USB Stick 128GB

poruka: 72
|
čitano: 31.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: USB Stick 128GB
tnakir kaže...

Onda ti ja prodam Kingston 128GB koji moze drzat 10GB za 100kn!!!

pa mos prodat nekome ,svako ce kupit,ja cu uskoro dobit fake 128

17 godina
USB Stick 128GB

Ko ce normalan kupit stik koji pise 3MB/s... jel ti znas koji je pain to napunit do tih jadnih 10GB

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

pa neces to radit svaki dan jbt... to mi nije jasno ko naprimjer ono negdje sam procitao kao lik pita preporuku za usb a neki mu odgovara "pricekaj jos,pa uzmi USB 3.0) ,meni brzina nije bitna,prije spavanja stavis na 32gb memory stick da ti snimi 50 filmova i drugi dan imas pun stick sa 50 filmova i to gurnes u tv i gledas iducih 3 mjeseca...

u cemu je problem gurnut stick i dok se probudis vec je gotovo sve?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lunatic1407 kaže...

pa neces to radit svaki dan jbt... to mi nije jasno ko naprimjer ono negdje sam procitao kao lik pita preporuku za usb a neki mu odgovara "pricekaj jos,pa uzmi USB 3.0) ,meni brzina nije bitna,prije spavanja stavis na 32gb memory stick da ti snimi 50 filmova i drugi dan imas pun stick sa 50 filmova i to gurnes u tv i gledas iducih 3 mjeseca...

Nadam se da su filmovi koje planiraš gledati loše video kvalitete, inače se neće moći dovoljno brzo učitavati da bi ih "streamao" s tako sporog USB sticka  Smijeh

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

mislim da ce to biot u redu,imam sad trenutno za testiranje neki sandisk od 1gb ,pa sam testirao filmove i radi bez greske...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

mislim da je njemu 24mb/s brzina citanja kolko sam prozujo na netu--.a gle sto se tice tog 128gb....ak bas ne bude valjao,kupit cu za 250kn 16gb u ADM-u i bok

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

S tim da pazi, hoće ti 2-3mb biti dovoljno brzo za snimanje direktno filmova?

Recimo ja sa svojim NotOnlyTv digitalnim prijemnikom koji isprogramiram i stavim USB

stick, snima bez problema, ali 2-3mb bi bilo preusko grlo, vjerovatno bi pucala slika...

A snima u MPEG2 640*480 rezolucije, što nije malo...

Računaj si bitrate filma + bitrate glazbe * rezolucija pa kompresija, pa koliko MB ispadne po sekundi.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
USB Stick 128GB

Stvarno ne razumije zašto ne uzeti 8gb u hrvatskoj za 150kn i uštedjeti puno vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Lunatic1407 kaže...

Koja tri mjeseca, reko sam ti da su ti stikovi defektni, da moze drzat podatke 2 dana, mjesec dana ili 15 min. Pokvareni su, ne rade, kuzis!?

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

S tim da pazi, hoće ti 2-3mb biti dovoljno brzo za snimanje direktno filmova?

Recimo ja sa svojim NotOnlyTv digitalnim prijemnikom koji isprogramiram i stavim USB

stick, snima bez problema, ali 2-3mb bi bilo preusko grlo, vjerovatno bi pucala slika...

A snima u MPEG2 640*480 rezolucije, što nije malo...

Računaj si bitrate filma + bitrate glazbe * rezolucija pa kompresija, pa koliko MB ispadne po sekundi.

Nisam te bas shvatio jer imas dosta gramatickih pogresaka lol ...

da je recimo brzina citanja 5mb/s to mi je cisto dovoljno za gledanje filmova preko usb sticka,trenutno testiram sa sandiskom od 1gb,pa trazim na netu kolika mu je brzina citanja

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Lunatic1407 kaže...

Koja tri mjeseca, reko sam ti da su ti stikovi defektni, da moze drzat podatke 2 dana, mjesec dana ili 15 min. Pokvareni su, ne rade, kuzis!?

ma odkud tebi da su defektni,ne pricaj gluposti,frend je kupio 32gb (stvarne kolicine 4gb) i ima ga vec 2 mjeseca i radi normalno

17 godina
USB Stick 128GB

Lucky him...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

izgleda da cu kupiti danas neki od 8gb jer vidim da su brzi od 16gb,samo gledam koji,ovaj corsair je dobar read 33mb/s write 16mb/s

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
USB Stick 128GB

To ti je tako na papiru ili mu je to jednostavno peak performansi...

U stvarnosti ocekuj 20 - 30% losije performanse...

Po meni bestbuy su sada 16GB modeli...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

To ti je tako na papiru ili mu je to jednostavno peak performansi...

U stvarnosti ocekuj 20 - 30% losije performanse...

Po meni bestbuy su sada 16GB modeli...

Moje iskustvo sa usb stickovima kaze da obicno imaju bolje performase od deklariranih i da nemaju nikakvih peakova nego se transfer odvija konstantnim brzinama. znaci hraf u hd-tachu ili tako nekom programu ti je ravna crta. 

15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

npr koji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

mozda jesu best buy al su smece po meni...evo recimo ovaj USB 16GB Kingston, Data Traveler 100 Black read 10mb/s write 3mb/s... rade kupim 8gb koji ima trostruko vece performanse

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lunatic1407 kaže...
Don Kihoty kaže...
Lunatic1407 kaže...
lordlojkus kaže...
Lunatic1407 kaže...

al opet kad pogledas,130kn pa i da 8gb dobijes ti si u +-u .tako kako god bilo meni se isplati kupit 128gb za 130kn,nek dobijem 8gb ja prezadovoljan,a i btw opet mozes tuzit lika,refundirat lovu od paypala i to bi znacilo da si jos zaradio na kraju krajeva taj isti mos prodat u oglasniku nekom mulcu za 300,400kn, tako da sve u svemu je to dobra stvar,a za sve ostale kojima je to smijesno they can kiss my shiny azz...

Gledaj, radije ti nađi neki normalni USB na kojem je definirano da je 8GB i na miru si. Možda je taj od 128GB baš onakav kakav je Don Kihoty stavio. Cool

don kihoty je..... necu bezveze opet kartone dobivat,fora je dobra...ali za njega je to glupo, ali frend kupuje po 32gb za 100kn preko e-baya (stvarne kolicine su 4gb) i prodaje po 150kn mulcima...a stick uredno radi.tako da ak meni dode 8gb ja sam prezadovoljan,takav nigdje u hrv neces dobiti za 130kn,a negdje sam na e-bayu procitao da je frajer kupio taj od 128gb i da je stvarne kolicine 32gb i naravno da se lik nije zalio jer nadi ti druskane stick od 32gb za 130kn.a opet pogledaj koliko je ljudi kupilo na e-bayu taj stick pa vidi koliko ih se zalilo a koliko ne,sve to govori o ljudim koliko su.... kad bi za 130kn htjeli imati cijeli svemir ,stvar je u glavi,ak ti nisi sa 32gb (za 130kn) zadovoljan nesto nije u redu s tobom - to je prva teorija , a druga je ponavljam imas resolutioncentar i mozes ako javis na vrijeme u roku 45 dana lijepo zaliti se i paypal ce ti refundirat lovu, tako da ni u kojem slucaju se nemos sje.... jedino se ljudima neda gubit vrijeme na takve stvari koje dugo traju,pa je za to njih odma bedastoca , a neki su vidjeli pametnije stvari u svemu tomu.ko i za vrijeme komunizma,ko je imao nesto u glavi bilo mu je super.da kihoty-a stavis u vrijeme komunizma predpostavljam da bi rekao kako je to bedastoca i da se stvari trebaju mjenjat "nabolje" i da je vrijeme kapitalizma haha

Čuj, ono gore nije šala, nego zapravo prodani 32GB "USB stick" sa eBay-a...

Što se mene tiče, ja bi jedino preko paypala kupovao sa sigurnih izvora, za koji znam da nemoram plaćati

poštarinu, i da će mi slati "as gift", a to je Deal Extreme.

http://www.dealextreme.com/

pa ok ,ali postoji res.centar i lijepo refundiras lovicu,jer nebi e-bay opstao da se tako mulja na njemu,you can full some people at some time,but u cant full all the people at all the time... :)

Hehehe :)

"Ti možeš potpun/cijeli/pun neke ljude određeno vrijeme, ali ne možeš potpun/cijeli/pun sve ljude cijelo vrijeme" :)

Valjda si mislio na *fool* ? Izlanuo se

15 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

:) da fool = full :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
15 godina
protjeran

Lunatic je stvarno na drogama... 55 accova, svaka 2-3 dana banako...

Ccc...

Al neka, mlad je, naučit će... Ne vari majstor sa 25 godina isto, kao šta vari majstor sa 25 godina iskustva u varenu...

Al neka, trudi se, želi nešto al ni sam ne zna šta...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
neaktivan

Majstoru koji zavaruje 25 godina vec lagano odlazi ruka

17 godina
Pero Dinamit kaže...

I da nije fake, dok napuniš tih 128GB treba ti cijeli dan jer su to sigurno toliko spori stickovi da ti otpadne sva kosa dok nešto kopira.

U Kini 32 GB kosta 4 dolara a pise i kopira 700 kilobajta po sekundi. Pa ti sada napuni :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
15 godina
protjeran
Glamdring kaže...

Baš suprotno. S jednom rukom vari savršeno ravno, a sa drugom drži pivu i cigaretu...

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
Glamdring kaže...

Baš suprotno. S jednom rukom vari savršeno ravno, a sa drugom drži pivu i cigaretu...

Kihoty pobro sam ja sve kartone zbog tebe,jer si bas dobro pogodio aka sa svojom personalnoscu.Nego dosta svade,evo da kazem svima - nesto sam se i ja zapalio kao i sa ostalima sto se tice ove teme kad su svi pricali kako je najbolje uzeti sto brzi usb stick i tako da sam zamalo ispo glup tamo gdje sam kupovao i uzeo 8Gb Corsair Survivor...za citanje filmova preko usb-a je cisto dovoljno 1Mb/s ...tako da sam ja uzeo Kingston Traveler od 16Gb s losijim performansama od Survivora ali duplo vecim kapacitetom,a razlike samo u 20kn ...Survivor ima brzinu citanja 33mb/s ,a pisanja 16mb/s ...Kingston Traveler 16Gb brzina citanja je 10mb/s , a pisanja 3mb/s (tako pise na netu) s tim da mi treba 76s da film od 700mb stavim na USB,a sa USB-a na comp isti takav snimi za 30s

17 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

Sve je u redu dok prebacujes filmove, ali probaj prebacivat veliki broj manjih fajlova, recimo matlab portable^^.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glamdring kaže...

Sve je u redu dok prebacujes filmove, ali probaj prebacivat veliki broj manjih fajlova, recimo matlab portable^^.

pa meni iskljucivo taj stick treba za pohranu filmova,tako da filmove mogu preko telke gledat na usb stick....sad sam snimao,700mb snimi za 60s....oko 12,13mb/s je brzina pisanja ,a citanja je oko 25mb/s ...ne znam zasto za taj pise na netu da je read 10mb/s,write 3mb/s...ja isprobao i ok je sve...tak da ne znam,jedina primjedba na stick je da mu treba oko 10,20 sec da ga pc prepozna (za razliku od sandiska)...

15 godina
protjeran

LoL dobio sve kartone zbog mene... Cool

Onda je i tvoja mama kriva zbog tvojih loših ocjena u školi.

Shvati, svaki forumaš je pojedinac i sam odlučuje šta piše, i o svojoj sudbini.

Nisam te ja tjerao da radiš multije i pričaš gluposti...

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/asrock-bios/50722.aspx?page=0&jumpto=847224&sort=asc&view=flat

Nisam ja kriv što si lijena guzica pa ne znaš uzeti manual što si dobio uz ploču,

i pročitati ga, ili koristiti PDF + google translate, ako ne razumiješ engleski...

Žišku? Ma žišku ti moj racku...

15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

LoL dobio sve kartone zbog mene... Cool

Onda je i tvoja mama kriva zbog tvojih loših ocjena u školi.

Shvati, svaki forumaš je pojedinac i sam odlučuje šta piše, i o svojoj sudbini.

Nisam te ja tjerao da radiš multije i pričaš gluposti...

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/asrock-bios/50722.aspx?page=0&jumpto=847224&sort=asc&view=flat

Nisam ja kriv što si lijena guzica pa ne znaš uzeti manual što si dobio uz ploču,

i pročitati ga, ili koristiti PDF + google translate, ako ne razumiješ engleski...

Žišku? Ma žišku ti moj racku...

kihoty daj se makni molim te,stvarno mi ti ne trebas u zivotu,sam se makni od ove teme i odi si kupi zivot

14 godina
neaktivan
USB Stick 128GB

Za stick sam čuo, pa proguglo, pa naručio, pa dobio za svega 18USD

Malo sam bio skepti na prvi pogled, jer su još s Ebay-a poslali poruku da su item skinuli sa liste

digo sam CASE i majstor je odgovorio a drugi dan stigo STICK

1. Pakiranje- čovjek bi reko orginal, što i jest, vidim neki ga majstor prodaje  na njuškalu za 4oo kn a drugi još veći majstor za 750kn,  ali ima još većih majstora koji to će da kupe

2. Otvorio- i - RADI, cjelovitih 128GB u exFat formatu na XP-u, a 7ci se može formatirati u NTFS

3. Brzina - preko WC - cjelih 900kb/s - za is...dit brzo,  ono brzo za poludit, ono štaviš kopirat i odeš u Ameriku i tamo odživiš pa se vratiš u penziju a ono još kopira

4. Primjena - neznam - primam prijedloge

5. Savjet - ako imate viška 18USD a htjeli bi zadiviti neku mlađahnu studenticu i zovnuti je u svoju gajbu na pićence i da pokažete zvijer od 128gb

evo to ti bilo to

nadam se da sam pomogo 

želim sreću i miru u svijetu

5 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice