Zujanje napajanja!

poruka: 12
|
čitano: 2.922
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zujanje napajanja!

imam windows 7 64 i već dole navedenu konfiguraciju.kad upalim komp napajanje mi onako lagano zuji pa za 5 min . opet prestane,pa kad nesto radis na kompu onako malo zuji malo ne ovisi sta radis.a kad nista ne radis nista se ne cuje! dok igram pes 2010 nista se ne cuje,a kad gledam replay zuji.dok igram igru tipa far cry 2 i cod6 zuji cjelo vrijeme!jeli to mozda zato sta je napajanje jos novo pa je to normalno dok se malo ne razradi,ili mi je mozda pre slabo za ove komponente,ili je mozda normalno sto tako zuji,da nije mozda neispravno???molio bih pomoć!

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zujanje napajanja!

Nije normalno, nosi u servis, imaš skupi PC može ti sve pregoriti ako rikne napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Zujanje napajanja!
skočko kaže...

imam windows 7 64 i već dole navedenu konfiguraciju.kad upalim komp napajanje mi onako lagano zuji pa za 5 min . opet prestane,pa kad nesto radis na kompu onako malo zuji malo ne ovisi sta radis.a kad nista ne radis nista se ne cuje! dok igram pes 2010 nista se ne cuje,a kad gledam replay zuji.dok igram igru tipa far cry 2 i cod6 zuji cjelo vrijeme!jeli to mozda zato sta je napajanje jos novo pa je to normalno dok se malo ne razradi,ili mi je mozda pre slabo za ove komponente,ili je mozda normalno sto tako zuji,da nije mozda neispravno???molio bih pomoć!

Ovak, i meni se isto to počelo događati. I ja sam pomislio da je napajanje, no više nemam pojma.., nosit ću u servis svejedno. Ali ja mislim da to ime veze sa procom. Meni je bio ugašen turbo boost i c3/c6/c7 state c. od kada sam kupio komp i to se nije događalo, a sada kada sam upalio, to se počelo događati, pa probaj isključiti te opcije da vidiš ima li kakvih promjena.. pa javi.. al svejedno ak je to normalno, svakako je iritirajuće...

16 godina
protjeran
Zujanje napajanja!

Zuje ventilatori jer se sve grije jako. Zato zuji.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zujanje napajanja!

Prašina? Ventilatori u banani?

Janeway: No Thanks, I've had enough coffee. One more cup and I'll jump to warp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zujanje napajanja!

nije prašina, čisto je sve, ventilatori rade, i ne grije se ništa.. grafa 44 a proc 36.. zna on o čemu ja govorim...

0 0 hvala 0
16 godina
Zujanje napajanja!
Zuji ili cvrči? Zuje ventilatori...a cvrčanje proizvode (ne cvrčci u ovom slučaju :D) zavojnice i kondenzatori. Neki Corsovi modeli su poznati po fićru cvrčanja... Ako se o tome radi, teško da će ti uvažiti pod garanciju... Zvuk dopire baš iz napajanja?
Alfa Romeo is latin for: "Yes I will, but only because of your special car."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zujanje napajanja!

Vjerojatno su onda neke komponente unutar napajanja.Nosi ti to u servis.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zujanje napajanja!

ma da, više da cvrči, da... ma nisam više siguran  jel to napajanje il proc, al kažem, dok mi je ovo bilo isključeno nije se ništa čulo, kada sam uključio, počelo je. E sad jel to samo koincidencija ili ima veze jedno s drugim, ne znam... blesavo mi nosit na servis ak mu ni ništa, da ne ispadnem paničar bez veze, samo zato jer cvrči- zuji- štagod.. al ipak ću otići pa pitati.. možda znaju jel to normalno il ne..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomytheboss kaže...

ma da, više da cvrči, da... ma nisam više siguran  jel to napajanje il proc, al kažem, dok mi je ovo bilo isključeno nije se ništa čulo, kada sam uključio, počelo je. E sad jel to samo koincidencija ili ima veze jedno s drugim, ne znam... blesavo mi nosit na servis ak mu ni ništa, da ne ispadnem paničar bez veze, samo zato jer cvrči- zuji- štagod.. al ipak ću otići pa pitati.. možda znaju jel to normalno il ne..

e a di da uključim te opcije za procesor?

Skole
16 godina
neaktivan
Mr. Fugitive kaže...
Zuji ili cvrči? Zuje ventilatori...a cvrčanje proizvode (ne cvrčci u ovom slučaju :D) zavojnice i kondenzatori. Neki Corsovi modeli su poznati po fićru cvrčanja... Ako se o tome radi, teško da će ti uvažiti pod garanciju... Zvuk dopire baš iz napajanja?

i meni se čini ao da više cvrći!

Skole
16 godina
odjavljen
skočko kaže...

e a di da uključim te opcije za procesor?

u biosu.. imaš isto gigabyte matičnu pa mislim da je slično..-knjižicu od matične u ruke i tamo ti sve piše.., tako sam i ja. To ti je po defaultu uključeno ali ja sam imao isključeno neko vrijeme. Kada sam omogućio te opcije počelo mi se događati... al, kažem, nisam siguran da je to- to...samo pretpostavka i zapažanje..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice