u, DS-u?
Emulator za snes,ies,skini rom i bios i deri
Ja imam Gameboid(gameboy advance) emulator i pokemon fire red.Super je za igrat u krevetu dok ležiš,ili dok si na putu negdje.Svakako probaj!
Ej ekipa, nisam čitao temu jer mi se Android pomalo gadi trenutno, tako da ako se ovo pitanje pojavilo prije pljujte me, hračkajte i sjetite mi se mamice.
A sad na temu - predložite mi, molim vas, neku aplikaciju koja će 'štediti bateriju', dakle neki app koji automatski gasi nepotrebne procese i procese koje ne koristim. Ako ta ista aplikacija ima mogućnost odabira procesa kojima zabranjujem bootanje prilikom paljenja telefona, tim bolje.
Juice defender je đubre tak da mi njega nemojte predlagati.
Ej ekipa, nisam čitao temu jer mi se Android pomalo gadi trenutno, tako da ako se ovo pitanje pojavilo prije pljujte me, hračkajte i sjetite mi se mamice.
A sad na temu - predložite mi, molim vas, neku aplikaciju koja će 'štediti bateriju', dakle neki app koji automatski gasi nepotrebne procese i procese koje ne koristim. Ako ta ista aplikacija ima mogućnost odabira procesa kojima zabranjujem bootanje prilikom paljenja telefona, tim bolje.
Juice defender je đubre tak da mi njega nemojte predlagati.
Te aplikacije koje gase procese ti jos vise trose bateriju... nemoj se ni trudit Nadi neki pristojni rom sa stedljivim kernelom i ludilo
sve dok se vracas iz aplikacija s tipkom natrag on ih gasi sam dok mu ne trebaju. dok se vracas tipkom home onda stavljas procese u pozadinu i stavljas mu teret. a za task killere, oni nisu losa stvar ukoliko imas podivljali proces. znaci neki widget il program u pozadini koji popi*di i pocne harati ram i proc. onda ga ubijas s taskom. a inace, dok se pravilno izlazi iz aplikacija nema potrebe :)
Ma radi se o telefonu koji sam kupio curi, dakle gore je minimalan broj aplikacija.
Jedino što njoj treba je IM, e-mail klijent, browser i to je to. Obzirom da ima neograničen internet ugasio sam wifi, BT i slične pi*darije, smanjio brightness na 20%. Gotovo nikakve appove ne koristi a opet joj telefon pocucla bateriju u roku odmah, gotovo doslovno obzirom da traje ispod 15 sati.
Zadnje što sam ubio je timescape proces, jer sam pročitao da on dosta cucla. Jedino što ga ne mogu bez rootanja deinstalirati.
Mali off topic, ako napravim onaj temporary root i obrišem timescape, kad se root poništi najnormalnije telefon radi samo nema timescape jel tako?
Gašenjem aplikacija se neće produžit trajanje baterije. Treba ugasit automatsku sinkronizaciju, smanjit osvjetljenje ekrana, gasit bluetooth i wifi i manje se igrat s mobitelom.
Ma radi se o telefonu koji sam kupio curi, dakle gore je minimalan broj aplikacija.
Jedino što njoj treba je IM, e-mail klijent, browser i to je to. Obzirom da ima neograničen internet ugasio sam wifi, BT i slične pi*darije, smanjio brightness na 20%. Gotovo nikakve appove ne koristi a opet joj telefon pocucla bateriju u roku odmah, gotovo doslovno obzirom da traje ispod 15 sati.
Zadnje što sam ubio je timescape proces, jer sam pročitao da on dosta cucla. Jedino što ga ne mogu bez rootanja deinstalirati.
Mali off topic, ako napravim onaj temporary root i obrišem timescape, kad se root poništi najnormalnije telefon radi samo nema timescape jel tako?
da... trebalo bi biti. najlakse obrisati je s titanium backupom vjerojatno.
nego, meni mobitel koji ima brightness full, OC proc, data connection uvijek ukljucen drzi skoro 2 dana... doduse ja ga uglavnom stavljam preko noci na punjac jer cesto nisam doma pa mi mora bit puna baterija