Problem: OCZ GXS 600W

poruka: 6
|
čitano: 3.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

napajanje mi je pocelo proizvidit cudan zvuk zvuci kao blago pucketanje  pretpostavljam da je elektricni luk negdje iliti da baca iskru, napajanje na sebi ima LED diodu i ona treperi takoder Antec 900 kuciste ima 4 ventilatora od koja 3 imaju ledice i sve trepere, pa se lagano bojim da mi napajanje crkava, garancija mi je istekla i dali itko ima ikakvu ideju kako ovo porpravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem: OCZ GXS 600W
Skoll kaže...

napajanje mi je pocelo proizvidit cudan zvuk zvuci kao blago pucketanje  pretpostavljam da je elektricni luk negdje iliti da baca iskru, napajanje na sebi ima LED diodu i ona treperi takoder Antec 900 kuciste ima 4 ventilatora od koja 3 imaju ledice i sve trepere, pa se lagano bojim da mi napajanje crkava, garancija mi je istekla i dali itko ima ikakvu ideju kako ovo porpravit?

Da ti stvarno baca elektricni luk brzo bi krepalo i ne bi se ocitovalo u treperenju ledice, koja je garant treperila i prije no mozda manje uocljivo :D A i komponente bi ti vec stradale

Jesi siguran da ti recimo ne struze ventilator, te pritom ispusta nekakav specifican zvuk. Ako zelis znati sto je odnesi to nekome na pregled al ti je gotovo ne isplativo. Jel cistis napajanje od wooly monstera?

14 godina

Imam gore navedeno napajanje na konfi pod moj PC,po mojoj računici to napajanje bih treblao moći gurati moju konfu s 2 iste kartice?

4x18A=

12Vx72A=848W
3.3Vx36A=118.8W
5Vx30A=150W
=1116.8W

Molio bih da me netko ispravi ako sam u krivu.

Don´t drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem: OCZ GXS 600W

Tvoje napajanje kombinirano s 3,3 V, 5 V i 12 V ne može isporučiti više od 580 W. Ovih 18 A označava koliko svaki od rail-ova može maksimalno isporučiti struje, ali kombinirano ne mogu isporučiti 4x18 A.

Pretp. da bi mogle ići dvije GTX 770 na to napajanje, ali radilo bi na visokom opterećenju što nije preporučljivo za dulje vrijeme rada. Pitanje je i koliko bi to napajanje izdržalo toliko opterećenje jer nekako mi se čini da je napajanje starije od 5 god. Ili?

14 godina
kiwi_91 kaže...

Tvoje napajanje kombinirano s 3,3 V, 5 V i 12 V ne može isporučiti više od 580 W. Ovih 18 A označava koliko svaki od rail-ova može maksimalno isporučiti struje, ali kombinirano ne mogu isporučiti 4x18 A.

Pretp. da bi mogle ići dvije GTX 770 na to napajanje, ali radilo bi na visokom opterećenju što nije preporučljivo za dulje vrijeme rada. Pitanje je i koliko bi to napajanje izdržalo toliko opterećenje jer nekako mi se čini da je napajanje starije od 5 god. Ili?

Na 12V je stari uspio izvući 860W MAX znači na sva 4 raila kombinirano,tako da daje preko 580W jedno piše drugo radi ;) ;)

I zato mislim da bih radilo kako spada,ovo sam samo čisto informativno napisao jer ima vremena za drugu karticu ;) ;)
Moje je staro 2g.

Don´t drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
12 godina

To ne bi trebalo biti moguće jer prema specifikacijama napajanje ima OCP zaštitu. Eventualno bi nakratko moglo isporučiti preko 500-550 W, ali baš 860 W sumnjam. Kako je izmjerena potrošnja, tj. struja na 12 V?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice