Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.707.217
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Android borbeni komplet
trap kaže...

Je li tko probao ovo? http://es.appbrain.com/app/bootmanager/com.drx2.bootmanager

Kako fumkcionira?

CLOCKWORK FTW

mustang995 kaže...

Nisam citao previse temu pa ne znam je li netko vec pitao, ima li neka aplikacija za gledati tv na android smartphoneu?

SPB TV...Horvat Andro...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
mustang995 kaže...

Nisam citao previse temu pa ne znam je li netko vec pitao, ima li neka aplikacija za gledati tv na android smartphoneu?

Ovisi što. Ja ih imam dva. Prvi je Online Sports i prek toga gledam tekme. Drugi je Veetle Lite i prek toga isto gledam tekme. Npr. jučer sam preko Veetlea gledao Barcu i slika je odlična. Sad ovisi što bi ti gledao. Imaš i Horvat Andro aplikaciju i prek njega možeš gledati našu telku, kolko ja znam. Ove sve aplikacije su ti na Marketu.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
Android borbeni komplet

Ima li neka aplikacija za pracenje potrosenog prometa (wifi i data)? mislim si uzeti tele 2 smart 100 tarifu uz neki mob pa me zanima na koji se nacin moze tocno pratiti potrosnja, jos bi dobro dosao i brojac poslanih sms-a i poziva (ako se moze podesiti obracunska jedinica)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 13:55 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ima li neka aplikacija za pracenje potrosenog prometa (wifi i data)? mislim si uzeti tele 2 smart 100 tarifu uz neki mob pa me zanima na koji se nacin moze tocno pratiti potrosnja, jos bi dobro dosao i brojac poslanih sms-a i poziva (ako se moze podesiti obracunska jedinica)

Za praćenje potrošnje podatkovog prometa: 3G Watchdog

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
lovac82 kaže...

Traffic Counter je najbolja....

BTW ko oće neka slobodno posta svoj rezultat :

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/top-10-quadrant-bench-rezultata-android/115982.aspx?page=0&jumpto=2261453&sort=asc&view=flat

P.S Uspio sam preć 2500 u quadrantu sa Defy-em !!!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
Android borbeni komplet

Hvala, pogledat cu... jos me zanima, kako vi organizirate bookmarkse? koja je najbolja aplikacija za to? ovo sto dode uz mobove bas i nije od neke koristi

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 15:30 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja koristim call meter ng
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
redrum781 kaže...

Moze li se u postavkama nastelati obracunska jedinica i uspostava poziva? npr da se a svaki odgovoreni poziv racuna 0.25 lipa (toliko iznosi uspostava u smart 100tarifi)?

17 godina
lovac82 kaže...
redrum781 kaže...

Moze li se u postavkama nastelati obracunska jedinica i uspostava poziva? npr da se a svaki odgovoreni poziv racuna 0.25 lipa (toliko iznosi uspostava u smart 100tarifi)?

nemoze nijedan nastelat uspostavu poziva kad on računa poziv od kad tebi počinju ić bip...bip itd.

nemože on izračunat kad se tebi neko javi a kad ne...

17 godina
Molim? Ak se ne varam racuna se 0.25 uspostava kad ti nekog zoveš i to se da naštelat u call meter ng
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
Može se postaviti i da ti računa incoming call ali to nisam naštimaval pa neznam kak se štela
17 godina
redrum781 kaže...
Molim? Ak se ne varam racuna se 0.25 uspostava kad ti nekog zoveš i to se da naštelat u call meter ng

Da al Tele2 ti uzme tih 0.25 tek kad se neko javi...u tome je razlika...za vip i t-mobile to radi, ali kod mene na tele2, tele2 mi uzme pare tek kad se neko javi

17 godina
Da. Al ak sam ja shvatil on misli da mu uzmu 0.25 i za primljeni poziv, a to ne uzmu.
16 godina
Mitch kaže...
nemoze nijedan nastelat uspostavu poziva kad on računa poziv od kad tebi počinju ić bip...bip itd.

Pa sta je to toliko komplicirano za napraviti? ne bih rekao, pa valjda softver moze prepoznati kada mene netko zove (znaci tada nece racunati 0.25 lipa), u suprotnom kada ja nekoga zovem ce racunati 0.25 lipa + trajanje poziva.... ako moze prepoznati incoming call, outgoing call, odgovorene i neodgovorene pozive, da ga heb** onda sigurno moze i ovo sto mene zanima, znaci ak prepozna da mi se netko javio (znaci outgoing call kod mene) tada ce racunati 0.25 lipa....

Sad je problem, postoji li takva aplikacija, probat cu ovaj call meter ng

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2011 22:42 (lovac82).
17 godina
lovac82 kaže...
Mitch kaže...

Pa sta je to toliko komplicirano za napraviti? ne bih rekao, pa valjda softver moze prepoznati kada mene netko zove (znaci tada nece racunati 0.25 lipa), u suprotnom kada ja nekoga zovem ce racunati 0.25 lipa + trajanje poziva.... ako moze prepoznati incoming call, outgoing call, odgovorene i neodgovorene pozive, da ga heb** onda sigurno moze i ovo sto mene zanima, znaci ak prepozna da mi se netko javio (znaci outgoing call kod mene) tada ce racunati 0.25 lipa....

Sad je problem, postoji li takva aplikacija, probat cu ovaj call meter ng

pa da al tebi se uspostava poziva naplacuje samo ako ti se onaj kog zoves javi!!!

tako je barem kod mene...(tele2)...a koliko znam, tebi se sekunde poziva mjere od onog trenutka kad stisnes primjerice "call", a ne kad se neko javi...

17 godina
Android borbeni komplet

Ne reklamiram temu, već me samo zanimaju vaši rezultati : KLIK

0 0 hvala 0
16 godina

Ovo drugo, e to ne znam, al ako je obracunska jedinica 60 sec, isto mi dode.... razgovarao ja 1:01 ili 2.00 isto cu platiti odnosno racunat ce mi se kao dvije minute (vrijedi za smart tarifu). Manje bi bilo precizno da je obracunska jedinica 1 sekunda, e onda bi bilo jos vise problema jer tada bi aplikacija trebala tocno raditi ono sto se od nje ocekuje odnosno trebala bi poceti racunati sekunde kada se netko javi na poziv i prestati brojati kada ti poklopi/poklopis

15 godina
Android borbeni komplet

Baš sam danas probao Game Dev Story i igra me oduševila. Definitivno trebate igrati !

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Kad smo vec kod igara, zna li netko neke dobre RPG igre (japanese style ako znate sto mislim)? nesto kao one na SNES-u, DS-u?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 0:31 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Kad smo vec kod igara, zna li netko neke dobre RPG igre? nesto kao one na SNES-u, DS-u?

Emulator za snes,ies,skini rom i bios i deri{#}

Ja imam Gameboid(gameboy advance) emulator i pokemon fire red.Super je za igrat u krevetu dok ležiš,ili dok si na putu negdje.Svakako probaj!{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ej ekipa, nisam čitao temu jer mi se Android pomalo gadi trenutno, tako da ako se ovo pitanje pojavilo prije pljujte me, hračkajte i sjetite mi se mamice.

A sad na temu - predložite mi, molim vas, neku aplikaciju koja će 'štediti bateriju', dakle neki app koji automatski gasi nepotrebne procese i procese koje ne koristim. Ako ta ista aplikacija ima mogućnost odabira procesa kojima zabranjujem bootanje prilikom paljenja telefona, tim bolje.

Juice defender je đubre tak da mi njega nemojte predlagati. {#}

@danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ej ekipa, nisam čitao temu jer mi se Android pomalo gadi trenutno, tako da ako se ovo pitanje pojavilo prije pljujte me, hračkajte i sjetite mi se mamice.

A sad na temu - predložite mi, molim vas, neku aplikaciju koja će 'štediti bateriju', dakle neki app koji automatski gasi nepotrebne procese i procese koje ne koristim. Ako ta ista aplikacija ima mogućnost odabira procesa kojima zabranjujem bootanje prilikom paljenja telefona, tim bolje.

Juice defender je đubre tak da mi njega nemojte predlagati. {#}

Te aplikacije koje gase procese ti jos vise trose bateriju... nemoj se ni trudit {#} Nadi neki pristojni rom sa stedljivim kernelom i ludilo {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Ma ne pada mi na pamet rootati ni stavljati gore nešto drugo.

Niš, thx na odgovoru, onda ću ručno pogasiti sve pa dok drži - drži. :)
15 godina
Vec si mogao milijun puta procitati da nema smisla gasiti aplikacije na Androidu. O tome je bila rasprava. Kad killas neku aplikaciju, ona se opet upali, a i samo mucis telefon jer prisilno gasis aplikacije koje ce se kas tad upaliti. Evo ti link pa si procitaj: www.mobil.hr/clanak_android_task_manageri
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
17 godina
neaktivan
Nisam mogao jer ne pratim teme o Androidu jer me taj OS brutalno frustrira. :)

Thx na linku.
14 godina
Danny_HR kaže...
Ma ne pada mi na pamet rootati ni stavljati gore nešto drugo.

Niš, thx na odgovoru, onda ću ručno pogasiti sve pa dok drži - drži. :)

sve dok se vracas iz aplikacija s tipkom natrag on ih gasi sam dok mu ne trebaju. dok se vracas tipkom home onda stavljas procese u pozadinu i stavljas mu teret. a za task killere, oni nisu losa stvar ukoliko imas podivljali proces. znaci neki widget il program u pozadini koji popi*di i pocne harati ram i proc. onda ga ubijas s taskom. a inace, dok se pravilno izlazi iz aplikacija nema potrebe :)

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ma radi se o telefonu koji sam kupio curi, dakle gore je minimalan broj aplikacija.

Jedino što njoj treba je IM, e-mail klijent, browser i to je to. Obzirom da ima neograničen internet ugasio sam wifi, BT i slične pi*darije, smanjio brightness na 20%. Gotovo nikakve appove ne koristi a opet joj telefon pocucla bateriju u roku odmah, gotovo doslovno obzirom da traje ispod 15 sati.

Zadnje što sam ubio je timescape proces, jer sam pročitao da on dosta cucla. Jedino što ga ne mogu bez rootanja deinstalirati.

Mali off topic, ako napravim onaj temporary root i obrišem timescape, kad se root poništi najnormalnije telefon radi samo nema timescape jel tako?

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina

Gašenjem aplikacija se neće produžit trajanje baterije. Treba ugasit automatsku sinkronizaciju, smanjit osvjetljenje ekrana, gasit bluetooth i wifi i manje se igrat s mobitelom.

14 godina
Danny_HR kaže...

Ma radi se o telefonu koji sam kupio curi, dakle gore je minimalan broj aplikacija.

Jedino što njoj treba je IM, e-mail klijent, browser i to je to. Obzirom da ima neograničen internet ugasio sam wifi, BT i slične pi*darije, smanjio brightness na 20%. Gotovo nikakve appove ne koristi a opet joj telefon pocucla bateriju u roku odmah, gotovo doslovno obzirom da traje ispod 15 sati.

Zadnje što sam ubio je timescape proces, jer sam pročitao da on dosta cucla. Jedino što ga ne mogu bez rootanja deinstalirati.

Mali off topic, ako napravim onaj temporary root i obrišem timescape, kad se root poništi najnormalnije telefon radi samo nema timescape jel tako?

da... trebalo bi biti. najlakse obrisati je s titanium backupom vjerojatno.

nego, meni mobitel koji ima brightness full, OC proc, data connection uvijek ukljucen drzi skoro 2 dana... doduse ja ga uglavnom stavljam preko noci na punjac jer cesto nisam doma pa mi mora bit puna baterija

17 godina
neaktivan
Automatska sinkronizacija joj treba, BT i Wifi su već ugašeni.

Mislim, namjerno sam išao na X10 mini pro jer je sa Desireom bila situacija da telefon ne izdrži do navečer, pa sam mislio da je to do ekrana. Izgleda da nije.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice