Koja memorija za Asrock x58 extreme?

poruka: 5
|
čitano: 2.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav svima...problemi s memorijom...sastavio konfu...stigla, odma frka...plavi ekrani nasumice, jedva instalirao win 7 64, onda opet problemi...inace, i7 950, asrock x58 extreme, gtx 460, 2x wd caviar black 1 tb, corsair 650 tx, dell u2410......i memorija g-skill 10666, ddr3, cl9-4gbrl (2x2GB)...3 identična kita...radi malo ok, onda opet BSOD, ispremiješao sve kombinacije pločica, u nekoj radi, u nekoj ne, ali nikako svih 6 zajedno...inace na g-skill sajtu kaze da je ova memorija ( http://www.gskill.com/products.php?index=225 ) samo za p55 chipset, a ne x 58...valjda je samo testirana za ovu prvu, a drugu ne?...ne kužim...jel to vazno?...valjda su ove x58-ice preosjetljive..ne znam...uglavnom,treba mi kombinacija od 12 GB, po mogucnosti 1333 mhz, mozda 1600...samo da provjereno radi na ovoj ploči...ne planiram OC...corsair xms3, dominator ili ova nova vengeance...ili neki drugi g-skill......btw, u servisu dijagnostika kaze da je najvjerojatnije RAM nekompatibilan, MB radi, proc radi, svaki stick memorije radi na memtestu, ali na mojoj ploči ne....eto, puno bi mi značila brzinska pomoć...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina

Evo ovdje popis podržanih memorija.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Koja memorija za Asrock x58 extreme?

eh,znam...QVL...ali pokusavam skuzit od ovih g-skill i corsair kombinacije od 12 Gb...u linksa,adm-a i/ili nekih (pozeljno)brzo nabavljivih u HR... 1333mhz...ne bih veci takt...ali svejedno thx

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koja memorija za Asrock x58 extreme?
Ja sam frendu stavio kingstone hyperx i radi kao sat(svicarski) :-)
My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice