LG G4 - Rasprava

poruka: 2.288
|
čitano: 519.356
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G4 - Rasprava
ocean77 kaže...

Evo dva primjera fotki sa S6E (Isocell) bez blica na sobnoj rasvjeti.

Nisam sinoč stigao stavit slike...zeznula me Ikea...

Slike su ti odlične i to još na AUTO postavkama...i sad će netko reći da slike ne valjaju. Potrudit ću se danas stavit slike...

16 godina
LG G4 - Rasprava

Mi moze netko rec gdje kupiti dobar wireless punjac... I dali uopće ima kakve razlike u brzini i kvaliteti izmedju "dobrog, brendiranog i skupog" punjaca i onog za par dolara s eBay-a? 

TiONiO

0 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Evo pridruzujem se ekipi i na g4 temi :), kupio g4 od kolege iz prijasnjih postova. Citamo se :)

ja

10 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Kakva je koza? Vidim da je kolega koji ti je prodao bio zadovoljan s njom :)
youtube.com/mislavbusic
13 godina
EchoOne kaže...
Kakva je koza? Vidim da je kolega koji ti je prodao bio zadovoljan s njom :)

:) Eh. Nek to odgovori taj kolega koji je prodao. (salim se)

-Ukratko, kad nekome nesto prodajete -- prodajete komplet ili napisete da nesto fali (ne kazem nista protiv kolege, samo kazem kako ja prodajem)

- Znaci sve sto je bilo u pakiranju ja se uvijek porudim od prvog dana sacuvati da kupac koji od mene kupi ima isti dozivljaj kao i ja i da nije nicime zakinut i da ima 12 mjeseci garancije barem

:) posto cu i ja jednog dana prodati ovo, moram kupiti kozni poklopac pa cu ga takvog i prodati iducem kupcu (kad za to dodje vrijeme)

ja
17 godina
LG G4 - Rasprava

Cekaj malo prodao ti je mob bez koznog poklopca i imas samo onaj plasticni sto se dobije ...nekuzim post?

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dečki bitan je mob a ne poklopac 

13 godina
4mal kaže...

Cekaj malo prodao ti je mob bez koznog poklopca i imas samo onaj plasticni sto se dobije ...nekuzim post?

Dobro si skuzio post :)

Nije mi uopce bitan poklopac jer ga 99% necu ni koristiti. Samo gledam kad ga budem prodavao da imam sve uz njega

EDIT: evo i ja citam post i mislim si: WTF sta je ovaj pisao( ja, jel) :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 15:28 (bender_007).
13 godina
neaktivan
Pa covjek si ostavio poklopac ko uspomenu na G4, a mozda ce mu i koristit za neki drugi mob koji ce sad kupit :P
youtube.com/mislavbusic
12 godina
4mal kaže...

Evo mene :)

Poklopac sam prodao zasebno prije moba pa je ostao plasticni sa mobitelom, zato sam mu prodao po povoljnijoj cijeni nego ostali uređaji u oglasima.

Ali kao sto je iznad receno, bitan je mob a ne poklopac.

Ja sam na njemu koristio silikonsku masku tako da kakav je osjecaj koze., iskreno fora je sve to ali nije neki super ultra doživljaj kao kad diras neki kozni naslonjac i slicno..

bender svaka čast ako ces za iduceg kupca nabaviti koznu masku i trositi pare na to, jer dok ga budes prodao past ce cijena G4,ali ako te to ispunjava onda Okei. Mislim,ja sam ti u oglasu rekao sta ide uz mob i to sam ti i dao,nisam si ga ostavio haha pa kak bi ga mogao koristit na drugom mobu? :P

Inace uzeo sam Xperiu Z3, bas mi stigla danas tako da se nadam da ce biti bolji po pitanju baterije od sad bivseg G4 i S6,bar u rangu G2.

P.S jesi stavljao neki drugi custom rom na G4 vec ili si ga ostavio onakav kakav je?

LG G4 32GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 17:13 (mp3david).
13 godina
neaktivan
LG G4 - Rasprava

Google je pustio Android 6.0.1 zasad samo sigurnosne zakrpe i sitna poboljsanja.

Za G4 cemo jos pricekat jer ide na Nexus prvo...

Intel Core™ i7
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
mp3david kaže...
4mal kaže...

Evo mene :)

Poklopac sam prodao zasebno prije moba pa je ostao plasticni sa mobitelom, zato sam mu prodao po povoljnijoj cijeni nego ostali uređaji u oglasima.

Ali kao sto je iznad receno, bitan je mob a ne poklopac.

Ja sam na njemu koristio silikonsku masku tako da kakav je osjecaj koze., iskreno fora je sve to ali nije neki super ultra doživljaj kao kad diras neki kozni naslonjac i slicno..

bender svaka čast ako ces za iduceg kupca nabaviti koznu masku i trositi pare na to, jer dok ga budes prodao past ce cijena G4,ali ako te to ispunjava onda Okei. Mislim,ja sam ti u oglasu rekao sta ide uz mob i to sam ti i dao,nisam si ga ostavio haha pa kak bi ga mogao koristit na drugom mobu? :P

Inace uzeo sam Xperiu Z3, bas mi stigla danas tako da se nadam da ce biti bolji po pitanju baterije od sad bivseg G4 i S6,bar u rangu G2.

P.S jesi stavljao neki drugi custom rom na G4 vec ili si ga ostavio onakav kakav je?

Sve 5 :), ali na kutiji bode u oci ono "leather, black, genuine" :)

Sta kad me kupac pita: "di je poklopac?" :)

Tako da, da, za iduceg kupca cu kupiti poklopac jer zelim da kupcu bude kao i meni.

:) Da, cim sam dosao kuci sam stavio twrp, root, brickao. Restorao. Stavio 6 ponovno, pa twrp pa custom rom :)

ja
12 godina
Kazes mu da nisi dobio :D

I kakvo je stanje sa baterijom,koliko imas on screen?
Xperia Z3 16GB Black
13 godina
mp3david kaže...
Kazes mu da nisi dobio :D

I kakvo je stanje sa baterijom,koliko imas on screen?

Screen ona cca 4 i kusur ali na 30 i kusur sati (sve zavisi kad ga punis, naravno da ces imati vise kad ga navecer ne punis nego istekas kad ides spavati)

Da se nadovezem, da ne misli netko da je mene kolega zavaljao, ne..uredjaj je super, sve 5 :), ja zadovoljan. Nije bila nikakva dilema uopce :)

Probaj jednom vratiti na 5.1 posto sam od par ovdje cuo da je "bilo bolje" :) pa da vidim i ja

ja
11 godina
neaktivan
Gdje ima za kupiti koznih poklopaca? Osim na ebayu. Ima li u servisu?

0 0 hvala 0
10 godina
vucin_apostol kaže...
Gdje ima za kupiti koznih poklopaca? Osim na ebayu. Ima li u servisu?

ja kupio preko njuskala i super sam zadovoljan u odnosu na onu original plasticnu, bas imas skroz drugaciji filing u ruci, nekako je ugodnije, ljepse, ima bolji grip u ruci tj. manje se klize..  svakako ne volim nikakve maskice i zastite tako da mi je ovo super

i ako se kroz neko vrijeme pohaba kupim drugu za 100-150kn i super, toliko kosta i neka bolja zastita..

11 godina
neaktivan
Znam kakvi je feeling, imam takvi pokopac. Ali mi se malo izništio, pa si pikiram novi.
17 godina
Evo i mene u klubu. Prvi dojmovi su odlični. Fotoaparat je najbolji što sam do sad imao prilike isprobati na mobitelima. Nadogradio na Marshmallow i lag praktično ne postoji. Jedino me malo brine potrošnja ali i prije kupovine sam vidio da SOT nije za pohvalu. Standby je noćas bio pristojan. Otišlo je svega par posto baterije. Ali ionako sam planirao uzeti dodatnu bateriju jer mi je ta kombinacija odlično funkcionirala na Note 3. Jedan od razloga zašto nisam završio na S6. :)

1 0 hvala 0
11 godina
Sil kaže...
 Nadogradio na Marshmallow i lag praktično ne postoji. 

Lag nije postojao ni na Lolipopu.

13 godina
Za sve koji imate probleme sa wifi-em na 6.0 samo javiti ISP-u da stavi novi ruter i sve 5. Evo zamjenili ZTE sa SPEEDPORT-om i nakon 2 tjedna zezancije, čitanja brdo članaka na netu, podešavanja svega i svačega na ruteru i mobu..problem riješen. I apkikacija DNSet ide na uninstall, koja mi je do sada taj problem riješavala.
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

jeli taj speedport podrzava vdsl

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Da, ja imam VDSL 30/5
Luc
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LG G4 - Rasprava

Bezveze ruter mjenjat radi propusta koji nisu mogli odmah riješit, a nadam se da će izbacit neku zakrpu, a vjerojatno će i bit alternativno rješenje...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
LG G4 - Rasprava

Alternativno riješenje je spomenuta aplikacija...a zakrpe ne bude..jer Google tvrdi da se ISP-ovci trebaju prilagoditi.

Problem je krenuo već sa lolipop-om,i nastavio se na 6.0.

I nije vezano za G4, Nexus ima ogromne probleme s tim od kada je prvi dobio 6.0.

Luc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
LG G4 - Rasprava

Da li netko koristi quick charge punjač? Može i preporuka za nekakav model koji nam je dostupan (ebay, njuskalo..)

0 0 hvala 0
13 godina
Sil kaže...

Da li netko koristi quick charge punjač? Može i preporuka za nekakav model koji nam je dostupan (ebay, njuskalo..)

Koristim, na g3 mi i nije puno znacio ali na g4 i pise da je quickcharger spojen, aukey :)

OVAJ

ja
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 13:49 (bender_007).
17 godina
Za koliko ti se otprilike napuni?
11 godina
Luc989 kaže...
Za sve koji imate probleme sa wifi-em na 6.0 samo javiti ISP-u da stavi novi ruter i sve 5. Evo zamjenili ZTE sa SPEEDPORT-om i nakon 2 tjedna zezancije, čitanja brdo članaka na netu, podešavanja svega i svačega na ruteru i mobu..problem riješen. I apkikacija DNSet ide na uninstall, koja mi je do sada taj problem riješavala.

Kako se taj problem manifestira?

Ja imam G4 i nemam apsolutno niti jedan problem sa wi-fi i svojim routerom, a isto sam na 6.0 vec 2 tjedna...da nesto ima vec bih primjetio.

17 godina

Također moram reći da na četiri različita rutera nemam problema. Malo mi je to čudno kod ostalih.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2015 13:30 (igy).
13 godina
Sil kaže...
Za koliko ti se otprilike napuni?

Mogu reci otprilike kakvo je stanje, znaci za 10 min (bio je negdje na 33% je napunio na 53%, to su 20% znaci) uz cackanje.

To je problem kad stalno cackam :)

ja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice