Thermaltake V6-Upgrade

poruka: 6
|
čitano: 1.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Thermaltake V6-Upgrade

Dakle, imam Thermaltake V6 BlackX kuciste i cini mi se da nije bas najbolje koje sam mogao izabrati. 

Sad imam u kucistu GTX 570 Palit i tight-fit je mozda 1 prst s desne strane od hard diskova...taman za ugurati. A o prasini da i ne govorim, bez ikakvog dust-filtera moram otvarati sve 1 put mjesecno da ocistim. Gledam i Sapphire 7970 GHz i mislim da možda i ona ne stane jer je 11.2, a 570 je oko 10.8?????

Sada, mislio sam uzeti...ako izađe...Nvidia Titan GK110 grafičku, koja ce zasigurno biti veca od moje 570-ice. 

Pa eto, prije nego sto izađe da napravim malo istaživanja i svega. 

Koje kuciste preporucavate da ima dobar air-flow jer se većinom baziram na fan-hlađenje, da mrvicu izolira zvuk (iako nije bitno jer kad igram imam slusalice), i da ime dobre dust-filtere.

Isto vrlo važno je da mi može trajati....3-4 godine, i da je futureproof u vezi veličine komponenti.

Cijena nije preveliki problem, ali negdje do 900-1000 kuna bi bilo dobro, ali se mogu protegnuti. Uzimao bih to za mjesec-dva kad...po glasinama...izlazi Titan.

Tek usao u svijet gaminga na PC-u,

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Thermaltake V6-Upgrade

Sva ta skuplja kucista su dobra i imaju dobar air flow,cable managment,dust filtere itd....

Biraj...

1,2,3,4

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...

Sva ta skuplja kucista su dobra i imaju dobar air flow,cable managment,dust filtere itd....

Biraj...

1,2,3,4

Odlicno, znaci koje god da uzmem za pare koje mi ustanu nakon glavnog upgrade necu pogrjesiti. 

Hvala.

15 godina
Thermaltake V6-Upgrade

Moja preporuka ti je da za tih dva mjeseca uzmes Fractal Design Define XL R2 !

- kvalitetna izrada

- filteri protiv prasine

- zvucna izolacija

- podrzava grafe do 330mm , kada je HDD kavez maknut podrzava do 480mm

- CPU hladnjaci do 170mm ( kad nije montiran bocni vent )

- USB 3.0 i 2.0

... i tako dalje ...

Inace , polako nestaje prva verzija Define XL !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thermaltake V6-Upgrade

Ovo kuciste mi je frend kupio, i definitivno mislim da ti je najbolje kuciste za 1000kn.. Vrhunski materijal, 2x180mm i jedan 120mm ventilatori, fenomenalan cable menagment, a prostora ko u prici. Frend ima 7970 lighting koja je stvarno ogromna i nje stala u moj zalman z9 nego sam morao skidati drzac za hardove da je naguram, dok njemu ima jos 5 centi prostora. 

http://www.silverstonetek.com/raven/products/r-spec.php?model=RV03&area=en 

pero
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lord Pero kaže...

Ovo kuciste mi je frend kupio, i definitivno mislim da ti je najbolje kuciste za 1000kn.. Vrhunski materijal, 2x180mm i jedan 120mm ventilatori, fenomenalan cable menagment, a prostora ko u prici. Frend ima 7970 lighting koja je stvarno ogromna i nje stala u moj zalman z9 nego sam morao skidati drzac za hardove da je naguram, dok njemu ima jos 5 centi prostora. 

http://www.silverstonetek.com/raven/products/r-spec.php?model=RV03&area=en 

Da, tog sam i ja gledao, ali sad sam siguran u veličinu. Vidjet ću još koliko mi para ostane nakon što uzmem novu grafičku, pa onda malo protegnuti. A i kućište vrišti BADASS!

Samo ovaj....di u Hrvatskoj uzeti ili čekat da uđemo u EU pa uvest. Nekako kučište nije lako iz Slovenije dovest.

Hvala na preporukama!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 9:38 (bolitebriga).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice