Xfx jamstvo-garancija

poruka: 5
|
čitano: 1.757
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xfx jamstvo-garancija

Ako postoji vec tema ispricavam se.

Zanima me kako rijesiti jamstvo garanciju od xfx-a nakon sto su istekle 2 godine jamstva od nasih distributera,a ostale su jos one 3 godine jamstva sto daje xfx registracijom proizvoda.Kakva je procedura i dali netko ima kakvih iskustava s tim (tko plaća slanje paketa itd.. ).

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 13:32 (mikes).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xfx jamstvo-garancija
mikes kaže...

Ako postoji vec tema ispricavam se.

Zanima me kako rijesiti jamstvo garanciju od xfx-a nakon sto su istekle 2 godine jamstva od nasih distributera,a ostale su jos one 3 godine jamstva sto daje xfx registracijom proizvoda.Kakva je procedura i dali netko ima kakvih iskustava s tim (tko plaća slanje paketa itd.. ).

Moraš vidjeti s njima žele li pokriti te (ili dio) troškove.

13 godina
Xfx jamstvo-garancija

Konkretno me zanima sto ako napajanje počne stekati nakon 24 mj a imam tu garanciju dodatnih 3 god koju xfx daje kad se proizvod registrira kod njih,tko plaća slanje napajanja na dijagnozu ili se to rijesava s domacim distributerom.Molio bih ako je netko prošao tu proceduru da napise kako to ide ; da ne ispadne da je tih 3 godine dodatne garancije cisti marketinski trik jer mislim da ce to zanimati dosta ljudi na forumu zato jer se naveliko preporučuju ta napajanja a nitko ne zna reci sto i kako s tom garancijom.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xfx jamstvo-garancija
mikes kaže...

Konkretno me zanima sto ako napajanje počne stekati nakon 24 mj a imam tu garanciju dodatnih 3 god koju xfx daje kad se proizvod registrira kod njih,tko plaća slanje napajanja na dijagnozu ili se to rijesava s domacim distributerom.Molio bih ako je netko prošao tu proceduru da napise kako to ide ; da ne ispadne da je tih 3 godine dodatne garancije cisti marketinski trik jer mislim da ce to zanimati dosta ljudi na forumu zato jer se naveliko preporučuju ta napajanja a nitko ne zna reci sto i kako s tom garancijom.

Distributer obično nema veze s time i vrlo često je samo navlakuša jer vendori rijetko pokrivaju sve, a ako samo trošak padne na leđa korisnika već je neisplativo.

Neki pokrivaju baš sve, ali sama procedura mora biti odobrena i vođena od njih, zato ih treba kontaktirati.

13 godina
Xfx jamstvo-garancija

Ma evo bas sam poslao upit u portio ( tamo bih htio uzeti napajanje ).Kazu mi oni daju jamstvo tih 24mj a za ostalo ne znaju ili neće reci i uputili su me na links servis pa cu vidjeti sto oni kazu kako i sto s tih dodatnih 3 godine a sve mi se vise cini da je to samo dobar marketinski trik i navlakuša za kupce.

evo odgovora iz portia:

Dovabljači u republici hrvatskoj su dužni pružiti uslugu servisa u trajanju koje je specificirano od proizvođača. Nakon isteka tog jamstva artikl više nije pod jamstvom. Ukoliko Vi registracijom kod proizvođača produljete jamstvo onda to produljeno jamstvo riješavate sa proizvođačem. Uvjete i dodatnog jamstva su vjerojatno navedeni na stanicama proizvođača.    

Znači to jamstvo riješavate sa XFXom direktno, nema to veze sa lokalnim servisom.

evo odgovora od links.ovog servisa:

Links daje jamstvo kao i proizvođač u trenutku kupovine tj. 24 mjeseca. Ako vi produljite to jamstvo direktno kod proizvođača, onda u slučaju kvara nakon 24 mjeseca potrebno je to jamstvo rješavati direktno sa XFX-om.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 14:27 (mikes).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice