Evo tri macro slike. Kvalitet kamere je na visokom nivou
Ma ja ne govorim uopce sada o slikama druze LG G2 nego o slow motion videu. Kuzis? I ja sam zadovoljan sa slikama ali sa videom nisam. Video je najbolji u 4k rezoluciji tj. bolji je od 1080p.
Ja govorim o tome da je 720p 120fps totalna katastrofa, očaj zivi.
Hm
Čini mi se da bi kao parametar usporedbe trebali ubaciti i cijenu uređaja.
Ako LG G3 32GB na njuškalu možemo kupiti za cca 2.300 kn
I Phone 6 16 GB cca 4.400 kn
Samsung Note cca 3.800
preneseno u svijet automobila sasvim nešto drugo se dobije za 23.000 Eura ili npr 44.000 Eura
napokon stigao punjac, fora je ovo bezicno punjenje, vise mi ne pada na pamet spojiti ga kablom.. jos postolje napravljeno pod dobrim kutem tako da mozes na njemu radit dok se puni
i jos moram pohvaliti zvucnik, stvarno jak i cist zvuk, kad vozim i razgovaram samo prebacim na zvucnik i super cujem sugovornika, a i on mene, uz svu buku auta, glazbe.. sa rijetko kojim mobom sa to mogao tako jasno i glasno
napokon stigao punjac, fora je ovo bezicno punjenje, vise mi ne pada na pamet spojiti ga kablom.. jos postolje napravljeno pod dobrim kutem tako da mozes na njemu radit dok se puni
i jos moram pohvaliti zvucnik, stvarno jak i cist zvuk, kad vozim i razgovaram samo prebacim na zvucnik i super cujem sugovornika, a i on mene, uz svu buku auta, glazbe.. sa rijetko kojim mobom sa to mogao tako jasno i glasno
Koji punjac si uzeo, daj nam neki link-sliku.
http://www.amazon.com/Itian-Standard-Wireless-Charger-Charging/dp/B00LFVPRMO
edit: @dxdandy malo se pravis blesav u privatnim porukama?
Ne znam zasto koristite 120fps u 720p za slow motion. Kada hocu da snimim tako nesto,uradim 4k snimak,i preko sony vegas-a smanjim brzinu i to mu je to. Mnogo vise detalja,mnogo mocnije izgleda
Evo sad sam napravio mali test i vise mi nista nije jasno niti ima logike. Hajde ovo prokomentirajte. Inace sve snimano XCam LG a bitrate postavljen preko XCam LG Settingsa. Ono sto bih ja rekoa za dodatak XCam LG Settings je da ili ne radi svoj posao ili je smece od dodatka. Zasto to pisem pogledajte dolje.
Napomena : slikano u sobi sa 9 upaljenih zarulja radi sto boljeg svijetla.
Vidoe zapise sam nazvao po rezoluciji i broju fps, pokraj toga je velicina file,XCam bitrate i na kraju koliko zapravo file ima stvarni bitrate preko mediainfo aplikacije. Nema tu meni logike. Svi traju jednako 30sec.
1. 720p_30fps - 144mb - xcam bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
2. 720p_60fps - 108mb - xcam bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 30mbps
3. 720p_120fps - 143mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
4. 1080p_30fps - 145mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
5. 1080p_60fps - 109mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
Iz ovoga ispada da video od 30fps ima veci file za cca 35mb od 60fps, visi bitrate a nisam pisao ima i vise fremova od video zapisao od 60fpsa. Gdje je tu logika???
Osim toga 720p i 1080p imaju jednaku velicinu za video jednakog trajanja....ma daj, pa kako....znaci samo nabacali fremove a smanjili bitrate i nisi nista dobio.
Po ovome se da zakljuciti da XCam zapravo ne radi svoj posao iako je instaliran tj. sama aplikacija kamere ga ne koristi a moras ju platiti. Nisam koristi original LG app kameru ali i to je u planu.
pozzz!
Evo sad sam napravio mali test i vise mi nista nije jasno niti ima logike. Hajde ovo prokomentirajte. Inace sve snimano XCam LG a bitrate postavljen preko XCam LG Settingsa. Ono sto bih ja rekoa za dodatak XCam LG Settings je da ili ne radi svoj posao ili je smece od dodatka. Zasto to pisem pogledajte dolje.
Napomena : slikano u sobi sa 9 upaljenih zarulja radi sto boljeg svijetla.
Vidoe zapise sam nazvao po rezoluciji i broju fps, pokraj toga je velicina file,XCam bitrate i na kraju koliko zapravo file ima stvarni bitrate preko mediainfo aplikacije. Nema tu meni logike. Svi traju jednako 30sec.
1. 720p_30fps - 144mb - xcam bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
2. 720p_60fps - 108mb - xcam bitrate 60mbps - MediaInfo bitrate 30mbps
3. 720p_120fps - 143mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
4. 1080p_30fps - 145mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
5. 1080p_60fps - 109mb - xcam bitrate 50mbps - MediaInfo bitrate 40mbps
Iz ovoga ispada da video od 30fps ima veci file za cca 35mb od 60fps, visi bitrate a nisam pisao ima i vise fremova od video zapisao od 60fpsa. Gdje je tu logika???
Osim toga 720p i 1080p imaju jednaku velicinu za video jednakog trajanja....ma daj, pa kako....znaci samo nabacali fremove a smanjili bitrate i nisi nista dobio.
Po ovome se da zakljuciti da XCam zapravo ne radi svoj posao iako je instaliran tj. sama aplikacija kamere ga ne koristi a moras ju platiti. Nisam koristi original LG app kameru ali i to je u planu.
pozzz!
znaci ako kupim taj app za kameru mogu snimat 1080p 60 FPS?
znaci ako kupim taj app za kameru mogu snimat 1080p 60 FPS?
Imas par stranica prija link na taj app da ga ne moras kupovati pa malo potrazi. Inace ne vidim svrhu kad ti stavis opciju da snima 60fps 1080p a mediainfo mi pokaze da ima 32fpsa i osim toga koji god da stavim bitrate on opet po svome gura...
Apdejto jučer sa 20f na 20h preko Suita. Da li preporučate factory reset ili nešto drugo da to sve "sjedne na mjesto"? Šta sve gubim ako odradim factory reset?
To je obican firm upgrade tako da netreba ;-)...
Da dolazis sa nekof costume roma onda je preporuchljivo....
Onda dobro.. Al evo sad mi je javio opet ono "nažalost natrag je zaustavljen". Mislio sam da je to riješeno s ovim 20h. Nije velka greška al zna iziritirat. Postoji rješenje za to?
ugasi , izvadi bateriju, pa ga upali ...brijem da ce proc onda :-)
Onda dobro.. Al evo sad mi je javio opet ono "nažalost natrag je zaustavljen". Mislio sam da je to riješeno s ovim 20h. Nije velka greška al zna iziritirat. Postoji rješenje za to?
Nikad mi se navedeno nije događalo., osim od kad sam stavio 20i...
Preporučujem da ne stavljate 20i nego da ostanete na 20h. Najbolji update do sad je 20h.
Ugasio, izvadio bat i sad se ne javlja u ovih prvih par pokušaja na silu. Nadam se da je to to!
Meni je i ondaj 20f bio solidan kaj se tiče i potrošnje baterije i fluidnosti..
a vi kojima se to pojavljuje na 20h, jeste probali napraviti factory reset?
Pravio sam factory reset na 20h i opet se nekad zna dogadjat...
Budem vidio kroz par dana kako se ponaša. A šteta, dosta iritantna greška.
133. stranice o 20f,h,i,ž,b,a,c softveru i nijedan ne radi kak spada.
20h radi fenomenalno...
Svi su mi do sada radili bez ikakvih grešaka, bug-ova ili smrzavanja mobitela.
Ja ne znam je li to do 16/2GB verzije, ali meni nije radio glatko na 20h. Najviše me iritirala sporost tipkovnice.
Kupio sam jučer g3, za 2300 nekorišten, zapakiran. 32gb. Za sad sam stvarno zadovoljan. Kod igranja se malo ugrije, ali stvarno ništa pretjerano, a što se baterije tiče trenutno mi je ravnih 5h sot i na 7% je, s čim sam jako zadovoljan, no to je tek prvo punjenje, vidjet ću kak to dalje bude.
S ekranom sam super zadovoljan, ko stvoren za igranje i gledanje videa :)
ja sam na rootanom 20i, sve klizi ko beba