Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.707.282
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
sinke90 kaže...

ima kakva bolja aplikacija?

Ima - browser.

Da, puno manje rezultata ima mobilna aplikacija.

@Mitch - kakve veze ima HTML5 s tim?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan

pa znam za browser,ali i ako nadjem doticni video u browseru ne zeli mi ga pokrenut na mobu.. :S

14 godina
neaktivan
Osa kaže...
=xfact= kaže...
Mitch kaže...
WTF?
Ja na oba playera gledam u full screen...rade reci da nisi probao nego ovako

gledam i ja na full screen ali hocu da bude fill screen.. razmes?ako moze..

kod tebe je ocito problem to sto ti video vec ima crne trake gore i dole, a videoplayer to nemoze izrezati osim ako ima opciju zuma, a onda ti opet izreze video sa strane. Isprobaj neki drugi video stavit pa ti bude full screen

jel se moze prilagodit nekako video velicini ekrana kakvim konverterom  ili sl?da nebude crnih traka.. rock player napravi odlican poso samo kaj je ogranicen skroz.. nezmnam kakva je full verzija dali ima puno mogucnosti.. ja bi je cak i kupio..

xfact
16 godina
sinke90 kaže...

pa znam za browser,ali i ako nadjem doticni video u browseru ne zeli mi ga pokrenut na mobu.. :S

Pa pokreni ga u browseru, a ne u mobilnoj aplikaciji. Stisni full screen i skoro ista stvar kao i aplikacija (podrazumijevam da imaš instaliran flash).

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

8 1 hvala 2
17 godina
naki007 kaže...

Jel ovo neka provokacija ili sta?!

http://av-gurus.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
naki007 kaže...

Jel ovo neka provokacija ili sta?!

pa srpska je stranica...al piše ti ispod hrvatske android aplikacije...otvori neznam jesi gledo sve su aplikacija hrvatske....

16 godina
Android borbeni komplet

Zašto je čovjek dobio TD? 

Srpski je portal ali su opisane hrvatske aplikacije

hobi: androidhr.blogspot.com

8 0 hvala 4
17 godina
DamageHigh kaže...
sinke90 kaže...

ima kakva bolja aplikacija?

Ima - browser.

Da, puno manje rezultata ima mobilna aplikacija.

@Mitch - kakve veze ima HTML5 s tim?

Meni kroz aplikaciju ucitava HTML5 videoe...zato ih kroz aplikaciju nemrem ni skinut, ni kad u browseru odaberem html5...samo kad je flash...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

jel se moze prilagodit nekako video velicini ekrana kakvim konverterom  ili sl?da nebude crnih traka.. rock player napravi odlican poso samo kaj je ogranicen skroz.. nezmnam kakva je full verzija dali ima puno mogucnosti.. ja bi je cak i kupio..

Najbolji program za manipulaciju video fileovima (crop, cut, resize...) je po meni Avidemux (www.avidemux.org). Možeš promjeniti a/v codec, pa recimo MKV ili AVI pretvoriti u MPG4 i sl.

Posebno je dobar za starije/sporije mobitele gdje recimo 720HD MKV prebaciš u nativnu rezoluciju ekrana mobitela i MPG4. Osim toga, možeš izrezati npr. reklame iz filma, dodati titlove... itd.

Strašan program.

BTW, probaj YXPlayer. Neuglednog sučelja, ali kod testiranja sa njim sam imao najmanje dropanih frameova i A/V desynca na sporijim uređajima. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 22:22 (Luciano).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav svima.

Kao vlasnik gore navedenog sajta koji je primetio cudne aktivnosti na sajtu (Cudne u smislu prilicne posete korisnika sa ovog foruma :) ) sam osetio potrebu da se registrujem ovde i zahvalim korisniku naki007 na linku i preporuci.

Navedena strana sigurno nije provokacija nego deo sa hrvatskim aplikacijama na srpskom sajtu. Zao mi je sto jos ima ljudi koji to dozivljavaju kao provokaciju.

Drago mi je sto ima daleko vise ljudi koji ne razmisljaju tako sto pokazuje i inace veliki broj ljudi iz Hrvatske koji pristupaju ovom sajtu kao i skoro 

9.000 ljudi koje imaju i koriste nasu aplikaciju Android Croatia https://market.android.com/details?id=com.vision.androidcr&hl=en

u kojoj se pored aplikaija nalaze i specifikacije telefona kao i Android vesti sa ovih prostora, ukljucjuci i Bug-ove vesti.

Takodje nam se veliki broj ljudi sa ovih prostora javlja da prijavi svoje aplikacije na stranu kao i sa raznim pitanjima i sa svima do sada smo imali izuzetno dobru komunikaciju sto mi je posebno drago.

Tako da kome god je sajt od koristi u zdravlju ga koristio. Kome ne treba, ne treba.

Veliki pozdrav i svako dobro,

Danilo Cubrovic

http://www.android.co.rs/

28 0 hvala 7
17 godina
Evo da i ja razjasnim svoj post.
Mislim da se Naki nije dobro izrazio u svom postu (trebao je napisat mozda: Srpski sajt sa Hrvatskim app).

Ja sam preuranjeno napisao post (priznajem, nisam pogledao do kraja stranicu) i pomislio WTF?!

Isprike ako sam mozda nekog uvrijedio/povrijedio nije mi bila namjera.

Svaka cast na stranici i na sirenju horizonta.

PEACE
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zasto bi se uopce netko na to uvrijedio.. ja uopce nisam na to obracao pozornost.. uglavnom vrlo koristan link..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

http://www.getjar.com/gold?ref=0&lvt=1315519955&sid=b7uh0tzlkwtkr668&lang=en

Evo linka za GetJar stranicu gdje se svako malo nude besplatne aplikacije za skinuti (otvoritna mobu i skine vam se apk). Koliko sam uspio primjetiti, popis aplikacija je identičan onima na Amazon Free App of the day.

Preporučio bih vam Quell, Age of zombies, TuneIn Radio Pro (odličan radio sa svim stanicama), Moron Test, Swiftkey X, Tweetcaster Pro(ako koristite twitter).

0 0 hvala 2
17 godina
Ja bi preporučio splashtop sa getjara. A kaj se tiče twiterra preporučujem plume.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li ima neka slična aplikacija za android kao što je ova za iPhone. http://itunes.apple.com/us/app/id411692406?mt=8

Upišeš registracijsku oznaku automobila i dobiješ sve moguće podatke o autu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Auto Info
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Šef kaže...
Auto Info

? nema toga

jeremija
17 godina
merio kaže...
Šef kaže...
Auto Info

? nema toga

...vidi kod mene ima... {#}

15 godina
djigibao kaže...
merio kaže...
Šef kaže...
Auto Info

? nema toga

...vidi kod mene ima... {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 20:04 (merio).
16 godina
Android borbeni komplet

Ima li itko na VIPnet mrezi da ima PAID APPS? 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sardax kaže...

Ima li itko na VIPnet mrezi da ima PAID APPS? 

ja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Imas li neki poseban trik? :)
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Imas li neki poseban trik? :)

ne... MIUI XJ i to je to.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 12:43 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan

imam i ja miui xj ali moram sa market enablerom promijeniti mrezu da imam paid apps...al ovako nemam

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
16 godina
Android borbeni komplet

Ja imam STOCK HTC Sensation :( Znaci nista? Jeli ENABLER radi na stocku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kratko,ne.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Je li tko probao ovo? http://es.appbrain.com/app/bootmanager/com.drx2.bootmanager

Kako fumkcionira?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

i ja sam na vipu i još ništa od paid apps

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Nisam citao previse temu pa ne znam je li netko vec pitao, ima li neka aplikacija za gledati tv na android smartphoneu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice