Kupujem novo kučište pa se nemogu odlučiti koje od ovih:
CHIEFTEC Dragon CH-07B-B
LIAN LI PC-7FNW
THERMALTAKE Armor+ MX
THERMALTAKE V9 Black Edition
COOLERMASTER HAF 922, MIDI, plexi
Cooler Master CM 690 II Advanced
ZALMAN MS1000-HS2
LIAN LI PC-7FN
CHIEFTEC Dragon CH-07B-B
LIAN LI PC-7FNW
THERMALTAKE Armor+ MX
ZALMAN MS1000-HS2
LIAN LI PC-7FN
LIAN LI PC-7FNW -> izgleda najmoćnije: elegantan, ali opet moćan...
Ne kao igračkice tipa HAF 922 itd... Plastika brate.
CHIEFTEC Dragon CH-07B-B
LIAN LI PC-7FNW
THERMALTAKE Armor+ MX
ZALMAN MS1000-HS2
Zadnja dva su ok, sa laganom prednošću CM 690 2 ADV.
THERMALTAKE Armor+ MX
Ja bi uzeo cm haf 922 ili thermaltake v9 black edition ili cm 690 2 advanced...
CM 690 2 advanced, ima sve sto mi treba, filteri za prasinu, izgled, cable menegment, protok zraka, napajanje na dnu,dosta mjesta, cijena... ma kuciste je savrseno, ja ga sebi za novu konfu obavezno.
da si vidio haf kuciste nebi napisao ovo.
Da lol, ja sam hafa vidio u linksa, nisi svjestan koliko je cvrst.
Lian Li - primarni izbor - cist aluminij... To je kuciste na duge staze...
CM690 Advanced - rezerva...
Vidio sam, slagao sam konfu u njega, plastika, no fun...
A i ružan je (kič, fuj bljak)...
Netko to voli tako, ja ne...
Koji je bolji od ova dva:THERMALTAKE Armor+ MX, THERMALTAKE V9 Black Edition i kakav je CHIEFTEC Dragon CH-07B-B.
THERMALTAKE Armor+ MX kraljevsko kuciste da se mene pita to bi uzeo bez razmisljanja
Uzmi chiefa!
Da si ti vidio kućište nebi ovo napisao. Heboga to je čista i neuvijerljiva plastika.Lagano ko perce,a ktome i ružno.
Uglavnom rađe držim komponente vani nego da ih stavljam u rugobu.
LIAN LI je za kućišta kao MERCEDES za automobile. ZAKON!!!!!
Cooler Master CM690 II Advanced. Ima sve što treba za solidne pare, a meni je on dizajnerski izvrsno rješen (iako je to subjektivna stvar). Još davnih dana, kad sam bio pri parama, htio sam si kupiti ovo kućište.
Jucer bio u linksa i malo gledao cvrstocu kucista, thermaltake v9 katastrofa, grozno labavo i nekvalitetno kuciste,cm 690 v1 okej, malo se uvija, cm 690 2 savrseno cvrsto.
Jucer bio u linksa i malo gledao cvrstocu kucista, thermaltake v9 katastrofa, grozno labavo i nekvalitetno kuciste,cm 690 v1 okej, malo se uvija, cm 690 2 savrseno cvrsto.
Usporedi to sa mojim chiefom, nisu mu ni do koljena po pitanju konstrukcije i čvrstoće, jedino po izgledu i cable managementu.
Evo sada sam sjeo na njega i bez problema me drži, a imam 100kg. Eh da bude bolje ima kotačiće umjesto one plastike dolje.
Meni nije važna takva čvrstoća...pa neću sjediti na njemu OMG..Važan mi je airflow i izgled..
ljudi pa vidite da mu svako preporucuje razlicito to je stvar vecinom ukusa sva su vecinom kvalitetna(kazem vecinom) tako da nece pogrijesiti koje god uzme
moja iznimno dobra iskustva su tradicionalno vezana uz chieftec kućišta i napajanja.
nisi bio baš detaljan, želiš li malo gamerskog štiha što ostali nude ili sirovi spartanski funkcionalni komad metala?
ako je ovo drugo, kupi chieftec.
GMC H-80 je najljepse kuciste
moje mišljenje je da uzmeš zalmana,u bugu su ga isto hvalili...
kućište je robusno-12kg,veliko,skrivanje kablovinja,dobro hlađenje,niska razina buke...
lian li je klasično aluminijsko ali bit će ti žao kasnije jer je kućište dimenzijama malo,a zalman je ipak dosta veći
Još nema slika sa pogonom na sve 4..
Još nema slika sa pogonom na sve 4..
Ah sram me postat slike dok nesredim sobu. Jedino da samo od kućišta postam sliku, stavim ga na krevet i slikam sa sony-em.
Ja sam se zaljubio u ovaj Lian Li, jeftinije od obsidiana a cini mi se dosta bolje.
Ispravak: uspoređivao sam sa modelom iz Linksa, ne mogu naci to kuciste na Lian Li-ovoj stranici, ja sam mislio da je to TYR PC-X2000
GIGABYTE Luxo X142 ili tako nešto
Ajde radije na neki CM u tome cijenovnome rangu ^^
Ajde radije na neki CM u tome cijenovnome rangu ^^
a gledao sam CM kućišta do 400kn,ali ovaj Thermaltake mi ima puno bolji izgled,a čitao sam i da ima dobar airflow.