STIGAOOOOOOOOOOOOOOO...skida se :) dobro dosao silent mode <3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li se više isplati uzeti lg g3 32/3 gb ili lg g4??? da li je velika razlika u telefonima, u radu telefona i fludinosti, vidim da je sada za lg g3 izašao i MM , u BiH LG G4 je skuplji 70 eura, pa kada jednom uzimam telefon da ga uzmem i da mi moze biti 2-3 godine
Ja zivim u BiH..e sad posto vidim da je u Hrvatskoj dosao update za 6.0, a u BiH jos nije ja sam mislio pokusat kad predjem granicu i spojim se na wifi u hrvatskoj probat pokrenut azuriranje
Sta mislite...hocee li uspjeti???😀😀😉😉
Zašto bi to napravio? Kada ga možeš i flešati bez da si otišao iz sobe. Razlika između njih dva nije velika i definitivno se ne isplati davati tih 70€ više za 4.

Poslao sam G3 na servis da mi zamjene okvir radi onih pukotina na ic portu i mikrofonu, ali majstor mi to nije htio napisati pod opis kvara, nego pod: uočena oštećenja prilikom preuzimanja uređaja. Sad se pitam hoće li mi zamjeniti?
Poslao sam G3 na servis da mi zamjene okvir radi onih pukotina na ic portu i mikrofonu, ali majstor mi to nije htio napisati pod opis kvara, nego pod: uočena oštećenja prilikom preuzimanja uređaja. Sad se pitam hoće li mi zamjeniti?
Meni je upisao da mi je opaska bila da je rupica na mikrofonu pokidana (tj napuknuce kod mikrofona)
i nadodao je kako kuciste ima ogrebotine
zamijenili komplet prednjicu, dakle i ekran novi :)
nego: ima par stvari koje me smetaju na MM: dakle kad tipkam, pa kad ocu brisat npr 1 rijeci, prije si isao long press na backspace, pa je bio mali delay i onda poceo brisati jednom odredenom brzinom...sad nema delaya i brise FUL brzo, tipa za isti period vremena prije brisao 1 rijec, sad 3-4...imate vi taj problem? se da to negdje podesiti? nisam nasao
jos je nesto bilo, ali sam zaboravio, ocito me nije toliko smetalo kao ovo
da li se više isplati uzeti lg g3 32/3 gb ili lg g4??? da li je velika razlika u telefonima, u radu telefona i fludinosti, vidim da je sada za lg g3 izašao i MM , u BiH LG G4 je skuplji 70 eura, pa kada jednom uzimam telefon da ga uzmem i da mi moze biti 2-3 godine
Po meni idi na G4, nije 70e velika razlika a isplati se.. Kamera je bolja, izrada je nekako bolja, pogotovo ovaj sa kožnim poklopcem i najviše ako ga misliš imati par godina - imati će duži vijek updejta..
Posjedujem lg g3 16gb. Jucer sam napravio azuriranje softvera od 750mb gdje mi sve radi uredno osim kontakata. Kada udem u imenik stalno mi vrti "ucitavanje" i nikako da izbaci popis kontakata. Btw stare sms poruke su ostale gdje od posiljatelja vide samo brojevi, bez imena... Imam uvezene kontakte na v.card ali su od prosle god i nezelim ih uvesti jer na njima nemam novijih brojeva... Moze pomoc.
Zato se prvo napravi backup. Onda update pa vratiš mobitel na tvorničke postavke. Ako brojeve imaš negdje spremljene pukni tvorničke postavke i trebalo bi biti sve ok.

Nisam ga nikada do sada azurirao. Znaci sve mi je ostalo na aparatu, od watsapp poruka, sms, slika na uredjaju, biljeski, precaca web stranica na desktopu, ali jedino kontakte nemogu ucitati?!?!? Kontakte imam izvezene prosle godine preko vcard, ali od tada sam ih dosta novih ubacio i nebi ih zelio vracati na tvornicke jer bi tako te novije izgubio, njih 50ak... To ce mi biti zadnja opcija, samo trazim nesto novo ako slucajno ima da mi moze vratiti ove sve sto su do neki dan bili...
Hvala i pozz...
Tpet09, napravi.
Tpet09, napravi.
evo jucer azurira na 6.0 preko OTA pa me zanima par stvari.
jel triba resetirati na tvornicke ili nije potrebno ako je sve ok jer mi se neda bas?
hoce li alarm normalno zvoniti zbog optimiziranja baterije ili ga treba u postavkama odabrati kao iznimku?
sto im znaci da se precac zakljucavanja zaslona mora resetirati nakon nadogradnje softvera?
i jeli vama isto na lg health aplikaciji ne pise vise broj koraka kraj kilometraze koju ste napravili taj dan i nema onog grafa koji pokazuje kroz sate koliko je pređeno km?
uz to sam primjetia da nema vise opcija za izabrati efekt zakljucavanja zaslona,ali baterija mi se zasad cini izdrzi vise bez punjaca i malo je fluidniji.
jel triba resetirati na tvornicke ili nije potrebno ako je sve ok jer mi se neda bas?
hoce li alarm normalno zvoniti zbog optimiziranja baterije ili ga treba u postavkama odabrati kao iznimku?
sto im znaci da se precac zakljucavanja zaslona mora resetirati nakon nadogradnje softvera?
i jeli vama isto na lg health aplikaciji ne pise vise broj koraka kraj kilometraze koju ste napravili taj dan i nema onog grafa koji pokazuje kroz sate koliko je pređeno km?
uz to sam primjetia da nema vise opcija za izabrati efekt zakljucavanja zaslona,ali baterija mi se zasad cini izdrzi vise bez punjaca i malo je fluidniji.
Preporuča se reset napraviti. Meni alarm nije zvonio sve dok ga nisam stavio u iznimke kod optimizacije. Nekoliko dana nakon što sam prešao na MM alarm mi je zvonio tek nakon što sam uključio zaslon. Otkad sam alarm dodao u iznimke, nema nikakvih problema. U LG Health možeš postaviti da broji korake kalorije i kilometre: Postavke->Profil i cilj->Podešavanje cilja.
Nije velika razlika u cijeni, a ti odluči. G3 sa MM je do jaja mobitel, a G4 će dobivati i noviju verziju. Karakteristike su više manje tu negdje, fotoaparat bolji na 4 iako je odličan i na 3. Ja bi zbog izgleda i manje cijene išao na 3 (što i jesam kad sam uzimao, ali kod mene je razlika bila u stotinama eura)
nego: ima par stvari koje me smetaju na MM: dakle kad tipkam, pa kad ocu brisat npr 1 rijeci, prije si isao long press na backspace, pa je bio mali delay i onda poceo brisati jednom odredenom brzinom...sad nema delaya i brise FUL brzo, tipa za isti period vremena prije brisao 1 rijec, sad 3-4...imate vi taj problem? se da to negdje podesiti? nisam nasao
jos je nesto bilo, ali sam zaboravio, ocito me nije toliko smetalo kao ovo
Briše brzo jebo te, navikni se tetkice
Ja nisam resetirao na tvorničke i sve radi bez greške.
Za optimizaciju neznam jer to ne koristim.
Prečac zaključavanja se restarta, to znači da šta god si imao postavljeno kao zaključavanje (knock code, pin, uzorak) se restarta na ono obično pa trebašš ponovno stavit.
lg health ne koristim pa ne znam
nemogu
Meni je na offical MM baterija puno bolja nego na LP, dosta sporije se troši i u idle-u se ne troši gotovo ništa.
i dalje 30b MM zadnja verzija il je doslo nekaj novo?
30c
valjal šta ovaj MM za lg g3, da li se isplati uraditi update na njega, da li je ista poboljsana kamera i fluidnost u odnosu na lolipop
i da li kada se jednom uradi update na mm ne moze se vise vratiti na lolipop, i šta vi mislite hoce li u budcnosti biti novi nadogradnji za lg g3, poput onog androida m kako sam cuo da se tako zove

Nexus experience, cak i brzi.
Acerbis kaže:
Danas sam stavio cm13 i iskreno ne znam sta sam čekao...mobitel je dan i noć...lag free.. Nema štucanja ni ničeg...kamera ni nije toliko loša koliko sam očekivao...
a ostali bugovi na cm?
citajuci xda temu o cm13 cini mi se da sa svakim novim nightlyem 1 stvar poprave 2 zeznu.
Acerbis kaže:
Danas sam stavio cm13 i iskreno ne znam sta sam čekao...mobitel je dan i noć...lag free.. Nema štucanja ni ničeg...kamera ni nije toliko loša koliko sam očekivao...
a ostali bugovi na cm?
citajuci xda temu o cm13 cini mi se da sa svakim novim nightlyem 1 stvar poprave 2 zeznu.
Koristim CM13 od prvog nightly-a i najveci bug s kojim sam se susreo je black screen after call, odnosno moras stisnuti power button da se ekran ponovo upali da bi mogao prekinuti poziv. Sada je i to popravljeno. Drugih problema nisam imao, a nadogradim na novi nightly svaki dan-dva. Mobitel je lag free i jednostavno za mene je nemoguce da ostanem na stock marshmallow. Nekada se vratim na stock, dam mu priliku ali nije to to. Uporedio sam sa Nexus 5 i ovaj je cak malo brzi.