LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.680
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
Moze mala pomoc? Imam novi G4, sad me zezaju neke aplikacije, npr. Kad udjem u imenik i zelim kliknuti na osobu u imeniku da vidim broj, pise mi da su potrebna nekamva dopustenja prostora za pohranu i onda me odvede u postavke precrtavanja raznih aplikacija preko drugih. Ne kuzim u cemu se tu radi, to me trazilo za nekoliko razlicitih zadataka a ne razumijem sto tocno moram napraviti?
I am spoderman

0 0 hvala 0
10 godina
lena spody kaže...
Moze mala pomoc? Imam novi G4, sad me zezaju neke aplikacije, npr. Kad udjem u imenik i zelim kliknuti na osobu u imeniku da vidim broj, pise mi da su potrebna nekamva dopustenja prostora za pohranu i onda me odvede u postavke precrtavanja raznih aplikacija preko drugih. Ne kuzim u cemu se tu radi, to me trazilo za nekoliko razlicitih zadataka a ne razumijem sto tocno moram napraviti?

Mislim da moras podesiti dopustenja za aplikacije: Postavke - Standardno - Aplikacije - pa one tri tockice u gornjem desnom kutu - Konfigurirajte aplikacije - Dozvole aplikacije

pa si tu pogledaj koja app ima gdje pristup.

14 godina
neaktivan
Sosed kaže...
Imate li info. gde su poizvedene vase maticne ploce, koje toliko crkavaju ili od kud su dosli vasi telefoni(drzava)?

Nema veze gdje su proizvedene, nego koje god i mjesec su napravljene. Vecina od koja pocinje sa 502-507 se u vecini slucajeva pokvare. 

Tako da trazi koje pocinju sa 602 itd. najnovije 608 su sada (tu sam ja dobio ganc novu)

9 godina
neaktivan
Nisam toga pitao ali ipak ti hvala na trudu.
11 godina
Frendu dali ima 2 tjedna 608, jutros mu izgorila.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sam od sebe ili je igrao igrice ili snima itd ?
17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...

Bez obzira na sve iapk mislim da nije smjela pregorjeti.

14 godina
neaktivan
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Da slazem se svakako...a nis budemo vidjeli, javi kaj su frendu napravili tj jel dobio novi mob ili samo maticnu ponovo

11 godina
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Da slazem se svakako...a nis budemo vidjeli, javi kaj su frendu napravili tj jel dobio novi mob ili samo maticnu ponovo

Odobrili mu zamjenu za drugi mob u operatera gdje je kupio.

17 godina
neaktivan
thebatman kaže...
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Samo je pitanje hoće li moći dobiti dostatan uređaj, a da ništa ne nadoplati. Ja gledam u Eronetu gdje sam ja, ako mi se nešto slično dogodi, neću imati mogućnosti uzeti dostatan uređaj, a da ništa ne nadoplatim. I te razlike u cijenama su dosta velike.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 11:17 (Mandak).
15 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Pozdrav kupio sam preko oglasnika LG-G4 star oko godinu dana, sa godinu dana još garancijom, sve radi super samo me zanima dali je to toliko loša baterija na tom mobitelu ili kod mene ta baterija ne valja.

Baterija mi izdrži pola dana na 3g, a koristim samo viber svijetlo na automatski.

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
rappy kaže...

Pozdrav kupio sam preko oglasnika LG-G4 star oko godinu dana, sa godinu dana još garancijom, sve radi super samo me zanima dali je to toliko loša baterija na tom mobitelu ili kod mene ta baterija ne valja.

Baterija mi izdrži pola dana na 3g, a koristim samo viber svijetlo na automatski.

Loša baterija. Prosjek je oko 3h SOT. Meni je malo skocilo s azuriranjem na V20g pa sad imam oko 4h SOT.

11 godina
Mandak kaže...
thebatman kaže...
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Samo je pitanje hoće li moći dobiti dostatan uređaj, a da ništa ne nadoplati. Ja gledam u Eronetu gdje sam ja, ako mi se nešto slično dogodi, neću imati mogućnosti uzeti dostatan uređaj, a da ništa ne nadoplatim. I te razlike u cijenama su dosta velike.

U TELE2 su mu dali LG V10 za njega, bez ikakve nadoplate.

17 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Evo i moj crko.

Malo sam ga intenzivnije koristio, jer sam bio na putovanju i crk.

Trigger je bio copy/paste :D

Imate kakvu preporuku servisa u Zg?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Narucio sam novu bateriju danas idem po nju, pa cu vidit jel ovo je uzas nista ne radim na mobitelu a baterija se prazni ko luda.
Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
17 godina
neaktivan
thebatman kaže...
Mandak kaže...
thebatman kaže...
INKOGNITO3 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

U TELE2 su mu dali LG V10 za njega, bez ikakve nadoplate.

To već može stati. Kad bi tako bilo u Eronetu, sve O.K.

15 godina
neaktivan
majkell kaže...

Evo i moj crko.

Malo sam ga intenzivnije koristio, jer sam bio na putovanju i crk.

Trigger je bio copy/paste :D

Imate kakvu preporuku servisa u Zg?

Pa sta je ovo ljudi... Samo u ovoj temi se javilo 500 ljudi kojima je crko G4. Ovo sto se desava je strasno, a uredjaj je po svim karakteristikama odlican.

14 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

mom frendu isto crko mob, rekli mu ovisi koja je generacija moba ako je među prvima vjerovatno je defektan, u tele2 isto je dobio v10 umjesto g4 (mogo je huawei)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Brat kupio prošli petak G4. Jučer krepo i ne pali se.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
LG G4 - Rasprava

pa dobro, kako da natjeram svoj da crkne da dobijem novi v10 ? 

dok je jos pod garancijom

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 12:18 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Jel daje agramservis bas zamjenski? Ili to mora ici preko operatera ako je kupljen kod njih? 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
digitall kaže...

pa dobro, kako da natjeram svoj da crkne da dobijem novi v10 ? 

dok je jos pod garancijom

Ova ti je dobra.

13 godina
Samoga koristi pojačano, snimaj 4k non stop, daj nekom nek ga maltretira igrama i brzo će 😂😂

Šalu na stranu, imam 603, uzeo ljetos u tele2 i malo me boli sad kad cujem da mjenjaju za V10 :)

No dobro imam jos dosta garancije, bude bilo V20 dok moj krepa :)
10 godina
LG G4 - Rasprava

e pa mozda je to problem sto ne snimam 4k video nikad, i nikad ne igram igre...

mozda zato vec godinu dana moj 505 radi bez greskice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nema toliko veze sa igranjem i snimanjem, moj primjer da je u mirovanju samo crknuo
17 godina
neaktivan
INKOGNITO3 kaže...
Nema toliko veze sa igranjem i snimanjem, moj primjer da je u mirovanju samo crknuo

Da, slažem se. Čitao sam po našim i stranim portalima da jednostavno crkne bez obzira je li uređaj bio opterećen ili ne.

13 godina
neaktivan
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

Da, slažem se. Čitao sam po našim i stranim portalima da jednostavno crkne bez obzira je li uređaj bio opterećen ili ne.

moj je riknuo dok sam listao instagram...ak je to veliko opterećenje onda ne znam

9 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

I dok je mobitel opterećen on ne smi krepat/crknu/izgorit, zašto ima te opcije kad bi krepao/crkno/izgorio?

Najbolje nokiu 3310 uzet, jer šta got ima LG g4 ne smiješ koristit?! Smiješno.
Non-stop, igram igre, snimam kako kad i slikam. On se grije, mene ne briga dok mu traje garancija. 

Jedino pred punjenje ako je vruć mobitel pustim par minuta dok se ne oladi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bzvz92 kaže...
Mandak kaže...
INKOGNITO3 kaže...

moj je riknuo dok sam listao instagram...ak je to veliko opterećenje onda ne znam

Da. Slažem se.

17 godina
neaktivan
pješak kaže...

I dok je mobitel opterećen on ne smi krepat/crknu/izgorit, zašto ima te opcije kad bi krepao/crkno/izgorio?

Najbolje nokiu 3310 uzet, jer šta got ima LG g4 ne smiješ koristit?! Smiješno.
Non-stop, igram igre, snimam kako kad i slikam. On se grije, mene ne briga dok mu traje garancija. 

Jedino pred punjenje ako je vruć mobitel pustim par minuta dok se ne oladi.

Da. Potpuno si u pravu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice