LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.244.610
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: LG G3 - rasprava
goranbm kaže...

Natrag je zaustavljeno je problem vezan za Launcher , a meni se javlja i prilokm izlaska iz malo više aplikacija od Vibera i gmail-a, kao npr. What's up, facebook, itd. da ne nabrajam. A šogor mi je prije nekih dva tjedna stavio Loli na Note 3 i nije niti jednom imao problem sa time, tako da mi je teško vjerovati da je to baš općenitu problem Google-a ...

Vidio sam i na jednom Samsungu i na jednom HTC-u taj problem (samo je bila na engleskom, odnosno "back has stopped working"). A ja sam imao taj problem samo na V20a, poslije se nije pojavljivala.

Skinuo ovu V20i verziju, flashao telefon... i mauna. Telefon se smrzavao kod paljenja i izbacivao hrpu grešaka. Vratio se na V20p.

10 godina
Eto meni od prvog prelaska na Lollipop se to pocelo dogadati. Mislim da je to bila v20e ali nisam siguran niti je bitno. Ugl svakom nadogradnjom mi je sve isto. Trenutno sam na v20h i dalje imam taj problem. Androidu nije dovoljno pola godine da popravi to... Djabe njihove mogucnosti kad su truli. Sve polovicno daju.. Pozz svima!!
17 godina
LG G3 - rasprava

meni na p draina bateriju duplo brze, back to h !

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4mal kaže...

i meni je nakon flashanja p posisao bateriju, kasnije nakon drugog punjenja je bilo cak i bolje na na h

iako sam kasnije procitao da treba samo ubit google+ koji poludi nakon flasha, pa sisa bateriju..

inace ako nekog zanima aosp rom, trenutno mi je blisspop najjaci, stvarno leti ful glatko, bez ikakvih gresaka, rusenja ili bugova.. za mene nema vise vracanja na stock..

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ekipa jel netko zeli kupiti (za cijenu jednih cevapa) Nilkin bumper case? Crni. Gotovo ne koristen. Kao nov. 

Detalji INBOX. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wh1T3L10n kaže...

Ekipa jel netko zeli kupiti (za cijenu jednih cevapa) Nilkin bumper case? Crni. Gotovo ne koristen. Kao nov. 

Detalji INBOX. 

P.S. Nema vise G3, pa mi bumper ne treba.

13 godina
LG G3 - rasprava

Jel moguće da je G3 kamera u ovakvim uvjetima toliko lošija od one Xperie Z ?

0 0 hvala 0
11 godina

Koliko vidim G3 se trudi pozadinu prikazat i zato diže iso u nebesa. Xperia je fokusirana na jako osvijetljenu scenu u kadru i zato ima mali iso s malo buke.

15 godina
Chriss kaže...

Pozdrav Makarskoj :D

14 godina
dxdandy kaže...

Moze preporuka za neki apk koji je free a mogu mjenjati ikonu baterije, wifi signala i boju istih. Instalirao Clody i moram priznati da mi je onako na prvu skroz ok. Prije toga bio na ChupaChups.

Hvala!

Potrebno instalirati Xposed framework, pa potom G3 Tweaksbox, Nakon toga moguće mnogobrojne izmjene izgleda UI

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2015 9:53 (dabar39).
17 godina
neaktivan
digitall kaže...
4mal kaže...

i meni je nakon flashanja p posisao bateriju, kasnije nakon drugog punjenja je bilo cak i bolje na na h

iako sam kasnije procitao da treba samo ubit google+ koji poludi nakon flasha, pa sisa bateriju..

inace ako nekog zanima aosp rom, trenutno mi je blisspop najjaci, stvarno leti ful glatko, bez ikakvih gresaka, rusenja ili bugova.. za mene nema vise vracanja na stock..

Koji app koristiš za daljinski ako ga uopće koristiš ? ovaj od Lga na stocku mi je definitivno najbolji i neznam dal ima adekvatna zamjena.

10 godina
korg11 kaže...
digitall kaže...
4mal kaže...

Koji app koristiš za daljinski ako ga uopće koristiš ? ovaj od Lga na stocku mi je definitivno najbolji i neznam dal ima adekvatna zamjena.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/app-quickremote-port-aosp-t2929146

13 godina
thebatman kaže...

Koliko vidim G3 se trudi pozadinu prikazat i zato diže iso u nebesa. Xperia je fokusirana na jako osvijetljenu scenu u kadru i zato ima mali iso s malo buke.

Jasno mi je zašto odnosno kako je došlo do toga, al opet, frustrira kad u takvim uvjetima toliko podbacuje...

Primjetio sam to i prije, npr. osvijetljena crkva navečer, totalno gubi detalje/isprana stvarnost.

Znam da se to riješi manualnim postavkama al na stock-u ih nema, zasad.

A bilo bi dobro da na automatici to malo bolje prolazi.

BlackEagle kaže...
Chriss kaže...

Pozdrav Makarskoj :D

Pozdrav! Pozdrav! :D

Deep baš sinoć otvorio svoja vrata :)

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Imate li kakvu preporuku za IR Remote, sa ovom LG stock imam nekih poteškoća, npr. imam neko kućno kino, i mogu samo pojačati-smanjiti zvuk, mode promijeniti, paliti/gasiti pause/stop i premotaj opcije.

Ni jedna ne može da promijeni radio stanicu, daljinski nije u funkciji, tako da bi mi ovo dobro došlo..
Ili je moguće na ovoj od LG-a u postavkama šta od opcija još uključiti??

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ima li tko apk a da radi od XCam LG settinga za LG G3 ili link ?

Thx !

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
iDelete kaže...
Cemu taj lol? Mislim da ne citas sto sam napisao ili si pravi lol. Napisao sam nadogradnje nema od strane Androida. A sad da ti prevedem na HRVATSKI. Nisam definirao koju inacicu nadogradnje (5.0.1, 5.1, 5.1.1) bi htio jer mi je tako svejedno, samo hocu da isprave neke gluposti. A to sto kazes da se ti uredaji pregrijavaju na tim novim nadogradnjama e to je sramota za Android. Znaci umjesto da poprave gluposti oni su jos pogorsali stvar. E to ti je razlog zasto sam opet razocaran Androidom... Sad su izbacili M a ni ovaj nisu sredili. Samo da bi pratili iOS (sto se tice nadogradnji) na godisnjoj bazi i izdali novi OS. E ali razlika je sto se ne mogu mjeriti sa iOS-o po pitanju nadogradnji. Kod njih kad se otkrije bug, budi siguran da ga sigurno odmah i rjesavaju i barem kroz mjesec dana ga pustaju i gdje SVI odjednom dobivaju nadogradnju. Sad i iPhone ima 6mobitela kojima trebaju uskladiti nadogradnju, pa se svejedno brinu i o 4s da radi fluidno. A LG se nije mogao potruditi da ljudi na G2 dobiju bolju podrsku bez obzira na G3. E tako cemo sad mi patiti zbog G4. Stvarno jadno i smijesno!!

Hebiga...ja vam ekipa govorim, kupite Moto X ili Nexus.

@Mitch upravu si mijenjao sam g3 za moto x 32gb i mogu ti samo reći da je mobitel mala zvijer sve radi za sad za 5.puno ljepša izrada i ležanje u ruci.....radi doslovno sve bez ikakvog zastajkivanja..kamera je u slabijim uvijetima lošija nego g3 ali na svijetlu doslovno su iste fotke..za sada toliko..

12 godina
protjeran
LG G3 - rasprava

Neznam ako se nekome dogodilo ili sam prvi da mi je na LG G3 otisao laserski autofokus ;) jednostavno prestao raditi . Fokus nikako neradi . Mob dao jucer na reklamaciju , sad cemo vidjet sta ce biti  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ako netko kupuje G3 ili znate nekog da traži isti

http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-3-32-titan-oglas-15636914

sent via LG G3

0 0 hvala 0
11 godina
Moby-Split kaže...

Ako netko kupuje G3 ili znate nekog da traži isti

http://www.njuskalo.hr/lg-g3/lg-g3-3-32-titan-oglas-15636914

Ajd vidi pm

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav!

Planiram flashat CloudyG3 2.3.

Zadnji put sam flashao samsung mini 2 prije par godina pa se bas ne sjecam kako to sve ide.

U glavnom zanima me sto cu sve obrisat kad pobrisem sve potrebno u recoveryu, i ako se dobro sjecam ako to ne napravim ostat cu u bootloopu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Super slike, iako mi je prva onako najbolja....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G3 - rasprava

Pozdrav ekipa!

S obzirom da G3-ojku za sada neću Root-ati pa TitaniumBackup ne dolazi u obzir, koji bi bio najbolji način za sačuvati rezultate određenih igrica, isto tako SMS-ove, QuickMemo bilješke,... jer ga imam namjeru vratiti na tvorničke(previše se grije, trza i nakon nadogradnje na Lollipop još uvijek se tokom razgovora čuje zujanje i izobličenost glasa sugovornika?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Chriss kaže...

Pozdrav ekipa!

S obzirom da G3-ojku za sada neću Root-ati pa TitaniumBackup ne dolazi u obzir, koji bi bio najbolji način za sačuvati rezultate određenih igrica, isto tako SMS-ove, QuickMemo bilješke,... jer ga imam namjeru vratiti na tvorničke(previše se grije, trza i nakon nadogradnje na Lollipop još uvijek se tokom razgovora čuje zujanje i izobličenost glasa sugovornika?

Imaš u postavkama Lg Backup, napraviš backup na sd karticu, nakon factory reset napraviš restore i to ti je to

16 godina
Chriss kaže...

Pozdrav ekipa!

Nema smisla ne rootati. Kad se maknes sa stocka, dozivjet ces pravo osvjezenje.

Za SMS imas neke appove tipa SMS Backup itd.

Google Play Games cuva neke rezultate, ali ne sve...(samo one koje imaju podrsku za njega)

QuickMemo - probaj naci na Play Store

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
korg11 kaže...

Imaš u postavkama Lg Backup, napraviš backup na sd karticu, nakon factory reset napraviš restore i to ti je to

Ne znam baš da LG Backup sačuva sve, posebno igrice...

A i nebi volio raditi full backup, samo ono što mi je bitno jer ga na kraju opet punim nepotrebnim stvarima...

Al svakako hvala!

Mitch kaže...

Nema smisla ne rootati. Kad se maknes sa stocka, dozivjet ces pravo osvjezenje.

Za SMS imas neke appove tipa SMS Backup itd.

Google Play Games cuva neke rezultate, ali ne sve...(samo one koje imaju podrsku za njega)

QuickMemo - probaj naci na Play Store

A za sada neću rootati jer moguće da će ubrzo nakon toga biti potreban unroot radi servisa a nikad nisam root-a pa se zasad nebi zezao s tim, možda bi napravio radi Titaniuma al kad bi napravio backup preko njega opet bi mi skupilo tragova koji bi ga opet usporili i pregrijavali...

Hvala obojici na savjetima!!!

Ne znam ni sam šta ću na kraju :D

Btw. Osvježenje u kojem smislu bih trebao doživjeti? :)
Znam da su mi onda slobodnije ruke, al opet, si mislio na nešto preciznije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 22:15 (Chriss).
13 godina
LG G3 - rasprava

Rootanje i instalacija twrpa ti ne brise nista pa mozes komotno

ja

0 0 hvala 0
13 godina

Da al ja baš hoću vratiti na tvorničke da vidim hoće li mi se riješiti neki problemi...

15 godina
LG G3 - rasprava

Isplati li se uzeti Lg G3 kao poboljšanje nakon Samsung Galaxy Note II? Ima li Lg nekih problema ili bugova?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam uzeo G3 nakon Note III i zadovoljan sam. Kako sam prije njega imao i Note II smatram da je to ok upgrade.

Samsung Galaxy Note II :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice