USB Stick 128GB

poruka: 72
|
čitano: 31.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: USB Stick 128GB
kostolomac kaže...

Evo da podijelim s Vama moje iskustvu s sličnim usb stickovima koji su kupljeni na ebayu tj. kupljen je sam jedan trenutno od 32 gb i taj uredno radi ( plaćen 30$ ). I sad nedavno ja i kolega želimo naručit stick od 128 gb, i ja njemu kažem da neki nađe na ebayu, i tako on nađe  povoljno  128 gb  za cca 22$ ( naravno sumnjivo meni odprve) ali s obzirom da se<radi o ''samo'' o 22$ bidnem tj. kupim odmah dva komada i platim Paypalom. I sad nakon dva dana ja šaljem mail prodavaču kad će on poslat, na što on meni ne odgovara a ja sam čekao još dva dana odgovor i u međuvremenu pogledm na ebay i vidim da je prodavač( čitaj prevarant)  skinuo usb stick s ebaya i nije ga više bilo, ali što je još nevjerovatno frajer je imao feedback 100% uz prodanih 11 usb stickova. Naravno ja njega opet kontaktiram ali on se ne javlja. I krećem s prijavom na ebayu i u konačnici na Paypalu sam otvorio ''proces'' protiv njega. I tako je njemu Paypal daje 10 dana(od 30.03.-09.04) da se javi u svezi mog ''slučaja'' ili će ''slučaj'' biti ''presuđen'' u moju korist ako se ne javi u navedenom periodu. I naravno kao što sam očekivao prodavač ( čitaj prevarant ) se nije javio i pay pal je refundirao mi cijeli iznos na moju dotičnu karticu. I sad i dalje mi nije jasno kako je dotični podavač ( čitaj prevarant ) imao feedback 100% i prodao 11 istih stickova, bez da ga je neko prijavio!!??? Ali ništa krećem ja opet u potragu za drugim 128 gb usb stickom pa ćemo vidjet....

Naravno uvijek treba gledat da stvar koju kupujete sa Ebaya da platite s Paypalom jer imate dosta veliku sigurnost da će Vam navedeni novac biti vraćen.

Evo to je bilo to u kratkim crtama.Namigiva

jucer sam kupio HDD prijenosni od western digitala za 160kn...kako mi za sve ostale predmete dolazila potvrda o uplati na mail u roku 1-2h...nije mi dolazila za ovaj HDD pa sam mu poslao upit preko ebaya message...naravno nije odgovorio, danas ne vracam sa faxa i ebay mi poslao poruku

We're writing to let you know that we removed the listing for the following item that you won or bid on:

150507990321 - Western Digital My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0

To help protect you, we removed this listing so we can confirm that the seller is not putting you or other eBay members at risk.

odmah sam pokrenuo case protiv njega i cekam isplatu...

svega 5 dana ranije, frend moj je istog HDD-a uzeo preko istog lika i dobio je potvrdu o uplati odmah i sve 5...sad ceka da mu dode...

jel postoji mogucnost da on nece dobit?

jel postoji mogucnost da taj covjek trenutno vise nije imao HDD-ova za slat pa zato nije odgovarao i slao potvrdu meni?

ili da se okrenem drugom prodavacu?

kontaktirao sam jednog drugog kao neki bzvz upit, da vidim ako lik odgovara i dali se uopce moze doc u kontakt s njime...i lik mi odg u roku 5min...

kad mi vrate novac ic cu probat kod tog drugog...neki ce upalit...

15 godina
Don Kihoty kaže...

LoL dobio sve kartone zbog mene... Cool

Onda je i tvoja mama kriva zbog tvojih loših ocjena u školi.

Shvati, svaki forumaš je pojedinac i sam odlučuje šta piše, i o svojoj sudbini.

Nisam te ja tjerao da radiš multije i pričaš gluposti...

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/asrock-bios/50722.aspx?page=0&jumpto=847224&sort=asc&view=flat

Nisam ja kriv što si lijena guzica pa ne znaš uzeti manual što si dobio uz ploču,

i pročitati ga, ili koristiti PDF + google translate, ako ne razumiješ engleski...

Žišku? Ma žišku ti moj racku...

Zar je to bilo potrebno?

16 godina
neaktivan

@RuskeGTT

Postoji mogucnost da nece dobiti, imam iskustva sa takvim upozorenjima od Ebaya - neka pokrene slucaj na PayPal-u i odmah ga podigne na claim (claim je kada prepustis PayPal-u da odluci o slucaju). Kao razlog za podizanje claim-a neka odabere da ima dokaz da je seller prevarant (fraudulent) i onda copy/paste-a mail od EBaya. Neki dan sam imao takav slucaj i dobio sam refund  u roku par sati.

PS: quote me nesto zeza

Let's just say that if complete and utter chaos was lightning, he'd be the sort to stand on a hilltop in a thunderstorm wearing wet copper armour and shouting 'All gods are bastards'.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 18:53 (Avdija).
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

Ne isplati se uopće kupovati stickove velikog kapaciteta jer vrlo brzo riknu. Ja sam imao dva od 32GB različitih proizviđača i oba su krepala u roku 3 mjeseca. Do sada mi je krepalo oko 7 usb stickova tako da ih smatram nepouzdanima da bi na njima nosio velike količine podataka.

0 0 hvala 0
17 godina

7 je ipak malo previše...

Šansa da su svi bili loše kvalitete je mala, naravno osim ako si kupovao neke Crossair, Kisngton, B data i slične kineske proizvode.

Ako su bili boljih brandova možda je problem u USB portovima na tvojoj matičnoj, preveliki/premali napon...

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan

Svejedno, nemam baš previše povjerenja u usb stickove. Sad imam jedan od 4GB i to mi je sasvim dosta a i manje plakanja ako rikne. I opet, nije stvar sticka koliko podataka na njemu.

15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

Ja imam 8 gb corsair voyager gt i meni dovoljno najvažnija mi je brzina

0 0 hvala 0
17 godina

Pa i namjena im je za prijenos a ne pohranu podataka... Smijeh.

Opet WD Passport i slični 2.5" diskovi nisu toliko glomazni da se moraju kupovati skupi usb stickovi.

500/32gb?

Anarchists of the world, unite!
15 godina
neaktivan

Kakva god da im bila namjena nikada ne računaš da će krepati samo tako jednostavno ;) A ti su mi diskovi malo veliki. Za sada mi je najbolje rješenje staviti stvari online na hosting i to je to :)

15 godina
Avdija kaže...

@RuskeGTT

Postoji mogucnost da nece dobiti, imam iskustva sa takvim upozorenjima od Ebaya - neka pokrene slucaj na PayPal-u i odmah ga podigne na claim (claim je kada prepustis PayPal-u da odluci o slucaju). Kao razlog za podizanje claim-a neka odabere da ima dokaz da je seller prevarant (fraudulent) i onda copy/paste-a mail od EBaya. Neki dan sam imao takav slucaj i dobio sam refund  u roku par sati.

PS: quote me nesto zeza

ma meni je doslo to...podigao sam tuzbu i sad cekam...

17 godina
USB Stick 128GB

Ja naručio stick od 256 gb za 150kn:)

prije par tjedana i još nije došao :(

You have to be careful whit scissors

0 0 hvala 0
15 godina
Mortein kaže...

Ja naručio stick od 256 gb za 150kn:)

prije par tjedana i još nije došao :(

Slobodno otvori slučaj. Nemoj da ti (kao meni) istekne rok. Poslije (čini mi se 40 dana, ali nemoj me držati za riječ) se i ibej i pejpal prave grbavi...

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice