Namjeravam uzet 2 ili 3 venta za kuciste pa mozete li mi preporucit koje da uzmem do 80kn svaki. Moze bilo koja trgovina,a nebi bija problem ni da je sa ebay-a.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Scythe Slipstream 120mm , 1200rpm , 24dBA , 68.54CFM !
Ako mislis da ti treba , mozes uzet model s potenciometrom !
Namjeravam uzet 2 ili 3 venta za kuciste pa mozete li mi preporucit koje da uzmem do 80kn svaki. Moze bilo koja trgovina,a nebi bija problem ni da je sa ebay-a.
Taj model kučišta več ima prednji 12cm vent, znači samo trebaš dva komada za ispuh zraka iz kučišta i to je to.Ovi dole ventovi se vrte na 1000 okretaja S model, pa nema buke i preporučam da oba staviš na gornji dio kučišta po sredini tak da fino ispuhuju topli zrak prema gore i onda imaš dobru ventilaciju kučišta.
Pa di ćeš crveni vent u kućište s plavom ledicom, plavim ventom naprijed, ...
Ako već mora u boji, onda uzmi plavi vent tj onoliko plavih ventova koliko trebaš.
Ma lako za boju :) , samo me zanimalo jel isplativ kao i ova dva povise.
Imam Sickleflow u CM-u V8 i drzim ga na 1500rpm-a i ne cujem ga ! Kad pojacavam iznad 1500rpm-a onda se pocinje cuti , al inace je OK vent !
Sta je onda po tebi bolje slip stream ili sickleflow?
Ja bih uzeo Scythe-a od 1200rpm-a jer ima skoro isti protok zraka kao i Sickleflow od 2000rpm-a , a vjerojatno je i tisi !!
Onda uziman Scythe-a. Hvala jos jednom 
Bucan je. Vrlo bucan
Ma lako za boju :) , samo me zanimalo jel isplativ kao i ova dva povise.
Nije. Trazi CM 12cm koji se vrte na max. 1000 o/min. I vidjet ces da se takvi spori ventilatori skuplji od brzih
Ja bih uzeo Scythe-a od 1200rpm-a jer ima skoro isti protok zraka kao i Sickleflow od 2000rpm-a , a vjerojatno je i tisi !!
Mora se ici na tisinu. Onaj tko kaze da mu ne smeta buka laze. Mozda ne smetaju prvih 10 minuta ali kada se uho navikne i na pr. kasno u noc to je strasno iritantno
Dakle, 3 venta na maks. 1000 o/min su sasvim dovoljna
Ja imam Enermaxe, 3 komada, koji se vrte na 900 o/min. Originalne Cooler Master sam zamjenio sa Enermaxima. Originali su bili na 800 o/min ali su ispustali kliktajuci zvuk, neko krckanje...sta ja znam.