Scythe Kamariki4

poruka: 21
|
čitano: 2.972
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Scythe Kamariki4

Zanima me sto mislite o ovom napajanju??

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+650W%2C+SCYTHE+Kamariki+4+Plug-in%2C+KMRK4-P-650A%2C+ATX2+v2.3%2C+100mm+vent.%2C+modularno&option=artikl&id_kategorija=052760&id_artikl=052.760.006

U subotu je u Linksu na akciji za 600 kn pa bi si to ja ubo umjesto fotrona 400 koje imam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

Izgleda mi ok neznam za tehnikalije ali zaslužuje dupli plus jer je modularno..

Random chance seems to have operated in our favor.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2010 9:38 (Spock).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Scythe Kamariki4

Mislim da nebudeš pogrješio. Mala elektrana, a još i modularno...Cool jedino da je garancija (2 godine) malo duža, Corsair daje 7 godina na modularna napajanja.

Darth Vader
16 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

ja bi to na tvom mjestu uzeo za 600kn, neznan bas kakva im je kvaliteta napajanja ali i da radi 2.5 godine isplati se Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
Scythe Kamariki4

Dosta hvale to napajanje, a i modularno je. Mislim da nečeš pogriješit ako ga uzmešNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
R3nchi kaže...

Zanima me sto mislite o ovom napajanju??

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+650W%2C+SCYTHE+Kamariki+4+Plug-in%2C+KMRK4-P-650A%2C+ATX2+v2.3%2C+100mm+vent.%2C+modularno&option=artikl&id_kategorija=052760&id_artikl=052.760.006

U subotu je u Linksu na akciji za 600 kn pa bi si to ja ubo umjesto fotrona 400 koje imam..

imam ga ja i kupuj to napajanje odlično je, visoka iskoristivost, tiho, sve najbolje.

ti ga imaš priliku kupiti za 600 kn, ja sam ga u 11.mj platio skoro 800 kn.

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
16 godina

Ja imam ovo:

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=052760&id_artikl=052.760.003

Znači 650w nije modularno i platio ga 730kn prije tri mjeseca u linksu..napajanje je jako tiho a snage ima na pretek...ovo modularno za 600kn se itekako isplati...

17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

svakako se isplati... em jeftino em modulirano... nećeš pogriješiti sigurno

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Scythe Kamariki4

PUNO puno Hvala Svima na odgovorima....

U subotu ga uzimam pa vam puknem dojmove...

E da odusevilo me kad am vidio da su poskupili i5!!!

hihihihihihi...

PoZZ!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

I ja idem sutra po kamariki 4 650WOsmijeh baš će dobro doči jedna elektrana umjesto 430W seasonic-a.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smille kaže...

I ja idem sutra po kamariki 4 650WOsmijeh baš će dobro doči jedna elektrana umjesto 430W seasonic-a.

Zašto mijenjaš seasonic????

17 godina
protjeran
Scythe Kamariki4

ovo je ljepše, jače, a i modularno je ...hahahaha Namigiva

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bugofil kaže...

ovo je ljepše, jače, a i modularno je ...hahahaha Namigiva

Da, ali me zanima ima li kakvih problema sa seasonicom. Jer ovaj 430 drži i dosta jaču konfu od njegove, a i jako je kvalitatan.

17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

Izmjenio sam kompletnu konfiguraciju i sve je novo staro cca 1-2mj i samo je Seasonic ostao od navedenog hardwera i istječe mu gara za cca 3mj. i ja uvijek gledam utopiti stvari prije isteka garancije dok se još nešto može dobiti za isto.

Nisam imao nikakvog problema glede napajanja, isto je odlično sa postojanim naponima, dešavalo se da dođe do pada napona i žarulje zatrepere ali mi se komp nikada nije ugasio ili restarto tako da o kvaliteti i nije potrebno ništa reći.

Tako da sam se odlučio za neko novo u igri je bio kamariki 4 650W modularno(na akciji 600kn u Linksu) i Silwer power 650W koje sam na kraju i kupio(660Kn naravno prvo pročešljo po netu i tražio savjet na PC ekspertu glede navedenog i napajanje je made by Seasonic 650WOsmijeh) jer sam izvisio u Linksu za kamariki, nije stigla roba u OS, a ja sam čovjeku prodao svoje pa nisam mogao biti bez kompa 3-4 danaMršti se.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Koji su oni kreteni..

JA bio u petak vani, dosao po onoj mecavi u 7 ujutro kuci, onesvjestio se od alkohola, budim se u 13:30h tusiranje , i kao idem vidit sta ima na forumu, kad lampica....Pa danas je Subota!!!!Akcija u Linksu!!!!

Utrcavam doslovno 5min pred zatvaranje kad pusing..Al  kao mogu narucit pa dobijem po akciskoj cijeni???

Ja  narucio...

17 godina
odjavljen
R3nchi kaže...

Koji su oni kreteni..

JA bio u petak vani, dosao po onoj mecavi u 7 ujutro kuci, onesvjestio se od alkohola, budim se u 13:30h tusiranje , i kao idem vidit sta ima na forumu, kad lampica....Pa danas je Subota!!!!Akcija u Linksu!!!!

Utrcavam doslovno 5min pred zatvaranje kad pusing..Al  kao mogu narucit pa dobijem po akciskoj cijeni???

Ja  narucio...

Jedino ne kuzim cemu vrijedjanje...

Isto tako pise da akcija traje i do isteka zaliha.

17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

tako sam i ja naručio u subotu po akcijskoj cijeni, i otišao u srijedu kad si ih dobili po njih, još kad je bila HD 4870 na akciji.

Darth Vader
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

I ja sam naručio mailom u 00.03 min 13.02 i ošao taj dan oko 10h u Links i ispušio kao nema više ali bit će jedan dan iza nedjelje, jako neozbiljno glede Linksa u OS s time da sam bio u četvrtak(i kupio cijelo računalo kod njih odnosno ostavio cca 4hiljadarke krznaša i uredno kupujem kod njih) i razgovarao sa djelatnicima

i uvjerili su me da nema nikakvih problema samo da izvršim naruđbu mailom i sve OK što sam i učinio.Opčenito nije uredu da centrala Links-a neosigura dovoljan broj robe bilo koje vrste za dan kada najave Akciju.Mršti se i nisam jedini.

Što je još gore nisam imao izbora jer sam to jutro prodao svoje i čovjek došao iz BM-a po onom kijametu po napajanje u Links.Tako da sam bio primoran kupiti drugo.

Malo neozbiljno, jedini je problem što u OS ovisimo jedino o Links-u i zato koriste tu situaciju i ponašaju se monopolistički, djelatnici su OK ali gornja struktura tj.ZG centrala baš i ne.Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 12:12 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vrijedjanje je, jel smo mi Slavonci opet zadnja rupa na svirali!!!

Vidis da je gore napisano da u Osijek napajanja nisu ni stigla!!!

Sramota!!

16 godina

Potpisujem sve gore napisano...

Slavonija je dobra valjda samo kad treba glasove za izbore skupljat..

17 godina
neaktivan
Scythe Kamariki4

Evo uputio sam Links-u prosvjednu notu glede subotnje akcije za navedeno napajanje pa me baš zanima kao će se izjasniti glede navedenih propusta/problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice