Problem s novim napajanjem

poruka: 11
|
čitano: 4.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem

imao sam neko npajanje platinum 400w i sve je bilo ok onda sam promjenio napajanje jer ovo vise nije sluzilo dobio sam drugo napajanje ali mi problem nastane jer na novom napajanju i 20-pin konektoru nema bijele zice i nece da mi radi maticna... moze li se ovo kako rijesiti ili moram kupovati novo napajanje

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem
coa13 kaže...

imao sam neko npajanje platinum 400w i sve je bilo ok onda sam promjenio napajanje jer ovo vise nije sluzilo dobio sam drugo napajanje ali mi problem nastane jer na novom napajanju i 20-pin konektoru nema bijele zice i nece da mi radi maticna... moze li se ovo kako rijesiti ili moram kupovati novo napajanje

objasnio si svaka čast :/

ajde napiši koja matična, koje napajanje i kakva to hebena žica?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
17 godina
Problem

Koje napajanje imas?

Koju maticnu imas?

O kojoj bijeloj zici govoris?

Jesi pogledao u manual od ploce kako se na nju spaja napajanje?

Jesi pogledao u manual od napajanja kako se spaja na plocu?

Kako mislis da ti pomognemo, ako nemamo sposobnost citanja misli na daljinu?

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

maticna je asus p4s8x-x znaci problem je sto u 20 pin konektoru nema bijele zice koja je valjda -5v ili -12v i zbog toga nece da mi radi maticna jednostavni mi se zamrzene kada pise naziv maticne ploce na monitoru mene je samo zanimalo ima li ijedna druga zica koja bi mogla da je zamjeni pa da je ja samo prespojim na taj pin sto fali ako nema onda mi je kupovati novo napajanje

14 godina
neaktivan

http://www.smps.us/atx-connector-20-24pin.jpeg

evo ti moj konektor 20 pin vidis da u donjem desnom idu 2 crvene zice pa je prazan pin a na starom napajanju mi je tu bila bijela zica

14 godina
neaktivan
16 godina
moderator
Problem

nije u tome problem, nešto nije dobro spojeno ili je neispravno...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem

staro napajanje je bilo platinum ms 400atx p4

a novo je component pro300w atx 300 taf

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
coa13 kaže...

staro napajanje je bilo platinum ms 400atx p4

a novo je component pro300w atx 300 taf

probao sam ja od druga napajanje od 300w i radilo je normalno samo sto je ono imalo tu famoznu bijelu zicu a i svoje napjanje kada sam probao radi kod njega na racunaru normalno

a u biosu kada udjem tj nakon x restart-a gde je ocitavanje voltaze gde pise +3,3v ide oko 3,43v ... ali gde je +12v stoji mi 11,87v i tako stalno ali nekada j uspijem upaliti racunar i sve radi u najboljem redu dok sam u windowsu ali cim racunar ostavim bez struje opet muka oko paljenja

14 godina
neaktivan
Problem s novim napajanjem

a jesi probo ovo, zasto jednostavno ne odspojis to napajanje,primis ga za mother-board-jack i zavitlas kroz balkon u tri p.... m.....

ne kuzim, da ljudi kupe napajanje koje nema bijelu zicu....{#}

sala nego nemoj kupovat nesto sto ce te samo sluzit-ko-zna-kolko sve kaj ima nazive ms,component,hodala,limex...itd. sve je to

banana,uzmi si ako vec gledas proc sto jeftinije nekog čifteka od 400-450w vec ih imas na njuskalu po 150kn

a bolje je u svakom pogledu,i bar si ziher ak prdne da neces imat vatromet kondića s ploce u kucistu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice