Prednapajanje

poruka: 4
|
čitano: 1.182
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prednapajanje

Ovako pitali su me za prednapajanje ko za racunalo, ali  trebalo bi sluziti za ultrazvucni aparat u jednoj bolnici. Naime sema je da imaju oscilacije napona i jedan je vec krepo radi toga, a i dosta im se desi da nestane struje i onda bi on trebao raditi oko 3-5 sekundi dok im se agregati ne popale, to je sve sto im je bitno. Da je kvalitetan, da sluzi za ovo navedeno i da nije preskup. Ne zele kupit nesto sto im nije potrebno tj bespotrebno je jako i skupo, a opet ne bi bacili pare na jeftino a nekvalitetno pa da moraju uzimati novo.

Imate li kakvih preporuka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prednapajanje

Ako misliš na UPS, tada je važan podatak potrošnja tog uređaja. Isto tako je i sami tip napajanja tog uređaja važan. Ukoliko ima klasični trafo, 90% PC UPS-ova neće raditi i javljati će preopterečenje i za najmanju potrošnju (ispod 1% nazivne). U tom slučaju treba biti UPS koji podržava bilo koji tip trošila (najčešće za multimediju).

0 0 hvala 0
17 godina
Prednapajanje

ma da, mislio sam na UPS,....

ugl u vremenu u kojem sam ja uspio saznati neke relevantnije podatke o potrosnji itd. oni su vec nesto narucili i to je sada to.

hvala na pokusaju, moze tema lock

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prednapajanje

iako je za lock da se nadovezem...

mislim da bolnicki aparati imaju UPS za sebe posto su osjetljivi a i vise trose.

a uz to radi se o zivotima, ali to je nebitno u HR

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice