Da li treba jače napajanje? zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Da li treba jače napajanje?

Ovako imam napajanje ono statično koje dođe uz Intel procesor max 365 W i procesor je Intel 630 3.0Ghz ,2MB CACHE,matična dc 7600 i dok nisam kupio grafičku sve je normlano radilo nije se računar pregrijavao.Na integrisanoj grafičkoj.
Nedavno sam kupio 2 grafe,ATI HD 5450 I 3670,i sad ka ubacim 5450 u računar i igram neke jače igrice poveća se temperatura procesora i vrtnja kulera postaje jača(ali to je podnošljivo jer se samo čuje kada igram igrice,a kada sam na netu ili gledam nešto,rijetko kad da temp. skoči),al ne baš toliko jaka kao kada ubacim 3670 ,kada je ubačena 3670 grafička kartica računar je previše bučan,temperature processora su normalne 50-60 na chrome,mozila ili nećemu drugo,zna biti i više kada ggledam nešto na yt,a kada igram neku igru dostižu i 70 C te tada je baš,al baš previše bučan,kuleri su na 100% vrtnje i da li je to problem u napajanju,da li treba jače ili ?
Pozdrav.  

0 0 hvala 0
14 godina

To je problem u nakupljanju vruceg zraka unutar kucista a ne od napajanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Da li treba jače napajanje?

Računar je hladan uvijek ima kuler koji uvlači svjež hladni zrak i koji izvlači ,protok zraka je dobar.Ali procesor se grije previše u igrama,ppasta je mjenjana prije nekih mjesec dana sve generalno čisto.

16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice