LG G3 - Rasprava

poruka: 7.244
|
čitano: 1.244.353
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo tri macro slike. Kvalitet kamere je na visokom nivou

https://flic.kr/p/rw6HZR

https://flic.kr/p/rNx7kT

https://flic.kr/p/qRujwb

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG G3 - rasprava
LG G2 kaže...

Evo tri macro slike. Kvalitet kamere je na visokom nivou

https://flic.kr/p/rw6HZR

https://flic.kr/p/rNx7kT

https://flic.kr/p/qRujwb

Ma ja ne govorim uopce sada o slikama druze LG G2 nego o slow motion videu. Kuzis? I ja sam zadovoljan sa slikama ali sa videom nisam. Video je najbolji u 4k rezoluciji tj. bolji je od 1080p.

Ja govorim o tome da je 720p 120fps totalna katastrofa, očaj zivi.

10 godina
neaktivan
dxdandy kaže...
 Mislim da recimo Galaxy Note to radi puno bolje i iPhone6. Mozda cak i iPhone5s ima bolji slow motion. To je jedino sto me smeta na ovom telefonu.

Hm

Čini mi se da bi kao parametar usporedbe trebali ubaciti i cijenu uređaja.

Ako LG G3 32GB na njuškalu možemo kupiti za cca 2.300 kn

I Phone 6 16 GB cca 4.400 kn

Samsung Note cca 3.800

preneseno u svijet automobila sasvim nešto drugo se dobije za 23.000 Eura ili npr 44.000 Eura

10 godina
LG G3 - rasprava

napokon stigao punjac, fora je ovo bezicno punjenje, vise mi ne pada na pamet spojiti ga kablom.. jos postolje napravljeno pod dobrim kutem tako da mozes na njemu radit dok se puni

i jos moram pohvaliti zvucnik, stvarno jak i cist zvuk, kad vozim i razgovaram samo prebacim na zvucnik i super cujem sugovornika, a i on mene, uz svu buku auta, glazbe.. sa rijetko kojim mobom sa to mogao tako jasno i glasno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
digitall kaže...

napokon stigao punjac, fora je ovo bezicno punjenje, vise mi ne pada na pamet spojiti ga kablom.. jos postolje napravljeno pod dobrim kutem tako da mozes na njemu radit dok se puni

i jos moram pohvaliti zvucnik, stvarno jak i cist zvuk, kad vozim i razgovaram samo prebacim na zvucnik i super cujem sugovornika, a i on mene, uz svu buku auta, glazbe.. sa rijetko kojim mobom sa to mogao tako jasno i glasno

Koji punjac si uzeo, daj nam neki link-sliku.

10 godina
LG G3 - rasprava

http://www.amazon.com/Itian-Standard-Wireless-Charger-Charging/dp/B00LFVPRMO

edit: @dxdandy malo se pravis blesav u privatnim porukama?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2015 20:44 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne znam zasto koristite 120fps u 720p za slow motion. Kada hocu da snimim tako nesto,uradim 4k snimak,i preko sony vegas-a smanjim brzinu i to mu je to. Mnogo vise detalja,mnogo mocnije izgleda

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Evo sad sam napravio mali test i vise mi nista nije jasno niti ima logike. Hajde ovo prokomentirajte. Inace sve snimano XCam LG a bitrate postavljen preko XCam LG Settingsa. Ono sto bih ja rekoa za dodatak XCam LG Settings je da ili ne radi svoj posao ili je smece od dodatka. Zasto to pisem pogledajte dolje.

Napomena : slikano u sobi sa 9 upaljenih zarulja radi sto boljeg svijetla.

Vidoe zapise sam nazvao po rezoluciji i broju fps, pokraj toga je velicina file,XCam bitrate i na kraju koliko zapravo file ima stvarni bitrate preko mediainfo aplikacije. Nema tu meni logike. Svi traju jednako 30sec.

1. 720p_30fps - 144mb - xcam  bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

2. 720p_60fps - 108mb - xcam  bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 30mbps

3. 720p_120fps - 143mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

4. 1080p_30fps - 145mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

5. 1080p_60fps - 109mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

Iz ovoga ispada da video od 30fps ima veci file za cca 35mb od 60fps, visi bitrate a nisam pisao ima i vise fremova od video zapisao od 60fpsa. Gdje je tu logika???

Osim toga 720p i 1080p imaju jednaku velicinu za video jednakog trajanja....ma daj, pa kako....znaci samo nabacali fremove a smanjili bitrate i nisi nista dobio.

Po ovome se da zakljuciti da XCam zapravo ne radi svoj posao iako je instaliran tj. sama aplikacija kamere ga ne koristi a moras ju platiti. Nisam koristi original LG app kameru ali i to je u planu.

pozzz!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
dxdandy kaže...

Evo sad sam napravio mali test i vise mi nista nije jasno niti ima logike. Hajde ovo prokomentirajte. Inace sve snimano XCam LG a bitrate postavljen preko XCam LG Settingsa. Ono sto bih ja rekoa za dodatak XCam LG Settings je da ili ne radi svoj posao ili je smece od dodatka. Zasto to pisem pogledajte dolje.

Napomena : slikano u sobi sa 9 upaljenih zarulja radi sto boljeg svijetla.

Vidoe zapise sam nazvao po rezoluciji i broju fps, pokraj toga je velicina file,XCam bitrate i na kraju koliko zapravo file ima stvarni bitrate preko mediainfo aplikacije. Nema tu meni logike. Svi traju jednako 30sec.

1. 720p_30fps - 144mb - xcam  bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

2. 720p_60fps - 108mb - xcam  bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 30mbps

3. 720p_120fps - 143mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

4. 1080p_30fps - 145mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

5. 1080p_60fps - 109mb - xcam  bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps

Iz ovoga ispada da video od 30fps ima veci file za cca 35mb od 60fps, visi bitrate a nisam pisao ima i vise fremova od video zapisao od 60fpsa. Gdje je tu logika???

Osim toga 720p i 1080p imaju jednaku velicinu za video jednakog trajanja....ma daj, pa kako....znaci samo nabacali fremove a smanjili bitrate i nisi nista dobio.

Po ovome se da zakljuciti da XCam zapravo ne radi svoj posao iako je instaliran tj. sama aplikacija kamere ga ne koristi a moras ju platiti. Nisam koristi original LG app kameru ali i to je u planu.

pozzz!

znaci ako kupim taj app za kameru mogu snimat 1080p 60 FPS?

12 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

znaci ako kupim taj app za kameru mogu snimat 1080p 60 FPS?

Imas par stranica prija link na taj app da ga ne moras kupovati pa malo potrazi. Inace ne vidim svrhu kad ti stavis opciju da snima 60fps 1080p a mediainfo mi pokaze da ima 32fpsa i osim toga koji god da stavim bitrate on opet po svome gura...

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Apdejto jučer sa 20f na 20h preko Suita. Da li preporučate factory reset ili nešto drugo da to sve "sjedne na mjesto"? Šta sve gubim ako odradim factory reset?

Neko mi je stavio drogu u heroin..

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

To je obican firm upgrade tako da netreba ;-)...

Da dolazis sa nekof costume roma onda je preporuchljivo....

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Onda dobro.. Al evo sad mi je javio opet ono "nažalost natrag je zaustavljen". Mislio sam da je to riješeno s ovim 20h. Nije velka greška al zna iziritirat. Postoji rješenje za to?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 11:00 (bruncek).

0 0 hvala 0
17 godina
LG G3 - rasprava

ugasi , izvadi bateriju, pa ga upali ...brijem da ce proc onda :-)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
bruncek kaže...

Onda dobro.. Al evo sad mi je javio opet ono "nažalost natrag je zaustavljen". Mislio sam da je to riješeno s ovim 20h. Nije velka greška al zna iziritirat. Postoji rješenje za to?

Nikad mi se navedeno nije događalo., osim od kad sam stavio 20i...

Preporučujem da ne stavljate 20i nego da ostanete na 20h. Najbolji update do sad je 20h.

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Ugasio, izvadio bat i sad se ne javlja u ovih prvih par pokušaja na silu.  Nadam se da je to to!

Meni je i ondaj 20f bio solidan kaj se tiče i potrošnje baterije i fluidnosti..

1 0 hvala 0
10 godina
Kolega, "Nazalost, natrag je zaustavljano" ce ti se i dalje pojavljivati. Meni odprilike svaki drugi dan 1-2x. Zna se dogoditi i svaki dan jednom. To je do Lollipopa a ove nadogradnje 20h i sl. daje nam LG. Tako da ce to biti rijeseno vjerojatno sa 5.1 androidom. Ima nasdosta kome se to pojavljuje a na KK se nije pojavljivalo. Javi jel ti se jos koji put to pojavilo. Lijep pozdrav svima!!
10 godina
LG G3 - rasprava

a vi kojima se to pojavljuje na 20h, jeste probali napraviti factory reset?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pravio sam factory reset na 20h i opet se nekad zna dogadjat...

12 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Budem vidio kroz par dana kako se ponaša. A šteta, dosta iritantna greška.

0 0 hvala 0
10 godina
Ja sam takoder radio factory reset i kad sam tek stavio Lollipop i opet probao kada sam stavio 20h. No medutim i dalje mi se to pojavljuje. Ali ne tako cesto kao na npr 20e i 20f.
17 godina
odjavljen
LG G3 - rasprava

133. stranice o 20f,h,i,ž,b,a,c softveru i nijedan ne radi kak spada. 

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
13 godina
Edge kaže...

20h radi fenomenalno... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
Edge kaže...

Svi su mi do sada radili bez ikakvih grešaka, bug-ova ili smrzavanja mobitela.

16 godina
20H i 20L bez mane...glatko kao M8
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina

Ja ne znam je li to do 16/2GB verzije, ali meni nije radio glatko na 20h. Najviše me iritirala sporost tipkovnice.

11 godina
neaktivan
LG G3 - rasprava

Kupio sam jučer g3, za 2300 nekorišten, zapakiran. 32gb. Za sad sam stvarno zadovoljan. Kod igranja se malo ugrije, ali stvarno ništa pretjerano, a što se baterije tiče trenutno mi je ravnih 5h sot i na 7% je, s čim sam jako zadovoljan, no to je tek prvo punjenje, vidjet ću kak to dalje bude.

S ekranom sam super zadovoljan, ko stvoren za igranje i gledanje videa :)

0 0 hvala 0
16 godina
Uff za 2300 mrcina..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
17 godina
LG G3 - rasprava

ja sam na rootanom 20i, sve klizi ko beba 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Di se moze skinit stock v20i ili v20L sto neki spominju. Znaci sluzbeni lg .kdz
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice