LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.244.986
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: LG G3 - rasprava
acerbis kaže...

Jeli taj 20p radi zamjetno bolje od 20h? I zanima me može li se instalirat na 16 gb t mobile verziju?jos ako netko ima link..bilo bi super :)

da, na 2/16 modelu radi duplo brze i fluidnije od 20h

vjeruj mi probao sam 15 romova najmanje..

inace govorim o full 20p sa bumpanim 20p kernelom, ne ono sto je s3v3n izbacio sa 20i kernelom

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-t2961073

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2015 20:34 (digitall).
11 godina
neaktivan

Isprike na smetnji, vjerojatno noob pitanje - dali treba root za instalirat ovaj 20p s ovog linka?

11 godina
neaktivan

Isprike na smetnji, vjerojatno noob pitanje - dali treba root za instalirat ovaj 20p s ovog zadnjeg linka?

15 godina

ne, treba flashati kdz samo.

15 godina

Kada ce 5.1?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 10:46 (galinjo24).
15 godina

hmm, mislim da ce LG cekati 8.mj za android M i onda dati nadogradnju odmah na M do tada ce vjerojatno ispravljati bugove sa 5.0

10 godina
Ma nema sanse da dobijemo M prije G4. A G4 nece sigurno prije 11-12mj dobiti. Ma te nadogradnje su sprdnja. Ljudi mi Android nadogradnju nismo dobili od 12mj. Pa to je sramota. Ne mislim na ove nadogradnje od LG-a. Npr meni i dalje izbacuje "Nazalost, natrag je zaustavljeno" i jos neke bugove ima kao da led lampica i dalje svijetli iako su sve obavjesti procitane.. Ma polako mi se opet Android gadi. Mislim pola godine da nisu mogli dati barem jednu nadogradnju za Android... Pozz svima!!
17 godina
iDelete kaže...
Ma nema sanse da dobijemo M prije G4. A G4 nece sigurno prije 11-12mj dobiti. Ma te nadogradnje su sprdnja. Ljudi mi Android nadogradnju nismo dobili od 12mj. Pa to je sramota. Ne mislim na ove nadogradnje od LG-a. Npr meni i dalje izbacuje "Nazalost, natrag je zaustavljeno" i jos neke bugove ima kao da led lampica i dalje svijetli iako su sve obavjesti procitane.. Ma polako mi se opet Android gadi. Mislim pola godine da nisu mogli dati barem jednu nadogradnju za Android... Pozz svima!!

Pa koju bi ti htio lol?

5.1 koju praktički imaš jer su uzeli taj ram managment, ili 5.1.1 koji ima celular bug da se uređaj doslovno užari (Nexus 5, 6, 7, 9) i crpi batku ko ništa

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
Cemu taj lol? Mislim da ne citas sto sam napisao ili si pravi lol. Napisao sam nadogradnje nema od strane Androida. A sad da ti prevedem na HRVATSKI. Nisam definirao koju inacicu nadogradnje (5.0.1, 5.1, 5.1.1) bi htio jer mi je tako svejedno, samo hocu da isprave neke gluposti. A to sto kazes da se ti uredaji pregrijavaju na tim novim nadogradnjama e to je sramota za Android. Znaci umjesto da poprave gluposti oni su jos pogorsali stvar. E to ti je razlog zasto sam opet razocaran Androidom... Sad su izbacili M a ni ovaj nisu sredili. Samo da bi pratili iOS (sto se tice nadogradnji) na godisnjoj bazi i izdali novi OS. E ali razlika je sto se ne mogu mjeriti sa iOS-o po pitanju nadogradnji. Kod njih kad se otkrije bug, budi siguran da ga sigurno odmah i rjesavaju i barem kroz mjesec dana ga pustaju i gdje SVI odjednom dobivaju nadogradnju. Sad i iPhone ima 6mobitela kojima trebaju uskladiti nadogradnju, pa se svejedno brinu i o 4s da radi fluidno. A LG se nije mogao potruditi da ljudi na G2 dobiju bolju podrsku bez obzira na G3. E tako cemo sad mi patiti zbog G4. Stvarno jadno i smijesno!!
17 godina
iDelete kaže...
Cemu taj lol? Mislim da ne citas sto sam napisao ili si pravi lol. Napisao sam nadogradnje nema od strane Androida. A sad da ti prevedem na HRVATSKI. Nisam definirao koju inacicu nadogradnje (5.0.1, 5.1, 5.1.1) bi htio jer mi je tako svejedno, samo hocu da isprave neke gluposti. A to sto kazes da se ti uredaji pregrijavaju na tim novim nadogradnjama e to je sramota za Android. Znaci umjesto da poprave gluposti oni su jos pogorsali stvar. E to ti je razlog zasto sam opet razocaran Androidom... Sad su izbacili M a ni ovaj nisu sredili. Samo da bi pratili iOS (sto se tice nadogradnji) na godisnjoj bazi i izdali novi OS. E ali razlika je sto se ne mogu mjeriti sa iOS-o po pitanju nadogradnji. Kod njih kad se otkrije bug, budi siguran da ga sigurno odmah i rjesavaju i barem kroz mjesec dana ga pustaju i gdje SVI odjednom dobivaju nadogradnju. Sad i iPhone ima 6mobitela kojima trebaju uskladiti nadogradnju, pa se svejedno brinu i o 4s da radi fluidno. A LG se nije mogao potruditi da ljudi na G2 dobiju bolju podrsku bez obzira na G3. E tako cemo sad mi patiti zbog G4. Stvarno jadno i smijesno!!

Hebiga...ja vam ekipa govorim, kupite Moto X ili Nexus.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
Kolega ma nitko ne kaze da se ne grije taj nexus ili moto x. Ja sam samo rekao da mi na G3 nismo ozbiljniju nadogradnju dobili od Androida (Googla) jos od 12mj. Pa mi sad recite, nije li to sramota? Prvo su htjeli 5.0.1 pa onda nece jer ce navodno izaci 5.0.2, pa ni to nije dobro jer ce izaci 5.1 i sad na kraju ce ipak pricekati 5.1.1. Pa sto smo mi debili. Jbt najbolje nek sad pricekaju 12mj i dobijemo odmah "bugoviti" M. Da su pravi, trebali smo sve te inacice proci (nafavno ako ima potrebe za time i ako su te nadogradnje dobre). Ja mislim da su popravci uvijek dobrodosli i da se ima toga za popraviti. Ne patim za time da svako malo mjenjaju izgled, vec samo za fluidnosti i vrhunskim radom.. Mitch nista lose nisam mislio za tebe, pa reko da se ne uvrijedis. Pozz svima!!
15 godina
LG G3 - rasprava

Moji rezultati baterije. Prezadovoljan. 32/ 3 model. v20h, auto svjetlina. Mobitel je prepredobar, nemam nikakvu zamjerku.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ljudi ako vam mob radi kako treba nemojte updatati i mirna Bosna. Da li stvarno treba stalno cijukati????
10 godina
Uvijek treba cijukati, mi smo to platili. Meni mob ne radi kako treba jer mi se pojavljuje ono "Nazalost, natrag je zaustavljeno" i led lampica zna nekad nakon procitane obavjesti i dalje blinkati. To me puno puta zeznulo jer sam mislio da imam obavjest... Ugl ne radi kako se ocekuje..
15 godina
iDelete kaže...
Uvijek treba cijukati, mi smo to platili. Meni mob ne radi kako treba jer mi se pojavljuje ono "Nazalost, natrag je zaustavljeno" i led lampica zna nekad nakon procitane obavjesti i dalje blinkati. To me puno puta zeznulo jer sam mislio da imam obavjest... Ugl ne radi kako se ocekuje..

Nadam se ispravku bugova bar do nove godine

14 godina
neaktivan

Očito ne možeš očekivati od Googla - LG-a (bar zasad) poboljšanje (nemam g3, malo serkam).. Custom rom koji ne pizdi ili nešto drugo, jbg

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 17:23 (Android).
17 godina

dotle sam ja na g4 

17 godina
iDelete kaže...

"Nažalost, natrag je zaustavljeno" je problem Androida i nema veze direktno sa LG-em. Pojavljuje se i na drugim telefonima, vezano je (uglavnom) kod izlaska iz gmail aplikacije i Vibera. Što se tiče LED obavijesti, ja od prvog dana koristim LightFlow aplikaciju, tako da nemam problema sa LED notifikacijama (ako ih eventualno ima kod mene). Instaliraj si to, ne treba ti root, možeš birati boje, frekvenciju blinkanja itd. Ja je koristim još od Note-a 2 kojeg sam imao prije G3.

10 godina
Mitch kaže...

ili na g3 instalirajte cisti android, i onda ste na istom, ili jos boljem..

10 godina
Dardevil, to sam i napisao u prijasnjim komentarima da je taj bug vezan za Android a ne LG. Hvala za savjet za tu app za led. Probat cu je sada.
10 godina
Radi mi ok ali za whatsapp ne radi. Kad dobijem poruku moram dva puta tapnuti po ekranu da se upali ekran i o da kad se ugasi nakon 5sec onda blinka. Jednostavno receno kao da za whatsapp treba poticaj da radi. Tako da nista od toga. Jedino da kupim tu app? Ti imas besplatnu verziju?
15 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Pozdrav,

Desava mi se to da mi se baterija brze trosi od 100% do nekih cca 80%, a zatim cak i jacim intenzitetom koristenja trosenje baterije ide sporije nakon 80%. Zna li neko zbog cega je to tako? Hvala. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iDelete kaže...
Radi mi ok ali za whatsapp ne radi. Kad dobijem poruku moram dva puta tapnuti po ekranu da se upali ekran i o da kad se ugasi nakon 5sec onda blinka. Jednostavno receno kao da za whatsapp treba poticaj da radi. Tako da nista od toga. Jedino da kupim tu app? Ti imas besplatnu verziju?

Ostavi mi na PP mail pa ti pošaljem ovu kojuja imam.

17 godina
digitall kaže...
Mitch kaže...

ili na g3 instalirajte cisti android, i onda ste na istom, ili jos boljem..

Nije bilo dobrih AOSP ROMova kad sam ja imao G3...

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Moze preporuka za neki apk koji je free a mogu mjenjati ikonu baterije, wifi signala i boju istih. Instalirao Clody i moram priznati da mi je onako na prvu skroz ok. Prije toga bio na ChupaChups.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dardevil kaže...
iDelete kaže...

"Nažalost, natrag je zaustavljeno" je problem Androida i nema veze direktno sa LG-em. Pojavljuje se i na drugim telefonima, vezano je (uglavnom) kod izlaska iz gmail aplikacije i Vibera. Što se tiče LED obavijesti, ja od prvog dana koristim LightFlow aplikaciju, tako da nemam problema sa LED notifikacijama (ako ih eventualno ima kod mene). Instaliraj si to, ne treba ti root, možeš birati boje, frekvenciju blinkanja itd. Ja je koristim još od Note-a 2 kojeg sam imao prije G3.

Natrag je zaustavljeno je problem vezan za Launcher , a meni se javlja i prilokm izlaska iz malo više aplikacija od Vibera i gmail-a, kao npr. What's up, facebook, itd. da ne nabrajam. A šogor mi je prije nekih dva tjedna stavio Loli na Note 3 i nije niti jednom imao problem sa time, tako da mi je teško vjerovati da je to baš općenitu problem Google-a ...

Samsung Galaxy Note II :)
14 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava
http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/
I verzija. Izasla iza P verzije. Na linku ima i 16 i 32 verzija. Pisu ovi sta su bili na P verziji da je jos bolja. Iako nekuzim kako ide slovo unatrag
sent via LG G3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da baš čudno da ide unatrag... evo skida se pa ćemo viditi...

EDIT: evo baš gledam post na XDA sa ovim FW još iz ožujka ?????? 

Samsung Galaxy Note II :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 13:00 (goranbm).
13 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Vratio se na 20h zbog kvalitete signala. Na 20p mi se signal gubio., ostalo je sve bilo ok tj klasika.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
goranbm kaže...

da baš čudno da ide unatrag... evo skida se pa ćemo viditi...

EDIT: evo baš gledam post na XDA sa ovim FW još iz ožujka ?????? 

sent via LG G3
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 13:32 (Moby-Split).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice